Moderator: anjin-san
Initial trimis de Rolf
De ce sa ne miram, mai ales ca fenomenul nu e de ieri de azi. Inca de la aparitia rave-ului si a derivatelor jumatate din piese erau cu linie melodica de la melodii vechi, chiar clasice sau pt. copii (gen ein, zwei polizei). Cred ca asta arata o criza a muzicii din ultimii 5-6 ani. Putem aminti si de remixurile Bad Boys Blue, Modern Talking, ABBA etc..., si chiar republicari ale pieselor vechi (ABBA Gold). De citiva ani muzica este in criza de compozitori, asta cred eu, si este bine si nu prea ca se apeleaza la piese vechi. Nu prea e bine pt. ca nu mai evoluam daca nu mai apar noi compozitori de valoare. Se pare ca stilurile la moda sunt de vina, gen house, care au ritm dar cu linia melodica mai greu.
Iar despre PROFM, mi-aduc aminte ca pina sa-si schimbe fata era un fel de Total de azi, care dadea muzica buna si avea un segment de piata mic (asta nu vrea sa zica virgula ca Total are segment mic acu).
Initial trimis de vladonne
Soft Machine este o super trupa care s-a inventat pe la mijlocul anilor 60 shi care a existat pretz de aproape 10 ani . Asta intampolandu-se pana in 1976. Criticii spun despre ei ca au refuzat sa fie comerciali, poate de asta ei au fost necunoscutzi [publicului larg, chiar in perioada lor de glorie . Asta odata . Pe de alta parte au influentzat o groaza de trupe mari ale anilor 60. Daca vorbim de stil, atunci e vorba despre un psyhedelic la care se aduga ceva rock shi jazz. De altfel ei sunt piatra de temelie a shcloii Cantenbury![]()
Membrii fondatori sunt doi mari grei Robert Wyatt shi Kevin Ayers . Prin '68 a venit in trupa pt cateva luni shi Andy Summers - vezi Police catziva anishori mai tarziu. Ce sa mai incoace incolo, e super trupa , shi daca ai luat cd-urile sa nu-tzi para rau dupa bani , ca merita.Parol mon cher![]()
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator