Barbatii inconstienti si fetele credule

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Love2Fly » Vin Sep 03, 2004 5:35 am

nu prea inteleg cum poti sa te indragostesti de cineva pe care nu-l cunosti decat din ce scrie pe internet.....ma rog, alta data fii mai prevazatoare ....

Vai de capu' meu! n-ai idee ce repede si bine te indragostesti pe net :D
Din ciclul: "Fetitele cuminti o pun prima oara fara caciulitza" azi un alt exemplu stupid dar am obosit, asha ca ma retrag
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Vin Sep 03, 2004 5:59 am

bun, sa recapitulam
tu ai fost bleaga si ai pus botul (la propriu si la figurat, dupa ce ne spuneai in alt topic ca nu o sa faci asta nicodata)
el a fost si mai bleg (dupa) si si-a dat drumul in tine. caz in care il poti face tata fara probleme.in oriuce tara. dar oare merita beleaua?

in rest, subscriu la parerea lui superbiggy

(moderatori, subiectul asta ramane pe sex si nu in alta parte.
urmatorii care isi mai permit sa ia in balon subiectul, ma voi asigura ca se vor gandi la acest subiect offline)
some people deserve to die
vali

Mesajde Dany_S » Vin Sep 03, 2004 6:58 am

Love2Fly scrie:Vai de capu' meu! n-ai idee ce repede si bine te indragostesti pe net :D
Din ciclul: "Fetitele cuminti o pun prima oara fara caciulitza" azi un alt exemplu stupid dar am obosit, asha ca ma retrag

pai nu stiu,pt mine dragostea inseamna mult si nu ajungi la acest sentiment asa de usor.....pe net poti sa incepi sa placi pe cineva, sa simpatizezi....dar pana la dragoste....e cale lunga
Dany_S
Junior Member

Mesajde Castila » Vin Sep 03, 2004 11:44 am

KkK am fost bleaga stiu dar nu pot face acuma altceva iar ma rog dupa all mi`a trecut cheful de a il vedea DAR .. totusi ce o sa am toata viatza pe constientza este ca primul meu copil l`am avortat :( asta este foarte greu de trait ..
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 03, 2004 12:31 pm

sorry 4 what happened....da,nah,e adevarat k tre sa te protejezei,cum au zis shi ceilaltzi aici,dar....sunt de acord la faza k barbatzii nu apreciaza femeile d multe ori...eu n-am ajuns chiar in stadiul tau :D dar shi mie mi s-au intamplat faze d'astea shi shtiu cum e...shi eu m-am gandit sa ma "dau p invers" :) ;)
Titina
Junior Member

Mesajde Castila » Vin Sep 03, 2004 12:44 pm

Rock Chick daca stau un pic sa ma gandesc este mai bine sa fi cu o fata .. dar problema este ca tre sa te satisfaci cu un vibrator .. apropo .. pot sa te intreb de ce nu ai facut`o ?:D
Castila
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 03, 2004 12:49 pm

ce sa nu fac?sa nu ma dau pe invers?k ink nu am gasit "partenera" :)
da' oricum nici sa nu mai fi cu baietzi nu e bine....dar sa nu pui sentimente in relatzie decat dak simtzi k e cazul...adik sa cunoshti bine pers. respectiva,etc... :)
Titina
Junior Member

Mesajde Castila » Vin Sep 03, 2004 12:53 pm

Mda unu la mana eu de cand caut o fata si una singura am gasit iar dupa mi`a fost "frica" sa ma dau pe invers dar acuma crede`ma ca as face`o
Doi la mana niciodata nu o sa cunosti o persoana ori cat ai sta cu ea
Castila
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Sep 03, 2004 12:58 pm

da,shi asta e adevarat...shi dupa 10 ani itzi face "fitze" :)
ps: dak incerci,nu neaparat "te dai p invers"...k baietzi ink poti sa placi...
Titina
Junior Member

Mesajde superbiggy » Vin Sep 03, 2004 10:47 pm

Lol,... sunte-ti foarte copile si Castila si RockChick, nu ai cum sa devii lesbiana la cerere in primul rand, apoi bineinteles ca poti deveni bisexuala insa asta nu o sa te scuteasca de viitoare probleme daca nu inveti nimic din patzania ta, anticonceptioalele NU INGRASA, lipsa lor da !, ...eventual, (Castila tu stii despre ce vorbesc,...), prezervativele (important !) va scutesc de sarcini nedorite si de eventualele BOLI,... care sa ne fie cu iertare ca pot fii mult mai grave decit o sarcina,asa ca lasati la o parte teribilismul cu ma fac lesbiana si asa mai departe si fiti cu capul pe umeri, apropos nu e nimic rau daca totusi o sa o face-ti, Important este ca intotdeauna sa nu uitati ce ESTE IMPORTANT,... sper ca repetitia mea sa va ajute pe viitor, Toate cele bune.
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde Castila » Sâm Sep 04, 2004 9:22 pm

Hmm Boli ? stai ca la asta nu m`am gandit .. ahh am sa trec sa fac niste analize .. Apoi ce spui tu este destul de interesant "asa ca lasati la o parte teribilismul cu ma fac lesbiana" buei uite am trecut eu cu asta prin MULTE dar acuma ca am posibilitatea vreau sa incerc mai multe`n viatza ... si nu neaparat sa fi Lesby poate BSex cum ai spus :>
Castila
Junior Member

Mesajde superbiggy » Sâm Sep 04, 2004 9:32 pm

In acest caz, cit mai multe experiente placute, utile si sigure iti doresc ! :-)
superbiggy
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 04, 2004 10:06 pm

Castila,eu credeam k te-ai gandit la boli...god!du'te rpd :) serios...eu una m-ash fi gandit in locu' tau...
superbiggy...nu ziceam neaparat sa devin lesbiana...pur shi simplu sa incerc...k baietzii oricum imi plac shi o sa-mi placa...sunt destui mishto,incat sa-mi placa ;) dar shi fete sunt destule bune,incat sa-mi placa shi ele :D
Titina
Junior Member

Mesajde superbiggy » Sâm Sep 04, 2004 10:26 pm

Rock Chick AMIN !, esti pe drumul cel bun :-), auziti cind terminati de experimentat sa scrieti si voi o carte, de mult nu am mai citit ceva incitant :-P
superbiggy
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 04, 2004 10:31 pm

...numa' sa gasesc fete cu "aceleashi planuri" k shi mine... ;)
Titina
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Sep 04, 2004 10:32 pm

Rock Chick, o sa vezi ca o sa te plictisesti cu o fata daca vrei sex. Nu prea ai ce sa faci, doar un sexoral care in timp va deveni nesatisfacator. Ce sa zic, eu cred ca nu prea exista lesbiene multe convinse, exista doar o prietenie mai stransa. Si in plus ai doar 15 ani...tu realizezi cati baieti o sa cunosti? Cand mai cresti, vei gandi altfel, credema.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Castila » Sâm Sep 04, 2004 10:53 pm

:))) hai ca ma facetzi sa rad Bai SuperBigGy sigure .. hmmm nu cred ca vor exista asa ceva ma rog :> thx anzywayz And Asassinu your right :> decat sa raman nesatisfacuta mai bine ma cos la loc :> Dar cum spunea si Rock ca`i plac baietzii si mie la fel :> Dar totusi sunt curioasa sa vad cum este si cu o fata :> :D !!!!
Castila
Junior Member

Mesajde superbiggy » Sâm Sep 04, 2004 11:04 pm

Castila sper ca nu trebuie sa iti spun din nou sa ai grija cu cine te incurci ,... a si imi se pare amuzanta situatia, Rock Chick ar vrea dar nu are cu cine iar tu ai dori doar asa macar sa vezi cum este ,... copile pofticioase face-ti schimb de telefonae, adrese, etc si apoi reveniti aici sa ne spune-ti cum a fost, este asa de greu ?! Nu vreau sa ma dezic ca barbat asa ca voi fi foarte previzibil si va voi ruga sa face-ti si citeva poze eventual ,... si promit ca o sa fim cuminti daca si voi ne promite-ti un preview ceva.
Multumim anticipat ! semnat NOI BARBATII DE PE FORUM ! Right Boys ?!? :-)
superbiggy
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Sep 05, 2004 9:05 am

Castila scrie: dar acuma daca te referi ca protectie asta da este adevarat a fost o super greseala dar nu trebuia sa platesc cu asta ..

dar cine?

Castila scrie: Cica pana la urma urmei ...El erea tatal nu ? si avea o responsabilitate ..

gresala majora a fost a ta, Castila. intr-o lume in care informatia in orice domeniu exista din abundenta, in momentul in care ti-ai inceput viata sexuala, trebuia sa fii foarte bine informata si sa stii foarte bine ce faci. regretele si acuzele sunt tardive. insa nu e tirziu sa incerci sa te informezi de acum incolo.

in ceea ce priveste responsabilitatea lui, este alta poveste. ce-i drept, si el trebuia sa stie ce face si la ce riscuri se expune. insa responsabilitatea ti-o asumi, nu o impui. dar in astfel de situatii, doar legea o poate impune. modul tau de a-i pretinde sa fie responsabil ca tata este cel putin lipsit de demnitate.

[quote="Castila"] prezentza lui o vroiam nici pe aia .. Domnul prefera sa se duca cu tovarasi sai sa bea ]

Castila, nici daca ai fi casatorita cu el de 20 de ani, nu ti-ai putea permite sa ai asemenea pretentii, sa te exprimi astfel si sa ai atitudinea unei femei nenorocite care sta toata ziua la cratita, asteptind s-aduca Domnul salariul ca sa poata sa-si cumpere si ea in sfirsit un dres adesgo si o pereche de chiloti.

in concluzie, pune mina si citeste, mergi la doctor si vezi ce se poate face (chiar nu stiu, ce ai facut cu sarcina?) informeaza-te si pe viitor comunica mai mult cu partenerul tau si fa-o cu cap. referitor la intentia ta de a incerca sa ai relatii si cu o fata, e decizia ta si ma abtin sa-mi dau cu parerea.

peseu offtopic: ai multe greseli de gramatica si deficiente de exprimare. poate ca daca ai citi mai mult, indiferent ce si in ce domeniu - chiar si in acela al informarii din punct de vedere sexual, o sa-ti fie mai usor sa te exprimi si vei scrie mai corect.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde theOffender » Lun Sep 06, 2004 7:01 am

intr-o lume in care informatia in orice domeniu exista din abundenta
informatzia nu inseamna neaparat cunoashtere

insa nu pot intzelege un singur lucru: o persoana care a auzit de internet, shtie cum sa-l foloseasca, shtie (chiar) cum sa posteze (!) pe un forum shi totushi ajunge sa se minuneze ca in urma unui act sexual fara protectzie rezulta un copil!... intra la categoria 'de necrezut'... dar in cele din urma barbatzii trebuie sa fie inconshtientzi iar fetele, of course, credule...

ieri bateam un cui intr-o scandura cind s-a intimplat 'accidentul'! #%^&&##$* ei de scandura, bucatzi am facut-o! asha e, intotdeauna altcineva e de vina pentru necazurile noastre!...

cred ca tzie itzi lipseshte un ghid pt. viatza, cred ca ar trebui sa invetzi citeva reguli inainte de a ieshi in lume pt. ca altfel nu vei ajunge departe. iti voi da citeva exemple...
1: traversarea strazii pe culoarea roshie a semaforului poate cauza injurii serioase, chiar shi moartea;
....101: ingurgitarea bromurii de clor poate cauza injurii serioase, chiar shi moartea;
....587: sexul fara protectzie cu necunoscutzi poate cauza injurii serioase, chiar shi moartea (cu ceva timp in urma s-a inventat SIDA);
....588: sexul fara protectzie cu persoane cunoscute (de sex opus) e aducator de bebe;
....
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde PeerGynt » Lun Sep 06, 2004 5:25 pm

Fetelor, cred ca vacanta prelungita v-a afectat grav judecata. Lasati teribilismele. Mai cresteti. Mai mergeti la scoala. Mai puneti mana si mai si invatati ceva, lasati sexul si pentru mai tarziu!!! Mai e destul pana la menopauza...

Castilla, tu ti-ai primit o lectie deosebit de dura. Ar fi timpul sa te maturizezi. Eu stiu ca in Occident, de acolo de unde vii tu, lumea este foarte informata la capitolul sex. Asa ca... intra si tu in rand cu ei! Dar mai treci si pe la scoala.
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Sep 06, 2004 5:37 pm

[quote="Asassinu"]Rock Chick, o sa vezi ca o sa te plictisesti cu o fata daca vrei sex. Nu prea ai ce sa faci, doar un sexoral care in timp va deveni nesatisfacator. Ce sa zic, eu cred ca nu prea exista lesbiene multe convinse, exista doar o prietenie mai stransa. [quote]
asta crezi tu, shi habar nu ai despre ce vorbeshti.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Sep 06, 2004 9:19 pm

lol...chiar...asha ziceam shi eu :D
Titina
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Sep 06, 2004 11:54 pm

cum zici tu, supermouse. dar crede-ma ca dpdv sexual, o relatie barbat femeie estemult mai puternica decat cea dintre lesbiene. intre doua femei nu mai exista aceeasi armonie ca in cazul sexului normal, natural, intre doua sexe opuse.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 07, 2004 10:59 am

De unde stii Asasinule ? Ai incercat ?

Castila .. in viata trebuie sa stii sa te descurci , fara a da vina pe cineva . A fost si vina ta si a lui , dar a ta , in primul rand , pentru ca stiai ce se poate intampla si ai avut incredere in el . Ai platit un pret destul de mare si nu esti singura , poate ca de acum inainte o sa stii si nu o sa mai faci .. poate
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde supermouse » Mar Sep 07, 2004 12:05 pm

assasinu vorbeshte sa nu aduarma. Ignorantza e distractiva, asha ca lasa-l sa continue.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Sep 07, 2004 12:13 pm

hm...intr-un fel are dreptate...iubire rar exista intre doua fete...doar intre cele care sunt lesbiene adevarate...k in general e mai mult d curiozitate faza asta...dar intre un barbat shi o femeie normal exista iubire shi...cuma zis shi el...armonie...abia acum intzeleg ce-a vrut sa zik...dar sunt normal shi exceptzii...
Titina
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 07, 2004 12:30 pm

De unde stii roc cic ? si de ce esti asa sigura ca intre un barbat si o femeie exista neaparat iubire ? nu poti stii , cum nu poti sa stii ca intre doua persoane de acelasi sex nu pot exista sentimente de iubire , nu poti sa stii daca acea relatie este bazata doar pe sex sau si pe iubire .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Titina » Mar Sep 07, 2004 12:39 pm

pey tocmai asta e....am zis k sunt exceptzii...dar sunt mai multe relatzii de sex opus intre care exista iubire,decat de acelashi sex...oricum...parerile sunt impartzite.
Titina
Junior Member

Damn....

Mesajde swat » Sâm Dec 18, 2004 2:15 am

Castila scrie:"Castila. Permite-mi sa iti zic ca si tu ai o mare vina in treaba asta. Trebuia sa te protejezi...nu te-ai gandit la consecinte?"

Deci ba da dar prima data am vrut sa fie fara dar cine naibi sa stie ca ala isi va da drumu si mai ales .. prima data mi se pare absurd fiind ca ... 1 Nu ai cum sa te excitzi cu o virgina .. iar 2 cica daca nu`tzi faci partenera/rul sa se simta bine tot degeaba dar ma rog .. mai prost ca el nu am gasit :(

Aoileuuuu vai de capu tauuuu!!!!Unde naiba ai auzit tu ca un baiat nu se excita cu o virgina?????Pai tocmai alea te fac sa te sui pe pereti ca stii ca inaintea ta nu a mai intrat in ea nici unu si numai gandul ca tu o sa fii primul te excita ca drequ!!!!!!Eu am o prietena cu care sunt de 7 luni si e virgina(deocamdata ii este frica sa INCERCE :( ) si cand sunt cu ea si ne frecam unul pe altul(mimam sexul) imi vine sa rup hainele de pe ea si sa-i dau sa sara dar eu cum sunt uun baiat simtit ma abtin ca deh o iubesc si vreau sa vina de la sine cand o fii...Cat despre protectie...eu unul nu cred ca as faceo fara prezervativ nici dupa 1 an de sex cu aceeasi persoana si nu ca mi-ar fi frica de boli ci mie frica sa nu ma trazesc tatic de la 19 ani(eu unu nu am incredere in anticonceptionale ca exista si acolo un procent de eficienta care nu e 100%)...asa ca traiasca prezervativuuuuuu!!!Apropo sa nu o faceti cu Love Plus cas proaste rau se rup repede...mi s-a intamplat si mie odata(inainte sa o cunosc pe actuala) si mi-am dat drumu in ea ...binenteles ca ramas gravida cu tot cu pilula de a doua zi.Noroku meu ca ea avea gagik(da ii placea cum o fu...eam io) cu salariu si saracu a crezut cai al lui si ia dat bani de avort :p
swat
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex