Ce parere aveti despre trupa ANDRE?
Moderator: anjin-san
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti despre trupa ANDRE?
Scrie-ti ce parere aveti despre trupa Andre dupa impacarea celor 2 Andree ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN si nu uitati sa vizitati noul site oficial al trupei http://www.andre.go.ro. Eu sunt Webmasterul siteului!!!
- rrb
- Junior Member
hm.......
Cred ca totul e in memoria tatalui Andreei Balan, dar oricum nu cred ca trupa Andre va avea acelasi succes ca si inainte.Face it, lumea s-a saturat de ele!Altceva e la moda acum,populatia romana s-a mai modernizat!Chiar si copiii au acum alte gusturi!Certurile dintre ele nu cred ca vor inceta, inca mai exista invidie, si oricum stilul lor e mort....Dar oricum gestul lor ramane de apreciat!
- testoasa
- Junior Member
Re: hm.......
Initial trimis de testoasa
Cred ca totul e in memoria tatalui Andreei Balan, dar oricum nu cred ca trupa Andre va avea acelasi succes ca si inainte.Face it, lumea s-a saturat de ele!Altceva e la moda acum,populatia romana s-a mai modernizat!Chiar si copiii au acum alte gusturi!Certurile dintre ele nu cred ca vor inceta, inca mai exista invidie, si oricum stilul lor e mort....Dar oricum gestul lor ramane de apreciat!
Eu am impresia ca sunt doua minorele care se imbraca cu un foarte mare prost gust si isi etaleaza orice altceva inafara talentului.
Nu as fi dat banii niciodata pe muzica lor...dar matusa mea saraca nu a stiut ce gresala a facut in ziua cand mi-a cumparat albumul lor, cica astea doua erau la moda in RO. Acuma...calul de dar nu se cauta la dinti, deci asta e:)
Exo
- EXOTICA
- Junior Member
Andre?
Despre Andre... doua pushtoiace pubertoase care umbla dupa bani. Se cearta in continuare la fel ca inainte de despartzirea fabuloase shi prea mult mediatizata, se imbraca la casa de moda "Prostituata juvenila" shi canta ca doua vaci de abia scoase la muls. In rest... sunt urate mai ceva ca noaptea shi se macheaza de parca ar vrea sa scota in evidenta acest lucru. Si acu', ca tatal Antoneascai a dat ortul popii, se va duce, scuzatzi expresia, perpules de suflet. O sa mai incerce vreo cateva luni sa stoarca bani din buzunarele parintzilor cu copii inconshtientzi shi cu mult, da' mult, prost gust, dupa care o sa moara in linishte shi8 fara prea mult tam-tam.
Da'... asta e doar previziunea mea
)
Da'... asta e doar previziunea mea

-
kris - Junior Member
Re: Andre?
100% de acord cu tine, mai putin sfarsitul. Eu cred ca fetitele vor ajunge in final prin Turcia/Cipru "la produs", ca alta sansa n-au, eventual la un mud-fighting bar.
Trist, dar adevarat.
Oricum cea mai mare parte din vina partine parintilor.
Trist, dar adevarat.
Oricum cea mai mare parte din vina partine parintilor.
- Vizitator
Re: Adevaraciune de sit!!!
CORECT !!!
Ca o mentiune: este o trupa la moda la pustoaice si asta e un lucru nociv pentru ca promoveaza o imagine a copilului-femeie absolut scarboasa. Dupa ce le vezi pe cele doua te indoiesti de anormalitatea pedofilior. Nici un barbat normal (cel putin eu asa simt) nu vede in astfel de creaturi doi copii de scoala.
Ca o mentiune: este o trupa la moda la pustoaice si asta e un lucru nociv pentru ca promoveaza o imagine a copilului-femeie absolut scarboasa. Dupa ce le vezi pe cele doua te indoiesti de anormalitatea pedofilior. Nici un barbat normal (cel putin eu asa simt) nu vede in astfel de creaturi doi copii de scoala.
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
- Vortex
- Junior Member
Re: dupa o betie crunta le-as face felul
Initial trimis de vali
o sa avem shi forum andre pe aici
Da, si in deschiderea forumului vor fi citate din kickass, vortex, kris, exo... he he he
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
- Vortex
- Junior Member
Andre - hmm daca mai cresc, devin chiar bune ... acum cred ca is cam stramte (vai ce porc sunt :p) la minte. 

- Sopra Tutt1
- Junior Member
te spunnnnnnn
Initial trimis de Sopra Tutt1
Andre - hmm daca mai cresc, devin chiar bune ... acum cred ca is cam stramte (vai ce porc sunt :p) la minte.![]()
sa moara si tatal celelilalte daca nu te spun
stii abncul ala cu 2 pedofili???
2 pedofili pe o banca in parc. mama ce buna e tipa aia de 4 ani. mama si ce zici de aia de 3 ani?? e prea mica, nu?
-peste 2 ani e buna si-acuma!
- Vizitator
Re: Ce parere aveti despre trupa ANDRE?
chiar vrei sa stii?
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: te spunnnnnnn
Era unu' inca shi mai mishto - cica doi pedofili stateau pe banca , probabil in acelashi parc shi se holabau la o fatuca de vreo 7 ani . Shi unu' zice - o vezi ma p'aia ? Mama cat e de buna . Uite ce piciorushe arte shi ce funduletz shi........ mama - mama cat e de buna ! Shi alalaltu' - E buna ba . da' s-o fi vazut-o acu' doi ani ....
...In timp ce diferentza dintre un pedofil shi un pediatru este ca pedofilu' macar iuneshte copiii.
...In timp ce diferentza dintre un pedofil shi un pediatru este ca pedofilu' macar iuneshte copiii.
- vladonne
- Junior Member
Re: ...
Initial trimis de testoasa
In primul te dai cu parerea la o trupa pe care ai vazut-o prima data! pentru ca tatal ANDREEI ANTONESCU a murit nu cel al ANDREEI BALAN, dar oricum ai tot dreptul sa-tzi spui parerea!..
Sa va spun cum a inceput Andreea Antonescu avea 15 si Andreea Balan avea 14 ani, a trebuit sa cashtige shi alt gen de public in afara de copii shi cei pana la 15 ani, astfel au ales sa ishi ridice sanii....dar unii au strigat curvele cei laltzi care erau invidioshi au adeptat aceasta idee. Shi au strigat 'curvele' shcenei...mie imi este mila de ele pt. ca unii le asculta cu pareri preconcepute!!!!!!!!!!!!ANDRE THE BEST OF AU DE 3 ORI MAI MULT SUCCES CA INAINTE DACA ATZI FOST LA VREUN CONCERT!!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Ce parere aveti despre trupa ANDRE?
Initial trimis de rrb
Scrie-ti ce parere aveti despre trupa Andre dupa impacarea celor 2 Andree ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BALAN si nu uitati sa vizitati noul site oficial al trupei http://www.andre.go.ro. Eu sunt Webmasterul siteului!!!
misto site-ul, exact ca ele:D adica ZERO
- gabone
- Junior Member
Re: Re: ...
Initial trimis de Gabytu
In primul te dai cu parerea la o trupa pe care ai vazut-o prima data! pentru ca tatal ANDREEI ANTONESCU a murit nu cel al ANDREEI BALAN, dar oricum ai tot dreptul sa-tzi spui parerea!..
Sa va spun cum a inceput Andreea Antonescu avea 15 si Andreea Balan avea 14 ani, a trebuit sa cashtige shi alt gen de public in afara de copii shi cei pana la 15 ani, astfel au ales sa ishi ridice sanii....dar unii au strigat curvele cei laltzi care erau invidioshi au adeptat aceasta idee. Shi au strigat 'curvele' shcenei...mie imi este mila de ele pt. ca unii le asculta cu pareri preconcepute!!!!!!!!!!!!ANDRE THE BEST OF AU DE 3 ORI MAI MULT SUCCES CA INAINTE DACA ATZI FOST LA VREUN CONCERT!!
M-as duce la un concert cu andrelele dar am sarit de 10 ani.
- gabone
- Junior Member
Re: Re: ...
[quote]Initial trimis de Gabytu
[B]
Drumurile pe care le-au deschis Andrelele seamana al draq cu acea cutie a Pandorei. Cat despre concertele fatucilor, poate ca am sa trec -p'acolo, da' numa' cand or sa invetze ca microfoanele, toate, fara de exceptzie , au shi un buton , care de regula e bine sa stea pe pozitzia on. Da' nu sh' de ce am io impresia ca astea or sa dispara din viatza muzicala fara sa fi folosit microfoanele pe pozitzia amintita .
[B]
Drumurile pe care le-au deschis Andrelele seamana al draq cu acea cutie a Pandorei. Cat despre concertele fatucilor, poate ca am sa trec -p'acolo, da' numa' cand or sa invetze ca microfoanele, toate, fara de exceptzie , au shi un buton , care de regula e bine sa stea pe pozitzia on. Da' nu sh' de ce am io impresia ca astea or sa dispara din viatza muzicala fara sa fi folosit microfoanele pe pozitzia amintita .
- Vizitator
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma