si-am zis verde salcioara...Marie si Marioara
Moderator: anjin-san
104 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
si-am zis verde salcioara...Marie si Marioara
Nighty mi-a atras atentia cu 2-3 zile in urma ca pe ea o cheama si Maria....si nu care cumva sa nu ii fac subiect de ziua ei...ca o incurc.
Iata ca ma conformez !
La multi ani , draga Nightwish cu ocazia zilei numelui !
La multi ani si lui marian jan , acest betiv notoriu al forumului si totodata acest drogat pasnic ...evident al forumului.
Si la multi ani si lu' nasha Marioara care e nasha mea de botez.
Si la multi ani...tuturor ce isi serbeaza ziua numelui ! Cine mai e ..sa zica aici...ca mie nu imi vine in minte.
Iata ca ma conformez !
La multi ani , draga Nightwish cu ocazia zilei numelui !
La multi ani si lui marian jan , acest betiv notoriu al forumului si totodata acest drogat pasnic ...evident al forumului.
Si la multi ani si lu' nasha Marioara care e nasha mea de botez.
Si la multi ani...tuturor ce isi serbeaza ziua numelui ! Cine mai e ..sa zica aici...ca mie nu imi vine in minte.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Multzumiri
vai, moshule, sa-mi faci matale una ca asta, vai, da' ce surpriza, vai, da' nici nu ma asteptam, da' nici n-am cuvinte ca sa ma ecsplic.
si ca sa vezi concidentza, pe nasha mea de botez o cheama Mioara. pai sa-i zic sar'na si La Multi Ani pe calea eterului, ca-i tarziu la ora asta ca sa-i dau un telefon.
hai, intai si intai de toate, ca sa nu ma pierd in cuvinte si sa uit, multzamiri celor ce s-au bulucit sa-mi ureze La Multi Ani si celor ce se vor buluci si de acum inainte si pe mai departe (sa vad ca si cum va inghesuiti la postat
salutari lui doamna, pupati-i p'aia mici, la multi ani, mie, la multi ani, voua, La Multi Ani, alin popalin alias marian si mai alias jan, maria30, si...nu mai stiu...restu' care mai ie si nu-i stiu acum sau imi scapa.

si ca sa vezi concidentza, pe nasha mea de botez o cheama Mioara. pai sa-i zic sar'na si La Multi Ani pe calea eterului, ca-i tarziu la ora asta ca sa-i dau un telefon.
hai, intai si intai de toate, ca sa nu ma pierd in cuvinte si sa uit, multzamiri celor ce s-au bulucit sa-mi ureze La Multi Ani si celor ce se vor buluci si de acum inainte si pe mai departe (sa vad ca si cum va inghesuiti la postat

-
nocturna - Mesaje: 8725
La multi ani Marie, Marioara, Mioara, Nightwish, Alin! Sa cresteti cu totii mari si frumosi, sa aveti tot ce va doriti in viata etc etc etc...
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
la multi ani pentru nocturna, salma si seringa
la multi ani si pentru moshu care sigur azi va gasi o mariana sau marian care sa-i ofere 14 shaorme si 4 beri cehesti
si la multi ani tuturor celorlalti care au sau nu tangenta cu sf maria...
la multi ani si mie de ziua marinei...
la multi ani si pentru moshu care sigur azi va gasi o mariana sau marian care sa-i ofere 14 shaorme si 4 beri cehesti
si la multi ani tuturor celorlalti care au sau nu tangenta cu sf maria...
la multi ani si mie de ziua marinei...

-
eyewitness - Mesaje: 19220
la multzi ani la sfinte shi la sfintzi!
aiule, colega ta de camera se cheama marina? la multzi ani sa fie shi la ea!
la multzi ani shi la mine aicia, ashea, ca az ie vineri shi lucrurile chair prezinta un trend pozitiv! o fi dela gramezile de sfintzi.
aiule, colega ta de camera se cheama marina? la multzi ani sa fie shi la ea!
la multzi ani shi la mine aicia, ashea, ca az ie vineri shi lucrurile chair prezinta un trend pozitiv! o fi dela gramezile de sfintzi.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
cum sa ratez ocazia sa urez la Marii si Marioare si Marini si subMarini si la restul de oameni a caror zi este azi?
asa ca La Multi Ani si o viatza cat mai lunga pe forum...
asa ca La Multi Ani si o viatza cat mai lunga pe forum...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
deci ma uitam pe ce pemeur sa mai shterg, cand vad unu de la salma. parca ma pocni in moalele capului cand vazui cam uitat co cheama maria. un multzean racoros in perioada de vara care cu scuzele de rigoare. asemenea shi la restu mariilor, marianilor, meriushilor shi mareanelor. uici iz!
-
neatza - Mesaje: 5820
Multi ani sa traiasca toti cei care ishi sarbeaza ziua ,de Sf Marie si sa aiba parte de multa sanatate k-i mai buna decat toate,noroc mult si tot ce ish doresc!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
multiumiesc
la multi ani fericiti,cu bani,femei(b) si tot ce va doriti!
la multi ani fericiti nightwish,salma si care mai sunteti!(de care nu stim).
la multi ani marian aliuta si sper sa iti revii dupa meciu de aseara.
la multi ani fericiti nightwish,salma si care mai sunteti!(de care nu stim).
la multi ani marian aliuta si sper sa iti revii dupa meciu de aseara.

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
2729
Initial trimis de Portnoy
Les jeux sont faits! parca asa se scrie...
selecteaza, foca, selecteaza
nu, se spune alea jacta est

evident, multumex pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2757
Initial trimis de Shaki Devil
M-ati uitat...
selecteaza, foca, selecteaza
da
evident, multumex pentru atentie ©
ANTI
-
2868
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
si cand dai de baut?
si cand dai de baut?

ANTI
-
Azi e Sf.Maria Mica. De fapt azi se sarbatoreste...ca pe 15 august e Adormirea Maicii Domnului. Si dupa cum stim nu se fac sarbatori atunci cand un om moare , nu ?
La multi ani ! :p
La multi ani ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
moshule s-o suni si tu pe mariana, stii tu, s-o feliciti ca asa se cade ,eventual poate dai o raita si in drumu taberei sa-i zici personal. poate cine stie...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
104 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma