Virgina sau prostituata?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde marian jan » Mar Feb 11, 2003 9:24 pm

ba,eu vreau o gagica care sa aiba tzatza ca aia din logo-ul forumului totul despre sex.poate sa fie virgina,prostituata,cum vrea ea.....:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde genicon » Mie Feb 12, 2003 4:53 pm

Initial trimis de Alin
ba,eu vreau o gagica care sa aiba tzatza ca aia din logo-ul forumului totul despre sex.poate sa fie virgina,prostituata,cum vrea ea.....:D

Mai Aline, bine ca ai mentzionat logo-ul forumului, ca altfel, la cum te-ai exprimat tu (citez: "tzatza" , nu "tzatze") ar fi rezultat ca nu are decat una, shi doar o tzatza au de obicei baietzii... :D Si asta cu sigurantza nu tz-ai fi dorit. In ceea ce priveste ceea ce vrei tu - curva, virgina sau cum o fi, nu pot decat sa iti dau un sfat parintesc, dupa ce te bat prieteneste pe umar: pune-ti prezervativ pe p**a!!!
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Vin Oct 03, 2003 6:14 pm

Si singurul avantaj care ar fi? ca stie ea foarte bine meserie? Dar ce , o virgina nu poate sa invete

Corect! Pe vremea cand eram si eu virgina,aveam un prieten pe care il iubeam foarte mult.Dupa 5 luni de "munca de convingere" (mangaieri etc etc etc) am facut "pasul cel mare". Si am devenit foarte,subliniez foarte buna la pat.....:a
Chrysilla
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 03, 2003 6:31 pm

...si atunci de ce ai ajuns lesbiana ? :con:
reformulez : cum ai ajuns lesbiana ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: on topic

Mesajde PreferatA » Sâm Oct 04, 2003 7:45 pm

Initial trimis de curly
n-as vrea o virgina fiindca nu shi-ar da seama cat sunt de bun,dar parca nici o curva n-ar fi grozav sa shtii ca unde pui tu au pus inca altzii,prea multzi altzii

atunci daca nici una nici alta mai bine ramai ku laba ... pentru ka asha stii sigur katzi au mai pus mana unde pui tu mana
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 8:50 am

intrebarea e grea, cica :D io zic ca ash incerca cu o virgina, daca shtii ce sa faci shi cum s'o iei ai toate shansele s'o invetzi shi s'o creshti tocmai pe placul tau ;-) cu o prostituata kestia asta e cam riscanta, ca la cate shtie shi la cate o facut e mai greu s'o mai educi cum itzi place :p deci ash inclina spre virgina, deshi nici prostituata nu ar fi de aruncat, ar fi o provocare interesanta :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde dinu » Vin Oct 10, 2003 1:02 am

Ba, da ce e fetele astea, de va chinuiti toti sa le cresteti, sa le educati ? Vrun fel de garoafe de Alimentara ?
dinu
Junior Member

ihi

Mesajde proXtu » Vin Oct 10, 2003 6:27 am

mai, nu shtiu daca e garoafe sau nu, da' e flori, sau cel putzin asha le place lor sa le zici :D shi daca e flori atunci putem shi noi sa le creshtem, nu !?!? :p
proXtu
Junior Member

Mesajde dinu » Vin Oct 10, 2003 10:06 am

Sa le culegi, bre, sa le culegi !
dinu
Junior Member

yeah

Mesajde proXtu » Vin Oct 10, 2003 12:22 pm

sa le culegi, sa le culegi ... da' vezi tu ca unii se plang ca nu gasesc de cules ceea ce ar vrea ei, shi atunci solutzia e sa le creshti cu manutzele tale, cum itzi place tzie, k pe copaceii aia mici, bonsai sau cum le zice :D shi atunci or sa creasca exact asha cum le vrei tu ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde dinu » Vin Oct 10, 2003 4:34 pm

Dapoi pana stai sa le cresti, nu mai rapede culegi fo 10 de cele salbatece ?
dinu
Junior Member

heheheee

Mesajde proXtu » Vin Oct 10, 2003 6:45 pm

mai, daca itzi place alea salbatece culege cate vrei, ca e la liber :p
io is cam satul sa pun botu' la salbaticiile shi cucurile lor :D
proXtu
Junior Member

Mesajde Chrysilla » Lun Noi 17, 2003 11:59 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
...si atunci de ce ai ajuns lesbiana ? :con:
reformulez : cum ai ajuns lesbiana ?

pai am realizat asta dupa ce l`am cunoscut...k de fapt ma atrageau fetele de cand eram mik,da` nu constientizam...
Chrysilla
Junior Member

Re: Virgina sau prostituata?

Mesajde Kroutch » Lun Noi 17, 2003 4:20 pm

[quote]Initial trimis de Nicholas_Alex

Cu cine v-ati casatori? O virgina sau o prostituata?
Kroutch
Junior Member

Re: Virgina sau prostituata?

Mesajde Kroutch » Lun Noi 17, 2003 4:41 pm

[quote]Initial trimis de Nicholas_Alex
[Cu cine v-ati casatori? O virgina sau o prostituata?

Pai nu e vorba de virgine sau prostituate, ci de fete deshtepte sau fete cumintzi... (ok, ar mai fi shi fetele proaste sau prostutze, pe astea le lasam deoparte)
Fete cumintzi, dragele de ele, sunt pe undeva asha, cam plicticoase ...
Fetele deshtepte? Astea's pe placul meu! Stiu cat e ceasul, stiu sa se orienteze si nu fac multe mofturi cand e la o adica... Au secrete, ai ce sa descoperi... cu timpul, totul devine din ce in ce mai palpitant... Pe urma, cu ele ai ce discuta, apare mereu cate o chestie pe care n-ai stiut-o niciodata... nu e mishto cand vii shi-i spui de cutare tipa care shi-o pune cu shefu', shi vezi ca face o fatza cam ciudata, shi o iei la intrebari, shi ajungi sa afli ca shi ei i s-a intamplat?
Asta, sigur, NUMAI inainte... Ca altfel n'ar fi fata deshteapta!...
Kroutch
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sex