ne-au parasit cu totii bunatate de thread exclusivist se duce de rapa... fi-v-ar concediile de ras sa va fie katzy girl, te corup cu o bere in viitoru apropiat?
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
unde sunt vremurile cand facea necko de mancare? cand shaki se plangea de munca? cand katzy fujea in tzatzele guale pe aici? cand weet facea cacao? atatea fete...in walhalla... sa stiti ca ma gandesc la voi, uitandu-ma la cat de pustiu ie acum aici!
1 Prezentarea:
GEN:Sunt FATA in caz ca mai exista dubii, asa mi s-a spus shi asta cred cu tarie ]
Draguta perezentarea...imi trimiti si mie tel -ul tau si dimensiuile? ma gaseshti pe http://www.Dr3amershow.go.ro
Shhhhhhhhh hai ma Necko ! Mai am doo pagini , nu-ti spui din ce , doi minuti si termin :yD
Cine vrea inghetata de cioco ?E in congelator , sa-mi lasati si mie , da ?
oare guru ne mai tine minte? ori si-a facut alt harem si pe noi ne-a lasat in seama lui weed, ori l-a inchis tzitzoasa in dormitor, l-a legat de pat si-l foloseste cum vrea ea !?
aizzz&co only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Pai Depeche e majora spre deosebire de unii :-" asa ca nu cred ca e problema .. doar sa stie ca nu e voie sa se atinga de Neckermanul lu' Necko , sa lase iarba lui Weed , sa faca si ea curatenie din gand in gand si sa nu lase intrusii pe aici .. si sa nu faca nici un fel de comentariu impertinet referitor la fete si nici la tzatzoasa lui Alex ( adica Guru ) :j
Si sa nu pape toata inghetata !