. De'ar fi dupa ei, ar taia din fiecare cate putin sa faca o singura persoana care sa corespunda exigentelor lor. Mai bine luati Lego...
.
. De'ar fi dupa ei, ar taia din fiecare cate putin sa faca o singura persoana care sa corespunda exigentelor lor. Mai bine luati Lego...
.
faptul ca nu-i spui ce ai facut, ca minti un pic, e o dovada ca esti capabil de minimum de diplomatie, in concordanta cu morala actuala, morala care cere ca macar sa respectam aparentele. uitati-va de exemplu la musulmanii traditionalisti, care sunt poligami. cultura le-a modelat in asa fel mentalitatea incat o nevasta in plus nu inseamna nimic mai mult decat un nou membru in familie, eventualele invidii nefiind neparat de ordin sentimental, ci mai degraba ierarhic... in plus, ca o noua tema de gandire, va marturisesc ca am agatat o tipa odata, ne-am iubit si noi navalnic, chiar in aceeasi seara dupa care ea a plecat acasa la bucuresti. ca un gentleman ce sunt i-am facut si eu o vizita dupa vre-o doua saptamani, ne-am intalnit in oras si ea mi-a zis cu zambetul pe buze ca tocmai se maritase, cu cateva zile inainte... hehehe... femeile astea care ne critica pe noi....

nonick scrie: Vreau sa fiu cu perechea, dar din cind in cind vreau sa vad cum e si cu perechea altuia.

poate ca nu totzi pot sa faca asha o distinctzie clara inte sex shi dragoste, familie, etc. noroc ca shi societatea se schimba in timp. In cateva decenii nu cred sa mai fie vorba despre condamnarea adulterului sau despre modelul actual al casatoriei, familiei, etc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator