unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a
Mai goni_q, tu, fara suparare, ai o trauma! Daca vrei sa-ti schimbi aceasta opinie poti sa-mi scrii si sa ma convingi de justetea celor mai sus enuntate.
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
daca ai citi-o pe cristinica roc ai jtii ca suntem iecstraterestrii cu jenele de la o imbarligatura din atlanticii roshii si popuarele migratuare din constelatia vega
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
goni_Q
ia de colea
[quote]Tucker “Alright, but here is the big question, at least for me: Is your girlfriend with the dildo better than a guy with a penis?
Stacey “Oh yes, definitely. Dildo’s are the shit. The dildo lasts forever, does exactly what it’s told, can change sizes, is disease free, won’t get me pregnant, and my girlfriend’s only concern is making sure I come. Can you show me a penis that does all that?â€Â
ia de colea
[quote]Tucker “Alright, but here is the big question, at least for me: Is your girlfriend with the dildo better than a guy with a penis?
Stacey “Oh yes, definitely. Dildo’s are the shit. The dildo lasts forever, does exactly what it’s told, can change sizes, is disease free, won’t get me pregnant, and my girlfriend’s only concern is making sure I come. Can you show me a penis that does all that?â€Â
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
"it might be exactly what I am looking for"
inca o data supermouse pot sa ma sprijin pe ajutorul tau .... tot femeile duc greul!!:P
am gasit una tare pe net
unde nu e bine sa gasesti un partener : la un cabinet psihiatric, intr-o sectie de politie, la o inmormantare...so on
inca o data supermouse pot sa ma sprijin pe ajutorul tau .... tot femeile duc greul!!:P
am gasit una tare pe net
unde nu e bine sa gasesti un partener : la un cabinet psihiatric, intr-o sectie de politie, la o inmormantare...so on
- goni_q
- Junior Member
unde-i camaradenia la femei?...
goni n-o asculta pe superici, las-o sa se bucure de 'noul' ei prieten. ca le zice asha de bine de zici ca-l stie pe nea dildo de-o viatza (shi sa nu zici ca nu-i asha ca altfel e copy & paste sau vorbire in necunoshtintza de cauza!
)
lasa-l pe nea dildo sa o duca pe SM la movie, la restaurant, s-o tzina de mina, sa-i shopteasca cit de ... e, sa-i cumpere pantofi shi sa-i mingiie mitza engleza portocalie!
goni n-o asculta pe superici, las-o sa se bucure de 'noul' ei prieten. ca le zice asha de bine de zici ca-l stie pe nea dildo de-o viatza (shi sa nu zici ca nu-i asha ca altfel e copy & paste sau vorbire in necunoshtintza de cauza!

lasa-l pe nea dildo sa o duca pe SM la movie, la restaurant, s-o tzina de mina, sa-i shopteasca cit de ... e, sa-i cumpere pantofi shi sa-i mingiie mitza engleza portocalie!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
auzi decat sa te cheme la masa si sa iti scoata ochii ca tot tu esti suparata ca el a promis ca suna aseara si nu a mai sunat ......
sau sa vb cu tine ca si cum el te-a fakut, ori ca si cu ultimul looser de pe strada,
da-l in pana mea de prost sa-si plimbe singur maciuka la film, la restaurant, sa-i cumpere chilotzi shi sa ii shopteaska " ce bine ne simtzim impreuna doar noi 2" (el + pana lui)....
asha ca pana un alta supermouse este cea mai potrivita la sfaturi !!!
sau sa vb cu tine ca si cum el te-a fakut, ori ca si cu ultimul looser de pe strada,
da-l in pana mea de prost sa-si plimbe singur maciuka la film, la restaurant, sa-i cumpere chilotzi shi sa ii shopteaska " ce bine ne simtzim impreuna doar noi 2" (el + pana lui)....
asha ca pana un alta supermouse este cea mai potrivita la sfaturi !!!
- goni_q
- Junior Member
<dezamagit> pai gata goni, l-ai gasit pe ala de-l cautai?... shi-amu ce faci, inchizi threadu'?
pai shi toate declaratziile alea de dragoste shi romantismul era doar ochi in praful lumii? <lacrimi curgind> shi acuma gata?...
shi voi care zicetzi ca barbatzii sunt aia de vina, ca iei au minciunile minciunilor!...
pai shi toate declaratziile alea de dragoste shi romantismul era doar ochi in praful lumii? <lacrimi curgind> shi acuma gata?...
shi voi care zicetzi ca barbatzii sunt aia de vina, ca iei au minciunile minciunilor!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
pai cred ca de 0.3........bleah......
nu se inchide threadu' pana nu zice io hoo!!! il gasiii! si amu' ma maritai'.....
'ntzeles?
deci poate spre <norocul> cuiva am sa va mai stresez mult si bine cu dumele mele de fetishkana betoanka....
nu se inchide threadu' pana nu zice io hoo!!! il gasiii! si amu' ma maritai'.....
'ntzeles?
deci poate spre <norocul> cuiva am sa va mai stresez mult si bine cu dumele mele de fetishkana betoanka....
- goni_q
- Junior Member
;D pai nu, era o amenintzare pt cele doua tabere
1-a, cea care nu vor sa inchid threadu'...
2-a, cea care spera sa se termine naibii odat' cu dumele ...
asa am impacat ambele tabere nu? :lol:
cu maritatu' m-am gandit eu mai bine si daca e lok de ceva prunc atunci m-ash kinui....

1-a, cea care nu vor sa inchid threadu'...
2-a, cea care spera sa se termine naibii odat' cu dumele ...
asa am impacat ambele tabere nu? :lol:
cu maritatu' m-am gandit eu mai bine si daca e lok de ceva prunc atunci m-ash kinui....

- goni_q
- Junior Member
Intrebarea mea este urmatoarea: trebuie sa cauti partenerii intr-un anumit loc pentru a obtine ceea ce doresti, sau este pur si simplu o intamplare. Nu de alta, dar parerea mea este ca cel mai bine este sa te gaseasca ei pe tine, decat sa ii cauti tu pe ei. Poti sa te culci cu un baiat care te-a agatat in discoteca si sa fii mai satisfacuta decat daca te-ai culca cu prietenul tau. Depinde doar de noroc! Nu putem spune ca in locul x gasim parteneri potriviti, iar in locul y parteneri nepotriviti.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
Citat: "Poti sa te culci cu un baiat care te-a agatat in discoteca si sa fii mai satisfacuta decat daca te-ai culca cu prietenul tau."
~o Cred ca aici era vorba de "unde il/o gasesti pe EL/EA in vederea unei relati stabile". Nu cred ca este vorba de unde gasesti un "fuck" de o noapte ;a . Daca varsta ce o afisezi in avatar este cea reala (17) ;S .
Ce ti-e si cu tineretul de azi !!! :N :N :N
~o Cred ca aici era vorba de "unde il/o gasesti pe EL/EA in vederea unei relati stabile". Nu cred ca este vorba de unde gasesti un "fuck" de o noapte ;a . Daca varsta ce o afisezi in avatar este cea reala (17) ;S .
Ce ti-e si cu tineretul de azi !!! :N :N :N

La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
mda.......ideea era cautarea unui "real partner" adika pt unii "real love" si nu a great f*** , asta cred ca fiecare shtie unde se poate gasi....
faza cu ashteptatul, sa te gaseaska el, nu cred ca este valabila ,
eu zik sa incerci varianta stai acas' frumos, te uitzi la un sirop, te gateshti sa aratzi bine, ca imediat va suna la usha Fat Frumos din **** scos .....
apoi ne pove' shi noua ..
faza cu ashteptatul, sa te gaseaska el, nu cred ca este valabila ,
eu zik sa incerci varianta stai acas' frumos, te uitzi la un sirop, te gateshti sa aratzi bine, ca imediat va suna la usha Fat Frumos din **** scos .....

apoi ne pove' shi noua ..
- goni_q
- Junior Member
strain/roman
"un prieten" m-a sfatuit sa incerc variante de genul "straini"
mi-a dat si argumentul.....sunt mult mai stilati si mai atenti cu femeile decat romanashi....
nu pot sa il contrazik ....
ma uit in jur ...
amika mea e casatorita cu un Amerika- nk, de 4 ani, are si un baietel, iar el ii sufla, ma scuzi, si in kur asa de bine o trateaza....
pe cand vine rumanu, intra, se arunka pe-un fotel', ce-avem de mankare, unde mi-e ziaru' ,
shi vezi ca dupa ce se termina meciu' tre sa ti-o trag ca azi e marti shi maine tre sa povestesk ceva la birou....
plin de resturi de mancare pe barbie, se ridika de la masa si in semn de multzamire vine shi te linge pe obraz de ti se intoarce stomakul......
varianta cu un strain
hunny, unde vrei sa mancam in seara asta?
sau
vrei sa iti gatesc ceva , bem si un vin roshu? ne aprindem nishte lumanari dupa aia iti fac un masaj si ne iubim toata noaptea, atat de mult te iubesc si te doresc.....
dar sa te gandesti pana faci tu dush shi te schimbi in ceva mai de "seara" unde vrei sa mergem in concediu in vara asta.... :G
eee..
nu e nevoie sa amintesc ca rumanu' ar zice , las ca mergem la ma-ta la tara , bem un vin si mancam gratare si asa bine o sa ne simtim........
ia hay , coboara pana la bold si cumpara-mi 3 beri..... ;a
mi-a dat si argumentul.....sunt mult mai stilati si mai atenti cu femeile decat romanashi....
nu pot sa il contrazik ....
ma uit in jur ...
amika mea e casatorita cu un Amerika- nk, de 4 ani, are si un baietel, iar el ii sufla, ma scuzi, si in kur asa de bine o trateaza....
pe cand vine rumanu, intra, se arunka pe-un fotel', ce-avem de mankare, unde mi-e ziaru' ,
shi vezi ca dupa ce se termina meciu' tre sa ti-o trag ca azi e marti shi maine tre sa povestesk ceva la birou....
plin de resturi de mancare pe barbie, se ridika de la masa si in semn de multzamire vine shi te linge pe obraz de ti se intoarce stomakul......
varianta cu un strain
hunny, unde vrei sa mancam in seara asta?
sau
vrei sa iti gatesc ceva , bem si un vin roshu? ne aprindem nishte lumanari dupa aia iti fac un masaj si ne iubim toata noaptea, atat de mult te iubesc si te doresc.....
dar sa te gandesti pana faci tu dush shi te schimbi in ceva mai de "seara" unde vrei sa mergem in concediu in vara asta.... :G
eee..
nu e nevoie sa amintesc ca rumanu' ar zice , las ca mergem la ma-ta la tara , bem un vin si mancam gratare si asa bine o sa ne simtim........
ia hay , coboara pana la bold si cumpara-mi 3 beri..... ;a
- goni_q
- Junior Member
tanti goni_q, daca ai cunostinta de asemenea rumani, nu inseamna ca toti sunt la fel.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117

uitatzi-va un pik in jur la amicii vostrii, prin absurd, sustzinem ideea ca voi 2, BAixinho si Proxtu, dat fiind ca suntetzi de fazta, atzi fi altfel, prin absurd repet,
dar vad in sg si dr, acelasi comportament la nesfarsit, mi s-a intamplat si mie dar i-am dat drumul rapid, se intampla mereu si mereu prietenelor mele, de obicei nu arunc o afirmatie fara sa am o baza pe ceea ce sustin, dar intreband femeile de ce se plang de barbati in general?
pe voi nu va aud plangandu-va de femei? de ce ?
insa ma ingrijoreaza mentalitatea masculina romaneasca si aici nu cred ca ma veti contrazice, sunteti doi, intamplator cat decat ne cunoastem si stiu ce va poate capul, dar majoritatea bb ce i-am cunoscut amici nu neaparat iubiti m-au dezamagit profund, barbatzi in diverse pozitii sociale sa vezi cum isi trateaza consoartele ca-ti vine sa vershi....
dar aici fuctioneaza si zonalitatea, tot barbat a fost cel ce mi-a zis ca bihorenii sunt jalnici, si aici imi ridik iar in cap bihorenii, ca cei din sud ar fi mai iubaretzi si mai atenti, si despre moldoveni circula vorba ca ar fi grijulii cu femeile lor,
deci cam atat......
dar am vazut romance cu straini,nu ma refer la parashute ci la femei adevarate,
sincer, sunt doamne, la propriu, tratate cu respect,
si stiu si de unde li se trage strainilor acest lucru, in vest femeia este ff independenta si nu permite unui barbat sa ii fie partener daca nu este cel putin la nivelul ei, daca nu are ban in cont si cariera trec mai departe, p ecand romancele noastre, mai gatesc mai spala si calca,iar bunul simt il mai au inca, familia e mereu pe primul lok,
de ce vin strainii sa isi ia femei romance atunci......
dar romancele plekate dinkolo de ce prefera strainii si nu romanii..........
stiu ele ce shtiu nu? nu cred ca toate care au plekat dinkolo si s-au casatorit au facut-o din interes........iar daca au fakut-o din interes cine le-a impins? nu tot relatiile meseriashe cu romanashii?
ashtept argumente contra.......
- goni_q
- Junior Member
GoniQ. nici nu shtii cata dreptate ai
Nu cred ca are ceva de a face cu zonalitatea. Are o gramada de a face cu educatzia. Iar educatzia sociala este falimentara in Romania. O sa mai treaca mult pana cand barbatzii din Romania sa fie dispushi sa accepte, la nivel conshtient shi subconshtient, ca femeile le sunt egale.
Inca o consecintza a creshtinismului.
Nu cred ca are ceva de a face cu zonalitatea. Are o gramada de a face cu educatzia. Iar educatzia sociala este falimentara in Romania. O sa mai treaca mult pana cand barbatzii din Romania sa fie dispushi sa accepte, la nivel conshtient shi subconshtient, ca femeile le sunt egale.
Inca o consecintza a creshtinismului.
- supermouse
- Junior Member
CE MA DERANJEAZA este ca rumanashii tzin cu tot dinadinsul sa ma contrazika, dar de demostrat este un pik mai greu,
nu shtiu catzi dintre ei sunt cu contshtiintza impacata si dorm noaptea pt ca sunt super domni si isi trateaza femeile asha cum tb tratata o femeie cu respekt atentzie shi dragoste.........
nu shtiu catzi dintre ei sunt cu contshtiintza impacata si dorm noaptea pt ca sunt super domni si isi trateaza femeile asha cum tb tratata o femeie cu respekt atentzie shi dragoste.........
- goni_q
- Junior Member
goni_q scrie:
1/ pe voi nu va aud plangandu-va de femei? de ce ?
2/barbatzi in diverse pozitii sociale sa vezi cum isi trateaza consoartele ca-ti vine sa vershi
3/ in vest femeia este ff independenta si nu permite unui barbat sa ii fie partener daca nu este cel putin la nivelul ei, daca nu are ban in cont si cariera trec mai departe,
4/ p ecand romancele noastre, mai gatesc mai spala si calca,iar bunul simt il mai au inca, familia e mereu pe primul lok,
5/ dar romancele plekate dinkolo de ce prefera strainii si nu romanii..........
stiu ele ce shtiu nu? nu cred ca toate care au plekat dinkolo si s-au casatorit au facut-o din interes.
1/ pentru ca probabil nu suntem frustrati si complecsati ca tine. in general ne plangem la frun prieten , discret, nu dam anunturi in ziare sau trabnitam pe forumuri despre ce ne fac muierile
2/ in general intr-un cuplu eczista o lege a compensatiei, probabil ca nici iele nu ie pronaos de biserica si daca ai ajuns la concluzia asta inseamna ca viata sociala a lu matale se limiteaza duar la suete cu vanzatuarea de la supermarket si schinb de tinbre cu sectoristu de cartier.
3/ asta fu din fratii grim sau petre ispirescu ? in general si in vest ca si la noi uamenii se mai iau si din dragoste. conform cu teoria ta inseamna ca fro 90-95% din femeile din vest raman tuata viata cam ca tine, adica nefe
4/ aici ai dreptate , in vest tuate femeile are slujnice si nu gatesc , spala sau calca. iele numa prin carciumi, magazine si saluane de cosmetica. m-ai spart cu chestia asta sincer
5/ nu tuate, ie adevarat, dar marea majoritate da. chiar ce bine se simt alea de prin egipt, libia, cisiordania, siria sau iran. ie chiar de invidiat ca nu fac nimica mai mult de a spala ,cuase, frecat dusumeaua sau plimbat oile. in schinb alea din vest de atata dragoste si tratament elegant din partea barbatilor straini in macsim 6 luni divorteaza. incearca sa faci rost de o statistica in acest sens sa vezi ce procent din cuplurile strain/romanca mai sunt inpreuna dupa un an. te crucesti.
in alta ordine random de idei, mai merji pe la barbati, puate vei gasi unu mai acatarii si vei scapa de conplecse si frustrari. succes !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Goni_q, sa stii ca nu toate romancele care se marita cu straini sunt chiar atat de fericite... Ba din contra!... Iar multe stau cu ei doar pentru cetatenie, ca e disperarea mare sa scapi din tarisoara noastra mult iubita... Asa ca... Prietena ta e o exceptie fericita. Mai cunosc si eu vreo cateva, dar in general nu se intampla asa.
Evident, nu este exlus sa dai peste ceva bun, de calitate. Dar trebuie sa fii FOARTE ATENTA.
Din pacate e cam adevarata treaba cu romanasii nostri. Cam 50% sunt asa cum ii descrii tu, iar asta e un procent destul de mare... Noroc ca nu fac parte din categoria lor
Dar si femeile au partea lor de vina. Am vazut destul de des exemplare DEOSEBIT DE VULGARE. Ce te faci cu un astfel de specimen (ca femei nu se cheama, chiar daca poseda pasarica)? Si crede-ma, sunt multe...
Asa ca, singuratici din toate colturile, cascati bine ochii!
Evident, nu este exlus sa dai peste ceva bun, de calitate. Dar trebuie sa fii FOARTE ATENTA.
Din pacate e cam adevarata treaba cu romanasii nostri. Cam 50% sunt asa cum ii descrii tu, iar asta e un procent destul de mare... Noroc ca nu fac parte din categoria lor

Dar si femeile au partea lor de vina. Am vazut destul de des exemplare DEOSEBIT DE VULGARE. Ce te faci cu un astfel de specimen (ca femei nu se cheama, chiar daca poseda pasarica)? Si crede-ma, sunt multe...
Asa ca, singuratici din toate colturile, cascati bine ochii!
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
pai mi s-a cam taiat......
m-au ajutat shi altzii ce e drept sa mi se taie, dar akum mi s-a taiat de tot......
nu mai am chef de nimeni shi nimik ......... bafta multa la cei ce s-au gasit deja shi numai bine......
imi plaku subiectu' chiar daca afirm cu sinceritate ca ma reprezinta doar intr-o mica masura.......
ei na'
salutare
m-au ajutat shi altzii ce e drept sa mi se taie, dar akum mi s-a taiat de tot......
nu mai am chef de nimeni shi nimik ......... bafta multa la cei ce s-au gasit deja shi numai bine......
imi plaku subiectu' chiar daca afirm cu sinceritate ca ma reprezinta doar intr-o mica masura.......
ei na'
salutare
- goni_q
- Junior Member

goni_q te'a desfiintzat aiu!
am citit toate msjle de pe threadu' asta..a fost cva de lecturat nu gluma..parerea mea sincera shi onesta e ca itzi lipseshte mult un prsj masculin in viatza ta..cat priveshte o eventuala "retzeta" despre cum/unde sa'tzi gaseshti un partener, ei bine dak ea ar exista eu unu' ash patenta'o shi cre' ca m'ash umple de bani..:-?
pana una' alta vezi de gaseshti pe unu' care sa se incumete la o relatzie cu tine..da' nu'i spune ce crezi despre barbatzi ca o sa ramai doar tu shi penisul tau de cauciuc care nu se uita la meci, nu injura ji nici nu te trimite la plimbare cand o iei pe aratura..dar shtii de ce!?!?..pentru ca nu poateee :yD
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
pai daca ti s-a taiat, taio si gata, si asa tot te plangi in continu, du-te la sexshop, fa-ti aprovizionarea si gaseste pe vreuna cu care sa-ti dai limbi si penetrari reciproce cu vibratoare, cand ai chef si gata nu mai ai nevoie de noi astia nenorociti porci nesimtiti care nu suntem buni de nimic.....
-
Dany_S - Junior Member
mi-a plakut sa vad reactzia voastra prompta .....
as fi putut sa jur ca abia atzi ashteptat sa trantesc usha/sa imi iau picioarele in spinare/ etc.....si sa PLEK!
ar fi fost toul prea frumos, iar satisfactzia voastra ar fi fost deplina, ..........nasol nasol... tre' sa va dezamagesc.....
a zis bine......."sa se incumete la o relatzie cu" ... mine ....
imi place cum toti avetzi impresia ca ma cunoashtetzi, unul suntetzi mai specialist ca altul in ale ironiei si sarcasmului.......
... "noi astia nenorociti porci nesimtiti care nu suntem buni de nimic....." - cine sunt eu sa va contrazik ... mai ales cand mi se spune ca o iau pe aratura....
nu stiu de ce va simtiti voi dintr-odat' atat de perfectzi shi asha de "bine infiptzi" incat sa datzi voi lectzii la altzii ......
ma rog
.....
on topic.....
unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a .....
de fapt ar fi tb sa sune asa,
..in care secol vom fi in stare sa ne dam jos "ochelarii de cal" sa vedem shi mai departe, persoanele de lg noi, sa avem rabdarea sa le apreciem shi sa le cunoashtem shi doar apoi sa hotaram sa aruncam cu pietre sau sa mangaiem cu flori....
mi-ar fi plakut sa cunosc si partea umana a voastra..... a tuturor..cred ca ar fi fost mai interesant sa ne dam mashtile jos......
as fi putut sa jur ca abia atzi ashteptat sa trantesc usha/sa imi iau picioarele in spinare/ etc.....si sa PLEK!
ar fi fost toul prea frumos, iar satisfactzia voastra ar fi fost deplina, ..........nasol nasol... tre' sa va dezamagesc.....
a zis bine......."sa se incumete la o relatzie cu" ... mine ....
imi place cum toti avetzi impresia ca ma cunoashtetzi, unul suntetzi mai specialist ca altul in ale ironiei si sarcasmului.......
... "noi astia nenorociti porci nesimtiti care nu suntem buni de nimic....." - cine sunt eu sa va contrazik ... mai ales cand mi se spune ca o iau pe aratura....
nu stiu de ce va simtiti voi dintr-odat' atat de perfectzi shi asha de "bine infiptzi" incat sa datzi voi lectzii la altzii ......
ma rog
.....
on topic.....
unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a .....
de fapt ar fi tb sa sune asa,
..in care secol vom fi in stare sa ne dam jos "ochelarii de cal" sa vedem shi mai departe, persoanele de lg noi, sa avem rabdarea sa le apreciem shi sa le cunoashtem shi doar apoi sa hotaram sa aruncam cu pietre sau sa mangaiem cu flori....
mi-ar fi plakut sa cunosc si partea umana a voastra..... a tuturor..cred ca ar fi fost mai interesant sa ne dam mashtile jos......
- goni_q
- Junior Member
aiu n-a "desfiintzat" pe nimeni. Postul lui nu este decat o incercare de a intimida o femeie care nu crede ca barbatzii sunt "all that and a bag of chips". Urla patriarhalismul in el, shi urla degeaba.
Goni, sa nu te puna dracu sa pleci. Daca ai de gand sa te lashi intimidata de reactziile excesului de testosteron de pe threadul asta, nu vei ajunge niciodata nicaieri.
Goni, sa nu te puna dracu sa pleci. Daca ai de gand sa te lashi intimidata de reactziile excesului de testosteron de pe threadul asta, nu vei ajunge niciodata nicaieri.
- supermouse
- Junior Member