Skin-uri de Winamp
Moderator: anjin-san
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Skin-uri de Winamp
Am cautat un subiect ca asta si nu am gasit so...
ia sa vedem care la ce se uita cand asculta muzica...
Ok, incep io: asta se cheama nucleonlong
ia sa vedem care la ce se uita cand asculta muzica...
Ok, incep io: asta se cheama nucleonlong
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
de vreo 2 ani am acelasi skin. imi place pentru ca nu e obositor , nu are briz-brizuri , si ca pot observa lesne butoanele.
Intotdeauna imi tin winamp-ul asa cum se vede in poza !
Intotdeauna imi tin winamp-ul asa cum se vede in poza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
preiau legatura ...
io pana acum il foloseam pe cel normal ... dar imi place cel al lui Moshu ... un site de dwl ceva moshule ?
pentru dumneavoastra ,
corespondentul in teren , monk
... Andreea ?
io pana acum il foloseam pe cel normal ... dar imi place cel al lui Moshu ... un site de dwl ceva moshule ?
pentru dumneavoastra ,
corespondentul in teren , monk
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Mosule, daca ala-i skinu pe care-l folosesti de doi ani e de rau...
Corect, nu are brizbrizuri, da io zic ca e obositor, iar butoanele sunt intr-adevar usor de vazut (oaaa).
Acuma o sa pun un skin care-mi place foarte mult, dar este pentru utilizatorii rutinati de winamp deoarece butoanele sunt opusul celor preferate de Mos, adica nu scrie pe ele ce fac, si toate sunt la fel. Il cheama Unison Brainstormed.
Corect, nu are brizbrizuri, da io zic ca e obositor, iar butoanele sunt intr-adevar usor de vazut (oaaa).
Acuma o sa pun un skin care-mi place foarte mult, dar este pentru utilizatorii rutinati de winamp deoarece butoanele sunt opusul celor preferate de Mos, adica nu scrie pe ele ce fac, si toate sunt la fel. Il cheama Unison Brainstormed.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
jiji , nu vad nimic rau in faptul ca folosesc acelasi skin de 2 ani. lucrurile care imi plac...nu obisnuiesc sa le schimb , pentru ca m-am obisnuit cu ele.
nu ma intereseaza ca am in picioare Adidas™ din colectia anului 2000. daca mie imi plac...sunt OK. nu tre' sa-i schimb.
uite...pentru 2 minute mi-am pus un alt skin..sa-ti fac tie bucurie. *p
nu ma intereseaza ca am in picioare Adidas™ din colectia anului 2000. daca mie imi plac...sunt OK. nu tre' sa-i schimb.
uite...pentru 2 minute mi-am pus un alt skin..sa-ti fac tie bucurie. *p
-
Nah uite`l si pe al meu :p
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Vezi, Mosule, ca nu e greu... Acuma incearca sa tii un alt skin doua ore, apoi doua zile si in sfarsit doua luni... Apoi te poti opri.
Si io am skinu cu Bugs, da mi se pare prea colorat, da de aia il pastrez ca e simpatic.
Pana acuma nu am vazut nimic notabil prin atasamentele voastre, evident ca tot ale mele sunt mai faine (aici urla modestia - v-ati prins)
Si io am skinu cu Bugs, da mi se pare prea colorat, da de aia il pastrez ca e simpatic.
Pana acuma nu am vazut nimic notabil prin atasamentele voastre, evident ca tot ale mele sunt mai faine (aici urla modestia - v-ati prins)
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
hyde, de mare angajament si tare artistic ce mai e skinu' ala. cul.
sper ca nu-i creatia ta, miscat fiind de spiritu' dinamovist.
ciudat, rosu si alb

ciudat, rosu si alb
-
nocturna - Mesaje: 8725
Poate nu stiati, da' un skin poate fi decupat.
Asta e un exemplu extrem, am decupat mari portiuni din skin si o ramas ceva foarte diafan. Acuma evident ca depinde de skinu original, si asta ales de mine nu-i cel mai bun pt. o astfel de operatie.
Asta e un exemplu extrem, am decupat mari portiuni din skin si o ramas ceva foarte diafan. Acuma evident ca depinde de skinu original, si asta ales de mine nu-i cel mai bun pt. o astfel de operatie.
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
Skinurile de winamp pot fi folosite si in xmms (winampu din linux pt. cei care nu stiu), si vitavercea...
Alt skin, asta-i cu cristale lichide (il cheama Sonicated)
Alt skin, asta-i cu cristale lichide (il cheama Sonicated)
..., părerea mea, ...
-
jiji - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma