INFIDELITATEA ei (a lui)...cum reactionati?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

yeap!

Mesajde proXtu » Mie Feb 04, 2004 7:42 pm

imi place cum gandeshte miHaimm, dar din pacate majoritatea gandesc egzact invers :p se da prea multa insemnatate sexului shi rolului acestuia in viatza unui cuplu (eventual casatorit). un exemplu elocvent este Weet-Weet :D nu am nimic cu ea, sa nu se intzeleaga greshit ;-) dar nu vad de ce casatoria inseamna in mod normal sa nu te mai culci decat cu partenerul de viatza :p acolo, cand se face legamantul nu se zice de asha ceva, doar ca "sa fim impreuna si la bine si la rau, pana moartea ne va despartzi"
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mie Feb 04, 2004 7:59 pm

E o chestie legata de moralitatea ta , stiu ca nu se specifica , e doar "corect" sa nu te culci cu altii/altele . Si cand se face legamantul ala , nenea ala zice si de datoria ta morala fata de sotie/sot si copii , care implica , zic eu , si a fi credincios sotiei/sotului . ('oi fi auzit eu toate astea in franceza , dar ceva , tot am retinut eu ;) )
Zi si tu , ti-ar placea ca sotia ta sa se alea alea cu altii , si sa iti aduca tie cine stie ce boli , sau un copil , care nu e al tau ? Sau doar faptul ca ea se duce la altii , pentru ca tu nu esti destul de bun , te-ar unge la suflet ?
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde dracusor » Mie Feb 04, 2004 8:50 pm

Parerea mea n-o pot spune mai bine decat in citatul urmator"o femeie nu il inseala decat pe cel pe care il iubeste,pe ceilalti ii paraseste pur si simplu"
dracusor
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Joi Feb 05, 2004 12:17 am

Si atunci , daca il iubeste , de ce il mai inseala ? Ca nu ii da tot ce ii trebuie ei ? Atunci sa il lase balta , daca nu poate trece peste defectele cuplului lor ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Delphyna » Joi Feb 05, 2004 11:51 am

Eu cred sincer ca timpul schimba mult parerile in aceasta privinta, sau cel putin la mine asa a fost. Daca in urma cu 3 sau 4 ani am simtit durerea "inselarii" am zis: "Da?... nu-i nimic! Sa vezi numai ce-ti fac!" si am copt-o si rascopt-o... pana am ajuns in patul celui mai bun amic (comun). N-as putea descrie exact si concis starea in care m-a trimis felul ala de a vedea lucrurile atunci si cata amaraciune pentru toate fiintele implicate am semanat. Asa ca... in timp am realizat ca inselatul, cum e vazut de oameni are ceva la baza... nu ploua cu asa ceva. Si la un moment dat incepi sa faci diferenta intre "iubire" care nu e compatibila cu actiunea de "a insela" ... si ...restul relatiilor din viata cand din diverse motive ceva nu merge si atunci apelezi (si tu, si ea/el) la "prieteni", "cunostinte" sau "profesionisti":)
Si cand este ceea ce am inteles eu prin "iubire" intre doi oameni... chiar daca se intampla activitatea sexuala extra~ relatiei, nu simti asta ca inselare... face parte din viata! Asta asa zic eu acuma... cand imi schimb parera mai scriu.
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde dracusor » Joi Feb 05, 2004 1:17 pm

Weet-weet scrie:Si atunci , daca il iubeste , de ce il mai inseala ? Ca nu ii da tot ce ii trebuie ei ? Atunci sa il lase balta , daca nu poate trece peste defectele cuplului lor ...

Este pur si simplu vorba de inedit,de nou,de variatie.Care pana la urma face bine unui cuplu,mai ales in cazul in care cel infidel este barbatul.desigur,cui ii convine sa fie inselat?Nimanui...Dar cand esti tu in postura celui care insala,se schimba putin datele problemei...
dracusor
Junior Member

Mesajde jmech1 » Joi Feb 05, 2004 5:33 pm

Daca ma inseala vreo femeie ii rup gatul si ma duc cu alalalt sa beau si sa o futem amandoi. (nu futt morti) :)
jmech1
Junior Member

cool

Mesajde proXtu » Joi Feb 05, 2004 6:06 pm

ia uite ca Delphyna, deshi are doar 23 de ani, gandeshte mai matur decat multe alte femei ... si decat barbatzi, nu neg :p
oricat de mare e iubirea, dupa ani de stat impreuna intervine monotonia, cel putin dpdv sexual. dar daca intr'adevar este iubire atunci relatziile extra-conjugale, daca se rezuma doar la sex, te simti bine shi gata, nu mai conteaza chiar asha de mult ... asha cum te saturi de mancarea de acasa si mai mergi din ani in pashte la restaurant (daca ai bani :D). normal, nevoia asta este resimtita mai acut de barbat, de femeie mai putin, sau femeile se abtzin... asta nu shtiu :p bineintzeles ca nimanui nu ii place sa shtie ca celalalt s'o culcat cu altcineva, dar daca vezi ca tot pe tine te iubeshte shi tot la tine vine ... uiti si lasi asa. nu strici o relatie serioasa doar ca celalalt s'o infierbantat si s'o culcat prin vecini ;-) ca doara relatzia inseamna mult mai mult decat o partida de sex. aia vine shi se duce...
proXtu
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Feb 05, 2004 7:21 pm

Hmm totzi vorbim de inshelatu' prin sex.
Dar v-ati gandit ca exista persoane care il inseala pe celalalt doar pentru ca simte ca a facut o greseala.
Cate casnicii exista din greseala si dainuiesc doar prin faptul ca persoanei care sufera sau ambilor le e frica sa faca pasul spre despartzire sau sunt alte interese la mijloc.
O sa spunetzi ca sunt putine aceste persoane.Eu zic ca nu....ca sunt o multime de persoane pe lumea asta care inseala doar pentru ca nu se simt bine langa cel pe care au crezut ca il iubesc.Omul se mai inseala, cum zice vorba e omenesc sa gresesti.
Mai exista acele persoane care fac pasul acesta...si au o relatie cu cineva..dar nu include sex...sunt doar foarte buni prieteni...ishi destainuie lucruri pe care perechii nu au curajul sa le spuna.
O sa imi zicetzi ca se numesc prieteni aceea...dar exista si acest tip de relatii...ganditi-va un pic....si o sa vedetzi ca nu mint.
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde Delphyna » Joi Feb 05, 2004 9:16 pm

Domnu` cu neuroni hodiniti! Se vede ca nu-i hodinesti degeaba! Acuma vezi tu... maturitatea depinde in mica masura de varsta, mai mult de ceea ce ti-a fost dat sa treci prin, pana la varsta la care te afli, oricare o fi ea.
Ceea ce vreau sa zic e ca si femeile simt nevoia aia numai ca multumita societatii patriarhale sub care cu mandrie ne nastem, ne dezvoltam si pierim, e "rusinos" oarecum pentru ea sa afiseze fatis dorinta sexuala devenita aproape dureroasa... cerand implinire uneori inafara a ceea ce numim relatie, fie ea casatorie sau alta forma de existenta a unui cuplu.
Despre sentimentele de vinovatie care tind sa fie anihilate prin sex... aia-i refulare dupa mine. Si e de recomandat sa fie evitata ca nu se ajunge bine....
Asa cred ... n-am avut inca ocazia sa trec prin asa ceva asa ca nu vorbesc decat din carti aici.
Numai bine!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde userwrx » Joi Feb 05, 2004 10:44 pm

buna la toata lumea...primul meu post
mi se pare ca unii vorbesc cam usor, eu personal cred ca ar fi cel putin util sa evitam a insela pe cei care ne iubesc.
recomand sa urmariti filmul "after sex" .
ideal o relatie se desfasoara numai in doi , o casatorie tot asa.... increderea este necesara pt o buna educatie a copiilor ,este necesara pt un mediu propice dezvoltari lor in directia cea mai buna posibila.
ar fi in ingrozitor sa aflu ca am fost inselat,
simt ca ar fi multe de spus acum insa am sa ma opresc.
userwrx
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Joi Feb 05, 2004 10:57 pm

Si eu vorbesc din modul meu de a vedea lucrurile.
Nu gasesc o explicatzie mai plauzibila decat anumite lipsuri in interiorul cuplului si lipsa de incredere in partener...ceea ce duce la lipsa comunicarii....si implicit la actul mult hulit !!!
Now scream
EvilAngel
Junior Member

alta mancare de peshte

Mesajde proXtu » Joi Feb 05, 2004 11:20 pm

EvilAngel: cazul pe care il descrii tu este deja ceva diferit. in cazul in care casnicia scartzaie din toate inkeieturile deja problema se pune altfel. atunci kiar nu mai e o problema de moralitate. treaba e ff clara, dupa mine. problema mai "fierbinte" este cand insheli in timp ce ai o relatzie frumoasa cu persoana iubita, si care te iubeshte ;-)

Delphyna: corect, maturitatea nu este neaparat in raport direct cu varsta (exemplu io, care am 30 si tot imatur is :lol: ) dar aici, cum vorbim de oameni in general, cam asta este acceptziunea generala ... cu cat eshti mai in varsta cu atat ai trait maimult, deci ai trecut prin mai multe experientze, si daca te'o ajutat capu' sa invetzi ceva atunci eshti mai matur :p
iar cu societatea patriarhala ... nu shtiu ce sa zic, deja s'au mai skimbat lucrurile, deci ar trebui sa se mai deskida la cap si fetele, daca tot vor egalitate intre sexe :p sa mai lase "rushinea" aia deoparte... ca nu e sanatoasa deloc...
la faza cu sentimentele de vinovatzie care sunt anihilate prin sex ... m'ai bagat in ceatza :lol: vinovatzie pt. ce ? si sex cu cine ?

userwrx: dar nimeni nu o zis ca relatia ideala nu este in doi .... doar ca evadarile sunt in general inerente ... kestia sa nu le dai atata importantza shi sa nu le consideri un cap de tzara, pentru ca nu sunt (asta daca se rezuma doar la o aventura sexuala) daca e ceva mai serios da, atunci pa, pusi si la revedere :p
proXtu
Junior Member

Mesajde Delphyna » Joi Feb 05, 2004 11:23 pm

Da... unii vorbesc atat de usor pentru ca stiu ca vorbele grele dor! Si daca imi sustin cu atat inversunare ideea e pentru ca stiu ce vorbesc. Casatoria ideala in doi e valabila in crestinism! Ca daca-ti indrepti privirea ceva mai spre dreapta cum te uiti pe glob la locul unde te afli userwrx nu mai tine faza! Si increderea lor e mai de nezdruncinat decat a noastra, desi directia in acre se indreapta e diferita...
EvilAngel zici tu ceva... da` nu-i buna ordinea...
Delphyna

Mesajde EvilAngel » Joi Feb 05, 2004 11:35 pm

Oboseala Delphyna ma face cam incoerent...nici mie nu mi-a placut cum suna...da' cine stie sa citeasca pe diagonala intzelege !!!
Si in legatura cu infidelitatea cand ai o relatzie frumoasa !!
Cred ca in mare parte inca tine de instinctul nostru animalic care in lumea mileniului III se manifesta printr-o dovedire sexuala a barbatiei.
As putea spune ca in momentul cand vrei o femeie....noua...ai putea sa o intrebi si pe EA daca nu ishi doreste ceva nou.....caci s-ar putea sa ai surprize dar nu stiu cat de dese pot fi aceste cazuri...inca nu am experientza unei casnicii....ce pot sa zic e ca intr-o relatie de lunga durata mie mi s-a intamplat sa descopar ca si partenera mea isi dorea sa incerce cu o femeie...si astfel mi-a fost mai ushor sa fac un gest de infidelitate!!!
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde userwrx » Vin Feb 06, 2004 12:00 am

inerente? nu exista asa ceva !e un capat de tara daca unu imi "rupe" jumatate in stilu meu !!
crestinismu e depasit eu sper intr-o religie a familiei unde cei 2 cauta sa devina si sa se mentina un intreg.... textele de mai sus alaturi de observatiile facute de mine in "ograda" altora imi cam taie din elan
poate e necesar de avut in vedere si un plan b care sa fie urmat de cei 2 , sa fie urmat cu ajutorul respectului de sine si a respectului fata de celalat asta pt un final mai putin mizerabil
userwrx
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Feb 06, 2004 4:33 am

Ummm si eu am fost infidela barbatului meu:D, asa ca nu se pune o eventuala inshelare din partea lui..l-as ierta...treaca de la mine:P...dar sa nu se mai repete..altfel finish...bagajele facute si bye bye..sau depinde, ca sa fim chit umm pai mi-as contacta din nou ex amantul..haha

Nanooky:)
Nanuka

Mesajde proXtu » Vin Feb 06, 2004 11:43 am

userwrx, deci daca iubita ta, cu care te intelegi si totul e ok, are o scapare odata si se culca cu altcineva... tu o lashi draq shi se duce naibii toata relatzia din cauza asta ? :lol: daca da atunci treaba e nasoala :lol: in viatza mai trebe sa faci si compromisuri ...
proXtu
Junior Member

inca odata si gata

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Feb 06, 2004 12:41 pm

Sunt de-a dreptul incantat de maturitatea afiseata si rasafisata in posturile Delphynei :B
Daca iti inseli nevasta, inseamna ca nu e potrivita pentru tine si daca dupa asta mai si ramai cu ea, atunci esti un dobitoc. Acelasi lucru se aplica si pentru femei, doar ca ele nu sunt dobitoace ci curve ;)
Nu are rost sa dezvolt prea mult... pentru ca sunt mult prea multi libertini pe aici care nu stiu ce vorbesc si carora le doresc sa le fie fututi partenerii de viata pana le iese pe urechi si apoi sa se intoarca acasa si sa ii iertati iar si iar si iar.... si iar.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Delphyna » Vin Feb 06, 2004 12:49 pm

Daca ma binecuvanta un sfant parinte nu ma simteam asa bine Sopra Tutt1!
Fie ca urarile tale sa se indeplineasca! Da` nu uita cand o sa-ti iasa pe urechi ceva ce-ai scris acuma!
Libertinismul sau inconstienta in exprimare de care te plangi isi au si astea radacinile si frunzele lor:P si nu mai dezvolt ca stie toata lumea despre ce e vorba!
Delphyna

nu cred asta

Mesajde Dana » Sâm Feb 07, 2004 12:06 am

Nu se poate uita. Incerci sa uiti, dar iti aduci aminte tot timpul, te urmareste ca o umbra in viata. Trebuie sa existe un motiv pentru care a facut-o. Iar daca te-a iubit de ce a facut-o? Eu una nu am uitat, a facut-o cand am fost certati pentru un timp si ma doare si acum. Pentru mine si aia se numeste infidelitate ca a sarit in bratele alteia, cat timp eu sufeream.
Dana
Junior Member

de acord cu tine

Mesajde Dana » Sâm Feb 07, 2004 12:12 am

Necko scrie:Spanac. E ca si cum ai spune ca daca ti-apare o buba in virful nasului te doare un timp da' pina la urma te obisnuiesti cu ea.
Nu exista infidelitate. Exista numai fidelitate. In momentul in care faci un pas alaturi inseamna ca persoana de linga tine nu-ti poate oferi tot ceea ce tu iti doresti si atunci gasesti in alta parte.

Iar chestia cu il/o iert daca exista iubire adevarata iar este penibila. Decit sa te consideri victima in cazul in care tu esti cel "inselat" mai bine te-ai gindi care a fost contributia ta la aceasta "infidelitate". Pentru ca in mod sigur tu esti de fapt vinovat/a. Sunt 100% convinsa ca nimeni (barbat sau femeie) nu-si "insala" partenera sau partenerul daca nu ar avea de ce.

Asa ca replicile de genul "nemernicul! a parasit-o pentru alta si a lasat-o cu n copii (sau nu)!" sau "nemernica! s-a dus cu altul si ce baiat bun era sotul/iubitul ei! ce-i mai trebuia?" sunt doar niste scuze penibile ale celor care nu sunt in stare sa faca totul pentru ca relatia lor sa mearga.

Sunt perfect de acord cu tine. Daca e nevoie sa inseli, inseamna ca nu mai iubesti persoana de langa tine. Si nu poti ierta din iubire. Cel putin nu faptul ca a avut ceva cu alta.
Dana
Junior Member

Mesajde userwrx » Sâm Feb 07, 2004 7:52 pm

Nanuka relatia ta e sfarsita:)
Proxtu ce a zic poate ar fi mai bine sa apelam la chestia cu "maimutza" ,ele sa apaleze la chestia cu "pitpalacu" , dupa altfel se vad lucrurile si putem sa multzumi cui vrem ca am evitat un dezastru ,bine ca uni vor spune ca tot un mod de insela e ... eu zic ca de fumat rar te lasi brusc , incepi prin a fuma mai rar si mai slabe ,cred, ca nam fumat ca sa ma las:)) sau spun ca am pastrat echilibru si nu se poate dovedi nimic am urmarit scopul comun
Dana ,Necko , Delphyna, corect !
userwrx
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Feb 07, 2004 8:00 pm

Nanuka scrie:Ummm si eu am fost infidela barbatului meu:D, asa ca nu se pune o eventuala inshelare din partea lui..l-as ierta...treaca de la mine:P...dar sa nu se mai repete..altfel finish...bagajele facute si bye bye

Dar de ce l-ai inselat ? Treburile mergeau asa de rau ?
Si daca el te-ar insela .. de ce sa il ierti ? Daca tu ai facut asta , nu e o scuza pentru el sa o faca si nu e un motiv pentru tine sa il ierti !

Nu mai stiu cine zicea ... daca relatia merge bine si ti-ai inselat partenerul/partenera nu ai nici o scuza .. nici macar tentatia ;B
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Pictorul » Sâm Feb 07, 2004 8:21 pm

hmmm...infidelitatea este un lucru urat...dar unii cercetatori zic altceva..daca ai insela pe altcineva...inseamna ca aceea persoana este ideala? as zice nu..dupa parerea mea..infideolitate este un lucru urat...din care nu s-a auzit ceva...sau inventat...de la ce de sus......cei s-au invetat aceste infidelitati ..sunt italienii si grecii .........dar cei mai putin..se afla in irlanda dupa un sondaj de opinie! incercati sa nu va inselati partenerul sau partenera si sa stati de vb in fatza in fatza!! merita vointa!
Pictorul
Junior Member

huh!!!

Mesajde proXtu » Dum Feb 08, 2004 11:56 am

[quote="Sopra Tutt1"]Sunt de-a dreptul incantat de maturitatea afiseata si rasafisata in posturile Delphynei :B
Daca iti inseli nevasta, inseamna ca nu e potrivita pentru tine si daca dupa asta mai si ramai cu ea, atunci esti un dobitoc. Acelasi lucru se aplica si pentru femei, doar ca ele nu sunt dobitoace ci curve ]

Sopta Tutt, de ce eshti atata de invershunat ? fii mai relax ... ca o viatza avem, nu tzi'o irosi facandu'tzi nervi din mai nimic :p nu totzi vad viatza doar in alb shi negru, ca tine... mai sunt culori, gri-uri, nuantze ;-) o zis careva din ashtia mai libertini ca le'ar place ca partenerul sa shi'o traga intr'o veselie cu altzii ? nu cred :D si nu se pune neaparat problema iertarii aici ... daca eshti realist itzi dai seama ca in timp oricine simte nevoia unei variatzii, unei ieshiri in decor (dpdv sexual). daca lashi orgoliul deoparte si acceptzi asta, nu faci din asta un capat de tzara shi nu lashi sa distruga o relatzie, io zic ca nu'i rau.
daca ar fi cum zici tu inseamna ca e plina lumea de dobitoci shi de koorve :lol: da' vezi tu, fara noi, ashtia, nu te'ai mai evidentzia tu, cel pur shi inocent ;-) deci multzumeshte-ne :p

Weet-Weet, da' de ce e sexu' asta atat de extraordinar de important intr'o relatzie ? io cred ca alte kestii sunt mult mai importante shi mai critice. chiar trebuie sa faci sex doar cu partenerul tau de viatza ? daca e asha atunci shi masturbarea este o inshelaciune, ca partenerul tau nu este si el implicat ... doar tu shi imaginatzia ta (shi deshtele :lol: ) ca important nu este cu cine il insheli, ci daca ia shi el parte sau nu ... de aia sexul in 3 nu este inshelat :D
proXtu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Dum Feb 08, 2004 1:56 pm

Nu am spus ca trebuie sa faci doar sex cu partenerul de viata ... din moment ce vorbim despre persoana langa care iti petreci viata ... atunci sunt implicate multe alte chestii ; si cand ma refeream la a incela , nu ma refeream doar la sex ! Se poate sa inseli pe cineva si prin a iubir pe altcineva , nu ?

Masturbarea .. nu e inselaciune *p Si nu as fi doar eu cu degetele .. poate as folosi si altceva ( sac ) si poate ca el ar privi in acest timp ... ar fi ceva diferit , ar fi ceva care l-ar tine langa mine , poate .

Nu crezi ca daca el nu ma iubeste , nu se intampla nimic intre noi ... deci relatia s-a dus naibii ... nu crezi ca deja e cazul sa vorbim despre divort ?
Daca l-as insela acum , pentru ca ... asa am vrut eu , as avea vreo scuza ? Nope ! Si nu cred ca cineva a zis ca menage í  3 e inselat ... doar ca mie nu mi-ar conveni sa vad o alta fufa ca il atinge , cum nu i-ar conveni nici lui sa il vada pe altul ca ma atinge ... poate ca nu am vederi prea largi din punctul asta de vedere .. dar ce-i al meu , e-al meu , si gata !
Anti pro-ana
Weet-weet

daca ma inseala ?? hmmm.....

Mesajde t_marian » Dum Feb 08, 2004 6:31 pm

dace ma inseala.... o f*t .... sa-i demonstrez ca nu are nevoie de alta P#$@... iar dupa ce termun o f*t iar... etc ... o rup... :)

scuze pt graseli... am scris repede... si nu am verificat.. sorry.. :)
Abiously you have no idea whom you're fucking to !
t_marian
Junior Member

Mesajde t_marian » Dum Feb 08, 2004 6:31 pm

scuze pt graseli... am scris repede... si nu am verificat.. sorry.. :)
Abiously you have no idea whom you're fucking to !
t_marian
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Feb 08, 2004 6:50 pm

t marian, iti poti edita mesajele, cu ajutorul butonului pe care scrie "edit". Nu este nevoie sa postezi altul.
Nicholas_Alex
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex