unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde PeerGynt » Sâm Iul 31, 2004 6:31 pm

Weet-weet, ai atins (chiar daca la misto) un subiect care il intereseaza pe taica Peer Gynt. Mi se intampla adeseori sa vad in autobuz sau pe strada fete remarcabile. Sa subliniez ceva, nu ma refer aici la bombe sexy sau altceva asemanantor. Nu ma refer aici la o tipa dupa care te uiti, spui “mama, ce buuunaaaa eeee! Ce i-as trage-o!!!â€Â
PeerGynt
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 31, 2004 6:43 pm

Hai sa punem problema shi altfel. Poate ca la 17-18 ani merge chestia cu dusul prin cluburi. Dar dupa 24-25 de ani, sa te duci intr-un club seara de seara in sperantza de a intalni pe cineva e cel putzin bizar. Nu shtiu altzii cum sunt, dar pe mine un barbat care ishi pierde timpul seara de seara intr-un club chiar nu ma intereseaza
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Iul 31, 2004 9:30 pm

Peer , eu am fost foarte serioasa in tot ce am zis ( exceptand ceea ce ii ziceam lui eko ) . Poveste cu autobuzul , o prietena a tecut prin asta .. partea nasoala e ca el e insurat iar acum , nu stiu in ce stadiu sunt . in fine , putin conteaza .
Inainte sa ma marit , vedeam si eu tipi draguti , cu care as fi vrut sa vorbesc .. dar nu ii abordam eu ( sunt prea timida pentru asta ) iar ei , poate ca nu ma considerau draguta , ehh , mare paguba pana la urma ! Eu cred ca cei care fluiera dupa fete , nu au ce face .. nu am fost impresionata de asa ceva , poate si din cauza ca toti cei ce faceau asta erau golani sau baietasi de bani gata care nu aveau ce face .
Nu mi-a placut niciodata sa merg in discoteca , sa merg la chefuri , that's not my thing , si nici nu cred ca prieteniile legate acolo dureaza . Si cum a zis Super , un barbat care la 24-25 de ani isi petrece serile in cluburi , nu e asa de interesant .
Partenerii pot fi gasiti si la munca , nu ? Intr-un mediu unde ajungi sa ii cunosti si fara sa-ti dai seama , incep sa iti placa si uite-asa se intampla .. Dar depinde de fiecare , cat de bine deschide ochii , am auzit de la multi oameni ( barbati in speciali ) care au fost fraieriti , au ajutat-o pe tipa in cauza cu bani .. iar ea nu facea decat sa ia banii si sa il alinte un pic , dup-aia sa mearga la celalalt .. Trist , nu ? Cred ca prea multi se arunca cu capul inainte , fara a gandi ..
Nu stiu cine si unde spunea , dar pe vremea bunicilor , nu existau divorturi , sau nu asa multe .. oare barbatii nu isi inselau sotiile ? oare nu le bateau ? sau era doar rusinea de a divorta , teama de a ramane singura ? In zilele noastre , numarul divorturilor a crescut considerabil , si de ce ? Barbatii/ femeile inseala mai mult ? Poate e si asta , dar acum , o femeie are mai multe sanse de a se descurca singura acum , decat atunci .
Un prieten , din State , caruia i-am spus ca bunicii mei s-a casatorit pentru ca asa au vrut parintii lor , spunea ca alea sunt cele mai reusite casatorii . Ma indoiesc .. cel putin vazandu-mi bunicii . Intr-o relatia conteaza foarte mult comunicarea si increderea . si bineinteles , iubirea . Exista relatii perfecte ? Depinde ce intelegem printr-o relatie pefecta , dar am invatat ca nimic nu e perfect , totul e perfectibil .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde supermouse » Sâm Iul 31, 2004 10:01 pm

^^ hatsumi sensei avea o vorba pe care ne-a bagat-o pe gat la tuate antrenamentele
"love is total understanding and total acceptance"
supermouse
Junior Member

Mesajde Izabela » Sâm Iul 31, 2004 10:45 pm

Totusi,daca mergi pe strada si nu te baga nimeni in seama parca tot nu e bine nici asa.
Pe mine nu ma deranjeaza ca fluiera baietii,dar as vrea sa vad si baieti care sa fluiere si cand sunt singuri nu doar in gasti.
Izabela
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Dum Aug 01, 2004 6:47 pm

Eko, stai linistita, vino aici sa-ti arat niste tipi (colegi) care fluiera dupa fete si cand sunt singuri!

Corect, Weet-Weet, baietii seriosi nu fluiera dupa fete! Eu nu ma duceam prin discoteci, cluburi si baruri nici cand aveam 17-18 ani... Nu ma duc nici acum, ca nu-i de mine, nu-mi place, nu-mi plac oamenii care le populeaza in general.

Problema gasirii partenerului la munca este mai delicata. In general, nu prea e bine sa te amesteci sentimental cu cei cu care lucrezi, poate sa iasa prost... Evident, pot exista si exceptii, de ce nu! S-au mai intalnit cazuri. Uite, de exemplu, la mine la serviciu sunt doua cupluri casatorite.

Discutand despre cazul meu particular, la munca nu prea gasesc fete... Iar alea care sunt, hai sa nu comentam... :(

Asa e, pe vremuri rata divorturilor era mai scazuta. Motivele sunt atat religioase, cat si sociale. Uite, de exemplu, citeam undeva despre faptul ca in mediile rurale, mai ales in vechime, cuplul, muncind impreuna (la sapa pe camp), isi cladea altfel casnicia decat o facem noi astazi. Ideea e simpla si se bazeaza si pe o comuniune de interese. In fond, intr-o relatie de lunga durata, pasiunea dispare relativ repede, iar ceea ce ramane trebuie sa fie suficient de puternic pentru ca relatia sa reziste in timp! La noi, astazi, sotul si sotia au (in general) profesii diferite, muncesc mult toata ziua, iar cand ajung acasa el vrea sa se uite la televizor, iar ea vrea sa vorbeasca verzi si uscate despre intamplarile cotidiene... Si uite asa se ajunge la divort...

Chestia cu mariajele aranjate e nasoala, ce sa zic... Dar, daca privesti tot din perspectiva mai sus descrisa, iti dai seama ca daca pui impreuna 2 oameni buni care se potrivesc, chiar daca nu se iubesc pasional, in timp relatia lor poate deveni deosebit de rezistenta si fiabila.

Ce sa zic? E o chestie incurcata rau, casatoria asta... :)
PeerGynt
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Aug 02, 2004 8:27 am

supermouse scrie:^^ hatsumi sensei avea o vorba pe care ne-a bagat-o pe gat la tuate antrenamentele

sensei-ul tau ii place sa citeasca shi biblia?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Izabela » Lun Aug 02, 2004 8:42 am

PeerGynt scrie: baietii seriosi nu fluiera dupa fete!

De unde stii tu treaba asta?Baietii fac multe lucruri fetelor ca sa le atraga atentia,uneori devenind caraghiosi chiar.Fluieratul e o modalitate simpla a te face remarcat.Altfel cum?
Sau poate nu stii fluiera si atunci te consideri serios?Cica morcovii ajuta.
Izabela
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Aug 02, 2004 8:53 am

supermouse scrie:am invatzat acum fuarte mult timp ca de obicei il(o) gaseshti atunci cand nu cautzi

100% de acord cu superkitz... am o amica, fosta colega de liceu, care dupa o relatie care a durat mult timp a ramas singura... a fost o urata despartirea lor, si acum e obsedata de ideea k va ramane singura. Dupa parerea mea ar avea de o mie de ori mai mult de cashtigat daca si-ar vedea de viatza ei si n-ar mai face tot posibilul sa gaseasca pe cineva, cu orice pret.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde goni_q » Lun Aug 02, 2004 11:05 am

de cautat nu mai caut demult.

incerc sa ma multzumesc studiind in juru-mi! dar prognoza e nashpa....se arata un val de mistretzi prost crescutzi , indiferentzi, betzivi ordinari shi de o lene dezastruoasa....
mi se pare ca nu are nici un sens totul.....
am stiut dintotdeauna ca la bihor nu sunt barbatzi de calitate.tre sa ma mut in alt judetz poate poate.........ori tzara mai degraba.......

cu colegii de birou niciodata!!! nu stiu cum rezista aia de lucreaza impreuana, merg acas' impreuna, concediu impreuna, cred ca mi-as scoate ochii cu el ...........
goni_q
Junior Member

Mesajde goni_q » Mar Aug 10, 2004 12:23 pm

dupa cum spuneam ....nu mai caut.....
am o noua solutie .........
am impartit profilul celui ce mi-ar place in sg si dr , iar akum ashtept fetele sa adune date sa le centralizam si doar atunci actionam .....
eu stau linistita imi vad de treaba si astept sa vina mistretzu pe tava....
pai nu?
:PP

da ce e cu linistea asta pe aici ? toti atzi gasit ce atzi dorit? e bine atunci?
sau e concediu ....:))))
goni_q
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Aug 10, 2004 2:34 pm

io cred ca multzi o renuntzat sa mai caute :p e mai mishto sa stam shi sa ashteptam sa cada din cer. da' nu prea cade... decat ploaie :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 10, 2004 9:06 pm

tO, se poate. hatsumi e un tip foarte cult.da un search pe gugal pe soke hatsumi shi vezi ce gaseshti
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Aug 11, 2004 8:35 am

superia: citatul din senseiul matale e din biblie. again, senseiul-ui tau ii place sa citeasca biblia?

goni: sa te uitzi bine la mistretzul ala de pe tava, ca daca are mar in gura nu-i altceva decit un porc de lapte shi aia sunt far' d'experientza
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde goni_q » Mie Aug 11, 2004 9:27 am

looooool.....

mi-a plakut asta cu "mistretzu' de lapte" e ca si faza aia cu dintzii de lapte ce tre' sa ii arunci peste casa.......asa ar tb sa procedam si cu barbatzii c=sa ii aruncam peste casa sa vina unu de fier......ca tare mai sunt papa lapte....

am pikat orikum .........eu cred ca bb ashtia cel putin pe cei ce ajung eu sa ii cunosc, nu sunt intregi la minte .......

e unu pe felie .....sa imi trag nervii daka eu mai intzeleg ceva .........se panicheaza de cate ori ies fara el ...iar cand ar fi sa ne intalnim atunci prefera sa stea acas......ca nu se simte in apele lui ........freaking around ..........deci un barbat daca simte ca se poate sa isi piarda capul dupa fomeia lui asta nu mai este ok?nu?

da ce pana mea
in ziua de azi tre sa fii cu cineva doar asa fara sentimente, ca sa nu te raneasca
ce D-zeu toti au shieldu' ala de protectzie sau le este pielea prea groasa ca sa simta shi undearneath ........ceva

de cand barbatii sunt mai rationali decat femeile?.........cand au devenit asa peste noapte ? mari intelepti si stiu secretul comuniunii perfecte...

asta e ....decat sa ne indragostim mai bine stam asa la distanta de ......5 blocuri si vb cu orele la tel...........
eu nu am cunoscut genul asta de bb pana acum.....sa tanjeasca dupa tine dar sa stea in garda...........
ziicetziii si voi una tare
goni_q
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Aug 11, 2004 12:19 pm

pai, ce sa mai zici... sunt multzi inchistatzi :p actuala mea o fost cu un tip inaintea mea vreo 6 luni si am aflat ca saracu' baiet nici macar in costum de baie n'o vazut'o :D n'o tzinea de mana, n'o saruta, sa nu mai zic de alte kestii... ea ce se mai dadea la el numa' de'a draq, cand vedea ca el nu face nimic. shi fata are 21 de ani, mishto, sexy, dornica, tot ce vrei :D shi baietu' ala pare normal... cre' ca numa' pare... shi din cauza lui s'o mai alienat shi fata. cand am inceput sa ne intalnim noi, cam orice ii propuneam, sa o duc acasa sau la fuckultate cu mashina, etc, ma refuza ca zicea ca nu ii obishnuita cu kestii de astea shi ca e prea mishto shi nu poa' sa accepte pt ca ii place prea mult :p da' s'o adaptat repede, acuma nu mai trebe s'o rog ca cere ea (prea multe) :A c'est la vie ;h
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Aug 11, 2004 2:55 pm

e freaky rau ....cate unu din asta asha shtie sa itzi f....a directzia de n-ai aer......
da m-am linishtit nu imi bat capul......shi ma declar inca "available " pe piatza....:))

am ajuns totushi la o concluzie ...iara'....e tare greu sa ajungi sa stai cu cineva shi sa te simti bine, sa nu fii stresat de nimik si totul sa curga asha incet shi linistit ..da oarecum fericit...
goni_q
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Mie Aug 11, 2004 9:53 pm

Hai, Goni_q, arunca tu mult si bine cu mistretzoiul de lapte peste casa... Cine stie, poate iti pica mistretzoiul de fier (sau mai bine de titan!) pe care il astepti... Da’ vezi sa nu te striveasca...

Chestia asta e la fel de probabila ca si evenimentul de a te lovi in cap, in timp ce mergi pe strada, un satelit artificial cazut de pe orbita...

Stii care e problema noastra de fapt? Gandim si discutam prea mult. Daca n-am avea aceste oportunitati si atat de multe optiuni, viata ar fi mult mai directa si mai simpla. De asta omul modern este al naibii de singur...

“de cand barbatii sunt mai rationali decat femeile?â€Â
PeerGynt
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Aug 12, 2004 8:58 am

PeerGynt, tu eshti prea romantic pentru zilele noastre :p o fi bine, o fi rau... tu shtii cel mai bine. io am observat ca romantismul trece relativ repede intr'o relatzie shi ramane restu', shi restu' asta e cel mai important, ca asta dureaza shi tzine relatzia romantismul mi se pare frumos, dar e mult prea frumos ca sa dureze, asha ca io am ajuns sa simt un fel de greatza cand aud de kestii dulci shi romantice (no offense ~a ) da' trebe sa recunosc, pica fetele la romantismu' asta mai ca mushtele :A
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Joi Aug 12, 2004 5:55 pm

la mine romantism dus la extrem isi pierde valoarea.....
si nu sunt oricand dispusa sa il suport

dar daca mie mise pune pata ca azi sunt in forma de a fi romantica apoi n-ai decat mistretz ce esti sa fii si tu ca altfel te caftesc de n-ai aer....

cel mai nasol e cand iti doresti ca celalalt sa te alinte si sa te rasfete, dar el vine acas sau se intalneste cu tine si e cel mai flegma posibil........
dar invers daca se intampla, tu ca femeie sa nu fii tandra atunci cand are nevoie el, e crima......mama......
si pana la urma nu conteaza sa fim unii cu altii super romantici ci sa ne intelegem atunci cand avem mai mare nevoie,
ar tb sa se dea o lege
cand vezi un om ce se simte singur, pe strada, in autobus sau oriunde ceilalti sa sara pe el si sa il imbratiseze, asa pana cand se face un ghem mare de oameni imbratisatzi,
sa vezi ce si-ar reveni acel om, nu ar mai fi nevoie mai mult de 5 minute...
am citit undeva, ca pt un cuplu ce locuieste impreuna, este indicat ca 5 minute p ezi sa stea unul in bratele celuilalt, si se egalizeaza si echilibreaza tensiunile interioare
iar cei 2 vor fi mult mai atenti si buni unul cu altul
ia faceti experimentu'
la mine s-a demonstrat a fi eficient ...atata timp cat l-am practicat :P
goni_q
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Sâm Aug 14, 2004 11:35 am

Proxtule, stai ca m-ai inteles gresit! “kestii dulci shi romanticeâ€Â
PeerGynt
Junior Member

Mesajde goni_q » Mar Aug 17, 2004 10:57 am

de ce nu mai poate fi tot asa ca la 18 ani ...roz si plin de perdele peste ochi......sa nu vezi nimik si sa te lasi vrajita asa de orice abureala.......
nu imi doresc nimik mai mult acum decat sa fiu mintita frumos sa mai pot zice o data...m-am indragostit........nu cred sa mai am multe sanse.....de acum inkolo sa zik asa ceva.......
anii bata-i vina.....
goni_q
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Aug 17, 2004 11:05 am

Io pot sa ma indragostesc in fiecare zi daca vreau. Numa sa vreau, asta-i tot.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde goni_q » Mar Aug 17, 2004 11:17 am

deci tu nu vrei...aha......m-am prins......
goni_q
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Aug 17, 2004 11:48 am

goni_q scrie:nu imi doresc nimik mai mult acum decat sa fiu mintita frumos sa mai pot zice o data...m-am indragostit......

tot degeaba au trecut "anii aia", k nu vad urma de maturitate...
unele care gandesc k tine dau apa la muara baietzilor sa ne minta, sa ne amagesca frumos, si sa creada k ie ok... o mostra de superficialitate mai mare decat in ultimul tau post n-am mai vazut de multishor

Shaki

Mesajde goni_q » Mar Aug 17, 2004 12:16 pm

poate ca atunci cand fatutzele noastre vor mai creshte shi vor realiza ca nu noi femeile suntem cele ce fak bb sa se comporte atat de hidos , ci faptul ca asta e materialul din care sunt ei facutzi, minciuna si amagire, atunci nu va mai fi nevoie de nici un "monstru/de gen monstra"......ca sa ishi bage fetitzele mintzile in cap ca nu va fi niciodat' mai bine.....

urma de maturitate nu se vede.......ca nu are de unde sa se vada....... e o alta amagire pe care ne place sa o afisham .......

"mama. ce matura sunt"........
de o mie de ori as prefera sa mi se spuna mama ce copila e........

am scris eu intr-o teza de romana prin clasa a 7-a ......cand nu mai suntem copii...am incetat sa mai traim, putem considera ca suntem mortzi pe dinauntru'......oare de ce sa imi fi dat mie profesorul 10........?!?!?.........ca era prea deeeeeep.......?!?hmmm.
goni_q
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Aug 17, 2004 12:21 pm

k, atunci propun sa ne scuatem batistutzele si sa varsam shiruaie de lacrimi k baietzii din ziua de azi nu mai sunt cavaleri precum odiniuara si nu ne mai mint frumos :D

un alt exemplu de gandire ingusta... toti baietii sunt la fel, toti se puarta la fel

Shaki

Mesajde goni_q » Mar Aug 17, 2004 12:29 pm

eu mi-am scos'o .....si ma mucesc de nu mai pot........

da eu mistretzu' tot il caut si daka o sa fiu chioara shkioapa cand o veni.....am sa ii sar in bratze si o sa mi se rupa vreo 3 coaste de atata fericire ca m-a ajuns shi pe mine ..... sinceritatea iubirii eterne.....
goni_q
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Mar Aug 17, 2004 12:30 pm

goni_q scrie:poate ca atunci cand fatutzele noastre vor mai creshte shi vor realiza ca nu noi femeile suntem cele ce fak bb sa se comporte atat de hidos , ci faptul ca asta e materialul din care sunt ei facutzi, minciuna si amagire, atunci nu va mai fi nevoie de nici un "monstru/de gen monstra"......ca sa ishi bage fetitzele mintzile in cap ca nu va fi niciodat' mai bine.....
.

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! X-(
Da tare profund mai gandesti mai "fatuco".
Da ai fost traumatizata nu gluma !!! Daca tu nu esti in stare sa-ti gasesti sau sa "te lasi gasita" de un baiat/barbat adevarat (a se citi "de calitate") abtinete de la remarci cu caracter general sau ma vei supara si mai tare. X-(

Mai Shaky, spune-i tu ca poate pe tine te crede. (Apropo, ca mai faci, ca-mi fu DOR de tine!) :hi:
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Comunicat

Mesajde goni_q » Mar Aug 17, 2004 12:52 pm

am ajuns la concluzia ca am greshit atunci cand am sustzinut ca totzi barbatzii sunt mistretzi de joasa spetza. imi cer iertare. ~a

rektifik

certitudinea ca barbatzii au inshelat din toate timpurile shi pana in prezent ashteptarile femeilor in procent de 99 la % (las sa se inscrie cine pohteshte in acel 1 %) este prezenta in toate simtzurile personalitatzii mele imature fatza de profunzimile domniilor voastre.....

iar ca posturile mele ce nu se refera la barbatzi sunt sterse ..deoarece sunt offtopic .....ezista o explicatzie ......
deci totul se invarte in jurul mistretzilor, nu? :rulz:

concluzie

voi scrie in continuare despre aceste misterioase :shock: , inteligente :no: , plakute :N si ideale :a fiintze terestre .........
BARBATZII...... :U
goni_q
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex