Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

2364

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 4:27 pm

acest thread este destinat comentariilor (im)pertinente la subiectul "forumistul lunii" unde aveti voie sa va balacariti si injura fara menajamente da numa legat de subiectul susamintit

succes!

eyewitness

--------------------------------------------------------------------------------

Imi permitetzi sa postez clasamentul final? multumesc, sunteti nistre draguti. parerea mea. deci:
1.
2.
3.
4
5.
etc

Sa videm ce premiuri vor lua ...., .... (eu, adica) si ......
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Iul 03, 2003 4:40 pm

ce caut eu in topul asta,numai voi stiti!pai eu nu stiu daca am 20 de posturi pe toata luna lui iunie!scoteti-ma dracului de acolo!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde monk » Joi Iul 03, 2003 4:55 pm

urmatoarele voturi pt luna iulie de cand incep ? :lol:
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

2365

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 5:01 pm

SOD, fiecare are dreptul sa voteze pe cine doreste. In ceea ce ma priveste, motivele pentru care am considerat ca luna trecuta ai produs ceva pentru acest forum sunt urmatoarele: í£sta, í£sta, í£sta, í£sta, í£sta, í£sta. Mai sunt cateva, dar nu stau sa le insir pe toate.

monk: cred ca pe la finele lunii actuale.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 5:24 pm

nu cred ca ti-a cerut nimeni baixole sa faci clasamentu....si nici comentarii nu cred ca era necesar !

monk citeste cu atentie inaite de a intreba ceva !

valabil pt. toata lumea !

din regulament : .votarile incep in prima zi ale lunii si se fac pentru luna ce a trecut. de exemplu astazi , 1 iulie , incepem sa votam Forumistul lunii iunie . votarea tine 1 saptamana. deci martea viitoare...eu sau eyewitness...vom face calculele si vom anunta castigatorul

baixole..azi e joi. pana marti mai e. si plus de asta : te crezi Oribilul Mosh sau eyewitness ?

monk....citeste cu atentie cand incep votarile in fiecare luna !

SOD ....lumea te iubeste pt. ca nu ai postat ! ...si tin sa-ti multumeasca ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 03, 2003 5:30 pm

deci in concluzie ... voturile continua pt luna asta ?

later edit (dupa ce a pus moshu aia cu voturile incep la inceputul lunii .... )

acu am inteles si stiam regulamentul asta dar am crezut ca s-a schimbat ceva
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 5:31 pm

citeste in pula mea cu atentie..si lasa-ne cu intrebarile aiurea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 5:32 pm

baicsu si monk avertizare cu avertizoru (nu avertisment) pentru postari contrare cu regulile postate de moshu chiar in primul post al threadului cu forumistul lunii ,care in mare suna cam asa:

1/ clasamentu se va face de moshu sau eye la fiece 8 ale lunii urmatoare celei pt care se voteaza cand si threadu va fi inchis pana pe 1 ale urmatoarei luni (baicsu)
2/ se voteaza intre 1-8 al fiecarei luni pt luna precedenta (monk)

momentan votarea inca e deschisa pt luna iunie si se va inchide pe 8 iulie
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Iul 03, 2003 8:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
SOD ....lumea te iubeste pt. ca nu ai postat ! ...si tin sa-ti multumeasca ! :yD

pai normal moshule,ca oamenii s-au trezit dupa atatia ani de comunism si nu mai vor rabaturi si rebuturi.e ceva firesc sa aleaga calitatea si nu cantitatea.sau ca sa intelegi si tu,mai bine putin si bun decat mult si prost.ai priceput?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Vin Iul 04, 2003 9:03 am

baicsule, parerea mea ca matale te-ai grabit repede sa acorzi premiile mai devreme decat era preconizat, de la tine putere, ca iti era teama ca poate ma mai voteaza freun careva si iti suflu locul 2 atat de mult ravnit. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

2366

Mesajde baixinho© » Vin Iul 04, 2003 10:12 pm

Initial trimis de Nightwish
baicsule, parerea mea ca matale te-ai grabit

eu prefer sa folosesc alta expresie: m-a mancat in rect/anus/partea dorsala a corpului. dar o sa vezi, nu o sa se mai repete.

leití£r edit mai tarziu:
baixole..azi e joi. pana marti mai e

simpla informare, nu cautare de scuze: din varii motive (pentru care in viitorul mai apropiat sau mai indepartat nu o sa mai intru pe forum 2-3 zile), am pierdut notiunea timpului. am vazut ca a trecut ziua de marti si m-am grabit sa fac clasamentul. m-am legat strict de posturile deja scrise, nu am bagat comentarii de cacat.

te crezi Oribilul Mosh sau eyewitness ?

supt nici o forma. nu pot sa mananc saorme ca spartul sau sa accept invitatia unei fete la Mc, iar dupa aia sa incep sa plang ca mi-a mancat nu stiu ce copan din farfurie, in conditiile in care ea a dat masa. mai departe: nici tu nu te compari cu aiu, si mai esti si lustru, cu atat mai putin eu, un simplu user (mod).

deci lumea il iubeste pe SOD si tot lumea tine sa ii multumeasca.
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Vin Iul 04, 2003 11:06 pm

a'ma baicsule, da-o-n-colo de suparare, ca nici macar nu stim la ce premii sa ne asteptam. cre'ca nici macar neste diplome/trofee prafuite n-o sa ne dea. parerea mea. (c.b.)

nocturna

Mesajde neatza » Sâm Iul 05, 2003 1:11 pm

bre moshule, fac shi io o intrebare: de ce dom'le se da numa trei? nu s-ar putea ca pe vitor sa sa dea cinci pentru o mai mare obectivitate? parerea mea. sar'na!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 05, 2003 1:20 pm

eu zic sa dam 10 ca la Eurovision ! si sa intram fiecare in direct prin web cam...sa anuntam nominalizarile. :mad:

dam 3..pentru ca nu ne complicam cu prostii. e foarte bine asa cum e. daca dadeam 5..ai fi vrut 7..si tot asa. romanul niciodata nu e multumit....si are tendintza de a complica lucrurile.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Iul 05, 2003 1:30 pm

io cu cine votez?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde neatza » Sâm Iul 05, 2003 3:07 pm

nu era vorba de asta moshule, da uite ca din cauza reglementarilor in vigoare, n-am avut cum sa-i bag pe portnoy shi ancsoranu. shi zau ca-m pare rau.

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 05, 2003 3:13 pm

little dog ...si pe mine ma doare sufletul ca am lasat afara pe angus (care s-a straduit enorm la forumul BB) , pe eye (acest clown simpatic al forumului) sau pe Portnoy.
Dar....tocmai asta e frumos....tre' sa ne hotaram asupra a 3 nominalizari. nu putem insira un pomelnic intreg...ca nu suntem sambata la biserica. intodeauna cineva va ramane pe afara . sper ca stii asta !

rezultatele partiale arata ca eyewitness are un avantaj mai mult decat dublu fatza de locul 2. ce mult il iubeste lumea. sau l-a votat de frica ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Iul 07, 2003 2:46 pm

acu ca sa dat concluzia multzumesc fanilor care ma votat shi fara de care nash fii ajuns unde sunt acuma carevasazica la campionatu intercomunal de soliter.

peseu: am cinci puncte. care vine sa le bem?

neatza

Mesajde nocturna » Lun Iul 07, 2003 11:23 pm

multumesc si eu celor ce au fost alaturi de mine, si m-au sustinut si m-au votat. multumesc, multumesc...gata...neatza, io zic ca acu potzi sa te opresti din aplauze.

5 puncte ale matale, cu 21 ale mele io zic ca iese ceva. nu? :D

nocturna

Mesajde neatza » Mar Iul 08, 2003 8:10 am

bre io nu aplaodam ci chemam chelnerii cu ambele maini ca mi se usca gatleju de sete. dooshunu de punte... pai in cazu asta nu mai ieshim din crashma doo saptamani. martore, hai shi tu so facem lata rau de tot, ca vorba ceea ai punte sa salvezi shi economia din ghana.

neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iul 08, 2003 8:37 am

bah io zic ca cu saizeci de punte ne ajunge de vro luna la meriott sa inchiriem tot hotelu si carciumile aferente ca da-o dracu trebe sa ne respectam si noi in viata ca luna asta nu stiu daca ne-o ajunge macar de-o chiftea marinata si-o gogonea stofalcita de pe fundu borcanului ca vine tineretu din urma pisoi,angelina,shaki & co si ne sufla puntele. poa vine si baicsu daca nu si-o fi pus puntele la ciorap ca el e prevazator precum pompieru ca pompieru vigilent si pe ploaie e atent...
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Iul 08, 2003 8:44 am

punctele de la sifilis se pune? sau alea de la remi? shi mai am opt de la timishoara.

neatza

Mesajde nocturna » Mar Iul 08, 2003 9:08 am

neatza, a'ma nu mai face pe modestu, ca stiu ca matale ai cel putin 60 de puncte la hushtiuluc. parerea mea ca alea is cele mai bune.

nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Iul 11, 2003 7:50 am

un post care concureaza serios postul lui decret de pe hip-hoape si ma pune in dilema pentru votu pt luna iulie , este cel a lui sod de pe avanpremiera :

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=167324#post167324
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 14, 2003 10:29 pm

eu cred ca si Eufrosin Poteca si al sau sarpe a luat o mica optiune pt. forumistul lunii (in ceea ce ma priveste) cu al sau post d p trenuri : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=168053#post168053

sper sa intre mai des cu povestiri din viata sa si a sarpelui.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Eufrosin Poteca » Lun Iul 14, 2003 10:42 pm

Buna seara dragii mei!Sunt eu, Sarpele.Eufrosin Poteca nu a putut sa scrie nimic din pricina emotziei.Sa fii propus pentru forumistul lunii!Oau!NU IL VOTATZI!Nu merita!Eu, Sarpele, il cunosc cel mai bine.Nu merita.Nu a luat in viatza lui nici un premiu.Acum o sa va rog sa ma scuzatzi.Trebuie sa plec la Bihor.Sa beau o palinca.La revedere.
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Eufrosin Poteca
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iul 15, 2003 8:24 am

da moshule , nea alee si-a depus si el candidatura pentru forumistu lunii cu acel post...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 15, 2003 6:05 pm

astazi am vorbit dupa multa vreme...cu riverflow . pe MSN. spunea ca are oarecare probleme cu netul si nu poate posta. i-am aratat situatia de la forumistul lunii iunie...si era foarte bucuroasa.

m-a pus sa va multumesc in numele ei , celor care ati votat-o. asadar.....riverflow va multumeste si spera sa revina cat mai curand pe forum.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iul 16, 2003 1:41 pm

pe langa cei 3 care au punctat pozitiv luna asta ,respectiv decret, sod si eufrosin poteca as mai adauga ganja^^^ (din ce spune moshu e o fata din brasov) care a impresionat placut cu posturi pertinente, documentate si argumentate pe politic si social vis-a-vis de legionari. iata ca lista candidatilor se ingroasa si mai sunt 15 zile.
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Iul 16, 2003 2:08 pm

shtiu ca era un thread cu cei mai enervantz iuzari de pe forum. avand in vedere inflatzia noilor aparutz, n-ar trebui scos de la naftalina? sau facutr unu nou dupe modelu lu asta cu bunii?

neatza

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma