Sex cu... animale ?!?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde valbog » Vin Iul 02, 2004 2:43 am

Aragorn scrie:Unde arunc eu cu cacat? Eu asa ii consider pe aia care recurg la asemenea sex... nu merg pe strada si incep sa zic, doar ii consider mai dusi putin de acasa....atata tot.

Interesant subiect! Nu sunt de acord cu asa ceva? E impotriva naturii sa faci asa ceva. Iar omul tocmai ca e o fiinta rationala nu ar trebui sa faca asa ceva, dar vezi si ratiunea asta e cu doua taishuri! eu unul i-as pune la coltz pe astia care fac asa ceva! Ce vina au bietele animale? Cum ar fi sa futi o ratza si apoi sa o pui in oala sa o fierbi? e mai frageda? chestiile astea imi fac sila! mai bine o laba sanatoasa decat sex cu o catea puturoasa! Draq sa-i pieptene pe degeneratii aia! Iar tu Dinule, esti dus Tata!!!!! ;M
valbog
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Mar Iul 27, 2004 10:55 am

Buna baieti, (sau fete !!!) :T

Subiectul este bolnav :bleah: , dar in cea se priveste practica, este o refulare a celor fustrati sexual sau care nu mai gasesc placerea in sex-ul "normal". :con: Sunt totusi oameni si cred ca nu trebuie pusi la zid, dar nici incurajati.
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde valbog » Mar Iul 27, 2004 1:10 pm

My God! pai ce vine are bietul iepurash sau ratusca ca un dement le f**e? Cum sa toerezi asa ceva?
Mah tolerantule...ma pui pe ganduri! nu cumva.....a?
Probabil ca aia iubesc prea mult animalele:)
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iul 27, 2004 1:16 pm

aha, ala care fute un cur de ratzushca ie dement in schimb tu daca futi un cur de barbat iejti normal. mijtou
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde valbog » Mar Iul 27, 2004 1:28 pm

Bine ca esti tu mai normal! ce futi si tu ratzushte? Daca e sa fut un barbat o fac pt ca vrem amandoi asta Ochiule! Dar daca cineva fute o ratzusca , nu prea vad eu cum i-ar fi macanit ratzusca la ureche: "fute-ma, fute-ma"...hai sa fim serioshi, ce ai zist tu mai sus nu a fost decat un gest de rautate Ochiule si prefer sa nu-l consider asa! Poate ca esti cam plictisit sau nervos si simteai nevoia sa te iei de un bisexual! Dar faza care m-a deranjat este ca tu vezi ca mai rau pt tine sa te futi cu unu decat sa futi o ratza? De ce? Pt ca ratza nu te refuza, ci accepta ca nu are incotro?
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iul 27, 2004 1:40 pm

auzi bre valbog, mi-e sila si scarba de ajtia ca tine. hai bashti ca oricum n-ai inteles nimic.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Mar Iul 27, 2004 2:33 pm

aia se cheama paraphilie valbog........
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde nodingat » Mar Iul 27, 2004 8:46 pm

io ma-ntreb ashtia simt ceva!? adica ii excita animalele?(sau vin gata excitatzi cu gandul la vreo bunaciune) daca da, orice animal sau tre sa-ndeplineasca anumite conditzii? animalu.
nodingat

Mesajde Nanuka » Mar Iul 27, 2004 10:22 pm

valbog scrie:Bine ca esti tu mai normal! ce futi si tu ratzushte? Daca e sa fut un barbat o fac pt ca vrem amandoi asta Ochiule!?
Baiete nu esti normal, mi-e mi-ar fi jena sa spun asta in gura mare....i-ash omori pe toti poponautzii libidinoshi curishti, astia ca tine:yD....hai bashti si cumpara-ti o vaselina
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde mihneap » Mie Iul 28, 2004 6:53 am

dane, cred ca astia vin deja excitati si in loc de o laba, se dau la animalul din preajma.
insa, ma intreb cum dracu sa intri intr-o gaina... o distrugi saraca, ii iese prin cioc.
mihneap
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Iul 28, 2004 10:32 am

in namibia, aparent cu citeva luni in urma unu' fu prins in flagrant cu o gaina. omu' saracu' dupa aia acu shi el ce putu: s-a spinzurat. bine, n-avea el multe shanse. ca l-ar fi jupuit satenii de viu.

de-acuma inainte trebuie sa fii foarte atent cind eshti invitat la masa pe la preteni ca se pare ca nu mai potzi fi sigur de gaina din supa, daca fu virgina inainte au ba. se vede treaba ca sunt destul de multzi gainofili prin preajma. shi ce e shi mai grav e faptu ca nici ca vegetarian nu eshti salvat, caci sunt sigur ca sunt ei shi vegetofili prin preajma. morcovu' ala din salata, aaaa, vine direct din pamint ori fu el introdus shi pe altundeva. da' banana aia?

draq, mori de foame!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde vali » Mie Iul 28, 2004 10:43 am

s0a ajuns deja prea departe
some people deserve to die
vali

Anterior

Înapoi la Sex