Pesteri din Romania
Moderator: anjin-san
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pesteri din Romania
Cum vi se par pesterile din Muntii Bihor(Pestera Ursilor,Pestera Neagra...) sau ce alte pesteri din Romania v-au placut cel mai mult?
- loran_raul
- Junior Member
Re: Pesteri din Romania
Initial trimis de loran_raul
Cum vi se par pesterile din Muntii Bihor(Pestera Ursilor,Pestera Neagra...) sau ce alte pesteri din Romania v-au placut cel mai mult?
Pestera Muierii.. este un loc acceptabil.. si placut.. si..
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Woof Woof !
Lolz , wolfule ...
Eu nu prea am umblat prin tara dar stiu ca am fost la pestera Dambovicioara unde chiar mi-a placut ... nu mai tin eu minte mare lucru dar stiu ca aveam impresia ca imi cad toate alea in cap si abia am asteptat sa ies dreaq de acolo
Lolz , wolfule ...
Eu nu prea am umblat prin tara dar stiu ca am fost la pestera Dambovicioara unde chiar mi-a placut ... nu mai tin eu minte mare lucru dar stiu ca aveam impresia ca imi cad toate alea in cap si abia am asteptat sa ies dreaq de acolo

-
Guppy - Mesaje: 414
Initial trimis de Guppy
Woof Woof !
Lolz , wolfule ...
Eu nu prea am umblat prin tara dar stiu ca am fost la pestera Dambovicioara unde chiar mi-a placut ... nu mai tin eu minte mare lucru dar stiu ca aveam impresia ca imi cad toate alea in cap si abia am asteptat sa ies dreaq de acolo![]()
Am fo shi yo la Dambovicioara ... Fusesem cu nishte amici la un gratar in natura, shi am zis ca daca e in drum merita. Tin minte ca ne arata o fetitza mica (tinea locu lu maica-sa care nu se deranja decat pentru grupuri cu $ in pocket probabil) nishte urme pe peretzi shi ne zicea de un cioban (sau calugar) care ar fi facut focul pe acolo ...
Cine gandeshte mult, are shanse sa moara repede. Mie imi place viatza 

- dragos
- Junior Member
pai mie unu' mi-au placut cel mai tare alea de pe Cheile Nerei... nu sunt cine shtie ce, dar daca-tsi place sa te tarashti de-a bushilea prin vizuini de vulpe ...
PS: salutare Guppy

PS: salutare Guppy

Radu Dobre from Learn @ Reflex - Forum de web design
- andreiard
- Junior Member
Re: Pesteri din Romania
Am fost in cateva pesteeri in viata mea si am ramas placut impresionat de ceea ce am vazut. Mai ales in Pestera ****rii, si multe altele. Nu am reusit insa sa ajung in Pestera Ursilor, dar sper ca anul viitor sa trec si pe acolo.
Cred ca ar trebui sa fim mandri de frumusetile pe care le detin muntii nostri. Pacat doar ca multi turisti nu apreciaza lucrul acesta.
Cred ca ar trebui sa fim mandri de frumusetile pe care le detin muntii nostri. Pacat doar ca multi turisti nu apreciaza lucrul acesta.
- Andu
Lolek si Bolek!
Initial trimis de FrozeN
Bai deci imi bag picioarele in cenzurarea asta.
Lolz mane,aici ai dreptate.By the way,am fost in multe pesteri,ca nici nu le mai stiu cum le zice,dar pestera ****rii a fost cea mai faina.Alaturi de pestera ursilor.
Gainusha
to be born is the first sin-to live is the second ;
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
despre pesteri
salutare , mie mi-a placut cel mai mul pestera ****rilor si pestera Polovragi , dar singura chestie nasoala este ca n-am gasit nici un ghid asa de scrintit ca mine sa strabatem toata pestera(10 km)
- METRIX
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma