Care este cea mai buna voce din muzica romaneasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Care este cea mai buna voce din muzica romaneasca?

Mesajde DiViNiA » Vin Mai 23, 2003 9:50 pm

Ce parere aveti?...Exista voci bune sau nu?...Cred ca de remarcat sunt Paula Seling, Cristi Enache (Directia 5), Mihai Budeanu(3se), Dana Nalbaru (hi-q), Angel....Mai sunt si altii.....
DiViNiA

Re: Care este cea mai buna voce din muzica romaneasca?

Mesajde Weirda » Sâm Mai 24, 2003 7:14 am

Initial trimis de DiViNiA
Ce parere aveti?...Exista voci bune sau nu?...Cred ca de remarcat sunt Paula Seling, Cristi Enache (Directia 5), Mihai Budeanu(3se), Dana Nalbaru (hi-q), Angel....Mai sunt si altii.....

Ar mai fi si mihai-valahia-,dar atata timp cat o sa cante 'pisicutza' si 'banana' nu va reusi nimic...; nicola are o voce extraordinara,dar ea este mai veche in acest domeniu...raluca-angel- are o voce super
Weirda
Junior Member

2025

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 24, 2003 10:29 am

Raluca Anastasiu (K-risma). Nu este cea mai buna voce, dar este "acolo".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SatyR » Sâm Mai 24, 2003 12:38 pm

Tavi Colen/Talisman are o voce f buna..la femei inca nu mi-a atras nimeni atentia in mod deosebit.
SatyR
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 24, 2003 3:38 pm

mie-mi place vocea lui Mihai de la''bere gratis'',dar cel mai bun este Cristi-D5
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 24, 2003 3:43 pm

Initial trimis de Unregistered
mie-mi place vocea lui Mihai de la''bere gratis'',dar cel mai bun este Cristi-D5
Unregistered

Mesajde Titina » Sâm Mai 24, 2003 8:49 pm

1.angel
2.Candy
3.Selena

Cam atata....nu prea exista voci bune prin romania.
Titina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 24, 2003 9:52 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera [/i]
[B]1.angel
2.Candy
3.Selena

Cam atata....nu prea exista voci bune prin romania.

Exista voci bune dar nu sunt valorificate cum trebuie...De ex Mihai de la Valahia. Vorba cuiva, daca o sa cante doar banana si catelus cu paru cret, degeaba. I s-a urcat la cap faza ca seamana la voce cu Mariah Carey si toate laudele si in toate melodiile scoase de valahia el tre sa aiba cateva pasaje in care sa se tipe, doar ca sa se stie ca are voce. daca ar canta ceva mai normal poate ca ar fi apreciat altfel. Oricum valahia s-a cam dus la fund cu toate melodiile pt copii de gradinita....si nici macar aia nu mai asculta, au devenit destul de enervanti
Angel am zis ca are o voce f buna si are si melodii destul de bune, candy sunt ok, selena e ok cu toate ca pare f matura pt varsta ei.oricum melodia ei e supermisto, ca sa nu mai zic de videoclip...
Unregistered

Mesajde Unregistered1 » Sâm Mai 24, 2003 10:15 pm

mie imi place shi vocea andrei la fete shi vocea solistlui de la iris la barbatzi
Unregistered1

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 25, 2003 12:34 am

pai ca VOCE feminina, e foarte clar: cea mai buna voce a Romaniei e Monica Anghel ..
...voce masculina: hai sa spunem: un Bitman, un Laurentiu Cazan..sunt destui..

anticipez: ..nu a fost intrebarea: cea mai buna voce , intre 15 si 25 de ani!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Mai 25, 2003 12:54 am

Bogdan Bradu
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Mai 25, 2003 4:58 am

Cristi Enache (D5) are o voce SUPERBAAAAAAAA!!!!!! Voce f. buna are si Bittman, imi place si Minculescu, si Dan Teodorescu, de la Taxi... Dintre vocile feminine, eu una le-as mentiona pe cele 10 care au colaborat cu D5 pe albumul "Duete" (Andra, Giulia de la Candy, Delia de la N&D, Fetele de la Blondy, Raluca de la Nitro, Nadine, Luminita Anghel,Ana Maria si Angel), Paula Seling, Maria Radu (Van Noizz) si ar mai fi multe...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

KKT

Mesajde Unregistered » Dum Mai 25, 2003 10:32 am

Initial trimis de Dreamy_Girl
Cristi Enache (D5) are o voce SUPERBAAAAAAAA!!!!!! Voce f. buna are si Bittman, imi place si Minculescu, si Dan Teodorescu, de la Taxi... Dintre vocile feminine, eu una le-as mentiona pe cele 10 care au colaborat cu D5 pe albumul "Duete" (Andra, Giulia de la Candy, Delia de la N&D, Fetele de la Blondy, Raluca de la Nitro, Nadine, Luminita Anghel,Ana Maria si Angel), Paula Seling, Maria Radu (Van Noizz) si ar mai fi multe...
da-mi voie sa te contrazic:Nu Nadine,Nu Luminita Anghel,Nu andra,Nu BlondYNU,NU,NU!!!!!!!!!Cat despre albumul'' Duete'',imi pare rau ca am dat bani pe el...Serios!!Oare ce dracu o avut aia de la D5 cand o scos albumu?????De unde dracu l-o scos??Am io o banuiala.......
Unregistered

Mesajde punct » Dum Mai 25, 2003 10:48 am

tudor chirila ( vama veche) si bogdan bradu
dana de la hi-q
X
punct
Junior Member

Mesajde gabytza » Dum Mai 25, 2003 4:09 pm

andra si angel mi se par foarte bune.unele dintre cele mai bune voci feminine romanesti.
mai imi plac cum canta adi despot(vita de vie),tavi colen(talisman)si solistul de la kripton(nu mai stiu cum il cheama).mai imi place si marius moga cum canta
gabytza
Junior Member

Mesajde mazdrunka » Mie Mai 28, 2003 12:49 am

parerea mea este ca exista mult mai multe voci bune decat cele consacrate! numai ca nimeni nu le baga in seama!
mazdrunka

Mesajde Bortzianu' » Mie Mai 28, 2003 10:29 pm

..am ascultat-o vineri la taverna pe o tipa : Matei "si mai nu stiu cum"...

..oameni buni: e prea buna pentru compozitorii pe care ii avem.. pacat de ea ca s-a nascut p-aci ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Mai 29, 2003 3:44 am

Nicoleta?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Unregistered » Joi Mai 29, 2003 3:53 am

Initial trimis de Mr Hyde
Nicoleta?

ANDRA THE BEST
Unregistered

Mesajde Salma » Joi Mai 29, 2003 10:33 pm

Initial trimis de Bortzianu'
..am ascultat-o vineri la taverna pe o tipa : Matei "si mai nu stiu cum"...

..oameni buni: e prea buna pentru compozitorii pe care ii avem.. pacat de ea ca s-a nascut p-aci ...

Am ascultat-o si eu pe Nicoleta Matei la aceeasi emisiune si sunt de aceeasi parere cu tine. E tipa care a cantat cu BUG piesa cu "priveste bine pe langa tine ca ai putea sa intelegi ceva...bla bla" iar acum a scos o piesa destul de mishto tot cu un "baietas". Din pacate, tipa poate mai mult, dar la ce-i foloseste :(
Salma

Mesajde Mr Hyde » Joi Mai 29, 2003 10:45 pm

Si care in prealabil a cantat la defuncta emisiune "Sarabanda". Mda, am ascultat-o si eu intamplator "pe viu" si se descurca destul de bine.

P.S.: astia care-a zis Selena ie nebuni
Mr Hyde

Mesajde Salma » Vin Mai 30, 2003 9:28 am

Initial trimis de Mr Hyde
P.S.: astia care-a zis Selena ie nebuni

Dovedeste cat de usor pot fi prostiti copiii care nu prea au habar ce-i aia muzica doar cu imaginea unei pustoaice simpatice si cu un clip beton. Chiar, de unde dracu a avut o pustoaica de 17 ani 20.000 $ pentru clip? O fi si asta vreo Ana Lesko, alta talentata.
Salma

Mesajde nocturna » Vin Mai 30, 2003 10:42 am

Nicoleta Matei - voce deosebita , prezenta buna.
Maria Radu - voce buna, prezenta interesanta.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Crystalized » Vin Mai 30, 2003 1:16 pm

Dupa parerea multora,ar fi Monica Anghel.
Mie imi place cum canta Andra.
Crystalized

Mesajde punct » Vin Mai 30, 2003 3:58 pm

si paula seling are o voce superba
X
punct
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 31, 2003 8:55 pm

Bogdan Bradu
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 31, 2003 11:56 pm

cristi de la directia 5 chiar are voce f. buna, sunt de acord.
dan bittman e iarasi ok. la fete paula seling si andra (desi are cam multe inflexiuni de muzica populara pt.ca asta a studiat).
angel are voce buna dar care are o tonalitate...nasoala. nu e potriveste vocii ceea ce canta, stilul interpretat.
iarasi ok este delia (ex N&D)
cat despre... pseudo-cantarete ca fetele de la Candy,selena marius moga bla bla bla (interpreti de genul asta)sau mai stiu eu....VARZA. giulia la concertul duete nici nu canta, soptea si ea acolo ceva in mic. nici nu era in stare sa cante notele originale corect si au modificat melodia pt ea, sa fie mai usoara. nu mai zic ca a si luat note complet fals...dupa ce ca albumul a fost si dublat cu voci trase in studio. dar ma rog...
fetele astea au o imagine si melodii comerciale si astfel priza la public. dar de voce buna nu poate fi vorba. au niste voci medii, ca oricare alt om care ar lua cateva lectii de canto sau ar castiga niste experienta prin studiouri.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Iun 01, 2003 11:23 am

Initial trimis de Unregistered
cristi de la directia 5 chiar are voce f. buna, sunt de acord.
dan bittman e iarasi ok. la fete paula seling si andra (desi are cam multe inflexiuni de muzica populara pt.ca asta a studiat).
angel are voce buna dar care are o tonalitate...nasoala. nu e potriveste vocii ceea ce canta, stilul interpretat.
iarasi ok este delia (ex N&D)
cat despre... pseudo-cantarete ca fetele de la Candy,selena marius moga bla bla bla (interpreti de genul asta)sau mai stiu eu....VARZA. giulia la concertul duete nici nu canta, soptea si ea acolo ceva in mic. nici nu era in stare sa cante notele originale corect si au modificat melodia pt ea, sa fie mai usoara. nu mai zic ca a si luat note complet fals...dupa ce ca albumul a fost si dublat cu voci trase in studio. dar ma rog...
fetele astea au o imagine si melodii comerciale si astfel priza la public. dar de voce buna nu poate fi vorba. au niste voci medii, ca oricare alt om care ar lua cateva lectii de canto sau ar castiga niste experienta prin studiouri.
loooooolll...daca taceai filozoafa ramaneai...da bine may fata /baiatu' lu' tata da' de cand esti tu critic de arta de te pricepi asa ''bine'' sa critici vocile artistilor?ha?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Iun 02, 2003 8:16 am

Marcela Buruian... aparuse la un moment dat cu un videoclip... "Suna-ma noaptea"... de ea ce ziceti?
Unregistered

Mesajde Carcotashu » Lun Iun 02, 2003 8:49 am

Buruiana aia saraca am vazut ca tot incerca sa apara prin reviste in postura de model, da la cum arata nu prea inteleg cine-i dadea bani sa-i promoveze hainele. Despre voce n-am nari comentarii de facut, doar ca piesa era stupida iar fata daca tot are de gand sa cante serios sa-si gaseasca un textier ca lunea si s-o lase mai moale cu modelingul, ca se face de ras.
Carcotashu

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma