Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde DeutzaMik » Mar Aug 15, 2006 10:52 pm

da .. am vz dupa ce am pus intrebarea .. mm .. am vz am vz! ms oricum ;)
DeutzaMik
Junior Member

i need help

Mesajde jeremy_filip » Joi Aug 24, 2006 11:36 pm

hello,,deci am 15 ani si am o prietena stabila ,,mai mare putin,,care tot bate apropouri despre sex,,,eu sunt virgin,,,am penisul de 10 cm,,cum sa fac so satisfac? A-) [-o ,,ce pozitie ar fi mai indicata
jeremy_filip
Junior Member

Mesajde Hasis99 » Vin Aug 25, 2006 8:37 pm

bai baiatule...marimea nu e totul...poti sa o saruti, sa o mangai sa o lingi...poti sa-i faci multe chestii care nu depind de lungimea penisului tau...ca si pozitii gaseste ceva care sa va apropie cat mai mult ca sa poti sa o patrunzi cat mai mult...si daca sunteti cat decat compatibili...va fi ok...sunt femei care nu sunt sadisfacute nici cu mult mai mult de atat...dar alea sunt rare, sunt mai mult povesti cu penisurile mari pe care le doresc femeile...
Hasis99
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Aug 25, 2006 9:01 pm

cumpara-i un vibrator. tot aud k alea cu 12 baterii sunt bune, de ceva luni...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

smarcaz

Mesajde jeremy_filip » Vin Aug 25, 2006 9:39 pm

==D funny . alte pareri?
jeremy_filip
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Lun Aug 28, 2006 10:00 am

De ce-ti faci griji, atat timp cat ai o limba jucausa in gura?
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

ejaculeaza prea repede!!!

Mesajde Ratzusca » Lun Aug 28, 2006 12:24 pm

buna.am o problema de cate ori incerc sa fac sex cu prietenul meu,nu dureaza 1 min si el ejaculeaza,mi-a spus k inainte nu i se intampla asa,el este disperat nu stie ce sa faca,a fost si la doctor si i-a zis sa mai incerce,si la fel se intampla,ni s-a intamplat de 4 ori la rand,eu il inteleg dar vreau sa-l si ajut.HELP ME!!!
Ratzusca
Junior Member

Mesajde pacha » Lun Aug 28, 2006 12:37 pm

Este pe aici un subiect cu ejacularea precoce.Cauta-l.
Si asta trece !
pacha

Mesajde memetshot » Lun Aug 28, 2006 12:41 pm

Durex Performa...
daca si porma ejaculeaza, are o mare problema.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Ayala » Lun Aug 28, 2006 1:20 pm

mai, terminati, daca fecioru a facut sex doar de 5 ori pana acum asta nu se poate diagnostica ejaculare precoce
Ayala

Mesajde memetshot » Lun Aug 28, 2006 1:38 pm

poi toma...ca chimicalele din condomu ala or sal anestezieze :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde PeerGynt » Lun Aug 28, 2006 2:31 pm

Aoleu, dar terminati-va cu anestezicele alea! O sa ajungeti sa propuneti anestezie generala pentru o ora de sex...

Ratusco, i se culca dupa ce isi da drumul? Pentru ca daca ii ramane tare, nu vad nici un motiv sa schimbati prezervativul si sa continuati in forta! Dupa prima ejaculare, a doua oara ar trebui sa dureze mai mult, uneori chiar muult mai mult!

Daca schimbarea de cauciuc va incomodeaza, poti sa iei anticonceptionale, sunt si mai sigure, el isi da drumul in tine si continua fara nici o intrerupere, ba e chiar mai bine, ca e locul deja lubrifiat :n: Fiind tu dupa aceea foarte uda, el o sa intampine o frecare si mai mica, asa ca a doua oara ii va veni si mai greu. ;)

De asemenea, faceti sex mai des. In felul asta va deveni si el mai performant. A-)
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 30, 2006 11:11 am

Ratzusca scrie:buna.am o problema de cate ori incerc sa fac sex cu prietenul meu,nu dureaza 1 min si el ejaculeaza,mi-a spus k inainte nu i se intampla asa,el este disperat nu stie ce sa faca,a fost si la doctor si i-a zis sa mai incerce,si la fel se intampla,ni s-a intamplat de 4 ori la rand,eu il inteleg dar vreau sa-l si ajut.HELP ME!!!

Draga Ratzusca,

Intr-adevar, aveti o problema grava, dar, din fericire pentru voi, exista rezolvari. In primul rand, sa stii ca tuturor barbatilor li se intampla sau li s-a intamplat in viata lucrul asta si e o chestie normala. Uite, chiar si eu am trecut prin asa ceva cand aveam 16 anisori. hehe. ce vremuri, parca a fost ieri...

In fine, din ceea ce zici tu acolo, trag concluzia ca de fapt, tu nu vrei sa-l ajuti pe el ci pe tine, in sensul ca vrei si tu sa ti-o tragi tare si vartos, sa simti un baston in tine, care iti macina rarunchii, sa simti mataranga cum intra si iti perforeaza vintrele, sa zbieri si sa tzipi de placere, sa te zvarcolesti ca un vierme in pamant, sa ai si tu un orgasm, doo, acolo, ceea ce recunosc, este de bun simt. dar sa stii ca esti extrem de egoista. pt ca importanta este intensitatea si nu durata. ce, el nu este om, el nu are sentimente? vrei sa faca laba toata viata doar pentru ca tu il respingi? nesatulo! sa-ti fie rusine!

cu toate astea, daca totusi vreti sa va ajutati unul pe altul, eu va dau urmatorul sfat. luati-va o excursie la polul nord, unde noaptea dureaza 6 luni si in consecinta 1 minut ar trebui sa fie suficient...
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Mie Aug 30, 2006 12:26 pm

jeremy tata, e groasa la curu tau. nu te mai lua dupa astia care te invata numai prostii. cu limba nu poti sa faci decat sa te amagesti ca este ok, ca totul va fi ok, ca vei avea si tu o viata normala. adevarul adevarat e ca esti terminat, mort, sfarsit, ca si inexistent, esti zero, nada, nimic, multimea vida, intelegi? cu 10 cm nu poti sa faci decat pipilica, sa te pisi, sa dai calul la apa, sa uzi trandafirul, pricepi? viata ta s-a terminat inainte de a incepe. singura sansa pe are o ai in acest moment este sa te reprofilezi pe animale, ca ele au gaura mai mica si nici nu sunt pretentioase.

Shaki scrie:cumpara-i un vibrator. tot aud k alea cu 12 baterii sunt bune, de ceva luni...

vai, shaki, dar e unde stii tu astfel de lucruri? ia povesteste-ne nitel...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sică » Mie Aug 30, 2006 12:34 pm

mai railor lasati baiatul in pace, daca tu ai 15 ani presupun ca prietena ta are tot cam atat, pai la cei 15 ani ai ei (preupusi) nu cred ca a avut multe puli la curu ei, deci nu iti fa griji o sa te descurci de minune.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Aug 30, 2006 12:37 pm

ai ba sica, ce minti baiatu? ce dracu sa faca cu 10 cm? ca nici de acadea nu e buna.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sică » Mie Aug 30, 2006 12:47 pm

macar sperante sa ii dau :D: voba aia "speranta moare ultima", acum sa nu aibe ghinion si sa ii moara la intrare ~p
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde ioanna_sv » Mie Aug 30, 2006 8:35 pm

de ce nu lasati baiatul in pace? in loc sa il incurajati voi il speriati si mai tare!!!voi nu ati avut 15 ani?
fii linistit jeremy, totul vine de la sine..si o sa te faci tu mai mare,in toate privintele...curaj. :)
ioanna_sv
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Aug 31, 2006 8:56 am

voi nu ati avut 15 ani?

nu e vb de ani ci de centimetri
memetshot

Mesajde marian jan » Joi Aug 31, 2006 9:40 am

"voi nu ati avut 15 ani? "

eu nu am avut,dar am un prieten care a avut exact 15,acum mai are 10,poate cu buna purtare iese....
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Ayala » Joi Aug 31, 2006 12:01 pm

jeremy_filip scrie:hello,,deci am 15 ani si am o prietena stabila ,,mai mare putin,,care tot bate apropouri despre sex,,,eu sunt virgin,,,am penisul de 10 cm,,cum sa fac so satisfac? A-) [-o ,,ce pozitie ar fi mai indicata

lasa-i pe raii astia ca-s invidiosi ca nu mai sunt tineri si ca n-au o prietena stabila asa proaspata ca si a ta. Si doar mai cresti tu, poate-i si intreci. Experimentati, incercati orice si amuzati-va, nu conteaza lungimea baghetei daca e magica.
Ayala

Mesajde ioanna_sv » Vin Sep 01, 2006 9:53 am

tare spiritual mai esti marian jan, aproape imi vine sa-ti urez sa ai cei 15 ani de care vorbesti...
jeremy_filip de ce nu ne spui daca s-a intamplat ceva si daca te-ai descurcat.a trecut ceva timp de cand ai postat.toate bunele din lume,bafta si rabdare.
ioanna_sv
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Sep 01, 2006 10:23 am

toate bunele din lume,bafta si rabdare

si inca ceva centimetrii
memetshot

Mesajde dinuangelina » Vin Sep 15, 2006 10:27 pm

Sexul anal poate fi foarte placut daca e facut cu blandete...e adevarat inceputul doare destul de tare dar dupa aceea e la fel de placut ca si cel vaginal...ca sa nu mai vorbim de varianta ambele in acelasi timp.
dinuangelina
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Sep 16, 2006 6:17 am

Sexul anal poate fi foarte placut daca e facut cu blandete...
se ia blandetea si se introduce intr-ansul?

e adevarat inceputul doare destul de tare
io presupuneam ca insush curu ie ala care duare

ca sa nu mai vorbim de varianta ambele in acelasi timp.
in acelash tinp si in acelash loc? la aceeash fomee?

elsa:
uzura sa se masoara in penetrari per sec
per secunda sau per secol? oricum ar fi, nu ese (aia ar fi o viteza, o pulsatie, ceva - o treaba instantanee, atata)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde el toro » Sâm Sep 16, 2006 2:38 pm

baga-io in cur si gata \:/
el toro
Junior Member

Mesajde el toro » Sâm Sep 16, 2006 2:42 pm

fa-i un oral si stai 5 min si gata, merge 30 min ca trenu dupaia
el toro
Junior Member

Pozitii...

Mesajde Joynie » Mar Sep 19, 2006 2:06 pm

Am o intrebare...care este pozitia voastra preferata...

baieti dca ar fi posibil sa alegetzi voi mereu pozitia care ar fi ea?
Joynie
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Sep 19, 2006 3:01 pm

la birou: marginea biroului sa traga o perpendiculara paralela cu centrul ochilor
in pat: cu burta in sus si un balonas de muc la nas
in masina: cu capul pe giam si picioarele labartate in lateral
memetshot

Mesajde baixinho© » Mar Sep 19, 2006 3:47 pm

Joynie, userul care deschide un thread este primul care-si spune punctul de vedere.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex