Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 10:19 am

1. tre' sa fii disperat rau sa te arunci ca orbul...
2. io n'am mai auzit de mult timp de asha ceva :p
3. daca e de pe net inseamna ca ati vb, poate v'ati si vazut in poze, deci nu e kiar blind date, io zic ca asta e cea mai ne-blind dintre date'uri ;h
4. 2 necunoscute... io ma intalnesc zilnic pe strada cu zeci de necunoscute, se pune ? :D cum draq sa te intalneshti cu o necunoscuta ? ca sa te intalnesti cu ea trebe intai sa o cunosti, doar nu formezi aiurea un numar si ceri un date la aia de raspunde...
5. daca stii ca iese de kko de ce sa te mai duci ?

ps: io cred ca toate intalnirile is blind, de fapt. alea ne-blind is numa' alea cu partenerul sau prietenii, restu' toate is blind. e rare cazurile cand cunosti persoana intr'un grup de preteni, petreci mai mult timp impreuna si abia dupa aia ii ceri un date. asta nu e blind, da' restu cam toate is ;-)
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Iun 23, 2004 10:23 am

asa ciuda imi e!!!!!!!!!mama!!!!!!! ca tre sa itzi dau dreptate !!!!!111
pfiu drace .......!!!!!!!
goni_q
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iun 23, 2004 10:49 am

goni_q scrie:tzi se agatza unu' de pe net de gatul tau si nu itzi da drumul pana nu tzi-o pune...

aha. bine ca stiu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde proXtu » Mie Iun 23, 2004 11:46 am

nu te lasa ingenunkiat(a) asha, cu una, cu doua :D
era deajuns sa zici "n'ai dreptate, pm !" :A
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Iun 23, 2004 12:32 pm

baixinho © scrie:aha. bine ca stiu.

de ce?? ;w shtii ca nu am nimik cu tine,
ce vreau de la tine este sa mor de dragoste in bratzele tale......
asta imi doresc de la un mistretz sa mor de nebunie si extaz....atat!
cer prea mult?
te tzine?
goni_q
Junior Member

Vreau pareri PLS..AJUTOR!

Mesajde Cristynelu » Vin Iul 16, 2004 11:57 pm

Salutare...Am si eu o mika problema cum s-ar zice...defapt mare.Acum 4 zile am facut dragoste cu prietena mea.Zis si facut...am pus prezervativu pe penis.Am facut noi dragoste la un momendat scot penisu si ma uit la prezervativ(daca statea bine pe penis).Prezerativu era dat de la locul lui si era pus pana cu unpic mai departe de capul...penisului.Ma cam speriasem,iar pe prezervativ vazusem un lichid alb care m-a facut sa ma sperii si mai rau.Nu imi dadusem drumu nu nimic dar nu stiam de unde e lichidul ala alb.Am umflat prezervativul cu apa si nu avea nimic.Apoi i-am dat prietenei mele niste pilule(Postinor2).Astea se iau max dupa 72 de ora dupa actul sexual.I le-am dat dar inca nu i-a venit,ca nu a trecut luna
Acum stau cu frika asa unpic.E prima oara cand mi se intampla ceva de genu si m-am cam speriat

O intrebare...as putea sa fiu sigur ca ea nu e insarcinata si astea?
Chefu cam inca nu ne-a trecut...si mai avem chef de dragoste...chiar daca de copii nu:D.Am mai putea face dragoste luna asta(cu prezervativ) in care s-a intamplat toata faza asta?(Ma refer dupa ce a luat pastilele) Merci mult...si sorry daca am postat de 2 ori o chestie da sunt nou si nu prea le am eu cu forumu.
Cristynelu
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 12:19 am

chestia aia alba se cheama smegma. este o secretzie vaginala normala
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Cristynelu » Sâm Iul 17, 2004 9:26 am

Ms mult supermouse....da totusi oare exista vreo sansa ceva sa ramana insarcinata?
1. nu mi-am dat drumu
2.era perioada aia de dupa ciclu in care potzi sa o faci,ceva de genu nu`sh nu ma prea pricep:>
3.i-am dat si pilule alea postinor2.
4. inca mai am corcoi da tot am chef de babardeala:))). ai ms mult,bye
Cristynelu
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 10:16 am

nu cred, mai ales daca prezervativul era intact.
De ce nu o convingi tu pe iubita ta sa ia anticonceptzionale:
1. ajuta la slabit
2. elimina pericolele
3. ajuta la crearea echilibrului hormonal
supermouse
Junior Member

Mesajde goni_q » Sâm Iul 17, 2004 10:34 am

si eu zik ca poti sta linishtit !! ai luat toate masurile ce se puteau lua!
faza cu anticonceptionalele ca ajuta la slabit, Supermouse, sa stii ca te ontrazik dp meu dv.

mie mi-a modificat apetitul alimentar ( a crescut, deci m-am ingrasat), precum si cel sexual ( a scazut...deci .:(..)
Cu echilibru hormonal e ok, sunt de acord , dar am studiat ca s-au fakut cercetari si ca folosirea acestora mai mult de 3 ani pot duce la cancer, ganglioni si tot felul de porcarii...
goni_q
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 10:43 am

asta asha e- e recomandat sa se faca pauza trei luni pe an. DEpinde ce fel de anticonceptzionale foloseshti.
Eu iau Estradiol, care este estrogen pur.
Antiiconceptzionalele cu progesteron intr-adevar ingrasha, dar cele numai cu estrogen nu.
supermouse
Junior Member

Mesajde goni_q » Sâm Iul 17, 2004 11:33 am

de ale tale nu am auzit :(
si apetitul sexual nui ai observat nu iti este modificat?
goni_q
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 11:40 am

nu... ceea ce este nashpa pentru ca nu il vad pe dave decat o data la doo saptamani
Estradiol nu sunt tehnic vorbind anticonceptzionale, ci hormoni in stare pura.
supermouse
Junior Member

Mesajde Cristynelu » Sâm Iul 17, 2004 12:01 pm

Merci oameni buni pt sfaturi...mi-ati fost de mare folos....10x!:),.Eu unu daca cumva se va intampla ceva o sa imi iau gagica si o sa o duc la doctor,adevaru ca i-am zis si lu maicamea de faza cu copilashu...la 16 ani ai mei a fost cam naspa...da totusi,ceva curaj nu strika.Desi nu cred ca va fi nevoie sa merg la doctor dar...sa iau in calcul si posibilitatea asta.Tre sa imi iau prezervative mai mari pentru o scula de 16-17.Ca astea normale nu imi intra pe toata....scula.si nu stiu cum sa ii ceri lu aia de la farmacie:)).Daca stiti si voi ce sa fac...cum sa cer si astea...as fii incantat sa va ascult parerile.Eu unu va multumesc f mult,ca uite acuma stau si eu linstit ca tot omu ca vorba aia...nu vreoiam sa ma trezesc cu copilu la usa:)),bye si inca o data ms
Ah si faza cu anticonceptionalele supermouse,nu stiu am auzit de la unii ca pilulele si aste iti distrug ficatu.Si totusi daca ai iubii pe cineva,daca ai tzine la cineva...oare i-ai dorii rau?i-ai da pilule?Eu unu nu stiu nu i-as da asta doar in cazuri speciale(cum mi s-a intamplat mie:)).Ms inca o data,bye

later by weet-weet : ai butonul de "edit " daca vrei sa adaugi ceva in mesajul tau si nimeni nu a postat dupa tine ; citeste regulamentul *p
Cristynelu
Junior Member

Mesajde Cristynelu » Sâm Iul 17, 2004 12:08 pm

Ah si faza cu anticonceptionalele supermouse,nu stiu am auzit de la unii ca pilulele si aste iti distrug ficatu.Si totusi daca ai iubii pe cineva,daca ai tzine la cineva...oare i-ai dorii rau?i-ai da pilule?Eu unu nu stiu nu i-as da asta doar in cazuri speciale(cum mi s-a intamplat mie:)).Ms inca o data,bye
Cristynelu
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 12:13 pm

Nu.
Anticonceptzionalele de calitate NU afecteaza ficatul. Anticonceptzionalele sunt in esentza hormoni , foarte similari sau identici cu hormonii pe care organismul femeii ii produce deja.
supermouse
Junior Member

80 %

Mesajde thesoulline » Sâm Iul 17, 2004 3:45 pm

80 % dintre medicamente au efecte secundare. Anticonceptionalele au efecte si mai drastice, intervenind in echilibrul hormonal. Hormonii sunt fie de sinteza, fie extrasi (in general din tesut animal). Ficatul este "fabrica" personala a unui individ, iar interventia artificiala in echilibrul hormonal afecteaza in primul rand ficatul.
Altfel, daca era si in perioada nefertila, fii linistit si continua. Daca s-a si stressat cu problema asta, pot apare tulburari ale ciclului. Cauta despre continenta, poate e mai aproape de ceea ce iti doresti, mai ales ca nu te deranjeaza absenta ejacularii. Succes! :bye:
thesoulline
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Sâm Iul 17, 2004 6:07 pm

Cristynelu, fetele au dreptate ce au spus! Nu te panica, ca n-ai motive. O sa mai adaug si eu cateva precizari insa.

Intr-adevar, lichidul alb pe care l-ai vazut inchegat pe prezervativ provine din vagin, este o secretie.

Daca vrei prezervative mai mari, iti recomand sa incerci Durex Extra Safe si Durex Arouser. Fata de cele Classic, sunt mai mari. In plus, Extra Safe are spermicid pe el. Chestia asta insa poate fi nasoala, deoarece iti poate produce mari iritatii atat tie, cat si prietenei tale. Atentie cand il folosesti! Mai mult, statisticile arata ca prezervativele cu spermicid NU sunt cu numic mai eficiente decat cele fara! Asa ca... mare grija la iritatii. Varianta Arouser prezinta niste striatii care (cica) excita mai mult partenera. Eu personal n-am observat nici o imbunatatire folosindu-le. Dar, in cazul tau, repet, atat Extra Safe cat si Arouser au diametru mai mare (ca de lungime nu se pune problema, toate sunt destul de lungi!!!). Incearca-le!

Daca vrei ca partenera ta sa ia anticonceptionale, trebuie sa mearga naparat la ginecolog, deoarece astea se dau dupa un consult medical. Daca iei anticonceptionale dupa ureche, risti ca fata ta sa sufere grave dereglari hormonale, sa se ingrase, etc. La varsta ei, cand e inca in crestere, chestiile astea pot fi dezastruoase. Asa ca multa grija! Mai bine foloseste corect prezervativul!

Chestia cu ciclul... Ovulatia are loc cu 14 zile inainte de declansarea menstruatiei (sangerarii). Daca prietena ta are un ciclu regulat, poti calcula cam in ce stadiu se afla acum. Se interzice sa faci sex cu 48 de ore inainte de ovulatie, deoarece spermatozoizii traiesc destul de mult si pot “asteptaâ€Â
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Cristynelu » Sâm Iul 17, 2004 9:51 pm

Va multumesc mult,inca o data...toate chestiile astea...ma fac sa ma simt mult mai bine mai linstit mai etc....inca o data ms all...!sunteti misto
Cristynelu
Junior Member

Mesajde Cristynelu » Sâm Iul 17, 2004 9:55 pm

Hmm orikum la faza cu anticonceptionalele asa auzisem si eu dar..spune si tu PeerGynt...daca erai in locu meu ce faceai? nu ii dadeai anticonceptioanale?Normal ca o sa fiu mai atent de acuma incolo dar...nu stiu, a trebuit neaparat sa ii dau anticonceptionale ca altfel...nu stiu...si asa imi era frika putzin cu tot cu pastilele alea da daca nu i le dadeam?cum imi era?Eu zic ca am procedat bine chiar daca prietena mea e inca in dezvoltare...cum s-ar zice.Bye si ms
Cristynelu
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 9:59 pm

copile, o pastila doo nu fac mare diferentza.
da' de-acuma- balonashu :)
supermouse
Junior Member

Mesajde Cristynelu » Sâm Iul 17, 2004 10:59 pm

stiu mane stiu...asta ziceam si eu...merci mult pt tot...pt sfaturi...
Cristynelu
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 17, 2004 11:24 pm

daca intrebi, intotdeauna o sa se gaseasca cineva care sa raspunda
supermouse
Junior Member

offf

Mesajde valbog » Dum Iul 18, 2004 9:12 am

supermouse scrie:daca intrebi, intotdeauna o sa se gaseasca cineva care sa raspunda

Chiar daca se raspune aiurea, mereu se gasesc comentatori asa ca nu cred ca ar trebui sa bagi in seama toate parerile! Nu uita ca sunt o gramada de site-uri de specialitate care iti pot da raspunsuri mai mult decat satisfacatoare si nu cred ca aici afli cele mai bune pareri despre problema ta, ca la urma urmei fiecare isi da cu parerea! bafta multa !
valbog
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Dum Iul 18, 2004 9:54 am

Stai linistit, ai facut bine! Spuneam numai ca nu stiu cat de recomandat e acum pentru ea consumul REGULAT de anticonceptionale! Chestia asta ti-o poate spune numai un medic de specialitate. Acum insa ai facut bine. Atentie in continuare!
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Super! » Mar Iul 20, 2004 6:20 pm

Mda....Eu am luat pastile si sunt inca vie, sanatoasa, mai slaba putin, cu un apetit foarte ridicat, mai ales ca acum nu mai sunt paranoica...Fac totusi pauza(o luna dupa 3 luni de pastile) si totul functioneaza OK. Sincer, Cristynelu, daca prietena este minora cu atat mai mult te sfatuiesc sa apelezi la pastile, pentru ca balonasele se si rup (chiar si Extra Safe), iar pentru un avort, pe langa traumele provocate oricarei femei, intervin si probleme de genul acordul parintilor)
BTW: pastilele combinate au chiar proprietatea ca luate cu sfatul medicului, te ingrasa mult mai putin decat cele munohormonale.
Super!
Junior Member

Mesajde valbog » Mar Iul 20, 2004 9:04 pm

mah eu nu cred ca ai avea nevoie de parerile noaste ne avizate! cel mai bine este sa mergi la un cabinet de planing familial cu ea si sa cereti informatii! E GRATIS!
valbog
Junior Member

Mesajde Super! » Mie Iul 21, 2004 11:26 pm

Eu sincer nu recomand cabinetele de planning: am fost acolo cu o prietena si doctora a inceput sa o trateze ca pe ultima curva, rastindu-se la ea and shit...apoi fara nici un control, nici o intrebare, nimic, i-a aruncat niste anticonceptionale in brate si i-a spus ceva de genul "Hai, du-te, ca asteapta oameni cu probleme mai importante!"
Super!
Junior Member

Mesajde Izabela » Joi Iul 22, 2004 8:48 am

Cristinelu,io zic totusi sa mai exersezi un pic rularea unui prezervativ pe penis,si sa lasi anticonceptionalele la o parte,cel putin inca.Io o fac foarte mult cu prezervativ si n-am mai pomenit sa se rupa daca e de calitate si bine pus.
Eu nu iau niciodata anticonceptionale.Nu sunt nici prea sigure si nici prea sanatoase.Dar baietii nu prea umbla cu prezervative la ei asa ca am eu intotdeauna in poseta.Norocul meu e si ca nu-s alergica la ele.
Izabela
Junior Member

Mesajde B .40. RUN » Joi Iul 22, 2004 12:44 pm

poate iti creste odata cu al meu! :)
B .40. RUN
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex