Scuze, m-am grabit cu vorbele si m-am impiedicat in limba!
o singura intrebare, de fapt doua
1)Credeti ca aia care fac sex in grup vor mai mult romantism?
2) vor mai fi romantici(vreodata)?
Dupa parerea mea nu, datorita sintagmei <<daca iti place mai vrei>>, si
eu nu pot sa-mi imaginez ca n-o sa am pe cineva care sa ma iubeasca(si sa faca sex) doar
pe (cu) mine,dar desigur eu mai am multe de invatat!
Daca chestiile astea vi se par aiureli,nu ma bagati in seama<<VISE SI DORINTE>>
PS: I'm a boy (little boy by mind)
Sex in grup in Romania
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
daca persoana cu care sunteti o iubiti atunci aceste posturi o sa vi se para niste aberatii,copilarii
daca nu ati avut parte pana acum de dragoste adevarata....lol..atunci fuck all girls and boys
ps:am facut in grup inainte ,si dupa ce am inceput sa iubesc-nu am mai fost interesat de prostii din astea de 18 ani
daca nu ati avut parte pana acum de dragoste adevarata....lol..atunci fuck all girls and boys
ps:am facut in grup inainte ,si dupa ce am inceput sa iubesc-nu am mai fost interesat de prostii din astea de 18 ani
- TARAN
- Junior Member
Nu cred ca poate exista romantism in sexul in grup...nush..privesc sexul in grup...mai mult ca pe o distractie...o aventura...so...nu`i ceva in care sa fie implicate si sentimentele...si automat, excludem romantismul.
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
diana_2205 - Junior Member
Ce are mah, sexul cu romantismul??? Ati luat-o razna aici...este o diferenta intre a face sex si a face dragoste...si titlul acestui thread este sex in grup.
Daca vreti romantism, uitati-va la Titanic..:p
PS. Sexul in grup este foarte excitant...believe me..
Daca vreti romantism, uitati-va la Titanic..:p
PS. Sexul in grup este foarte excitant...believe me..

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Are si sexul cu dragostea...Daca am un prieten si`l iubesc...fac si dragsote , da ma si f00t...got the point?
Mda...shtiu ca`i excitant...normal ca`i excitant...
Mda...shtiu ca`i excitant...normal ca`i excitant...

!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
Eu zic ca sexul este doar ceva fizic...nu are nici un fel se sentimente..sau mai bine zis unul: atractie sexuala...pe cind a face dragoste implica ceva sentimente (dragoste,etc), nu?
Eu i-ash pune-o lui...aaaaa...stai sa gasesc un nume...aaaa...aia din Tomb Raider, dar numai pentru ca sint atras sexual de ea...nu ca o iubesc...:;)
Eu i-ash pune-o lui...aaaaa...stai sa gasesc un nume...aaaa...aia din Tomb Raider, dar numai pentru ca sint atras sexual de ea...nu ca o iubesc...:;)
-
Hehehe...pe o mea o f** numai, ca nu o iubesc...

-
Oare de ce eram sigura de acest raspuns?... :mad: ...:rolleyes: ...tu n`ai avut vreo gagica pe care s`o iubesti....
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
-
sex in grup
Initial trimis de Calypso
O partida de sex in grup? Oho... Pai vreo 4 baieti si 4 fete sa zicem... Dezgustator... Fiecare o face cu fiecare... Nu, mai bine lasam chestia cu viziunea... Nu-mi place...:eek:
Eu cred ca sex in grup nu limiteaza numarul de baieti si fete (nu trebuie sa fie egal sau par) si cere o anumita intimitate (deci o cunoastere prealabila) a acestora. Poti sa faci sex in grup si protejat si in fond poate sunt oameni care vor ca in acelasi timp sa simta ca sunt plini si oral si anal.
Eu personal as fi curios.
- polar
- Junior Member
Re: sex in grup
Initial trimis de polar
Eu cred ca sex in grup nu limiteaza numarul de baieti si fete (nu trebuie sa fie egal sau par) si cere o anumita intimitate (deci o cunoastere prealabila) a acestora. Poti sa faci sex in grup si protejat si in fond poate sunt oameni care vor ca in acelasi timp sa simta ca sunt plini si oral si anal.
Eu personal as fi curios.
Treaba cu sexul in grup este relativa shi tzine cat se poate de mult de latitudinea fiecaruia. Cred ca a primit 4 stele subiectul asta, numai asha de amorul artei, atata vreme cat fiecare are propria sa tabla de valori shi interpreteaza normalitatea dupa educatzia shi mediul in care a trait. Uni ii privesc pe swingeri cam cum swingerii ii privesc pe canibali. Poate ca daca am fi trait intr-o comunitate in care carnea de om este o delicatesa, cu sigurantza ca i-am fi privit pe aia care considera ca mushchiuletzul de porc la cuptor in sos de vin este o orgie culinara, nishte barabari shi incultzi. Este foarte important sa lasam pe fiecare sa decida ce este normal, in masura in care nu constrange pe nimeni sa faca ceea ce i se pare lui sau ei normal. In caz contrar, aceshti indivizi vor deveni cat se poate de introvertitzi shi se vor grupa intr-o minoritate. Ceea ce din pacate in Romania se intampla. De fapt, ceea ce in Romania nu s-a schimbat de la revolutzie incoace.
- Sioux
- Junior Member
desi nu am incercat, am auzit mai mult pareri bune decat neplacute despre experientele swing. un swing party insemnanad deocamdata 2 cupluri. or fi si altfel de party-uri, dar daca e sa se culce fiecare cu fiecare si sunt sa zicem 4 femei si 4 barbati... cam suna a poshta...
))))

PEPSI, DARE FOR MORE!!
))

-
pepsi_blu - Junior Member
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2