unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde PeerGynt » Joi Sep 02, 2004 10:39 am

Nu-i nimic daca se supara careva pe mine. N-au decat. Eu am incercat sa expun o parere destul de echilibrata...

Dar stai sa vezi ce o sa patesti tu!!! Atunci show... ;f
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Sep 02, 2004 10:50 am

am scris shi mai sus..chiar nu ma priveshte..

cea pe care o iubesc ma ashteapta acasa..cat despre femeile inteligente shi cele cu bun simtz, am impresia ca o sa aiba o rezerva in a se pronuntza..am vazut shi la super'mouse ca e sictirita de fufitze tampe care ishi declama in mod ostentativ "adevaraciunea"..io'mi recunosc micimea, sunt un nimeni in raport cu alte capete luminate insa nici nu incerc sa pretind ceea ce nu mi se cuvine..

cam atat..

?!
h0va

Mesajde theOffender » Joi Sep 02, 2004 12:10 pm

Dragi tovarasi de forum, oare ar strica putina temperare a parerilor? Nu de alta, dar s-a ajuns aici sa se faca o caterinca jalnica!!!
bre: pina la tine (shi horva) nimeni nu s-a plins de femeie pe forumul asta (Nu vreau sa-mi imaginez cum ar arata o lume exclusiv a femeilor), nimeni n-a venit sa zica ca femeia nu e buna in pat, ca nu gateshte bine, ca nu e inteligentz, ca e x sau z sau w... shi shtii de ce? pentru ca noi le iubim asha cum sunt ele, cu toate toanele shi chibitzelele pe care le au. ne apucam shi de pescuit atunci cind se inroshesc orizonturile...
un singur lucru cerem in schimb: sa nu incerce sa ne schimbe! (shi sa nu ne arunge tricourile vechi la gunoi, bineintzeles ~p)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde gaga » Joi Sep 02, 2004 12:31 pm

Relatiile cu barbatii sunt in general mult mai bune.

loooooool asta s ao crezi tu, astea-s basme si poante de bancuri misogine, oamenii se sfasaie la fel indiferent de sex stai linistit. se inteleg bine cand e de mers in cashca la meciuri, beri si curve, profesional tot lupi sunt ...

va fi multzumita cu conditzia ei (indiferent care e aia)

si matalutza gresesti nitzel tinere hova, stiu multe gagici care sunt multumite cu statutul de "sex slab". parca din ce in ce in ce mai multe fata de tabara feministelor. nu e dracul chiar atat de negru. e blond :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde h0va » Joi Sep 02, 2004 1:37 pm

danone..pey cu asha draci sa tot ajungi in iad :yD .. feeecare sa se multzumeasca cu cat crede de cuviintza..zic shi io..

?!
h0va

Mesajde PeerGynt » Joi Sep 02, 2004 4:22 pm

Taica theOffender, eu n-am zis ca femeile nu sunt bune, asa cum reiese din postul tau, eu am zis ca nu e buna o lume facuta DOAR DIN FEMEI!!!! E o diferenta, nu?
PeerGynt
Junior Member

Mesajde goni_q » Mar Sep 14, 2004 3:34 pm

"u can't live with them or without them "

cam asa circula vorba...... ei na........ fiecare cu mistretzii lui......
goni_q
Junior Member

Mesajde ssonja » Dum Sep 19, 2004 12:30 am

avetzi un stil deosebit de "frumos" de a bate campii cu gratzie (asta ca am stat sa citesc 11 pagini de posturi).
omul modern e prin definitzie singuratic.
omul modern nu se combina cu colegii de munca/shcoala/vecini ca iese nasol daca sau cand se despart.
omul modern e prea obosit sa mearga in cluburi, iar daca o face, de cele mai multe ori nu gaseshte calitativ jumatatea, poate doar de aventuri.
omul modern citeshte e-books ca e mai ushor decat sa-shi care posteriorul pana la biblioteca, deci inca un loc pica.
omul modern e (semi)dependent de net shi in ultimii ani cele mai multe "lipeli" acolo au loc. site-uri de gen, chat-rooms shi de ce nu, forumuri :D
omul modern sufera de boala aia careia ii spune "cazutul in extreme": ori e prea sincer ori nu cunoashte deloc termenul.
omul modern vrea prea multe shi ofera prea putzine.
omul modern e un animal ciudat sortit sa ajunga specie pe cale de disparitzie in cateva mii-zeci de mii de ani, asta daca sheful oamenilor moderni nu apasa pe butonul roshu mai devreme.

concluzia pt cei carora le e lene sa citeasca: oriunde e o aglomeratzie de oameni potzi avea shansa sa gaseshti pe cineva.
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
ssonja

Mesajde PeerGynt » Lun Sep 20, 2004 3:58 pm

O mica corectie, Ssonja. Omul modern si intreg la cap nu citeste e-books. Le download-eaza si le tipareste, ca asa sunt mult mai usor de citit. Mai ajungi si pe la biblioteca, ca majoritatea cartilor bune sunt mai greu de gasit gratis pe net. In plus, uneori imprimanta costa mai mult decat drumul pana la biblioteca.

In ritmul actual omul modern va pieri mult mai repede decat ai prevazut tu. Sau se va schimba in asemenea fel, incat nu va mai semana a om. Dezvoltarea actuala are o caracteristica exponentiala, asa ca cei 6000 de ani de civilizatie trecuta vor fi NIMIC in comparatie cu schimbarile ce vor surveni in urmatoarele 6000 de ani... Asa ca... Trebuie sa ne bucuram ca inca mai suntem oameni. Viitorul nu arata deloc bine.
PeerGynt
Junior Member

Mesajde jeorj » Vin Ian 21, 2005 1:24 pm

Dupa lunga citire a celor 11 pagini, am dat in sfarsit si de o parere feminina mai obiectiva =D

Felicitari Sonia
Bun citatul(asa cosmetizat cum e)

Parerea mea despre locul unde poti gasi perechea de viata depinde de hobby-uri.
Cu mici exceptii: daca e doar sexul , vorba cuiva: pe centura Bucurestiului(dar renunta la ideea de pereche de viata)
Daca iti place sa bocesti cu prietenele despre nenorocul in dragoste, sau sa mergi cu pretenarii la o bere sau la meci, slabe sperante sa gasesti ceva
In rest daca iti plac manelele du-te la discoteca (unde se dau manele) sau intreaba taximetristul daca are manele
iti place opera du-te la opera
iti place lectura mergi si pe la biblioteca
iti place sa te lafai in blanuri, opreste cand iti face semn ala cu BMW-ul si cauta sa-l convingi cat de bine va potriviti
eu daca imi place muntele ma duc la munte

In felul acesta cresc simtitor sansele sa gasesti perechea pseudo perfecta(perfectiunea nu exista) atat pentru termen scurt cat si pentru termen lung.
CINE SE ASEAMANA SE ADUNA. :G

PS.Spun si de termen scurt pentru ca o relatie implica compatibilitati in multe alte aspecte decat simplu hobby.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Lun Ian 24, 2005 5:10 pm

Bine, bine, taica Gigiell, dar cum le agati pe alea la Opera si la biblioteca? Ca alea e iepurasi de soi, nu merge sa te fluturi prin fatza lor si sa crezi ca iti pica in brate... Iti trebuie tactica si strategie, nu gluma... Plus ca in astfel de situatii parca nu se cade sa agati, ci sa simti fiorul artei.
PeerGynt
Junior Member

Mesajde jeorj » Joi Feb 24, 2005 12:37 pm

PeerGynt, eu am inteles ca subiectul era despre cum sa intalneste perchea vietii tale nu cum sa agheti o gagica. Eu daca aveam tactica si strategia de care vorbesti si daca imi si placea opera mai mult decat pur ocazional probabil ca nu ma duceam pe munte ci frecventam acele institutii de cultura in sperata ca o voi descoperi pe cea care sa-mi impart viata.:)
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex