ce va excita cel mai mult?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde TARAN » Joi Noi 28, 2002 4:29 am

corect...SI
:>>>
nu am fost atent,deja eram nostalgic....
TARAN
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 28, 2002 7:31 am

Am fost odata cu una nebuna.....incerca sa-mi bage un pai in fund, si apoi sa sufle in el...huh...nu cred ca m-ar fii excitat.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Vin Noi 29, 2002 8:45 pm

sexul oral...sa-mi faca dar mai ales sa fac...
si sa ma sarute cineva in spatele genunchiului dar nu prea rezist de obicei...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Uhhh....sex oral..:) Yamy!:)

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 29, 2002 10:42 pm

Parerea mea e ca nici un punct al corpului nu e mai sensibil ca asa numitul penis si asa numitul vagin deci cate o limba ici colo...nu strica nici unuia dintre sex...ma bucur totusi ca exista fete amatoare de sex oral....m-as bucura sa gasesc si eu una....ca pana acum am cunoscut fete mai "conformiste":)...bineinteles sa-si cunoasca limitele....adica sa nu fie nici tarfa nici calugaritza.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde RATACIT » Dum Dec 01, 2002 5:48 am

zona gatului este cea mai excitanta cred eu (inafara de membrul de jos)si apoi sa fi sarutat pe lobul urechi.cat despres sexul oral este foarte placuta pozitia 69 ,si sa nu iti fie scarba ca nu ai de ce
RATACIT
Junior Member

Re: Uhhh....sex oral..:) Yamy!:)

Mesajde Superba Oana » Dum Dec 01, 2002 2:42 pm

Originally posted by Love2Fly
Parerea mea e ca nici un punct al corpului nu e mai sensibil ca asa numitul penis si asa numitul vagin deci cate o limba ici colo...nu strica nici unuia dintre sex...ma bucur totusi ca exista fete amatoare de sex oral....m-as bucura sa gasesc si eu una....ca pana acum am cunoscut fete mai "conformiste":)...bineinteles sa-si cunoasca limitele....adica sa nu fie nici tarfa nici calugaritza.

=D =D =D =D =D =D =D =D
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde nederlande » Dum Dec 01, 2002 10:39 pm

ce ma excita :drool: cel mai mult ?

... femeile inteligente pentru ca ai ce invata
... brunetele ca sunt saten si imi caut complement-a
... peste 1,75 pentru ca am 1,93 si ultima oara cand am fost cu un 1,50 superb aratam ca un pedofil :x
... femeile care stiu ce vor

si sincer ... cel mai tare ma excita cand prietena imi sare in brate si imi sopteste la ureche: "fuck the shit outta me"

ciao :moon:
nederlande
Junior Member

Ah...si vorbele obscene....

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 01, 2002 10:55 pm

Superba Oana? sa inteleg ca ti-a placut parerea mea?:) anyway...pe langa acele zone....ma excita mult daca fata mai scoate din ea niste "porcarele" in pat!:) de genul: "Vreau sa ma (beep beep beep) beeep beeep!:) beeep!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: moa

Mesajde vali » Joi Dec 26, 2002 2:11 am

Initial trimis de Joao
mosule,petreceti o seara descoperindu-te!

bai, asta e deja indemn la autosatisfacere.

sa vedem...
ma excita niste buze carnoase (gen ileana lazariuc). recent mi-am dat seama ca am o obsesie cu buzele.
ma excita o limba jucausha.
ma excita niste sani obraznici. fleoscaielile sunt excluse.
ma excita niste trasaturi ale fetzei frumoase.
ma excita un fund frumos.
ma excita sexul oral.
ma excita ca partenera sa stie ce face.
ma excita sexul in natura.
ma excita cand fata inghite. :D
some people deserve to die
vali

Mesajde Aragorn » Lun Dec 30, 2002 9:20 pm

Initial trimis de nederlande
... peste 1,75 pentru ca am 1,93 si ultima oara cand am fost cu un 1,50 superb aratam ca un pedofil :x

Pai macar nu trebuia sa se coboare tipa pt anumite lucruri, nu?

Pa mine ma excita cel mai mult un fund misto si o lenjerie de corp beton...preferabil rosie...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: moa

Mesajde alisa » Vin Feb 07, 2003 10:42 am

Initial trimis de vali

bai, asta e deja indemn la autosatisfacere.

sa vedem...
ma excita niste buze carnoase (gen ileana lazariuc). recent mi-am dat seama ca am o obsesie cu buzele.
ma excita o limba jucausha.
ma excita niste sani obraznici. fleoscaielile sunt excluse.
ma excita niste trasaturi ale fetzei frumoase.
ma excita un fund frumos.
ma excita sexul oral.
ma excita ca partenera sa stie ce face.
ma excita sexul in natura.
ma excita cand fata inghite. :D

Destul de frumoasa poezioara ta .Pai sa sti ca ,cam avem aceleasi gusturi,bineintels eu la baieti.Se exclude niste sani obraznici si cand fata inghite.Ciao.
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 11, 2003 4:33 pm

baieti: faceti-va partenerele sa va preseze (destul de tare) partea dintre scrot si anus (ma mir ca nimeni nu a mentionat asta pana acum)

fetelor faceti chestia asta si veti vedea ca baietzelul are puteri nebanuite (sau vorba unui amic: puteri la care nu s-a umblat inca)

in rest ale mele s-au cam mentionat

a, era sa uit chestia de mai sus merge super in timpul unei felatii, da' daca nu, e ok si fara
deampulea
Junior Member

depinde,...

Mesajde superbiggy » Mar Apr 15, 2003 11:12 pm

...de persoanele implicate,de conjunctura,si asa mai departe.
De pilda au fost cazuri cind aproape ca am avut un urgasm observind din intinplare o jumatare de san sau o pulpa dezgolita mai mult in mijloacele de transport in comun,...si au fost momente cind o fata nici dupa 20 de minute de felatie sa nu reuseasca sa imi provoace o erectie,...
Ceea ce functionea intotdeauna este o privire cu subinteles de la Iubita mea,un gest o atingere si se aprind focurile,...
Nu cred ca exista cineva caruia sa nu i se fi intimplat ceva asemanator...
Cu totii avem chichitzele noatre butoane si ciudatzenii,...
P.S. " La fiecare calatorie cu tranvaiul/metroul/trenul care depaseste mai mult de 10 minute indiferent de cine sau daca sunt altii pe linga mine am erectie,...sa-mi explice cineva asta si mie,..."
Biggy out.
superbiggy
Junior Member

Lool shi mie,...

Mesajde Aurolacul » Joi Mai 08, 2003 7:15 pm

Initial trimis de superbiggy
[B
P.S. " La fiecare calatorie cu tranvaiul/metroul/trenul care depaseste mai mult de 10 minute indiferent de cine sau daca sunt altii pe linga mine am erectie,...sa-mi explice cineva asta si mie,..."
Biggy out. [/B]

Pei vibratiile alea direct sub scrot provoaca asta. Cateodata e chiar cam nasol, s-a intamplat sa fiu in tren cu maicamea shi sa mi se intample asta. Very embarassing.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Mai 09, 2003 12:31 am

1.Sarutul pe gat
2.O privire aruncata pe sub gene
3.O muscatura pe sold...
E,mai departe nu mai merg....:)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

........

Mesajde Nanuka » Mar Iun 03, 2003 11:26 pm

hmmm ia spunetzi ma ca tot facetzi misto de faza cu limba in ureche.
cati din voi cand fac sex nu se saruta in ureche..ma refer asa ..respirantzie in urechea partenerului sau partenerei s-o exicte..mai o limbutza ..si un supt de lob..

facetzi misto de saracu om..
turcilor..
Nanuka

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 07, 2003 9:33 pm

si mie mi se intampla sa ma excit in momente in care nu am nici un motiv, si in momentul in care sa zicem ca ar fi normal sa... sa nu ma excit. in fine... asta depinde de dispozitia in care ma aflu.
foarte tare ma excita gandurile, gandul ca ar putea da cineva peste mine si peste iubita mea si faze dintr-astea.

in alta ordine de idei. unul din motivele pentru care nu ma consider un mascul feroce este sexul oral. pur si simplu nu inteleg ce este atat de fabulos sa-ti vezi partenera, pe care poate ca o mai si iubesti, uitandu-se de jos la tine, tinand in gura un organ care nu elimina numai samanta vietii ci si "rebuturile" naturii...
whatever...
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde allysse » Sâm Iun 07, 2003 10:35 pm

Initial trimis de deampulea
baieti: faceti-va partenerele sa va preseze (destul de tare) partea dintre scrot si anus (ma mir ca nimeni nu a mentionat asta pana acum)

fetelor faceti chestia asta si veti vedea ca baietzelul are puteri nebanuite (sau vorba unui amic: puteri la care nu s-a umblat inca)

in rest ale mele s-au cam mentionat

a, era sa uit chestia de mai sus merge super in timpul unei felatii, da' daca nu, e ok si fara

Partea aceea se numeste perineu, si se spune ca acolo se afla "punctul G" la barbati...
allysse
Junior Member

Mesajde intoxic8 » Sâm Iun 07, 2003 10:58 pm

cea mai faina faza a fost odata la film, nu s-a intamplat demult. asadar... eram io cu iubita mea mea la film (cred ca am sa tin minte toata viata ca se chema Quo Vadis) si prietena mea imi ia degetul mare de la mana dreapta in gura si... god! am avut cea mai faina erectie din viata mea. nu mi-am putut imagina niciodata ca degetele de la maini pot fi folosite in scopuri din astea, dar... acum imi doresc inca o data.
n-am mai auzit pe nimeni cu o poveste dintr-asta si... ma simt mandru de mine si de iubita mea!
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde skkipy » Mar Iun 10, 2003 3:52 am

punctele forte ale subiectului au fost atinse dar pentru m9ne misterul si dorinta de descoperire persoane de langa mine este cel mai bun afrodisiac.
totusi cel mai mult mia placut cand am intarziat acasa.
trebuia sa ma intalnesc cu prietena mea si ma satepta goala in pat(ps: nu locuiam impreuna atunci)
skkipy
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Iul 16, 2003 10:42 pm

pe mine ma excita foarte mult cand fac sex..ideea de a ramane insarcinata..cu toate ca nu-mi doresc copii acum ..cand fac dragoste imi doresc ca el sa-si dea drumu in mine si in acelasi timp sa-mi dau si eu drumul..

Dupa ce imi revin..zic thanks god ca n-ai facut-o...ca am fi putut avea necazuri:)

ciudat nu?

va pup
Nanuka

Mesajde ROBAKITA » Vin Aug 15, 2003 3:50 pm

looooooooool,nanuk,sa intelegem ca atunci cind faci sex nu duceti la bun sfirsit ,adik ramineti neterminati,ciudat:D
(cu cit iti doresti sa ramii insarcinata cu atit nu vei ramine,subconstientul asta ciudat :) )

O simpla atingere pe git ,un sarut dulce si o limbuta si sint terminata inainte de a incepe altele :P
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde marian jan » Vin Aug 15, 2003 3:52 pm

Initial trimis de ROBAKITA
O simpla atingere pe git ,un sarut dulce si o limbuta si sint terminata inainte de a incepe altele :P

nimfo?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Vin Aug 15, 2003 3:54 pm

Initial trimis de ROBAKITA

-O simpla atingere pe git ,
-un sarut dulce
-o limbuta

nimic mai simplu
-un fular de matase
-o gura de hydrant tratata cu zahar pudra
-un cocker spaniel
eyewitness

Mesajde ROBAKITA » Vin Aug 15, 2003 10:23 pm

Marian jan,imi poti explica ce intelegi tu prin "nimfo",din cite stiu eu ,aici nu-si are locul,sau poate tu stii alta definitie pe care o nu o stiu:con:

Eye-ul,loooooooooooooool,care era subiectul ...CUM PUTEM SA O ADUCEM PE ROBAKITA IN EXTAZ? :D sau cu totul si cu totul altul:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Ashanti` » Vin Sep 05, 2003 5:45 pm

pai baieti voi spuneti,ca sa stiu si eu ce am de facut:),na,eu vreau ca baiatul sa se simta foarte bine,vreau sa-l ridic la cer:),mai spuneti:)
Ashanti`
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 11:29 pm

Pe mine ma excita un sarut pe abdomen, unul pe gat, sau cea mai sensibila zona a mea, CEAFA
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Wolfie » Lun Sep 22, 2003 1:12 pm

din cite am observat eu pina acum, zonele erogene depind de la o persoana la alta....
pot sa va spun ca am intilnit tipe care se excitau de "mureau" daca le lingeam in urechi si altele care nu aveau nici o treaba sau le "oripila"...
solutia in aceasta problema este foarte simpla: COMUNICAREA!!!
daca va doriti sa iasa bine incercati sa vorbiti sau sa "sugerati" ce anume v-ar placea si restul vine de la sine.
Wolfie
Junior Member

Mesajde helguera88 » Mar Sep 23, 2003 3:38 pm

Limba in ureche ... merge si la mine, cat si la ea. Senzatzia pe care o am cand face asta e supermisto.
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde alias_free » Mie Sep 24, 2003 1:06 pm

Urechi,gat, cefa, etc...... sunt intradevar locuri"complicate" dar cel mai mult m-ar excita ca ea sa zica" sunt papusa ta " iar eu sa imi aduc aminte de vremea cind luam papusele fetitelor si le rupeam in doua sau le dezbracam si le ungeam cu noroi!
alias_free
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex