Eu cu fetele! (thread exclusiv!!)
nimic. cel mult fructo sau bem-bem. mama dracului, codu penal nu ma lasa sa joc carti cu minore... si nu vreau sa am chef de cazier... fetelor fetelor, nu habar nu aveti in ce situatie ma puneti ???
deci necko doo si weet doo.
io nu vreau nimic ( :t )
deci necko doo si weet doo.
io nu vreau nimic ( :t )
-
weed13 - Mesaje: 1868
oki...atentia mea e maxima!
aaa...urmeaza mel mea preferataaaa
o auziti????
"Il mio sguardo sa difendersi
ma muore dalla voglia e
oramai Lo sai
Tutto il giorno e anche la notte
Il tuo pensiero í¨ qua e mi fotte e
Oramai Lo sai
Ora su
Ora gií¹
30 gradi Fahrenheit il tuo profumo
scotta
parli tanto parlo troppo
e adesso trova il modo e fammi stare zitto
fammi stare zitto
Il fatto í¨ che tu sai cosa cerco
Collo spalle mento
Sono un bastardo cronico
Stringimi forte
Il petto mi sorride xverso
E sgridami se ho torto e dopo
Uno a me uno a te
Uno a tutti e due"
ahaa...deci asa se face.....
aaa...urmeaza mel mea preferataaaa
o auziti????
"Il mio sguardo sa difendersi
ma muore dalla voglia e
oramai Lo sai
Tutto il giorno e anche la notte
Il tuo pensiero í¨ qua e mi fotte e
Oramai Lo sai
Ora su
Ora gií¹
30 gradi Fahrenheit il tuo profumo
scotta
parli tanto parlo troppo
e adesso trova il modo e fammi stare zitto
fammi stare zitto
Il fatto í¨ che tu sai cosa cerco
Collo spalle mento
Sono un bastardo cronico
Stringimi forte
Il petto mi sorride xverso
E sgridami se ho torto e dopo
Uno a me uno a te
Uno a tutti e due"
ahaa...deci asa se face.....
- kahlan
- Junior Member
k@tzy, ori carti ori pleci sa asculti muzica altundeva... te rog frumos, lasa jocu sa mearga asa cum trebuie... si sa va dati jos hainele mai ales... daca faci asta, ok, poti asculta piesa ta preferata... 

-
weed, asa deci, esti servit. io arunc cartile, nu merg mai departe. si scoate naiba, tigarea aia dintre dinti, ca m-ai afumat de tot si parca imi vine asa, nu stiu cum, asa, o ameteala, asa...weet?
k@tzy, baga si tu cd-ul cu Uriach Heep si vezi ca e o melodie acolo, se cheama "Gypsy"... e super
k@tzy, baga si tu cd-ul cu Uriach Heep si vezi ca e o melodie acolo, se cheama "Gypsy"... e super
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
eu sau k@tzy ??? ma rog, daca eu, da le spal, daca nu, k@tzy ... in 5 minute sa fii la bucatarie si in 10 sa vad luna si bec acolo. necko... unde eram ???
ah da, weet vezi pe urma pe cd-u cu celine dion este o melodie foarte frumoasa, ziggy, un garcon pas comme les autres. te rog fa play si pe piesa respectiva, deoarece imi place foarte mult
ah da, weet vezi pe urma pe cd-u cu celine dion este o melodie foarte frumoasa, ziggy, un garcon pas comme les autres. te rog fa play si pe piesa respectiva, deoarece imi place foarte mult
-
ok, da asta inseamna sa dai jos hainele! deci sa fie clar. si stai asa pana vine inapoi guru, ca totusi, el ii guru... necko, pe cand zicea alex sa ce intoarce ?
-
Weed , despre tine era vorba sa faci curatenie si sa speli vasele *p
Eu renunt sa mai joc .. am dureri de cap ..
Si eu ash vrea Uriah Heep , lady in black , parca asa ii zice .. Cat despre Celine .. de ce ? Am auzit destula franceza zilele astea
si am si vorbit
Necko , o sa ii fac o surpriza lui Baix ;h o sa fiu in top ten .. cel putin incerc :yD
Eu renunt sa mai joc .. am dureri de cap ..
Si eu ash vrea Uriah Heep , lady in black , parca asa ii zice .. Cat despre Celine .. de ce ? Am auzit destula franceza zilele astea

Necko , o sa ii fac o surpriza lui Baix ;h o sa fiu in top ten .. cel putin incerc :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
weed dragule, ti-am zis ca nu am putut vorbi cu alexutz dat fiindca era cu gura plina. dar daca se pun ploile, poate se intorc mai repede. sa speram.
weet, lady in black urmeaza imediat dupa gypsy si dupa, vine july morning, ai putina rabdare. crezi ca reusesti sa intri in top ten? eu mi-am pierdut speranta
pai? si ce faci? acum cind trebuia sa-ti dai tricoul jos, renunti sa mai joci? nu-i corect !
weet, lady in black urmeaza imediat dupa gypsy si dupa, vine july morning, ai putina rabdare. crezi ca reusesti sa intri in top ten? eu mi-am pierdut speranta

pai? si ce faci? acum cind trebuia sa-ti dai tricoul jos, renunti sa mai joci? nu-i corect !
aizzz&co
-
pai celine pt titlul melodiei, care este foarte adevarat... intelegi tu.
deci eu mai am una bucata maieu pe mine in caz ca nu ati observat. si sapca de pe cap. care sa o dau jos prima ?

deci eu mai am una bucata maieu pe mine in caz ca nu ati observat. si sapca de pe cap. care sa o dau jos prima ?
-
Necko scrie:crezi ca reusesti sa intri in top ten? eu mi-am pierdut speranta![]()
Am 318652 puncte :yD Daca nu face fitze calculatorul , intru in top ten :yD
pai nu ai vazut ca incepuse sa se ude tricoul ? Se uita weed cam lung , asa ca .. renuntz , vreau ca Baix sa aiba o surpriza frumoasa :j
Shapca , Weed , ca nu e frumos sa o tii pe cap cand vorbesti cu niste doamne ( sau , macar , o doamna , singura de pe acest forum

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
pai incet da sigur ii cat de cat bine. progresezi, sa zic asa. ii bun, pana acum cred ca guru se ca declara multumit. 

-
weed dragule, inca te astept... cu o poveste , ceva interesant!. hai, povesteste-ne ceva ! suntem cu ochii, si nu numai, pe tine .
promit sa-ti pun o vorba buna de tot la guru.
promit sa-ti pun o vorba buna de tot la guru.
aizzz&co
-
o poveste ? pai de cand se sta aici la povesti ? ca asta nu am inteles. si nu imi place sa povestesc, ca am numa povesti triste de cand eram mic, ca aici la noi la tara ii tare grea viata. si nu cred ca oi impresiona cu asta.
-
no, atunci sa inteleg ca numa fergus are parte de povestile tale faine. eu tot astept. asa sa stii.
si nici macar o poveste de adormit copiii, o capra cu trei iezi, o alba ca zapada... oricare, pliiiz !
si nici macar o poveste de adormit copiii, o capra cu trei iezi, o alba ca zapada... oricare, pliiiz !
aizzz&co
-
capra cu trei iezi ??? vezi ca k@tzy inca ii minora. capra... Doamne, la ce te mai gandesti si tu necko...
-
deci pe bune ca nu pot. vb cu fergus. aici de ocupam de altele, nu de povesti... asa ca va rog, concentrati-va, ok ?
-