Ce parere aveti despre trupa ANDRE?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre trupa ANDRE?

Mesajde rrb » Vin Oct 12, 2001 10:54 pm

Scrie-ti ce parere aveti despre trupa Andre dupa impacarea celor 2 Andree ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN si nu uitati sa vizitati noul site oficial al trupei http://www.andre.go.ro. Eu sunt Webmasterul siteului!!!
rrb
Junior Member

hm.......

Mesajde testoasa » Vin Oct 12, 2001 11:12 pm

Cred ca totul e in memoria tatalui Andreei Balan, dar oricum nu cred ca trupa Andre va avea acelasi succes ca si inainte.Face it, lumea s-a saturat de ele!Altceva e la moda acum,populatia romana s-a mai modernizat!Chiar si copiii au acum alte gusturi!Certurile dintre ele nu cred ca vor inceta, inca mai exista invidie, si oricum stilul lor e mort....Dar oricum gestul lor ramane de apreciat!
testoasa
Junior Member

Re: hm.......

Mesajde EXOTICA » Sâm Oct 13, 2001 1:10 am

Initial trimis de testoasa
Cred ca totul e in memoria tatalui Andreei Balan, dar oricum nu cred ca trupa Andre va avea acelasi succes ca si inainte.Face it, lumea s-a saturat de ele!Altceva e la moda acum,populatia romana s-a mai modernizat!Chiar si copiii au acum alte gusturi!Certurile dintre ele nu cred ca vor inceta, inca mai exista invidie, si oricum stilul lor e mort....Dar oricum gestul lor ramane de apreciat!

Eu am impresia ca sunt doua minorele care se imbraca cu un foarte mare prost gust si isi etaleaza orice altceva inafara talentului.
Nu as fi dat banii niciodata pe muzica lor...dar matusa mea saraca nu a stiut ce gresala a facut in ziua cand mi-a cumparat albumul lor, cica astea doua erau la moda in RO. Acuma...calul de dar nu se cauta la dinti, deci asta e:)
Exo
EXOTICA
Junior Member

Andre?

Mesajde kris » Sâm Oct 13, 2001 11:47 am

Despre Andre... doua pushtoiace pubertoase care umbla dupa bani. Se cearta in continuare la fel ca inainte de despartzirea fabuloase shi prea mult mediatizata, se imbraca la casa de moda "Prostituata juvenila" shi canta ca doua vaci de abia scoase la muls. In rest... sunt urate mai ceva ca noaptea shi se macheaza de parca ar vrea sa scota in evidenta acest lucru. Si acu', ca tatal Antoneascai a dat ortul popii, se va duce, scuzatzi expresia, perpules de suflet. O sa mai incerce vreo cateva luni sa stoarca bani din buzunarele parintzilor cu copii inconshtientzi shi cu mult, da' mult, prost gust, dupa care o sa moara in linishte shi8 fara prea mult tam-tam.
Da'... asta e doar previziunea mea :))
kris
Junior Member

Re: Andre?

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 13, 2001 6:08 pm

100% de acord cu tine, mai putin sfarsitul. Eu cred ca fetitele vor ajunge in final prin Turcia/Cipru "la produs", ca alta sansa n-au, eventual la un mud-fighting bar.
Trist, dar adevarat.
Oricum cea mai mare parte din vina partine parintilor.
Vizitator

Re: Adevaraciune de sit!!!

Mesajde Vortex » Lun Oct 15, 2001 10:26 am

CORECT !!!

Ca o mentiune: este o trupa la moda la pustoaice si asta e un lucru nociv pentru ca promoveaza o imagine a copilului-femeie absolut scarboasa. Dupa ce le vezi pe cele doua te indoiesti de anormalitatea pedofilior. Nici un barbat normal (cel putin eu asa simt) nu vede in astfel de creaturi doi copii de scoala.
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Re: dupa o betie crunta le-as face felul

Mesajde Vortex » Lun Oct 15, 2001 12:57 pm

Initial trimis de vali
o sa avem shi forum andre pe aici

Da, si in deschiderea forumului vor fi citate din kickass, vortex, kris, exo... he he he
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Oct 16, 2001 12:35 pm

Andre - hmm daca mai cresc, devin chiar bune ... acum cred ca is cam stramte (vai ce porc sunt :p) la minte. :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Tutu » Vin Oct 19, 2001 9:29 pm

Salut!parerea mea despre Andre este:imi pare foarte rau ptr. tatal Andreei si sper sa se ridive si ele cat de curand in topul romanesc si inca ceva sunt si cam 'bune'de aceea cred ca vor reusi!
Eu le urez succes in continuare si... .
Cam atat am zis si eu despre ele!
Tutu

te spunnnnnnn

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 9:29 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Andre - hmm daca mai cresc, devin chiar bune ... acum cred ca is cam stramte (vai ce porc sunt :p) la minte. :D

sa moara si tatal celelilalte daca nu te spun

stii abncul ala cu 2 pedofili???

2 pedofili pe o banca in parc. mama ce buna e tipa aia de 4 ani. mama si ce zici de aia de 3 ani?? e prea mica, nu?
-peste 2 ani e buna si-acuma!
Vizitator

Mesajde FrozeN » Lun Oct 22, 2001 8:33 pm

Datorita acestei stiri m-am constipat.
FrozeN
Junior Member

Re: Ce parere aveti despre trupa ANDRE?

Mesajde Mirela » Vin Noi 09, 2001 9:29 pm

chiar vrei sa stii?
Mirela

Re: te spunnnnnnn

Mesajde vladonne » Sâm Noi 10, 2001 5:49 am

Era unu' inca shi mai mishto - cica doi pedofili stateau pe banca , probabil in acelashi parc shi se holabau la o fatuca de vreo 7 ani . Shi unu' zice - o vezi ma p'aia ? Mama cat e de buna . Uite ce piciorushe arte shi ce funduletz shi........ mama - mama cat e de buna ! Shi alalaltu' - E buna ba . da' s-o fi vazut-o acu' doi ani ....

...In timp ce diferentza dintre un pedofil shi un pediatru este ca pedofilu' macar iuneshte copiii.
vladonne
Junior Member

Mesajde ticaloasa » Mie Noi 28, 2001 1:48 pm

Andrelele is vai steaua lor...:) Nu merita osteneala noastra...
ticaloasa

Re: ...

Mesajde gabuba » Vin Noi 30, 2001 7:27 pm

Initial trimis de testoasa

In primul te dai cu parerea la o trupa pe care ai vazut-o prima data! pentru ca tatal ANDREEI ANTONESCU a murit nu cel al ANDREEI BALAN, dar oricum ai tot dreptul sa-tzi spui parerea!..
Sa va spun cum a inceput Andreea Antonescu avea 15 si Andreea Balan avea 14 ani, a trebuit sa cashtige shi alt gen de public in afara de copii shi cei pana la 15 ani, astfel au ales sa ishi ridice sanii....dar unii au strigat curvele cei laltzi care erau invidioshi au adeptat aceasta idee. Shi au strigat 'curvele' shcenei...mie imi este mila de ele pt. ca unii le asculta cu pareri preconcepute!!!!!!!!!!!!ANDRE THE BEST OF AU DE 3 ORI MAI MULT SUCCES CA INAINTE DACA ATZI FOST LA VREUN CONCERT!!
gabuba

Re: Ce parere aveti despre trupa ANDRE?

Mesajde gabone » Lun Dec 03, 2001 4:54 am

Initial trimis de rrb
Scrie-ti ce parere aveti despre trupa Andre dupa impacarea celor 2 Andree ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN si nu uitati sa vizitati noul site oficial al trupei http://www.andre.go.ro. Eu sunt Webmasterul siteului!!!

misto site-ul, exact ca ele:D adica ZERO
gabone
Junior Member

Re: Re: ...

Mesajde gabone » Lun Dec 03, 2001 4:59 am

Initial trimis de Gabytu

In primul te dai cu parerea la o trupa pe care ai vazut-o prima data! pentru ca tatal ANDREEI ANTONESCU a murit nu cel al ANDREEI BALAN, dar oricum ai tot dreptul sa-tzi spui parerea!..
Sa va spun cum a inceput Andreea Antonescu avea 15 si Andreea Balan avea 14 ani, a trebuit sa cashtige shi alt gen de public in afara de copii shi cei pana la 15 ani, astfel au ales sa ishi ridice sanii....dar unii au strigat curvele cei laltzi care erau invidioshi au adeptat aceasta idee. Shi au strigat 'curvele' shcenei...mie imi este mila de ele pt. ca unii le asculta cu pareri preconcepute!!!!!!!!!!!!ANDRE THE BEST OF AU DE 3 ORI MAI MULT SUCCES CA INAINTE DACA ATZI FOST LA VREUN CONCERT!!

M-as duce la un concert cu andrelele dar am sarit de 10 ani.
gabone
Junior Member

Re: Re: ...

Mesajde Vizitator » Lun Dec 03, 2001 8:22 am

[quote]Initial trimis de Gabytu
[B]

Drumurile pe care le-au deschis Andrelele seamana al draq cu acea cutie a Pandorei. Cat despre concertele fatucilor, poate ca am sa trec -p'acolo, da' numa' cand or sa invetze ca microfoanele, toate, fara de exceptzie , au shi un buton , care de regula e bine sa stea pe pozitzia on. Da' nu sh' de ce am io impresia ca astea or sa dispara din viatza muzicala fara sa fi folosit microfoanele pe pozitzia amintita .
Vizitator

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma