pt moderatorii acestui forum -only

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

pt moderatorii acestui forum -only

Mesajde the radical » Dum Oct 14, 2001 6:04 pm

deci observ ca orice nou subiect ar aparea pe aici , nu-i chip ca forum astra sa scape de sendy si eggzotica , care in stilul lor deja provocator de gretzuri vin cu aceleashi replici elaborate si intresante made in america de vreo luna si mai bine.Observ ca desi s-a initiat un vot impotriva lor , a fost cam degeaba , deja nu mai e o problema de ignorare , pt ca nu prea ai cum sa ignori pe cineva care se tot baga asa oriunde fara pic de bun simtz nefacand altceva decat sa arunce cu noroi.

Deja pt aceste doua creauri devine penibil de personal tot ce se intampla pe un forum oarecare ; inteleg au venit cu mama si tata si logodnicul parca ,dar acuma n-o sa vina cu intreg arborele!!! adica unchii si cine pe cine cunoaste si cate diplome are ficare si cati banii si ce-i aia ipocrizie si beauty contests sau in ce mashini si vacantze umbla ,ca sa nu mai zic un kkt de liceentza in limba engleza care btw!!!! e probabil compulsory these days in Romania.

Deci lasand toata sharada asta intreb moderatorii acestui forum "de muzica" cand o sa se termine asta?!adica daca e tolerantza si faptul ca trebuie sa co-existam in armonie bla bla bla cu diaspora la nivelul asta de inteligentza , eu o sa-mi caut alt loc pt a vorbi/citi despre muzica cu si de la oameni interesati , nu cu niste imitatii penibile de worked out and taned morons.

sendy , eggzo nici sa nu va treaca prin cap sa dati vreo replica la postul asta ; cum bine zicea cineva pe aici ; u have the right to remain silent .Va rog atatati putin bun simtz si feel free not to reply ; im so fucking sick of you !!
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Re: pt moderatorii acestui forum -only

Mesajde EXOTICA » Dum Oct 14, 2001 6:47 pm

[quote]Initial trimis de the radical

"Deja pt aceste doua creauri devine penibil de personal tot ce se intampla pe un forum oarecare ; inteleg au venit cu mama si tata si logodnicul parca ,dar acuma n-o sa vina cu intreg arborele!!! adica unchii si cine pe cine cunoaste si cate diplome are ficare si cati banii si ce-i aia ipocrizie si beauty contests sau in ce mashini si vacantze umbla ,ca sa nu mai zic un kkt de liceentza in limba engleza care btw!!!! e probabil compulsory these days in Romania."

Totcmai la acest subiect care are direct relevanta cu mine sa nu ma bag si eu?:) Nu eu am deschis subiectul cu beauty contest...go back and check again!! Cei de acolo m-au injurat si m-au facut cu ou si cu otet...si mi-au zis ca "Fak Golful"..etc.
Voi m-ati facut IPOCRITA, ptr. articolul din ziar, inca dupa cum am mai zis, l-am scris acum 2 ani inaintea atacului din Sep. 11, 2001.
Moderatorii cred ca se amuza la maxim si au de ce ptr. ca toti ne dam in spectacol. The radical, apropos, nu m-am dat mare cu nimic, dar voi ati inceput sa ziceti asa de la inceput, si atunci pot sa va dovedesc ca am cu ce.
Ahhhh...nu am venit cu unchiul meu, ca lui ii place la Paris si mie in CA, iar de logodnic ce sa zic....parca n-am destule probleme pe cap. Mergi si tu "the radical" la ultimul mesaj de la "deh...ca sa vezi" si zi-mi daca o sa-ti placa. Sandy a raspuns la injuraturile voasrte...deci...blame who?
Aici scrie Barfe On-Line, am banuit ca subiectul poate fi despre orice...cand am intrat eu deja era postat "afganistan gipsy power". Si cand am adus vb de Octave mi-au sarit in cap ca ce treaba am eu cu el, but is not for them to know anyways.
Have fun guys....
Exotique
EXOTICA
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Oct 14, 2001 7:19 pm

well....cam asa vb The Radical cu lumea..."get lost" fuc@ off" etc..si cum trateaza el pe altii, la fel va fi tratat inapoi ..adika cum merita.

Re: Radical...

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de EXOTICA

Radical...inca nu esti mare scula-n prefectura ca sa "get lost " lumea cand bati tu din palme. Trebuie sa invatam sa traim in armonie si pace, sa convietuim cu totii...lol
Si imi place ca ai prins ceva expresii americane, pacat ca numai pe cele rele..
Exo
--------------------------------------------------------------------------------

bai fata du-te mah si vede-ti de fashion si telenovele si nu mai veni pe forum asta doar ca sa te "Kaci pe tine" - ce zici de-o expresie romaneasca !
Nu-i vorba de cine ma cred eu aici e de fapt vorba de cine te crezi tu si frankly i for that matter , dar am mai discutat odata despre ce cred eu in ce te priveste si nu-mi place sa ma repet .
Daca ai chef , n-ai decat sa vi cu interminabile replici de 2 bani . I couldn't care less ; still "get lost" stays .

on a second thought , i'd add "FUCK OFF" too. U might get the point well.... at some point .dont give a shit on u ur mum and dad and dumb friend
Vizitator

Mesajde the radical » Dum Oct 14, 2001 8:04 pm

[quote]Initial trimis de Anonim
[B]well....cam asa vb The Radical cu lumea..."get lost" fuc@ off" etc..si cum trateaza el pe altii, la fel va fi tratat inapoi ..adika cum merita.

mda , ce sa zic , e mare si clar in topic ca era adresat doar moderatorilor ; tu anonim , go back a month and do some careful research , then come and talk , eventual get a nick of some sort; in plus nu tratez pe nimeni nicodata fara respect atata timp cat celalalt n-o face primul , dupa e alta poveste ; e un forum public si desi fiecare e liber sa fie ce vrea ,sa scoata din el ce vrea , cred ca are trebui sa avem mai mult discernamant ; ori acel trio nu cred ca a facut altceva decat sa se ia de toata lumea aici care avea o parere in contradictie cu a lor facand totul un fel de vendeta personala pe care sendy o sustine cu un fanatism debordant , incat e ridicol .
Eggzo , ur a nuissance as per usual so spear me ; im not talking to u ;i told u that long time ago along with the appropriate swearing words ; dont make me repet myself .
the radical
Junior Member

Invidie si rautate!

Mesajde Sendy » Dum Oct 14, 2001 8:09 pm

Initial trimis de Anonim
well....cam asa vb The Radical cu lumea..."get lost" fuc@ off" etc..si cum trateaza el pe altii, la fel va fi tratat inapoi ..adika cum merita.

Re: Radical...

quote:
Initial trimis de EXOTICA

Radical...inca nu esti mare scula-n prefectura ca sa "get lost " lumea cand bati tu din palme. Trebuie sa invatam sa traim in armonie si pace, sa convietuim cu totii...lol
Si imi place ca ai prins ceva expresii americane, pacat ca numai pe cele rele..
Exo

bai fata du-te mah si vede-ti de fashion si telenovele si nu mai veni pe forum asta doar ca sa te "Kaci pe tine" - ce zici de-o expresie romaneasca !

- Ce-ai gasit ma Ferdinand (numele unui bou dintr-o anumita povestioara!) zignitor in mesajul Exoticei?! Ca e prea delicata cu voi si de aia o faceti cum va vine nu? Vrei doar asa sa o jignesti ca sa te simti tu bine si sa-ti gidili orgoliul nu?! Te simti mai bine acum?! Si sa stii ca mai stiu si altii "expresii romanesti". Ce zici de "mai du-te-n p***a ma-tii??! Iti suna cunoscut? Iti place cind cineva te injura?! Nu esti decit un rebut cu complexe de inferioritate si bufeuri de ...originalitate! Asa ca... mai hai sictir!

PS Si nu mai pot eu si US daca ma scoateti de pe furum!!!Hi! Dar vreau sa vezi cum e cind cineva te umileste!! A? (nu am diacritice pe computerul asta, ca de, e si el tot american!!!! Ca sa te scutesc de critici gramaticale!!!Hi!) Spumegi ca Devalul romanesc?!!Hi! Stii cine de fapt se "Kaca" pe el?! ca sa te citez! Tu! Fiindca nu o sa calci pe urmele noastre cit ii haul!!! Deci: hai sictir!!!
Sendy

Nu-i vorba de cine ma cred eu aici e de fapt vorba de cine te crezi tu si frankly i for that matter , dar am mai discutat odata despre ce cred eu in ce te priveste si nu-mi place sa ma repet .
Daca ai chef , n-ai decat sa vi cu interminabile replici de 2 bani . I couldn't care less ; still "get lost" stays .

on a second thought , i'd add "FUCK OFF" too. U might get the point well.... at some point .dont give a shit on u ur mum and dad and dumb friend

Tu da-ti shitul pe ma-ta si tac-tu care nu te-au invatat sa te porti, nu pe noi ca nu stii nimic despre viata noastra idiotule! Asa cum te doare pe tine daca iti jigneste cineva parintii (daca te doare!!!!) asa sa stii ca nu-i place deloc nici lui Exo si nimanui cu caracter! Ce, nu pricepi despre ce vorbesc?!!!
Stii ceva, mai lasa-ne dracului in pace, daca nu ai ceva bun de zis mai bine...."FUCK OFF"!!!hA!

Sendy (si ai mare noroc ca nu esti in fata mea!)
Sendy
Sendy
Junior Member

Apel la Mass-media

Mesajde Sendy » Dum Oct 14, 2001 8:29 pm

[quote]Initial trimis de the radical
[B][quote]Initial trimis de Anonim
[B]well....cam asa vb The Radical cu lumea..."get lost" fuc@ off" etc..si cum trateaza el pe altii, la fel va fi tratat inapoi ..adika cum merita.

mda , ce sa zic , e mare si clar in topic ca era adresat doar moderatorilor

Am trimis un apel la "Evenimentul Zilei"

corneln@expres.ro <corneln@expres.ro>

ca sa studieze putin ce se intimpla pe acest ...forum! Cred ca ar fi multe de spus si cineva ar trebui sa ia o atitudine!
Sendy
Sendy
Junior Member

Re: Apel la Mass-media

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 4:30 am

[quote]Initial trimis de Sendy
[B][quote]Initial trimis de the radical
[B][quote]Initial trimis de Anonim

mda , ce sa zic , e mare si clar in topic ca era adresat doar moderatorilor

ca sa studieze putin ce se intimpla pe acest ...forum! Cred ca ar fi multe de spus si cineva ar trebui sa ia o atitudine!
Sendy

ideea este foarte bune .geniala ash putea sa spun . Deshi nu cred ca Nistorescu se va obosi sa deschida mailul . Am sa trimit shi eu unul la adresa evz , cu o mostra , sau mai multe, din sclipitoarea ta inteligentza .
PS
tzi s-a trantit usha la CNN , tzi s-au taiat porturile sau pur shi simplu tzi-ai luat ban ?

Hi hi hi hi hi hi hi hi !
Vizitator

DONT GET MAD , GET EVEN !

Mesajde the radical » Lun Oct 15, 2001 1:28 pm

[quote]Initial trimis de Sendy
[B]

Tu da-ti shitul pe ma-ta si tac-tu care nu te-au invatat sa te porti, nu pe noi ca nu stii nimic despre viata noastra idiotule! Asa cum te doare pe tine daca iti jigneste cineva parintii (daca te doare!!!!) asa sa stii ca nu-i place deloc nici lui Exo si nimanui cu caracter! Ce, nu pricepi despre ce vorbesc?!!!
Stii ceva, mai lasa-ne dracului in pace, daca nu ai ceva bun de zis mai bine...."FUCK OFF"!!!hA!

Sendy (si ai mare noroc ca nu esti in fata mea!)

se puta sa nu te bagi iar ca musca in kurul calului (am observat ca va fascineaza expresiile romanesti)!!!
Ei bine draga paralelo afla ca no lil dumb ass like urself can ever make me fel bad about whatever appelative crosses its full of shit mind . Inutil sa vorbim aici despre educatia de acasa , tocmai cu tine , e beyond ur power of understanding cuvinte ca "ma-ta "si "tac-tu " te fac exact ceea ce esti probabil , un tigan slinos din Caracal ala pe care-ti tot place sa-l aduci in discutii . Nu conteaza observ cati ani de traire in a "civilized coutry" cum se vrea America ai , probabil ca in afara de pasiunea pt KFC si pop corn altceva n-o sa inveti de la America oricat ai trai acolo .
Remarca ta despre Exo , si familie voastra si cam ce va place sau displace voua , ma lasa rece ; o familie de debusolati sau ma rog idioti ca tot iti place cuvantul.

FUCK OFF ???!!! in caps?! damn! unde ti-e educatia ?! macar aia data de fam perrier ntz ntz ntz cu care te lauzi, lame , very lame not even original ; u genuine piece of shit ! LOL (muwahhahahaha )

aaaaaaaa one more thing , if i was in the front of u .. what?! !!!!

YOU 'D PROBABLY SHIT URSELF
the radical
Junior Member

Re: Apel la Mass-media

Mesajde the radical » Lun Oct 15, 2001 1:36 pm

Initial trimis de Sendy

Sendy [/B]

ma faci sa rad ! adica nu mai e nimeni available in fam perrier sa vina in ajutor?! sa te scoata din rahatul pe care l-ai creat singura?! ca ati venit cu mama cu fiica su sora , cu unchii si diplome si concursui si mustanguri si a , da sa nu uit vacantze in nevada ;damn! un intreg arsenal personal despre viatza voastra (iar noi idiotii , normal nu stim nimic !!!) .
Acuma e nevoiie de mass media !!! sa faca ce? ce tre face sa crezi ca cineva are avea atata rabdare sa citeasca si eventual sa faca vreun articol despre fam perrier care a fost tratata cu kurul pe un forum oarecare ?!
Vorba aia CNN ti-a inchis usha in nas?! LOL

GET REAL WOMAN , AND WHILE UR AT IT GET A FUCKING LIFE TOO ; THE VIRTUAL IS NOT 4 U .
TAKE A TRIP TO RODEO DRIVE AND CALM DOWN WHILE WINDOW SHOPPING .
the radical
Junior Member

ce rost are?

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 1:56 pm

ce rost are sa va tot injurati???
Vizitator

Re: ce rost are?

Mesajde the radical » Lun Oct 15, 2001 11:29 pm

Initial trimis de vali
ce rost are sa va tot injurati???

imi premit sa folosesc un quote aici ;

"What we've got here is failure to
communicate.
Some men you just can't reach...
So, you get what we had here last week,
which is the way they want it!
Well, they get it!
N' I don't like it any more than you men."

so that's about it really ...
the radical
Junior Member

raspuns

Mesajde DrSlam » Mar Oct 16, 2001 12:25 am

Probabil ca un astfel de post este necesar, la fel cum probabil ca vom trebui sa instituim un regulament de ordine interioara.
Am scris si mai demult pe acest subiect sperand ca veti putea trece peste certurile si intepaturile fara substanta care au devenit laitmotivul fiecarui subiect.

De aceea, va anunt in mod oficial ca de acum incolo voi lua in serios treaba de moderator si voi sterge toate mesajele care nu sunt la subiect si toate subiectele care nu au alt scop decat sa creeze discordie si scandal pe forum.

Am vrut ca acest forum sa fie in mare parte liber, marginit doar de granitele bunului simt, dar vad ca, desi nu vreti sa fiti cenzurati, totusi solicitati o mediere, cata vreme nu puteti sa discutati ca oamenii - fara injurii si discutii meschine pe aceleasi teme.
:( :( :(
Haideti sa barfim in primul rand muzica romaneasca si pe artistii si fenomenul muzical de la noi si discutiile sa fie inspirate, documentate/rautacioase, pro/contra muzicii romanesti si a tot ce este legat de aceasta.
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Re: raspuns

Mesajde EXOTICA » Mar Oct 16, 2001 4:36 am

"Haideti sa barfim in primul rand muzica romaneasca si pe artistii si fenomenul muzical de la noi si discutiile sa fie inspirate, documentate/rautacioase, pro/contra muzicii romanesti si a tot ce este legat de aceasta. [/B][/QUOTE] "

I'm cool with it!!!
Ziceam si eu ca topici de genul " Mdeh..ca sa vezi" nu-si au rostul.
EXOTICA
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma