Top Useri 2 (in cautarea romantismului pierdut)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Spuneti-va PAREREA...

Mesajde ROBAKITA » Sâm Mai 31, 2003 12:05 pm

Cum mai tot timpul ma intreb ce se ascunde in spatele acestor nick-uri si in spatele acestor membri,dar cel mai mult ma intreb ce parere au unii despre ''noi'' cei care sintem pe forum zi si noapte sau non-stop.Deci sa va aud.:)

Desi unii nu sint de prea multa vreme pe forum,au reusit sa-si faca cate o parere despre cei care deja erau prezenti.E bine sa aflam si ce credem unul despre celalalt ,nu numai sa discutam probleme de sex,razboi,idealuri,psihologie,filozofie etc.
Deci ...treceti la ATAC, dati-va cu parerea,spuneti tot ce va ''doare'' ,spuneti ce va nemultumeste la persoana respectiva( tinand cont si de avatar-ele puse ).

Tineti cont ca e doar o parere,asta nu inseamna ca va caracterizeaza in totalitate,ba poate asa ne vom descoperi si noi cum sintem ( de ex. eu in ultima vreme am aflat lucruri despre mine,care nu stiu daca se adeveresc sau nu ) si incercam sa ne schimbam in spre mai bine sau in mai rau.

Astept parerile voastre despre mine si despre toti ceilalti membri.
Voi reveni si eu cu ''parerea'' mea

Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mai 31, 2003 12:11 pm

chiar aseara vorbeam cu doi dintre marii useri,blinkote si eye,exact despre ceea ce ai propus tu acum.pe vremuri exista un subiect ce a facut senzatie.poate il cauta blinkote si il lipeste aici.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde ROBAKITA » Sâm Mai 31, 2003 1:49 pm

Se poate sa ma fi repetat,cer scuze...dar de cind a fost initiat subiectul si pina acum,au intrat destui membri ,printre care si eu,deci sa auzim noile pareri despre cei care sint pe forum.
Si sintem de ceva timp pe forum si mai sint si intilnirile voastre,la acre nu am avut inca ocazia sa iau parte...deci aveti ce spune:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mai 31, 2003 8:23 pm

Pai eu ma gandeam ca blikote cel oribil si dezgustator sa mute subiectul de forumul de aberatie si kterinca pt ca acolo intra cei mai multi, si s-ar da mai multi cu parerea ... eh?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Spuneti-va PAREREA...

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Mai 31, 2003 10:35 pm

Pai nu prea sunt sanse ca asta sa fie un subiect viu discutat, pentru ca nu sunt foarte multi cei care au curajul sa-si dea cu parerea... si cu atat mai putin sa se considere pe ei insisi ok (adica sa considere ca ceea ce scriu pe forum ii si reprezinta).
La cat am stat eu pe forumuri (si am stat destul)... am sesizat foarte mari discrepante intre ceea ce sunt cei care se implica si discuta lucruri serioase si ceea ce reprezinta ei in realitate.
Nu ma apuc sa fac nominalizari, pentru ca nu este frumos sa barfesti in public, dar pe fanclub ash putea sa spun ca singura categorie formata din caractere care chiar nu aveau nimic de ascuns in parerile lor si care asa cum se afisau pe forum, erau si in realitate... au fost majoritatea mamutilor, unii dintre ei traind si astazi (vali, vezi ca tu nu faci parte din partea majoritara). Am mai observat ca cei trecuti de 25 de ani, au o parere destul de bine formata si merg pe ea mereu. Dar cum in general e plin de pushtime si de tot felul de caractere mai mult sau mai putin dubioase, e clar ca in majoritatea parerilor exprimate in scris, nu se ascunde modul de a fi al unui om.

Initial trimis de ROBAKITA
de ex. eu in ultima vreme am aflat lucruri despre mine,care nu stiu daca se adeveresc sau nu
o sa-ti dai seama candva... continua sa sapi :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Dum Iun 01, 2003 8:47 am

Intr-adevar ,bine zis ,sopra,cei care posteaza pe forume si discuta mai in gluma ,mai in serios ,nu ii resprezinta in totalitate...si totusi sint multi care au ''probleme'' de aia isi cauta refugiul pe net:D

Nu ''sap'' sa aflu daca se adevereste sau nu...ca as face ''infarct'':p
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde bhuttu » Dum Iun 01, 2003 11:14 pm

Initial trimis de SOD
chiar aseara vorbeam cu doi dintre marii useri,blinkote si eye,exact despre ceea ce ai propus tu acum.pe vremuri exista un subiect ce a facut senzatie.poate il cauta blinkote si il lipeste aici.

Top Useri, ultima data cand l-am citit era pe pagina 4 de la Kterinca. Ce vremuri...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Ce rost are acest topic??

Mesajde LS. » Lun Iun 02, 2003 11:03 pm

Daca se poate vorbii de moderatori fara sa " zbori " imediat, particip...daca nu, va las!!

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 03, 2003 10:07 am

SOD , nu are rost sa mai aducem la suprafatza subiectul ala. Sunt amintiri , pe care cei din ziua de azi nu le-ar intelege. Eu zic sa scriem aici pe subiectul asta nou. Dar ce sa scriem ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2115

Mesajde baixinho© » Mar Iun 03, 2003 10:22 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Dar ce sa scriem ?

o idee ar fi asta:
Initial trimis de ROBAKITA
ce se ascunde in spatele acestor nick-uri si in spatele acestor membri

parerea mea!
ps: asta nu inseamna ca trebuie sa intorci monitorul cu spatele spre tine sa vezi daca scrie ceva acolo. ROBAKITA s-a referit la modul figurat al expresiei!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 03, 2003 6:01 pm

Va rog frumos sa va argumentatzi parerile si nu mai postatzi doar de dragul numarului de mesaje.

In ultima vreme foarte putina lume buna am descoperit pe acest forum. Daca in urma cu 1 an...trebuia sa aleg cel mai valoros debutant din o lista numeroasa de useri , astazi iata ca nu mai am nici macar un singur candidat. Nu stiu de ce...dar vremurile romantice au disparut cu desavarsire. Nu cunosc nici cine a ucis romantismul.

Ultimul mare castig al forumului a fost Mr Hyde , acest romantic intarizat , ca sa-i spun asa. Dupa el prea putini s-au ridicat la nivelul de a fi mentionati. Totusi vreau sa o laud pe Nightwish ...o fata destul de simpatica si cu unele idei interesante. Imi place si de riverflow ,care nu a postat f. mult. Dar pe oldies a avut cateva idei bune.
Si nu tre' sa-l uit nici pe ayrton , care pare a se fi integrat perfect in lumea sportului de pe fanclub.

Stiti ce cred eu ? Ca nu or sa mai fie niciodata useri ca pe vremuri. Si asta pentru ca noi , cei vechi..ne vom impune mereu punctul de vedere. Foarte , foarte greu...se vor mai naste useri gen : SOD , Mirela , MiG29 , Rolf , dana , Aliosha , Oribilul Mosh , Sopra Tutt1 , Decret .....etc.

PS : inca 1 data va rog..postatzi frumos...ca nu suntem pe aberatzii. multumesc
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iun 03, 2003 6:22 pm

Chiar daca de multe ori ma dau eu, mare sictirit si nemultumit, sa stiti ca in ciuda aparentelor chiar imi sunt dragi cativa useri ...
poate o sa va surprinda dar intotdeauna o sa-mi faca placere sa citesc posturile moshului, ale lui aliosha (culmea!) ale lui sopra, ale lui vali si de ce nu, ale lui Jaded - amica mea .
Chiar daca ea ma dispretuieste (cred...) eu totusi am ajuns intr-un fel sau altul, sau o apreciez pe mai marea mea dushmanca de odinioara, caprioara - alias darkshines.
Pentru ca eu consider ca de bine - de rau, si eu fac parte din vechea garda a userilor imi permit sa ma dau cu parerea ... ce se petrece astazi este rezultatul unor mai vechi refulari... anyway sper sa revina totul cat de cat pe o linie de plutire .
Daca pe vremuri eu si cu altii eram baietii rau, acum sincer, sper ca nu mai puteti spune asta, macar ma straduiesc.

Sa nu le uit pe prea bunele/simpaticile : zgubilici (hai pe net!), superba de oana (bine ai revenit) , Andrada the dev (ce se mai aude despre tine?) etc.
Dar, am lasat la coada pe cineva : pe SOD, la ale carui posturi daca nu rad nu sunt eu, e userul meu de suflet :D .

ce ma deranjeaza acum , poate d-aia a disparut 'romantismul', este ca daca vb. la mishto esti considerat superficial, si daca vorbesti serios si pe bune esti considerat acel om ce se vrea profunt pentru a se da destept. So, orice ai face nu e bine ...

revin ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iun 03, 2003 7:18 pm

Pana acum nu am comentarii negative la adresa nimanui in special dar as vrea sa zic ceva despre userii "mai vechi" in general.

Gasesc ca mai tot timpul poarta discutii intre ei ignorand in acelasi timp userii care sunt mai noi. Poate asa e normal insa asta ar fi singura chestie negativa despre userii forumului la care ma pot gandi momentan.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde cubu » Mar Iun 03, 2003 7:32 pm

OK, moshule, hai sa-ti argumentez... Daca e cazul, sterge-mi posturile de mai sus...

Ce vroiam sa sugerez cu aberatiile alea? Mi se pare total aiurea thread-ul asta... Parerile unora despre altii le poti vedea pe parcurs din felul in care se comporta, si iti dai seama exact cum stau lucrurile, niste vorbe aruncate in vant nu valoreaza nici cat o ceapa degerata...

Si apropo, si despre Nightwish am o parere buna...

The End!
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Iun 04, 2003 11:09 am

in primul rand, multumesc moshule pentru cuvintele de lauda, desi stii ca nu merit, ca sunt incapatanata si nu vreau sa te ajut sa-ti completezi colectia. da' poate intr-o zi, cine stie, daca te mai duci de vreo 2 ori prin belgia. ;)
intre timp m-am documentat, am trecut la o analiza serioasa a userilor, posturilor ca sa-mi scot concluziile. :D

as fi inceput cu Mr Hyde, dar, cel putin din curtoazie o sa incep cu Oribilul Mosh, acest veteran al forumului, un fin degustator al trupelor si artistilor vechi de mare valoare si angajament. noi ne-am inteles destul de bine in primul rand pentru ca "suntem precum alcoolicii anonimi" , cum bine a punctat moshu' (moshu' stie de ce) eu inca sunt sub "tratament".

desi de cele mai multe ori mai acid ca o bautura carbogazoasa si mai intepator ca o albina ucigasa (probabil face parte din farmecul personal ;), Mr Hyde a fost primul user care mi-a atras atentia pe acest forum. este de apreciat in primul rand pentru ca foarte rar mai gasesti baieti, studenti la ASE dezghetati la minte. foarte rar. asadar, stima si respect domnul Hyde. hai ca te-am periat destul. sper sa nu te distrez si de data asta. *p

next, tot dintre veteranii forumului, Aliosha, detinatorul celor mai consistente, mai bine argumentate si bine gandite posturi de pe acest forum.

eyewitness si SOD, sarea, respectiv piperul de pe acest forum. un forum fara ei nu poate exista.

rasfoind "arhiva", imi aduc aminte si de domnu' manele sux since 1918, un user interesant, foarte bataios, cu multe argumente pe rock strain. cum nu mai posteaza consider asta o pierdere pentru acest forum.

P.S. moshule, cum sa mentionezi tu pe Mr Hyde si sa uiti de stefan*p?!

*later edit: notez acest post al meu ca fiind unul dintre cele mai serioase, daca nu cel mai serios, de pana acum.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde river » Mie Iun 04, 2003 12:02 pm

Multumesc si eu, Moshule, pentru aprecieri (sa stii ca am putine mesaje pentru ca nu postez decat acolo unde cred ca este cazul si ma intereseaza subiectul).

In legatura cu subiectul deschis de ROBAKITA, ce sa zic. Eu personal nu cred ca in spatele nick-urilor sunt alte persoane decat cele care scriu. In sensul ca, mai degraba scrisul unui om ii dezvaluie personalitatea si caracterul real decat o discutie "face to face". Ceva, o replica, la un moment dat tot te da de gol. Este adevarat ca, de exemplu, Oribilul Mosh are un nick poate mult prea dur pentru personalitatea sa, deloc oribila. Nu inseamna insa ca el si-a ales nick-ul pentru a se ascunde "dupa deget", ci pentru ca i-a placut lui acest nick (si mie imi place :) )
Sa-mi spui daca am dreptate, Moshule.

Despre alti useri... Ii citesc cu placere (chiar daca nu postez pe subiectele respective) pe eye..., pe stefan, Aliosha, Vali si pe Portnoy. Nu inseamna ca sunt intotdeauna de acord cu opiniile lor sau cu limbajul lor dar, se vede ca fac parte din acea categorie de oameni care chiar au ceva de spus.

Mai sunt si altii, revin
see ya :)
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde stefan » Mie Iun 04, 2003 3:13 pm

Nightwish, riverflow, sunteti niste dragutze mah! M-ati facut sa roshesc... :-X

Am citit ieri tot thread-ul cu "Top useri", funny, imi pare rau ca pe-atunci nu prestam mai puternic dar deh, atunci n-aveam servici... :D Acu sper sa nu se termine si thread-ul asta la fel. Oricum, am retinut "bila laba" de la Zgubilici :), ma bucur ca ma aprecia cineva si pe vremurile acelea "indepartate" (in afara de bhuttu cu care m-am contrat pe subiectul Beatles, intr-o discutie pe barfe online despre muzica comerciala, unde in paralel cu noi se mai certau si SOD cu LinX... eh, vremuri...).

Nu-s bun la scris posturi laudative, numai sa critic, evident, si cum zicea cineva, asta cu aprecierea si parerile se vede din post-uri, nu e nevoie de clarificari.

Legat de "ce se-ascunde in spatele nick-urilor", daca prima impresie e inselatoare cand cunosti un om in persoana (camarade, cand bem mah o bere?), ce sa mai spun de impresia pe care ti-o faci despre el pe un forum. Pe de o parte multi sunt zgomotosi pe forum si pasnici in realitate, si pe astia ii avantajeaza faptul ca aici nu-s asa inhibatzi ca in "real life". Altii sunt mai spectaculosi in real life, so...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iun 04, 2003 3:46 pm

pai
-moshu =simpatic si infantil
-baicsu = un ionel stoica al forumului cu simtu umorului in cufarul bunicii din pod
-afex = erudit ,cu memorie de elefant, ofticos si razbunator
-fane = un gigicontra nobil
-sod = betiv ordinar da baiat bun in general :D
-vali= de la agonie la extaz, sau de la user la admin
-aliosha = too old to rocknroll, nu stiu ce cauta pe-aici
-alex= visator cu ochii deschisi si in lipsa cronica de femei
-mig= si el tot constantean
-hyde=fuhreru inamorat
-seringa=veni,vidi,postat-am
-decret= in ascensiune dupa momentul tentativei de sinucidere
-bhuttu=el posteaza,el citeste,el intelege.
-angus=nr 1 pe fanclub producatoru celor mai hazli posturi . 4 speteze de scaun rupte , deja imputate de conducere. pacat ca posteaza f rar.
-mirela = izul dorului de islanda se simte in toate posturile
-eye = un bosorog,amnezic,obsesiv, enervant care a dat in mintea copchiilor
altii, nementionati ,la timpul lor...
eyewitness

Mesajde Mr Hyde » Mie Iun 04, 2003 9:24 pm

Aha, interesant... Mosh, Nightwish, as vrea sa plang de fericire... nu uitati insa vorbele intelepte ale stefanului: [citat]

Stefane,ma insel io sau initial ai scris ca unii ar fi mai "rai" in real life, pentru a schimba ulterior cu eufemismul de rigoare? Din nou interesant :D

camarade, cand bem mah o bere?

stai mah sa-mi mai creasca afurisitul asta de par :D... acu' serios, oricand dupa sesiune.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde stefan » Mie Iun 04, 2003 9:59 pm

Nu ma camarade, chiar aia vroiam sa zic. Mare parte a oamenilor par fie mai buni, fie mai rai decat sunt, atat in viata cat si pe forum, nu mi se pare asa o mare diferenta. Vezi ce faci cu sesiunea aia, sa nu te sochezi prea tare.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 05, 2003 4:01 am

He,he...acest subiect s-a transformat in top useri 2 . cred ca peste un timp o sa adaug asta in paranteza.

multumesc Nightwish & riverflow. demult nu m-a mai laudat si pe mine cineva. simteam nevoia , chiar daca nu merit. :)
de ce nu am zis de stefan , intreaba Nightwish. pai pentru ca m-am rezumat la a posta despre userii noi. dupa cum se poate observa stefan are o vechime considerabila pe acest forum...precedandu-i pe eye,SOD,MiG,Decret....etc.

eye....eu nu sunt infantil !!! doar ca privesc viatza prin ochii lui Forrest Gump ! atata tot.

stiitzi ce ? o sa revin cat de curand...si cu caracterizari ale userilor mai vechi ! nici eye nu va scapa. :p

Nightwish...sorry ca s-a intrerupt convorbirea noastra de acum 2 seri. am avut probleme cu netul. sper sa continuam de unde am ramas. te conving eu pana la urma. sa stii ca nu ma las !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Iun 05, 2003 10:34 am

Initial trimis de Mr Hyde
Aha, interesant... Mosh, Nightwish, as vrea sa plang de fericire...

dar nu ne vei da satisfactia... *p

pai moshule daca userii astia antici si de demult nu te lauda apoi noi astia mai noi, si mai tineri, sa tinem stacheta sus. adica sa ne dam bine pe langa tine pana capatam oaresce vechime. :D

moshule, si eu care credeam ca te-ai suparat. :D hmm...ma intreb daca chiar conteaza pentru tine, sau e vorba doar de colectie si ambitie. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 05, 2003 6:50 pm

Iata ca am modificat ,dupa cum v-am promis , numele acestui subiect. Robakitele sper sa nu se supere pe mine. Oricum..bravo lor ca s-au gandit la un asa subiect interesant...care defapt este continuarea unui clasic al genului , deschis de mine pe 6 aprilie 2002. Aici puteti gasi Top Useri (prima parte) .

Ii ramasasem dator lui riverflow cu un raspuns. nick-ul meu nu se refera la personalitatea mea...ci la aspectul fizic. si ca sa vezi ca nu te pacalesc...poti vedea poze cu mine pe subiectul de poze. :o

Nightwish..sa citesti prima parte a subiectului..sa vezi ca ma laudau si atunci unii oameni. he,he....ce vremuri frumoase ...acum mai bine de 1 an. ma simt batran. :p

nu e vorba nici de colectie nici de ambitie. e vorba de placere si curiozitate.

-------------

Iata ce spuneam pe 10 aprilie 2002 , intr-un post pe subiectul Top Useri :

In ceea ce priveste forumul...am 2 planuri pentru viitor :
1)sa ajung numarul 1 la posturi
2)sa il detronez pe Sopra din functzia de administrator..si sa devin eu administrator la http://www.fanclub.ro
Deocamdata....I'm a spoke on a wheel !

:o
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Joi Iun 05, 2003 7:18 pm

Pai la asta ma refeream si io Moshule, ca nu ti-ai pus nick-ul acesta pentru ca esti tu dur sau mai stiu io ce si cum...

Parerea mea este ca, in ciuda celor declarate de unii, nu nick-ul dezvaluie personalitatea sau gradul de inteligenta sau educatie etc. ale unui forumist, ci ceea ce scrie el. Poate multi vor sa para inteligenti si poate chiar reusesc sa pacaleasca in prima faza, dar asta pana la proba contradictorie (exemplu cumplitele si repetatele greseli de ortografie ale unora, incoerenta si multe altele).
Repet, parerea mea.
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

river
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 05, 2003 8:07 pm

riverflow , tu esti mai mica decat mine cu 12 zile. te-ai nascut intr-o zi de vineri. :p
povestea nickului meu..o gasesti pe subiectul de nick-uri.

------------

Nicholas_Alex

A debutat sub numele de Nicholas_Alek ....si nu dupa multa vreme a fost banat. Celebre sunt din acea perioada cateva ciocniri cu mamutzii de atunci ai forumului , in special cu dana...dar si cu SOD...care era gata,gata sa plece dupa acest pusti obraznic la Piatra Neamt :)...pentru a-l pune la punct. Mi-a ramas in minte titlul unui subiect creat de Alex...pe vremea cand se numea Alek . Titlul suna cam asa : "tarfa de DeeDee mi-a inchis subiectul". :o
Apoi a devenit Nicholas_Alex si asa il cunoastem si in prezent. Omul cu un umor simplu dar de un mare rafinament. Eu am ajuns sa il consider cel mai bun kterincos de pe forum. Si asta nu pentru ca nu ar exista si altii buni la acest capitol...dar umorul lui Nicholas nu se isca din glume pe seama altor persoane...ci din povestiri in care personajul principal este chiar el. Strutii , pisicile care te pandesc pentru a-ti lua viatza , acvariul cu cap de om , colegii sai de camera din Germania....momente antologice in istoria forumului.
Nu il cunosc pe Nicholas in realitate dar am impresia ca este genul de om....pe care daca il arunci intr-un sac legat la gura in lac...in 3 minute iese de acolo....si te ajunge din urma. Genul de om...care supravietuieste in Sahara doar cu nisip drept hrana. Asa cred eu.
Imi place de acest user nastrusnic. Ash vrea sa fac un concurs de masturbare cu el...sa vedem care tine mai mult. :p

Nicho, poate te simti si tu cu o bere cand ne vedem...la ce reclama ti-am facut.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Iun 06, 2003 7:53 am

Mda...buna reclama mi-ai facut Moshule! Mai ales cu concursul de masturbare..acum chiar ca nu mai prind nimic pe forumul asta. O sa incerc la hanul ancutei, da pe acolo procentajul sexului opus este cu mult mai mic decit aici, asa ca...tot la masturbare ma intorc:D

Ok...de cine sa zic, si ce? hai sa incep cu inceputul..:)

SOD la inceput, l-am caracterizat ca tipul de om care pe forum este un fel de "baddest motherfucker", violent, amenintind cu profanare fizica la cea mai mica provocare, astfel razbunindu-se pe toate bataile care le-a luat in scoala generala. Iar in afara forumului, fiind de fapt un tata si sot model, care trebuie sa se roage de sotia lui sa-i de-a cheile de la mashina, sa mearga pina la piata dupa o legatura de ridichi. Mi-a facut placere sa-l "instig" si sa-i urmaresc reactiile. Dar pina la urma sa dovedit un user "de treaba", oricind gata sa "ridice mingea la fileu" (copyright eye) pentru o gluma buna, si din cite am auzit, tine bine la bautura, deci il consider unul dintre tipii cu care mi-ar face placere sa golesc citeva sticle bere, poate chiar si niste vodka la plic, fiind sigur ca in compania lui nu ma voi plictisi.:o

Dana de acest user nu mi-am putut forma o parere definitiva, prin simplul fapt ca a parasit (nu permanent) forumul de cind mi-am facut eu re-aparitia. Am caracterizat-o ca o persoana a care-i capacitate de intelegere nu depaseste nivelul vinatorii de greseli de ortografie, gata sa transforme orice argument/dezbatere intr-un concurs de bacalaureat, punind intrebari la care declara ca nu asteapta raspuns, fiind in stare sa justifice absolut tot ce isi doreste. Imi pare rau ca nu am avut sansa sa o cunosc mai bine, caci as vrea sa cred ca aceasta parere este gresita.:)

Cam atit deocamdata, o sa revin mai tirziu, caci mai sint o groaza de useri..cind dracu v-ati strins atitia???:p
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde vali » Vin Iun 06, 2003 8:07 am

as vrea sa scriu si eu cate ceva pe aici, mai de bine, mai de rau, dar, din pacate, din userii noi doar jaded mi-a atras atentia. restu...nu i-am observat

ps.off-topic (eye, o mica corectare: eu am fost user, apoi super-moderator <<admin mai mic>> si apoi banat si apoi user si apoi admin. detalii pe privat)
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 06, 2003 8:12 am

Jaded nu mi se pare un user nou..avand in vedere ca are cont din 2001 pe forum. Eu o stiu inca de pe atunci..cand avea nick-ul Crinuza. Atunci,tu vali....erai mult prea ocupat cu alte treburi forumiste pentru a da atentie unei feitite atat de mici si dragalashe....

PS : ai uitat sa specifici ca ai avut si contul sters *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde river » Vin Iun 06, 2003 8:31 am

Hai sa vin si eu cu un "top" personal al forumistilor. Am nominalizat eu cativa in mesajele anterioare, dar, recunosc nu mi-am spus si parerea. Sper sa nu supar pe nimeni. Tinand insa cont de faptul ca se cere "parerea" unor useri depre ceilalti, zic, eu, nimeni nu ar trebui sa se supere.

Am sa incep cu , Oribilul Mosh care mie una nu mi-a facut deloc impresia de "oribil" (asta am mai discutat), ci mai curand de fire foarte sociabila, care uneori se lasa prada starilor sufletesti de moment, cateodata prea nervos (si poate nejustificat, dar, de cele mai multe ori, am observat ca incearca sa dreaga busuiocu' daca isi da seama ca a gresit), cateodata prea inflacarat, dar, in orice caz, cum a zis si eye, simpatic. Apreciez la OM faptul ca este interesat si de temele propuse despre care nu stie prea multe, recunoaste acest lucru si este dornic sa invete.

Am sa continui cu Stefan ale carui mesaje le citesc cu placere pentru simplul fapt ca sunt "la locul lor" (ca sa ma exprim asa), scrie argumentat si in cunostintza de cauza.

Si am sa termin (deocamdata) cu eyewitness despre care iar am o parere foarte buna. Si, desi de multe ori este sarcastic, ironic sau chiar spune fatzis ceea ce nu-i convine, pe mine una nu reuseshte sa ma deranjeze. Pentru ca, daca nu-i pe "aberatzii" isi argumenteaza opiniile. Ii raman de asemenea recunoscatoare pentru "definitziile rebusiste", chiar daca acu' le-a lasat balta.

Revin.

river
Junior Member

Mesajde g.uster » Vin Iun 06, 2003 8:46 am

Initial trimis de Portnoy
OK, moshule, hai sa-ti argumentez... Daca e cazul, sterge-mi posturile de mai sus...

Ce vroiam sa sugerez cu aberatiile alea? Mi se pare total aiurea thread-ul asta... Parerile unora despre altii le poti vedea pe parcurs din felul in care se comporta, si iti dai seama exact cum stau lucrurile, niste vorbe aruncate in vant nu valoreaza nici cat o ceapa degerata...

Si apropo, si despre Nightwish am o parere [B]buna
...

The End! [/B]

stateam aseara la o bere cu fane, si m'a apucat oftica pe portnoy. fane mi'a sugerat sa deschid un thread pe barfe, da' daca tot s'a gandit cineva la acest topic, postez aici.

deci, pustani sunt garla pe acest forum, dar evita sa intre in discutii care ii depasesc. sau, inainte de a'si da cu parerea, se informeaza. pe google sau in alte parti. nu este o rusine sa vrei sa cunosti.

in schimb, acest user cu nick pompos nu rateaza nici o ocazie de a se baga in seama, si de a o da in bara in mod constant. ultima kestie de care imi amintesc a fost discutia despre linkin' park. ignoranta sa este evidenta. la fel si fudulia, vorba proverbului.
g.uster
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma