Felicitari!!!
Moderator: anjin-san
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Felicitari!!!
Felicitari d-lor DrSlam si Dj50 pt. scurtul interviu din .Ro.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Multumim!
Initial trimis de KickAss
Felicitari d-lor DrSlam si Dj50 pt. scurtul interviu din .Ro.

Multumim si ne bucuram ca a fost cineva care a vazut interviul. Din pacate asa au inteles domnii de la .ro sa faca un interviu. Mentionam ca noi am stat de vorba vreo 5-10 minute din care ei au extras trei fraze....
In sfarsit, pentru cei care nu au vazut interviul, in 2-3 zile vom pune un mpg pe site. Reveniti sa vedeti minunea!

DrSlam has left the building!
- DrSlam
- Junior Member
Re: Multumim!
[quote]Initial trimis de DrSlam
[B]
Multumim si ne bucuram ca a fost cineva care a vazut interviul. Din pacate asa au inteles domnii de la .ro sa faca un interviu. Mentionam ca noi am stat de vorba vreo 5-10 minute din care ei au extras trei fraze....
he he ! Nu trebuie sa va suparatzi pe ei ... Cam asha se face treaba . Daca era un interviu cu neshte personalitatzi ar fi durat cu sigurantza mai mult . Important este daca au reushit sa extraga esentzialul din cele 10 minute care s-au inregistrat. Daca te gandeshti la ce inseamna 10 minute pentru un interviu, poate ca vetzi realiza ca daca ar fi fost difuzat integral , atzi fi plictisit auditoriul datorita lipsei de interes . Asha cu numai doua trei minutzele, atzi reushit sa starnitzi curiozitatea . Ceea ce cred ca atzi vrut shi voi.
[B]

he he ! Nu trebuie sa va suparatzi pe ei ... Cam asha se face treaba . Daca era un interviu cu neshte personalitatzi ar fi durat cu sigurantza mai mult . Important este daca au reushit sa extraga esentzialul din cele 10 minute care s-au inregistrat. Daca te gandeshti la ce inseamna 10 minute pentru un interviu, poate ca vetzi realiza ca daca ar fi fost difuzat integral , atzi fi plictisit auditoriul datorita lipsei de interes . Asha cu numai doua trei minutzele, atzi reushit sa starnitzi curiozitatea . Ceea ce cred ca atzi vrut shi voi.
- vladonne
- Junior Member
Re: kool
Initial trimis de vali
l-am vazut si eu azi noapte
nu conteaza ca ati fost 10 sau 30 de secunde, conteaza mult ca ati aparut acolo cu adresa sitului, asta e important
succes in continuare
Eu din pacate n-am vazut interviul...dar cam ce sa vada lumea pe site? cum ne injuram?
La cat mai multe aparitii televizate noa:)
Cu drag
Exotique
- EXOTICA
- Junior Member
Working class hero
You think you're so clever and classless and free, but you're still fucking pesants as far as I can see..
John Lennon- Working Class Hero
- Vizitator
Re: Working class hero
Initial trimis de Undo
You think you're so clever and classless and free, but you're still fucking pesants as far as I can see..
Undo u could use a doctor. And fast!!! ... before it gets worse.
Coffee ... chocolate ... MEN ... somethings are better RICH
- Madalina
- Junior Member
Re: Multumim!
Nu puneti la suflet. Asa fac reporterii in general (stiu eu sigur:) ). Felicitari si din partea mea. La mai mare (CNN,EURONEWS,etc.)
- apunake
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma