La inceput mi-a fost rusine sa puna un baiat mana pe sanul meu chiar si imbracata, pentru ca trebuia sa imi apar rangul de virgina. La fel prin autobuze, sau pe strada, la scoala tot timpul am patit sa ma pipaie lumea. Cel putin de la 12 ani tot timpul mi se intampla. De exemplu mi s-a pus mana pe sani cand m-au prins niste smecherasi in autobuz mai singura in spate. Doi m-au prins pe la spate si mi-au ridicat tricoul si unul care era in fata mea mi-a ridicat sutienul si mi-a masat sanii asta chiar cand sa intre autobuzul intr-o statie unde nu urca deobicei nimeni, dupa care au coborat in fuga. La fel mi s- a bagat mana pe sub fusta in chiloti la pasarica si un deget in vagin, noroc ca nu eram virgina. In rest maini pe sani si pe fund chiar si pe sub chiloti daca nu zilnic macar la doua trei zile. Nu e cazul sa credeti ca are cineva ceva cu voi sau ca va imbracati prea provocator. Asa sunt baietii. Ce simtiti? Numai bine normal, chiar daca o fac in autobuz si va opuneti. Care este problema atunci? Singura chestie cand o patiti si nu sunteti de acord este ca va e frica. Adica frica sa nu va loveasca, taie, omoare etc. Am avut o prietena taiata pe fata si pe san pentru ca a inceput sa tipe cand i-a pus unul mana pe fund. Si acum are o dunga pe fata si nu se mai uita nimeni la ea. In rest cu atingerile permise(ale prietenului) sunt toate beton nu e cazul sa faceti mofturi. Chiar daca va atinge pe mana sau pe san, sau in alte parti. Eu personal am facut urat prima oara cand mi-a atins anusul. A fost singurul loc in care prima oara am facut si eu mofturi. In rest atingerile pe sani sunt placute si o sa le vreti mereu. La fel clitorisul si vulva o sa va placa, iar degete bagate in vagin o sa va fie frica daca sunteti virgine. In rest chiar daca poate unele fete sunt mai rusinoase, in timp fiecare isi da seama ca ii place. Ideea e sa nu isi dea seama prea tarziu cand nu mai vrea nimeni sa puna mana pe tine. Chiar daca va mangaie pe anus intre fese, chiar daca pe vulva sau pe sani o sa va placa absolut toate.
Acum sa va spun despre sex. Defapt sex este tot ce se intampla. Daca si iubiti acea persoana cu care faceti sex puteti sa ii spuneti dragoste. Oricum sa va spun despre cum e sa fii fututa. Ma rog nu stiu exact cand se refera cineva la futut cine pe cine fute, adica el te fute pe tine sau tu pe el, sau voi doi va futeti. Treaba se intampla destul de simplu, cand nu esti virgina. Trebuie doar sa stai intr-o pozitie ca el sa iti bage penisul(pula in termeni normali) in vagin(adica in pizda). Apoi incepe sa o bage si sa o scoata, uneori o scoate chiar de tot, si face miscarea asta de dute-vino pana are orgasm si ejaculeaza. Astea inseamna sa te futa un baiat. Mai exact isi freaca pula in vaginul tau pana ejaculeaza. Normal ejaculeaza inseamna ca pe acolo pe unde urineaza baietii nu iese urina ci sperma(un lichid alb, cu spermatozoizi care te lasa insarcinata in mod normal). Nu iese ca atunci cand urineaza sa te umple. Daca nu au facut sex de mult timp sau au fost excitati o lunga perioada de timp iese mai multa. Multa inseamna ca daca pui toata sperma care o ejaculeaza intra intr-un capac de la o fanta de 2 litri, maxim doua capace.