De ce atat dispret pentru muzik romaneask?!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

De ce atat dispret pentru muzik romaneask?!

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 12:15 am

Sincer nu inteleg de ce toata lumea are cva de spus cu privire la ce face cutare, in ce se imbrak cutare si mai ales cand e vorba de a critik, suntem primii! Cel mai bine ar fii sa-si vada fiekre de treaba lui, mai ales cei kre vorbesc in necunostinta de cauza! A propos de formatia Cocktail.... vreau sa spun k ii cunosc pe toti si in afara de Teo kre considera k "modestia este apanajul prostilor" (ya, right.... si prostul dak nu-i fudul zice k nu-i prost destul :) )..... toti sunt super OK! Chiar mai mult Sandrina s-a dovedit a fi o buna prietena, iar cu Raluk am invatat 8 ani de zile in aceasi scoala si pot sa va spun k munk ei a inceput de prin clasa a5a! Cat depre baieti... c sa mai zic!
Recunosc k nici mie nu imi place muzik pe kre o canta.... nici lor!!!!!! dar am ajuns sa-i cunosc si sa-i respect pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce canta....pt k nu definesti un actor dupa rolul p kre-l joak!
Fiekre mesaj rautacios la adresa lor p mine m-a intristat pentru k stiu k nu-l merita (nici makr Teo! :) ), nu e vina lor, nu e alegerea lor!
Poate am reusit sa va schimb parerea, makr un pic!
Unregistered

Mesajde DarkMoon » Mie Dec 31, 2003 12:19 am

pai cum d c?...dak nu e klumea....nijte vresuri super najpa..."mi-e firca sa dorm singurica"...si asha mai incolo...voci nici nu mai zic...nijte porcarii exceptand formatiile gen iri ..directia 5 ..holograf si asa mai incolo
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 12:27 am

I agree... dar d c trbuie sa dispretuim si omul?! Asta nu pot sa inteleg si nici nu o sa pot vreodata! Fac o munk titanik pentru sume de nimic si se aleg doar cu reprosuri! Chiar nu intelege nimeni k muzik p kre o canta o stabileste ksa de productie?!!
Unregistered

Mesajde DarkMoon » Mie Dec 31, 2003 12:32 am

pai il despretuim pt ca el canta si nici makr nu simte ceea ce anta..adik fredoneaza nijte versuri aiurea asa doar de dragu de a face bani..si nu poti fi ata de sigur ca nu castiga bine..ca dak nu s-ar castiga bine n-ar exista atatea formatii aparute peste noapte!
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 12:38 am

Shi tu in locul lor c ai face?! Ai inklk contractul pentru k mai apoi sa platesti daune ksei de prod de 20000$?! Poate tu iti permiti, dar o fata de 17 ani, venita din Vaslui, kre sta in chirie si nici makr nu o sa-si vada parintii de sarbatori, NU!!! Vezi, asta spuneam, dak nu ii cunoasteti nu aveti d und sa stiti kre e situatia de fapt... never mind!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 1:21 am

Pai daca zici ca nici lor nu le place ce canta , nu vad de ce mi-ar place mie .... Daca nu le place ,sa cante altceva atunci daca sint asa de buni. Daca au acceptat clauze naspa in contract asta demonstreaza ca ar fi cantat orice, numai sa cante.
Unregistered

Mesajde AnouCk » Joi Ian 01, 2004 6:34 pm

Nimeni nu ii obliga sa cante melodiile respective. In cazul in care nu le convine ce fac, sa nu mai faca... sau le tine cineva pistolul la cap? E o lume libera (cel putin,noua asa ne place sa credem).

Sunt cateva trupe in Romania insa care chiar fac ceva frumos (Iris, Vama Veche, etc) insa in ceea ce priveste formatiile de genul Ackent, SPicey, Tnt ... :bleah:
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 03, 2004 12:37 pm

Initial trimis de AnouCk
Nimeni nu ii obliga sa cante melodiile respective.

ba da: cei de la casele de discuri unde sunt "arondati".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde fire4u » Sâm Ian 03, 2004 5:40 pm

ma bucur k in sfarsit cineva a inteles chestia asta!!!!!!!! deci knta ceea c le este impus de ksa d prod...
fire4u
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Sâm Ian 03, 2004 8:00 pm

decat sa cant ceva ce-mi este impus...mai bine nu mai cant...ce adik la spicy sau cum so mai scrie le-a impus cineva sa cante?nu cr3e..cica ele is fotomodele si au descoperit ca au voce..kkt..au zis eh...suntem fotomodele ..o sa avem succes!ce procarie!
But I'm a Super girl and supegril don' cry...
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
DarkMoon
Junior Member

Mesajde Mortisha_Adam » Sâm Ian 03, 2004 8:40 pm

bah.............. io zic ca astia care nu'si fac singuri muzica, nu cred si nu simt muzica pe care o canta, si mai alea daca nu'i reprezinta........ce curu' meu cauta in muzica.din cauza lor ii "muzic ro de kkt sau mai bine zis nu prea exista.
io una pe bune ca nu as accepta sa "cant" si sa ma fac de cacat doar pt bani.te minti singur. si daca esti cu adevarat talentat si iti doresc f mult si lupti pt. o muzixca buna pe care vrei sa o faci..........vei reusi
greu....................dar pan' la urma reusesti :evil:
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde DarkMoon » Sâm Ian 03, 2004 11:06 pm

pai nu?exact acelasi lucru zic sieu...uh pak ca nu stiu sa dau si nijte exemple
DarkMoon

Mesajde gabuba » Sâm Ian 03, 2004 11:44 pm

cum adica de ce dispretuiesc si omul? pai cum asa il obliga casa de prod.? sa plece de la ea daca il obliga, e o tara libera!
sunt demni de tot dispretul oamenii care se dau pasionati de muzica si de fapt nu sunt decat niste ipocriti avari.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde fire4u » Dum Ian 04, 2004 12:26 am

Voi chiar nu intelegeti?! Tb sa va fac o schema sau ce?! Sa luam un ex concret: au part la Popstars, au fost alesi in trupa, dar o data cu aceasta alegere a venit shi un contract de 5ani p kre dak il incalk unul din ei, tb sa plateask daune de 20000$ cu alte cuv k sa poata iesi din trupa si sa cante altceva in urmatorii 5 ani tb sa plateask, deci ii obliga... shi credeti-ma k dak ar fii putut sa-si intretina singuri kriera muzicala (inregistrari, videoclip, album, turneu, promovari, etc) nu s-ar ma fii dus la Popstars! Practic treba sta km asa: "vreti sa cantati?! cantati ce va compunem noi! sau sponsorizati-va singuri!"
fire4u
Junior Member

Mesajde Calinescu » Dum Ian 04, 2004 1:43 am

deci....concluzia ta, fire4 e ca acesti "artisti" canta pt bani...nu? sau vrei sa zici ca dupa acei 5 ani isi schimba casa de discuri?
Calinescu
Junior Member

Mesajde IoanaA » Dum Ian 04, 2004 5:57 pm

Pai cum de ce , din moment ce se copy unii pe altii? Adica, romanii copy de la straini. Si ce versuri au...nu am cuvinte. Sau mai rau, aceleasi versuri numa` ca altfel zise...
Ah...pe deasupra mai is si falsi (nu toti) in sensu` ca "Nu, eu nu am fitze, imi iubesc fanii" sau "Nu cant pentru bani, cant de placere" . Pai daca chiar asa, ar accepta o data sa cante gratuit? Nu cred...Adica maram nu ii intereseaza ca daca canta, castiga niste Euroi ?
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Ian 04, 2004 5:59 pm

DE CE SAU DUS MA LA POPSTAR, ATUNCI?! HA?!
daca tot nu le place popu' ... stiau in ce se baga! deci, tot ratati raman...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Dum Ian 04, 2004 9:43 pm

Pot sa imi spun si eu parerea?

OK, sa spunem ca artistii, sau ma rog, cei care se cred artisti, abordeaza stilul impus de Casa de discuri, sa luam ca exemplu clubbing-ul. Dar Casa de discuri cu ce scop le impune acest stil. Nu pentru ca acesta este cerut de public? Cand publicul nu va mai agreea clubbing-ul, nici Casa de discuri nu il va mai impune diversilor artisti.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde ^mistique » Lun Ian 05, 2004 12:10 pm

muzica romaneasca e de kkt...clar....
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 12:43 pm

Io ash canta orice pt. bani! Cu siguranta s-ar gasi multi imbecili sa-mi cumpere aberatiile de doi lei! Asta e problema. Imbecilii astia!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde piper1996 » Lun Ian 05, 2004 1:53 pm

Initial trimis de Scorpiutza
Pot sa imi spun si eu parerea?

OK, sa spunem ca artistii, sau ma rog, cei care se cred artisti, abordeaza stilul impus de Casa de discuri, sa luam ca exemplu clubbing-ul. Dar Casa de discuri cu ce scop le impune acest stil. Nu pentru ca acesta este cerut de public? Cand publicul nu va mai agreea clubbing-ul, nici Casa de discuri nu il va mai impune diversilor artisti.

adik, daca e cum zici matale, de ce nu i-au impus lui cotabita sa cinte manele ... a?
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 2:04 pm

Ar trebui schimbat in : "De ce atata dispret pt. publicul romanesc?"
piskeshu
banned

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 2:26 pm

Initial trimis de AnouCk
Nimeni nu ii obliga sa cante melodiile respective

oameni buni, nici pe voi nu va obliga nimeni sa le ascultati... intelegeti odata ca muzica se face pntru toata lumea, nu doar pentru voi si ca intotdeauna vor fi oameni carora sa le placa lucruri pe care voi nu le suportati si invers...

ps: m-am plictisit de discutiile astea
aspyrin
Junior Member

Mesajde piper1996 » Lun Ian 05, 2004 2:34 pm

ba, dar, acuma, chiar toata lumea sa asculte muzica dance ... mira-m-as ...
piper1996
piper1996
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 2:36 pm

Shi noi ne-am plictisit de tine! Stiu ca nu poti fi decat subiectiv, shi inteleg shi de ce nu te da nime afara de pe forum, da nu mai tot apara formatiile de kkt ca mi se face greatza, sa mor io!
piskeshu
banned

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 2:41 pm

ca sa fiu un gentleman: piskesule mai mut-o

sa revin: n-a zis nimeni ca se asculta doar dance... din cate vad eu sunt formatii de toate genurile aparute la noi in ultima vreme, asa ca nu inteleg problema...
aspyrin
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 2:51 pm

Unii ar trebui sa fie la penitenciar...
piskeshu
banned

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 2:55 pm

am auzit ca unii sunt... da aia canta hip-hop...
aspyrin
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Ian 05, 2004 3:01 pm

Ai inteles gresit! Nu canta hip hop pt. ca au fost la bulau, ci au ajuns acolo cantand hip hop!
piskeshu
banned

Mesajde aspyrin » Lun Ian 05, 2004 3:05 pm

eu am auzit ca din cauza ca vindeau niste substante interzise, in timpul in care nu cantau hip-hop.

acu' pe bune: trebuia sa fie si el mai atent
aspyrin
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma