Ce parere aveti despre tipele care fac sex la a doua intalnire???
Initial trimis de Nanuk
Asa ca ...Crysssssss ..da-l in pisicii masii si fa-ti viata frumoasa nu sta dupa un jeg....
L-am dat deja in pisicii masii si e mult mai bine ... decat un chin sfasietor mai bine un sfarsit chinuitor.
Initial trimis de Cruela
Parerea mea este ca voi aveti o problema majora de comunicare si ca ar fi mai bine sa vorbesti deschis cu el si nu la telefon, ci face2face.
Ehhh cam greu sa vorbim face 2 face culmea in ultimul timp el e foarte ocupat cel putin asa zice. Si sincer sa mai trag de el nu vreau ca nu prea imi sta in fire sa "stresez" lumea. Daca el vrea sa rezolve situatia asta ma bucur pentru el pacat ca s-a trezit prea tarziu.
Iar despre faza ca nu i-o fi placut sexul cu mine eu una sincer sunt sigura ca i-a placut si daca nu i-a placut mare paguba oricum nu merita prea multe.
Iar despre ce a zis Cruela "Barbatii sunt ipocriti" eu nu pot sa te contrazic pentru ca dupa parerea mea barbatii sunt prosti pana dau de una desteapta care ii face sa sufere si astfel ei se vor transforma in iste veritabili ipocriti ori sunt ipocriti de cand se nasc.
Singura speranta e sa intelnesti un barbat la fel de "prost" ca si tine si sa incercati sa va destepta-ti reciproc. Gata am zis!
Va pup pe toti si va multumesc pentru raspunsuri.
Asa ca ...Crysssssss ..da-l in pisicii masii si fa-ti viata frumoasa nu sta dupa un jeg....
L-am dat deja in pisicii masii si e mult mai bine ... decat un chin sfasietor mai bine un sfarsit chinuitor.
Initial trimis de Cruela
Parerea mea este ca voi aveti o problema majora de comunicare si ca ar fi mai bine sa vorbesti deschis cu el si nu la telefon, ci face2face.
Ehhh cam greu sa vorbim face 2 face culmea in ultimul timp el e foarte ocupat cel putin asa zice. Si sincer sa mai trag de el nu vreau ca nu prea imi sta in fire sa "stresez" lumea. Daca el vrea sa rezolve situatia asta ma bucur pentru el pacat ca s-a trezit prea tarziu.
Iar despre faza ca nu i-o fi placut sexul cu mine eu una sincer sunt sigura ca i-a placut si daca nu i-a placut mare paguba oricum nu merita prea multe.
Iar despre ce a zis Cruela "Barbatii sunt ipocriti" eu nu pot sa te contrazic pentru ca dupa parerea mea barbatii sunt prosti pana dau de una desteapta care ii face sa sufere si astfel ei se vor transforma in iste veritabili ipocriti ori sunt ipocriti de cand se nasc.
Singura speranta e sa intelnesti un barbat la fel de "prost" ca si tine si sa incercati sa va destepta-ti reciproc. Gata am zis!
Va pup pe toti si va multumesc pentru raspunsuri.
Iubesc deci exist...exist deci sunt iubita :u
- crys
- Junior Member
Initial trimis de Nicholas_Alex
el MaLeFiCo si Nanuk, avertisment pentru prostiile de mai sus.
Nanuk vrea sa stie de ce Nico vrea sa-i dea avertisment???
Am spus un adevar grrrrrrrr...hmm daca te referi la anumite cuvinte mai cu conotatzii urate..imi cer scuzeee...
Respect Nanuka.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nico nu vrea sa-i de-a avertisment lui Nanuk, Nico ia dat avertisment lui Nanuk pentru:
a. quote la post anterior
b. "Hehehehehe...*Silly"
:o
a. quote la post anterior
b. "Hehehehehe...*Silly"
:o
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de Love2Fly
Eu personal am avut parte de asemenea specimene si sincer nu am o parere buna despre astfel de fete. Este insa parerea mea. Nu sunt genul de baiat care sa se bucure ca a facut-o o tipa cu mine de la a doua intalnire. Mai ales daca vreau ceva serios. Daca simti ca il pierzi nu sexul este singura solutie, ci conteaza si felul in care te comporti, felul in care ii demonstrezi ca esti unica. Daca totusi te paraseste...uita-l probabil, nu era tipul care sa te merite! Inca o data insist! sa nu folosesti sexul pt a-l tine langa tine caci rezultatul va fi exact invers.
Numai bine!
Auzi vecine, si daca dupa ce te intilnesti de 10 ori cu tipa, si ti-o pui a 11 oara, vezi ca aia e meseriasa si te-a lasat cu gura cascata, apai nu-ti pare rau de cele 10 intilniri ce au constat in imbratisari pe ultimu rand de la cinema?
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
Initial trimis de Love2Fly
Bai.....:con: cred ca la a 4-a intalnire ar fi bine....
Glumesc! probabil ca avem gandiri diferite despre conceptul "a face dragoste". Se zice ca sexul e punctul culminant al unei relatii, da? eh....daca relatia incepe cu sex, atunci care e p.c? cand ii afli numele tipei?
Pielea, stai tu linistit ca daca iti cedeaza tie greu atunci inseamna ca tuturor le-a cedat la fel de greu si nu ma lua cu "nu ii place moaca ta" ca daca nu i-ar placea nu ar mai sta cu tine!:)
Nu stiu man, poate ca am o gandire "nesanatoasa" dar nici cu mentalitatile din ziua de azi nu pot sa ma laud....
io zic ca daca -ti cedeaza greu sau niciodata, nu-i place de tine ...
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
Hm....Nu mi se pare ceva "normal".Adik cele care o fac de la a2a intalnire sunt considerate "curve" (scuzati voc.)...Dar...depinde si de sentimentele unuia fata de altuia.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Re: cam deviez de la subiect...
Initial trimis de crys
Am plecat cu el la Iasi(el e avocat si are procese prin toata tara). Dar eu am plecat hotarata sa nu o fac ptr ca banuiam ca daca "pic" asa de repede tot la fel de repede o sa-i piara si lui interesul ptr mine ehhhh o sa credeti acum ca-s cam batuta in cap din moment ce am acceptat sa plec cu el trebuia sa imi dau seama ca o sa o facem daaar am sperat ca el are mai mult creier decat alti si la cate discutii am avut cu el pe tema asta ar fi trebuit sa am dreptate.... si de intamplat s-a intamplat intr-o camera de hotel (nu stiu cate stele avea dar nu cred ca asta conteaza) fara flori, frisca sau mai stiu eu ce(bine ca nu m-ar fi deranjat da' din moment ce nu era planificat...) oricum a fost minunat...
esti facuta gramada, sa mor eu de nu
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: Ce parere aveti despre tipele care fac sex la a doua intalnire???
Initial trimis de crys
In primul rand aceasta intrebare se adreseaza barbatilor .... deci ce impresie va lasa o tipa care o face de la a doua (a treia intalnire), este curva sau nu? Adica ati incerca sa aveti o relatie serioasa (in care la investiti si niste sentimente) cu ea sau ati vrea sa va mai intalniti cu ea ptr simplul fapt ca s-a daruit atat de usor si implicit vi se va darui din nou????
Si daca sunt fete care au facut deja asta ... cum a evoluat relatia? Daca se poate numi relatie...Va rog din suflet sa raspundeti la aceasta intrebare ca ma streseaza ingrozitor... sunt implicata intr-o relatie care asa a inceput si acum am impresia ca il pierd (daca nu l-am pierdut deja) si vreau sa stiu daca are rost sa mai sper ....Oricum speranta moare ultima iar prostia din mine continua sa spere....
Eu zic sa nu-ti faci probleme, in cazul in care vrea sa te lase, nu merita oboseala. Nu a fost sa fie pur si simplu. Nu are nici o legatura cu faptul ca ai facut dragoste la prima, a doua sau a treia intalnire.
Eu sunt un exemplu graitor.
Ne-am cunoscut la o petrecere la cer am venit cu un tip, l-am agatat pe altul, ne-am sarutat si apoi actualul meu sot care ma filase deja ca as fi o "prada usoara" m-a condus acasa.
Nu mai tin minte daca a doua sau a treia oara am facut-o.
In capul lui a fost sa faca "o tura".
S-a dovedit a fi o tura pe viata.
Nu conteaza a cata oara o faci, ci persoana cu care o faci.
Bafta!
- MARIA MAGDALENA
- Junior Member
Sunt putin cam confuz...
Crys si mie mi se intampla acelasi lucru, uite eu am cunoscut o fata (Catalina) care este din hunedoara si eu sunt din bucuresti... este totusi distanta...
M-am rugat la Dumnezeu sa gasesc si eu o fata curata si manierata si uite ca am gasit dar este o problema , vrea sa facem dragoste inca de la prima intalnire , acum eu nu o consider curva dar nici nu exclud posibilitatea asta... eu sunt o persoana sensibila la suflet si mereu la o relatie pun suflet ca... asa sunt eu.
Astept sa vad ce sa va intampla si sper sa nu fie cum toti baietii isi imagineaza ( adica o curva ).
Astept reply de la tine ! Alex
M-am rugat la Dumnezeu sa gasesc si eu o fata curata si manierata si uite ca am gasit dar este o problema , vrea sa facem dragoste inca de la prima intalnire , acum eu nu o consider curva dar nici nu exclud posibilitatea asta... eu sunt o persoana sensibila la suflet si mereu la o relatie pun suflet ca... asa sunt eu.
Astept sa vad ce sa va intampla si sper sa nu fie cum toti baietii isi imagineaza ( adica o curva ).
Astept reply de la tine ! Alex
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- antonyo_20usa
- Junior Member
maria magdalena, si eu am patit la fel ca actualul tau.am agatat o gagica la un bairam, am condus-o pana acasa, am facut sex cu ea la a treia intalnire( primele doua au fost la ea acasa unde era si mama ei cu surorile, a treia a fost la mine) si pot sa-ti spun ca suntem casatoriti de 10 ani.....
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
- ROMIKA
- Junior Member
Ce parere am de tipele care fac sex la a 2-a intalnire?
Aceeasi parere pe care as avea-o despre o tipa care face sex la a 25 intalnire si ar gandi si s-ar comporta la fel cu exemplul de mai sus.
Ce conteaza cand o face si cum o face si pe unde o face fratilor?
Mai ales barbatzii care au raspuns ca niste adevaratzi misogini, as vrea sa aflu si de la gagicile mai nebune si perverse ce parere au despre barbatii care o fac de la a 2-a intalnire?
Nu e asha ca nu ati sti ce sa raspundeti concret la asta?
O asemnea intrebare poate veni doar dintr-o nesiguranta.
Ai facut-o la a 2-a intalnire si crezi ca el te crede curva ... demonstreaza-i ca nu esti asha cum crede el. Daca nu ii place cum te comporti atunci pa si pusi. A fost minunat la a 2-a intalnire da' a 3-a si a 4-a au fost un esec deci de ce sa mai continuam cand el nu a vrut decat sex si tu nu vrei doar sex?
De ce ne place sa complicam intotdeauna problemele?
Aceeasi parere pe care as avea-o despre o tipa care face sex la a 25 intalnire si ar gandi si s-ar comporta la fel cu exemplul de mai sus.
Ce conteaza cand o face si cum o face si pe unde o face fratilor?
Mai ales barbatzii care au raspuns ca niste adevaratzi misogini, as vrea sa aflu si de la gagicile mai nebune si perverse ce parere au despre barbatii care o fac de la a 2-a intalnire?
Nu e asha ca nu ati sti ce sa raspundeti concret la asta?
O asemnea intrebare poate veni doar dintr-o nesiguranta.
Ai facut-o la a 2-a intalnire si crezi ca el te crede curva ... demonstreaza-i ca nu esti asha cum crede el. Daca nu ii place cum te comporti atunci pa si pusi. A fost minunat la a 2-a intalnire da' a 3-a si a 4-a au fost un esec deci de ce sa mai continuam cand el nu a vrut decat sex si tu nu vrei doar sex?
De ce ne place sa complicam intotdeauna problemele?
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
evilangel...nu esti asa evil
..ai o super dreptate..bravo!!!!!!!
si eu am facut sex de la a treia intalnire pentru ca asha am simtit atunci..desi nu stiam ce urmeaza sa se intample (shi sa fiu cinstita nici acum nu prea stiu, dar asta este o alta poveste)..am hotarat sa nu am prejudecati in ceea ce priveste sexul la a doua intalnire, pentru ca pana la urma conteaza cum privesti tu lucrurile pe care le faci. Si sincer vorbind, toata chestia asta cu ' faci sex de la prima sau a doua intalnire- esti curva'..e si din vina fetelor care permit tuturor sa gandeasca in felul asta. Poate o sa existe si o a treia intalnire la care fata sa'i demonstreze ca nu este curva, ca are sentimente shi poate chiar o sa'i placa compania ei...sau cine stie, ea descopera ca el nu e exact ce'si doreste shi'l lasa...

si eu am facut sex de la a treia intalnire pentru ca asha am simtit atunci..desi nu stiam ce urmeaza sa se intample (shi sa fiu cinstita nici acum nu prea stiu, dar asta este o alta poveste)..am hotarat sa nu am prejudecati in ceea ce priveste sexul la a doua intalnire, pentru ca pana la urma conteaza cum privesti tu lucrurile pe care le faci. Si sincer vorbind, toata chestia asta cu ' faci sex de la prima sau a doua intalnire- esti curva'..e si din vina fetelor care permit tuturor sa gandeasca in felul asta. Poate o sa existe si o a treia intalnire la care fata sa'i demonstreze ca nu este curva, ca are sentimente shi poate chiar o sa'i placa compania ei...sau cine stie, ea descopera ca el nu e exact ce'si doreste shi'l lasa...
tu..poate k ai
eu n'am nimic de pierdut..
eu n'am nimic de pierdut..

- notstoned
- Junior Member
Efectiv nu pricep de ce threadul asta are in titlu "a doua intalnire" si de ce e mare diferenta intre a doua si prima intalnire.
Acuma intre noi fie vorba... dupa mine e acelasi lucru daca se intampla la prima sau la a suta intalnire... depinde de ceea ce simti cand se intampla... si eu am facut-o si la prima intalnire nu numai la a doua... si nu ma simt curva si nici nu ma considera asa (respectiva persoana) iar ce zice restul lumii e chiar prea putin relevant...
Asa ca... numai bine!
Acuma intre noi fie vorba... dupa mine e acelasi lucru daca se intampla la prima sau la a suta intalnire... depinde de ceea ce simti cand se intampla... si eu am facut-o si la prima intalnire nu numai la a doua... si nu ma simt curva si nici nu ma considera asa (respectiva persoana) iar ce zice restul lumii e chiar prea putin relevant...
Asa ca... numai bine!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Poti avea dreptate in cazul asta Romika desi si asta e relativ...
Eu cred sincer ca se poate intampla sa simti cvea frumos astazi pentru cineva si sa faci sex... ma rog exprimarea asta am adoptat-o dar mie personal nu-mi place... si peste un timp relativ scurt, chiar o zi uneori, sa simti poate nu acelasi lucru ci ceva si mai frumos pentru altcineva si atunci se inatmpla din nou... daca asta nu e regula eu tot refuz s-o consider curva pe aia de face asa!
Poate vederile mele s-au prea largit?! Cine stie?
Eu cred sincer ca se poate intampla sa simti cvea frumos astazi pentru cineva si sa faci sex... ma rog exprimarea asta am adoptat-o dar mie personal nu-mi place... si peste un timp relativ scurt, chiar o zi uneori, sa simti poate nu acelasi lucru ci ceva si mai frumos pentru altcineva si atunci se inatmpla din nou... daca asta nu e regula eu tot refuz s-o consider curva pe aia de face asa!
Poate vederile mele s-au prea largit?! Cine stie?
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
delphyna, intinde mainile in lateral cat poti mai inspre spate.daca tot mai poti sa-ti vezi degetele inseamna ca ai vederile mult prea largi...
cat despre raspunsul tau la subiect, da ai dreptate... eu am patit o chestie de genul asta.. am cunoscut o fata la un bairam,ne-am placut foarte mult unul pe celalalt, am stat de vorba si am dansat impreuna toata noaptea, spre dimineata am condus-o acasa, am urcat la ea...normal am facut sex.. si dupa 2 zile mi-a spus ca a fost o ratacire de moment si ca nu mai vrea sa ne mai vedem...
cat despre raspunsul tau la subiect, da ai dreptate... eu am patit o chestie de genul asta.. am cunoscut o fata la un bairam,ne-am placut foarte mult unul pe celalalt, am stat de vorba si am dansat impreuna toata noaptea, spre dimineata am condus-o acasa, am urcat la ea...normal am facut sex.. si dupa 2 zile mi-a spus ca a fost o ratacire de moment si ca nu mai vrea sa ne mai vedem...
- ROMIKA
- Junior Member
Exercitiu indeplinit! Am intins, am privit, mi-am rasucit ochii, mi-am vazut varful degetelor, deci vederile mele inca nu-s prea largite!
Sau? (cred ca nu trebuia sa misc ochii in orbite)
Ce sa-ti zic eu? Chestiile cu bairame si asa mai departe... sunt relative.
Stiu ca multe din specia noastra pozeaza in figura descrisa: "ratacire de moment!" o fi... o chiar fi la unele... dar majoritatii ii e frica... frica de ce va zice X... frica de parerea ta ca de ce a facut-o atunci... ca trebuia sa mai astepte si asa mai departe...
Cred ca postez prea des aici!
Raman la parerea ca a cataloga curva pe cineva pentru cate o intamplare de genul e nedrept si ca ar fi cat se poate de placut pentru toata lumea sa nu se mai ascunda dupa aratatoare ca nu tine faza oricat se autoamagesc!
Si o bucata din semnatura mea spune mai multe decat as fi in stare sa insir aici in cateva sute de cuvinte... chestia cu iluzia.

Ce sa-ti zic eu? Chestiile cu bairame si asa mai departe... sunt relative.
Stiu ca multe din specia noastra pozeaza in figura descrisa: "ratacire de moment!" o fi... o chiar fi la unele... dar majoritatii ii e frica... frica de ce va zice X... frica de parerea ta ca de ce a facut-o atunci... ca trebuia sa mai astepte si asa mai departe...
Cred ca postez prea des aici!
Raman la parerea ca a cataloga curva pe cineva pentru cate o intamplare de genul e nedrept si ca ar fi cat se poate de placut pentru toata lumea sa nu se mai ascunda dupa aratatoare ca nu tine faza oricat se autoamagesc!
Si o bucata din semnatura mea spune mai multe decat as fi in stare sa insir aici in cateva sute de cuvinte... chestia cu iluzia.
- Delphyna
Curve din punctul meu de vedere sunt doar alea proaste de pe centura urate cu spume si fara dintzi in gura ... si care sunt pline de boli si au curaju' si prostia sa iasa sa se prostitueze
Alea sunt curve
Femeile care iubesc sexul si fac din el o arta...ce conteaza ca o fac de 10 ori pe zi cu 20 de barbati diferiti?
E placerea lor nu?
O sa intreb iarasi un barbat daca si-o trage cu 20 de femei intr-o zi cum il numim? Macho parca sau eu stiu latin lover sau orice alt nume de fala....nici macar tarfa masculina nu e o jignire.
Insa femeia are parte de alt tratament de ce?
Alea sunt curve
Femeile care iubesc sexul si fac din el o arta...ce conteaza ca o fac de 10 ori pe zi cu 20 de barbati diferiti?
E placerea lor nu?
O sa intreb iarasi un barbat daca si-o trage cu 20 de femei intr-o zi cum il numim? Macho parca sau eu stiu latin lover sau orice alt nume de fala....nici macar tarfa masculina nu e o jignire.
Insa femeia are parte de alt tratament de ce?
Hell is gone and heaven's here
Now scream
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
din punctul meu de vedere, curve sunt cele care cer bani pentru servicile prestate....
acum sa nu va ganditi ca toate femeile care fac sex si obtin niste avantaje materiale le poti numi curve.totul este sa nu ceara, ci sa faca in asa fel incat sa li se ofere....
acum sa nu va ganditi ca toate femeile care fac sex si obtin niste avantaje materiale le poti numi curve.totul este sa nu ceara, ci sa faca in asa fel incat sa li se ofere....
- ROMIKA
- Junior Member
Mda... faza cu banii sau serviciile contra prestarii... unor chestii mai mult sau mai putin placute e aiurea. Stiti? Aici am putea hiperboliza si atunci cam tot sexul poate fi extins intr-o prostitutie generalizata...adica nu primeste bani pt ca se culca cu ala (sau ala cu aia) ci se muta la el... ca sa "imparta" cheltuielile... sau poate ca o/il ajuta sa obtina un loc de munca mai rezonabil sau mai bine platit... sau... sau...
Dar mi se pare o prostie totusi. Cred ca asa-zisul sex e mai mult decat atat. Cred ca daca pui partea aia frumoasa din tine in actul ala... cum o fi...cand o fi... ai depasit conditionarile de natura materiala si riscul decaderii in curvie (acuma nu va duceti cu gandul la intelesul biblic al acestui acuvant).
Dar mi se pare o prostie totusi. Cred ca asa-zisul sex e mai mult decat atat. Cred ca daca pui partea aia frumoasa din tine in actul ala... cum o fi...cand o fi... ai depasit conditionarile de natura materiala si riscul decaderii in curvie (acuma nu va duceti cu gandul la intelesul biblic al acestui acuvant).
- Delphyna
delphyna, nu m-am referit la extindere...am intalnit odata o fata la un restaurant...arata superb.iti picau okii in gura uitandu-te la ea..un amic cu care eram la masa ne-a facut cunostinta si mi-a spus ca e " curva" ca daca vreau sa fac sex cu ea sa ma inteleg la pret...asa ca evilangel, nu doar pe centura gasesti curve...
- ROMIKA
- Junior Member
ai luat bre si matale nr de telefon la fatuca aia?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Da mai Romika te-am inteles acuma... pe aia nu... de fapt e problema fiecaru/eia cum isi castiga existenta... in exemplus de mai sus as desemna si eu persoana aia cu apelativul "curva" dar tot nu-mi place cum suna si prefer sa-i zic prostituata...
Asta e...
S-auzim numai de bine inclusiv despre tipele care fac sex la a doua intalnire:)!
Asta e...
S-auzim numai de bine inclusiv despre tipele care fac sex la a doua intalnire:)!
- Delphyna
intra la http://www.damedecompanie.cjb.net si cauta numele Monica.ai acolo si numar de telefon si adresa....dar la ea se merge pe baza de recomandare.....e cam scumpa...
- ROMIKA
- Junior Member
bre nea romika, m-ai rupt cu linku ala de doi lei. mai ai sa-l bagi pe literatura si pe politic si social si n-a scapat nici un forum de el. vino bre cu noutati ce dracu ti-a intunecat nevasta orizuantele?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule, cred ca ai dreptate.mi-am dat si eu seama ca l-am trecut in prea multe locuri ca sa nu fie bagat inseama, dar momentan este cea mai completa pagina de curve...trebuie sa-mi dau jos okelarii de cal....
- ROMIKA
- Junior Member
E un lucru sigur ca se lasa mai greu decat cele care o fac la prima intalnire. Totusi nu sunt curve. Poate sunt prea curioase sau prea nerabdatoare. Asta-i firea omului. Unele se lasa greu(cu toata greutatea), unele mai usor(de la prima sau a doua intalnire). Important e ca se lasa(sau nu). Oricum calugarite mai sunt decat putine, iar virgine peste 18 ani decat la triburile africane. Asta este, asta suntem: Gara de Nord!
O minte stralucita intr-un intuneric total
- cerebrum
- Junior Member
Bah cerebrum nu le ai si nu le ai.
Virgine sunt si peste 18 ani aici sunt si virgine peste 25 ani(bine ca apar in ziar etc:) da astai altceva).
Eu zic ca nu e rea ideea sa faca sex cu tine de la a doua intalnire(asa as fi facut si eu sex de cateva ori bune pana amu). Atata timp cat prietena nu e centurista prin Bucuresti nu poti sai zici ca e curva ci doar femeie sau mai bine zis femeie de clasa:).
Virgine sunt si peste 18 ani aici sunt si virgine peste 25 ani(bine ca apar in ziar etc:) da astai altceva).
Eu zic ca nu e rea ideea sa faca sex cu tine de la a doua intalnire(asa as fi facut si eu sex de cateva ori bune pana amu). Atata timp cat prietena nu e centurista prin Bucuresti nu poti sai zici ca e curva ci doar femeie sau mai bine zis femeie de clasa:).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member