Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde eyewitness » Lun Noi 13, 2006 10:20 pm

duten plm alecs ca rad ca inecatu de ma pish pe mine ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Noi 13, 2006 10:32 pm

nu aiule, ca-i chestie serioasa. asa a patit varu-miu, ala labagiu! numa ca la el sa oprit la osu dintre penis si gaura fundului si numai circula sangele de la penis in sus. De aia o freaca tot timpul si ie galben ca o mumie. Si face transfuzie de zange prin buci, ca sus ie uscat tare, saracul. Gio, du-te repede la DOCTOR!!!!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Noi 13, 2006 10:43 pm

bah alecs, tu chiar n-ai treaba? ~p ~p ~p

imi amintesc acu de vremurile de glorie ale feceului cand erai mod pe secs si veneau uamenii cu probleme la tine ca ultima salvare, ca ultim resort al sperantei inaintea incursiunii spre inplinirea deplina. ce frumos... :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde RO-MAFIA » Mar Noi 14, 2006 3:19 am

aoleoo, nashpa
RO-MAFIA
Junior Member

Niste sfaturi :)

Mesajde Moo » Mie Noi 15, 2006 1:28 am

Ciao,

Uite am si eu o problema si as avea nevoie de niste opinii. Am avut o prietena timp de 3 ani (cu care am si facut sex prima data) si totul a mers perfect in pat, ea avea orgasm de fiecare data.

De vreo 4 luni ne-am despartit si acum am alta prietena cu care am decis sa incepem the love making :). Problema e...ca eu am fost obisnuit cu unele chestii, sex oral, handjob, etc inainte. Noua prietena nu este dispusa sa faca, virgula, chestii d-astea inca si nu reusesc sa am o erectie calumea.

De obicei eram stapan pe situatie, aveam erectie in timpul preludiului, chiar si cand ii faceam eu sex oral fostei. Acuma insa nu stiu care ii hiba...pur si simplu nu mai pot o avea o erectie care sa tina si nu-i pot cerei prietenei sa faca sex oral daca nu vrea (inca). Any tips?
Moo
Junior Member

Mesajde RO-MAFIA » Mie Noi 15, 2006 2:46 am

eu i-ash zice care-i hiba, sa stie fata si poate o sa vrea sa faca lucrurile ce ti le-a oferit fosta:)) .......parerea mea..:)
RO-MAFIA
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Noi 15, 2006 6:35 am

nui asa cai cul sa dai sfaturi, RO-MAFIA?
("caci orb pre orb povatzuind, cad amandoi in gruapa" - Anton Pann)

mu:
eu am fost obisnuit cu unele chestii, sex oral, handjob, etc inainte.

una ar fi ca: tot invatzu are si desvatz, iar alta ca unele dintre acele chestii tzi le potz face si singur (ma gandesc la handjob si la etc inainte; ar mai fi oralu care inplica ceva fidbec, da' daca ai putea sa obtzii si scrisu la aceeash proba, creca tot singurel teai descurca)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde RO-MAFIA » Mie Noi 15, 2006 9:01 am

loool, eu mi-am dat cu parerea numa:))
RO-MAFIA
Junior Member

Mesajde gio_86 » Mie Noi 15, 2006 10:12 am

super frate ... da' nu m-ati ajutat cu nimic :(
gio_86
Junior Member

Mesajde RO-MAFIA » Mie Noi 15, 2006 10:27 am

poi tzi-a zis nicholas alex ca e promlema sa mergi la doctor, eu n-ash risca omule
RO-MAFIA
Junior Member

Mesajde Sică » Mie Noi 15, 2006 11:07 am

am si eu o pb. pe kre sper k au avut-o si altii ... al meu scump penis in timpul unui act sexual se lasa nu mai este teapan k la inceput (isi cam pierde erectia) ... si asta nu tot timpul insa des ... sunt f. ingrijorat analizele sunt ok ... de la ce ar putea fi ... fetele sunt diferite deci se exclud

numai este bun, taie-l si cumpara altul.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde RO-MAFIA » Mie Noi 15, 2006 11:15 am

las ca e bun:) nici prea tare nu e bine:)) cred..:)
RO-MAFIA
Junior Member

Mesajde annak20 » Mar Noi 21, 2006 11:45 pm

eu cred ca ar putea fi o chestie de moment posibil ca te gandesti prea mult la ceea ce a fost, oricum eu zic ca daca ai comunica mai mult cu partenera ta ai putea gasi intelegere
annak20
Junior Member

I need informations!!!

Mesajde Ppss » Mie Noi 22, 2006 6:09 pm

Hello!!Am si eu 18 ani..;;) si sunt virgina . am o relatie d kteva luni acum cu un baiat si ne intelegem sooper numai k zilele trecute am avut parte de o experienta neplacuta...am ramas la el peste noapte ne-am mangaiat...ne-am masturbat si mi-a zis k eu nu mai sunt virgina...ori el e mai virgin k mine ori kre e chestia k nu cred k are cum sa-si dea seama doar dak baga un deget si da limbi....astept pareri!!!;)) poop
Ppss
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Noi 22, 2006 6:18 pm

Io nu inteleg care-i spilu! Era musai sa fii virgina? Mai conteaza daca esti/erai sau nu?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Ppss » Mie Noi 22, 2006 6:27 pm

se pare k pt el conteaza........intrebarea era dak se merita sa-i demonstrez k sunt sau s-o las balta din moment ce el considera k dak bagi un deget si intra nu mai esti virgina!!!
Ppss
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Noi 22, 2006 6:39 pm

Ba, da' omu tau n-o citit nica despre asta? Ca unele au himenul mai elastic decat altele, unele se dezvirgineaza mai usor, altele mai greu, unele numa chirurgical etc. ?

Avand in vedere ce zici mai sus, nu creca merita sa-ti bati capu sa-i demonstrezi nimica.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Ppss » Mie Noi 22, 2006 6:42 pm

asa ma gandeam si yo....da totusi o sa-i dau un print la ce ai scris aici si eventual niste informatii suplimentare sa aiba ce sa citeask inainte sa se culce seara:)).....msik
Ppss
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Noi 22, 2006 6:47 pm

da-i papucii, ca pe langa ca e cu creeru in secolu trecut, mae si natarau si abarnist

da-l drec, cata-tz altu
(da-i printscrin si dupa asta)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Shaki » Mie Noi 22, 2006 7:14 pm

bwhahahahaha
deci emiru are f multa dreptate. da-i papucii rapid shi gaseshte unu care sa te merite. altfel tu o sa te culci cu el k sa-i demonstrezi ceva, n-o sa iasa bine, shi probabil o sa mai vina dup-aia cu alte mii de fitze shi figuri
da-i print shi dupa asta :))))
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde pacha » Mie Noi 22, 2006 7:49 pm

Da-i mai bine un picior in spate.
Stie toata lumea cum vrea sa-i demonstrezi.~pDe ce nu-ti cere pur si simplu? :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde Ppss » Mie Noi 22, 2006 8:07 pm

c sa-mi ceara...?stie k n-are sanse....nu faci nimic cu forta.....dar d knd nu mai sunt "virgina" baiatu crede k dak a intrat degetu intra si altceva...;))
Ppss
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Noi 22, 2006 8:10 pm

Nu crede,dar spera :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde razvan » Mie Noi 22, 2006 8:36 pm

scrie-ti pe chilotzei "marasesti 1918 - p'aici nu se trece" si vezi cum reactioneaza A-) :hump:

acum deh, si tu ... va palcura sa va "jucati", va simtira-ti bine, insa pe la el p'acolo, pe undeva se acumula` oaresce mishcatei, tensiune, presiune, si "pofte trupesti" ;)

daca nu aveai de gind sa-i cedezi de tot, poate mai bine nu-i cedai de loc, nici macar la "digitizare".
viata lunga si prospera
razvan
Junior Member

Mesajde Ppss » Mie Noi 22, 2006 10:13 pm

dar d c il pui pe el in postura de victima....park nu mai el a ramas cu urmari....sau crezi k nu mai eu m-am simtit bine...pana la urma dak nu vrei nu incerci;)
Ppss
Junior Member

Mesajde Ppss » Mie Noi 22, 2006 10:46 pm

bey bey bey...cum sa ramai gravida cu un deget k s-au udat partenerii un pik si au intrat in contact si ce?!dak nu a ejaculat in tine degeaba....spermatozoizii aia au si ei o destinatie dak ii impingi cu degetu de la spate n-or sa ajunga niciodata....acum pe bune dak ne-am face probleme din asta...ar fi trebuit sa avem toti kte o gradinita de alaptat!!!
Ppss
Junior Member

Mesajde razvan » Joi Noi 23, 2006 9:16 am

hai sa nu zicem victima, ci mai repede "paguba colaterala" ;)

sa dezbatem putin problema...
daca ati cazut la consex la treaba cu "digitizarea", si eventual i-ai pus in vedere ca "doar atit".... macar va digitizati pina la climaxul ambilor participanti, chiar daca acesta nu era ca in cazul orgasmului, concomitent, la ambilor participanti la joc..atunci erati si "zgandariti pe saturate, si cu hormoanele linistite" ;)

din cite intelesei din "povestea" ta, va zgandarirati ce va zgandarirati dar ramaserati ambii "cu ochii in soare"...

exista si o alta varianta, in care el considera ca daca te zgandareste de-ti dai ochii peste cap, o sa fii mai accesibila si la penetrari... dar se pare ca a luat plasa si atunci si-a facut-o cu mana lui... ;) si atunci este victima greselilor lui de calcul....

cred ca e timpul sa inveti "rugaciunea studentelor"....

maica maria, tu care ai facut copil fara sa pacatuiesti, invata-ne pe noi studentele sa pacatuim, fara sa facem copii " :n: :banana:
viata lunga si prospera
razvan
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Joi Noi 23, 2006 10:09 am

Eu chiar nu mai pricep: esti cu el de cateva luni, va intelegeti "sooper", si cu toate astea nu stii daca el e virgin sau nu... Hmmm... cel putin ciudat as zice, tu ce spui?

La capitolul "date tehnice", adevar grait-a Piskeshu. Se poate intampla chiar s-o puneti pe bune, si tu tot sa nu sangerezi. Asta nu inseamna insa ca o sa intre usor sau ca n-o sa te doara...

Din cate stiam eu, "digitizarea" la virgine se face fara degetele introduse pe unde nu trebuie. Presupunand ca el a incercat "marea cu degetul", inteleg ca tu n-ai avut nici o problema la aceasta penetrare?

Din pacate mai exista baieti care tin ei neaparat ca fata sa fie virgina. De ce, asta mie mi-e greu sa pricep, e deja caz de psiholog, mai ales ca cei mai multi dintre ei nici macar n-au de gand sa se insoare (cu alte cuvinte nu pot invoca o fervoare religioasa). Ar fi insa cazul sa discuti foarte serios cu el problema asta. Si daca tot zice ca el vrea neaparat o virgina, ii poti raspunde ca daca tot e atat de important pentru el, atunci nici tu n-o vei face cu el pana cand nu va casatoriti. Chiar sunt curios ce ar mai raspunde la asa ceva :U

Trecand insa peste aceste detalii, consider ca masturbarile reciproce si eventual sexul oral sunt o cale minunata de incepere a vietii sexuale, prin care ambii parteneri ajung sa se cunoasca si sa se apropie si mai mult.
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Joi Noi 23, 2006 11:09 am

Ppss, unele temeri nu sunt justificate, dar sa n-ai temeri deloc poate fi chiar periculos. Ai si tu maaare grija ce faci cu prietenul tau (tocmai ti-am citit problema pe celalalt thread).
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde Ppss » Joi Noi 23, 2006 1:58 pm

peer el nu mai este virgin am zis-o la modul ironic pt k a fost atat de absurd inkt sa creada k dak m-a "digitizat" inseamna k eu nu mai sunt....
si nu nu am avut nici o problema in momentul penetrarii cu degetul...dc?nu stiu....poate din kuza asta a si crezut k nu mai sunt virgina!
"consider ca masturbarile reciproce si eventual sexul oral sunt o cale minunata de incepere a vietii sexuale"...sunt de acord cu tine...teoretic k pana la practik mai am....:)

[quote="razvan"]
cred ca e timpul sa inveti "rugaciunea studentelor"....

maica maria, tu care ai facut copil fara sa pacatuiesti, invata-ne pe noi studentele sa pacatuim, fara sa facem copii "

am tot timpul sa invatz rugaciunea asta nu crezi...?
Ppss
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex