Vorbele sunt bune, dar faptele de mii de ori mai bine primite !!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Vorbele sunt bune, dar faptele de mii de ori mai bine primite !!!

Mesajde Capitanu » Lun Noi 12, 2001 11:45 pm

De ce pana mea toata lumea are un dinte impotriva unei formatii sau a mai multora? Nu prea vad pe site-ul asta oameni care sa nu aiba o rautate adanc infipta in creiere sau in vidul ce tine loc de creiere. Parca va face placere sa injurati pe toata lumea, in schimb daca cineva incearca sa-si spuna o opinie in mod civilizat il distrugeti.

Cu voi se poate vorbi numai in genul : "Ce p**a mea ascultati voi cutare formatie, ca mie nu-mi place si nu va permit sa ascultati asa ceva ca va dau cu capu de toti peretii". Sau macar faceti ceva, daca vreti sa va afirmati. Pana una alta vad ca numai gura e de voi.

Daca vreti sa va puneti vorbele in fapte, raspundeti, dar altfel nu va mai obositi prea tare.
Capitanu
Junior Member

Re: Vorbele sunt bune, dar faptele de mii de ori mai bine primite !!!

Mesajde vladonne » Mar Noi 13, 2001 5:18 am

De ce pana mea toata lumea are un dinte impotriva unei formatii sau a mai multora? Nu prea vad pe site-ul asta oameni care sa nu aiba o rautate adanc infipta in creiere sau in vidul ce tine loc de creiere. Parca va face placere sa injurati pe toata lumea, in schimb daca cineva incearca sa-si spuna o opinie in mod civilizat il distrugeti.

Cu voi se poate vorbi numai in genul : "Ce p**a mea ascultati voi cutare formatie, ca mie nu-mi place si nu va permit sa ascultati asa ceva ca va dau cu capu de toti peretii". Sau macar faceti ceva, daca vreti sa va afirmati. Pana una alta vad ca numai gura e de voi.

Daca vreti sa va puneti vorbele in fapte, raspundeti, dar altfel nu va mai obositi prea tare.

Am sa incep cu replica unui banc celebru - bine ca eshti tu dashtept . Shi cu ea am sa shi inchei ! Bine ca eshti tu dashtept !
vladonne
Junior Member

Incercare de raspuns

Mesajde Vortex » Mar Noi 13, 2001 10:27 am

Capitane, noi incercam sa schimbam pareri ca de-aia suntem pe forum. Si contradictiile apar in urma gusturilor diferite, cum e si normal. Nu cred ca cineva are vreun dinte impotriva altcuiva, pur si simplu ne comparam cunostintele si opiniile. Ti se pare ceva gresit in asta?

p.s. cum adica sa ne punem vorbele in fapte?
tot ceea ce am scris reprezinta pareri pur personale. nu luati nici o vorba ca pe o ofensa, e doar o discutie.
Vortex
Junior Member

Re: Vorbele sunt bune, dar faptele de mii de ori mai bine primite !!!

Mesajde manelesux » Mar Noi 13, 2001 12:27 pm

Initial trimis de Capitanu

Capitane,io am impins oile alea in fatza merztanului lu vali vijelie asta vara,ca sa-i stric cariera...e o fapta destul de buna?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde testoasa » Mar Noi 13, 2001 4:53 pm

Am observat si eu ca intra cate unul pe forumurile dedicate formatiilor, ori sa isi bata joc de cei care discuta serios despre formatia respectiva, ori sa isi exprime in mod direct sentimentele de ciuda,ura,scarba etc. etc. Dar, eh, e parerea lor si trebuie respectata...
testoasa
Junior Member

???

Mesajde Vizitator » Lun Noi 19, 2001 3:40 am

unii oameni ar trebui sa inteleaga mai multe lucruri:

1. nu stiu cine ti-a permis sa folosesti nickul ala, dat fiind faptul ca persoana care l-a purtat va ramane pentru totdeanuna CAPITANUL si nu e moral si nici macar o dovada de bravada sa iti pui acest nick. asta dovedeste in primul rand prostie si in al doile rand lipsa unei oarecare mobila la mansarda. e ca si cum eu mi-a slua nickul "kirk hammet" sau "hendrix"

2. nimeni nu vine aici si zice "trupa X e imbecila", avand convingerea ca acesta e adevarul absolut. asta e parerea persoanei respective si nu cred ca ai tu dreptul sa imi spui mie cum sa gandesc vis-a-vis de ... orice. daca vrei sa faci asta, du-te intr-o tara unde se permite asha ceva

3. vis-a-vis de pareri, fiecare isi spune parerea si altii vin si il combat sau il aproba. e o regula simpla, pe care unii au inteles-o si altii nu

drslam, sorry pt faza de pe CGforum, da mi-e prea lene sa scriu un pm sa iti spun pe privat
Vizitator

MANELESUX

Mesajde Mirela » Mie Noi 21, 2001 10:23 pm

[quote]Initial trimis de manelesux
[B]

Capitane,io am impins oile alea in fatza merztanului lu vali vijelie asta vara,ca sa-i stric cariera...e o fapta destul de buna?

DA!!!.......pacat ca n-a mers........dar stii ce se spune in irlanda...if at first you don't succeed.....(de fapt,in irlanda e"forget it--it's not worth the trouble").da'prin alte parti se zice"TRY--TRY AGAIN!!!!!"
Mirela

Am facut fapte cu caru'

Mesajde Rolf » Vin Noi 23, 2001 11:06 am

Pai, uite o fapta: siteul administratorilor, http://www.muzica.home.ro. Atrag atentia asupra melodiilor furate si a lipsei de inspiratie din versuri, ca sa nu zic altcumva.
Uite alta fapta: personal boicotez constant trupele de duzina, neprezentindu-ma la concerte si necumparind albumele lor. Si faptele astea le fac saptaminal. E destul?
Rolf
Junior Member

Re: ???

Mesajde apunake » Joi Dec 13, 2001 1:37 pm

Cu cita patima il apara asta pe capitan. Unde era legionaru :) Auzi, n-ai voie sa folosesti asta ca nick. Sa faceti draqu o lista de nick-uri interzise, sa stim si noi o treaba. Pentru inceput propun: Capitanul, Cirmaciul, Tom si Jerry, Alba ca Zapada, cei sase pitici (se poate alege nick-ul Mutulica), Geniul Carpatilor, etc. Academicianul. Lista ramine deschisa :)
apunake
Junior Member

Mesajde Vizitator » Joi Dec 13, 2001 7:18 pm

ha ha ha

e o chestie morala, nu ai cum sa intelegi
sa mai cresti
Vizitator

Haha

Mesajde Baluba » Joi Dec 13, 2001 11:55 pm

O, maestre, cum le stii tu pe toate! Esti un adevarat mai frate ... Cu ce-ti pierzi tu timpul pe la carciuma cu fratii legionari ... cu Infractoarea si Mickey Mouse?

Si nu uitati! Spiritul Capitanului este cu voi!

Penibil ...
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde Vizitator » Vin Dec 14, 2001 6:41 pm

incerc sa mentin dialogul in limitele normalului:

tu stii sa citesti?
ia pune tu mana pe niste carti ale istoricului (intre timp si senator) gheorghe buzatu, in special pe una care se numeste ceva cu "miscarile extremiste in romania", o sa ai acolo comunisti, extremisti si legionari...

nu simpatizez cauza sau miscarea care a ajuns acum (sima) dar spiritul capitanului era ceva de neinlocuit. perceptia istoriei ca ar fi un monstru e asemanatoare cu perceptia despre antonescu :mad:

mai puneti bah mana si pe carte!!!

slam, sorry, but the piss had it's chance :)
Vizitator

m-ai spart

Mesajde gabuba » Sâm Dec 15, 2001 7:01 pm

M-ai spart cu istoria ta, 'mama mmia' ne mai face shi incultzi...hai lasa vrajala asta de doi bani cu capitanu' shi generalul antonescu ca nu eshti singuru' care shtie, tu shi cu capitanul Pandele....a am uitat calare pe com. Turtureanu...shi apare Hamtza Passa in spatele lui Tzepeh-Voda....hai ma numai face pe cultu' cu indemnuri din astea idioate ca "faci furori"! mr. Shtie tot....fara suparare dar asta este impresia pe care o lashi dupa un astfel de post!!:mad:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Baluba » Sâm Dec 15, 2001 8:30 pm

Initial trimis de vali
incerc sa mentin dialogul in limitele normalului:

tu stii sa citesti?
ia pune ...

Hmm ... ce-mi recomanzi? Povestea povestilor ca sa nu-i zic altfel ... sau poate Punguta cu doi bani? Crezi ca sunt pregatit? Sa stii ca in fiecare zi iau cu mine poza ta si ma uit la ea cand am nevoie de inspiratie. Iar cand am o zi proasta ma uit la Cargo, Iris, Eu, ca sa rad bine.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Re: MANELESUX

Mesajde apunake » Lun Dec 17, 2001 2:30 pm

Initial trimis de mirela2001
Initial trimis de manelesux
[B]

DA!!!.......pacat ca n-a mers........dar stii ce se spune in irlanda...if at first you don't succeed.....(de fapt,in irlanda e"forget it--it's not worth the trouble").da'prin alte parti se zice"TRY--TRY AGAIN!!!!!"

Pacat de oi.......:angel:
apunake
Junior Member

Re: Re: MANELESUX

Mesajde Vizitator » Lun Dec 17, 2001 5:56 pm

Initial trimis de apunake

Pacat de oi.......:angel:

da,pacat ca oile alea fraiere suntem noi,romanii
Vizitator

hoyooooo

Mesajde Vizitator » Lun Dec 17, 2001 7:11 pm

foarte amuzant ...:) dar totusi un lucru admit !!haha Capitanul are dreptate ...asa acum vati pus si pe fapte heeeee ....eu vas sugera sa incepeti cu ce este mai inportant (mereti sa va culcati) :)
Vizitator

saracele oi!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde Andrada The Dev » Mar Dec 18, 2001 12:14 am

bietele creaturi:) da bravo manelesux!!!!!! eshti tare:D
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma