barbatii casatoriti nu au voie sa calce stramb?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Izabela » Sâm Iul 31, 2004 11:03 pm

Eu am fost cu doi barbati insurati pana acuma si zic eu ca a fost bine.Acuma as da dovada de egoism sa pretind viitorului meu sot sa nu mai calce si el stramb cateodata.
Dar sa nu fie ceva de durata.De fapt degeaba ne facem noi griji ca ei tot o sa ne-nsele.Daca te-nseala nu-nseamna neaparat ca nu te iubeste.Poate au nevoie sa faca si ei comparatie.
Ei prefera femeile in functie de anotimpuri si de la an la an li se schimba gusturile.Asta e.
Izabela
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Iul 31, 2004 11:12 pm

De ce sa li se schimbe gusturile ? Au luat-o pe unde de sotie , de vor sa mai faca comparatii ? Aveau timp inainte .. ar fi trebuit sa se gandeasca . Nu , nu sunt de acord cu chestia asta : incercatul . Daca m-a luat de sotie , stie ca asta inseamna sa nu mai caute altele , nu ?
Bineinteles ca au voie sa calce stramb , dar nu este moral . Nu ash accepta ca sotul meu sa calce stramb , ar inseamna ca am facut eu ceva gresit , sau ca am facut noi ceva gresit . Normal ca nu o sa ma invinovatesc , o sa caut motivele , o sa incerc sa fac sa fie bine , dar in momentul de fata , sunt deschisa , vorbim despre orice , deci nu cred ca l-ash ierta daca m-ar insela , pentru ca nu ash avea ce sa imi reprosez si cred ca asta ar fi sfarsitul casatoriei .. Dar nush cum o sa evolueze/involueze lucrurile peste cativa ani .. 'om vedea !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Izabela » Dum Aug 01, 2004 12:10 am

Nu-ti fa probleme Weet.Asta e ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti.Daca se intoarce mereu acasa e ok.Barbatii pot face diferenta intre sex si dragoste iar noi nu.Sau mai bine zis noi nu putem face in acelasi timp si sex si dragoste.Cel putin eu nu.
L-am intrebat pe unul dintre barbati ce ar face daca ar stii ca-l insala nevasta si mi-a zis ca e inacceptabil asa ceva,ca la femei e altfel.
Oricum nu cred ca genul asta de relatii sta in calea unei casnicii fericite.Cand o relatie incepe sa se subrezeasca,incepe din interior nu din afara.
Izabela
Junior Member

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 7:09 pm

Iete ....Eu am fost crescuta fara tata din cauza la asta ...DECI sincer cred ca un barbat inainte sa se insoare sau o femeie sa se casatoreasca trebue sa se gandeasca ca .. Ce cauta altele/altzii prin cluburi baruri bla bla Au ei/ele acasa si atunceea nu va mai fi nici o problema ;)
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Sep 02, 2004 9:49 am

ba au voie..da' nu e sanatos..poa' sa faq entorsa..:-"

?!
h0va

Mesajde Andrada The Dev » Vin Sep 03, 2004 1:00 am

Pai, e casatorie sau e "open relationship"? Nici femeile nu au voie!
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Asassinu » Vin Sep 03, 2004 8:57 pm

atunci cand te casatoresti e altceva...daca ajungi sa te casatoresti dupa 30 incepi sa vezi numai partile naspa ale partenerului. Sau o faci doar asa, sa te stii casatorit, cu o persoana care doar iti place...sigur nu gasesti acea persoana la varsta aia. Casatoriile cele mai reusite sunt la varste mici, zic eu, pt ca atunci e o nebunie, nu te-ai casatori nici in ruptul capului, si daca ai norocul sa gasesti persoana potrivita, o faci tot din nebunie...dar macar stii ca ai gasit pe cine trebuie.
Deci o casatorie facuta la o varsta mai inaintata (35-40), facuta doar ca "trebuie" are mari sanse sa iasa cu escapade, aventuri, etc.
Nici un barbat nu isi va insela sotia daca are tot ce isi doreste acasa, si nu ma refer doar la sex.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Lemmy » Lun Sep 13, 2004 10:03 am

Barbatii de calca stramb... Iaca o alta problema eterna, a carei rezolvare nu s-a gasit.
Incep prin a-mi exprima uimirea asupra faptului ca in zilele noastre sunt cate unii care se uita ca bou'n teava cand e vorba de cuplu swingers. Exista astfel de cupluri, care nu sunt de loc deranjate de faptul ca partenerii si-o trag cu elte persoane, de fata cu ei. Mai mult decat atat, chiar ii excita aceasta idee.

Barbatii insurati mai calca si stramb, de cand e lumea, si cat va fi lumea vor calca stramb mare parte. Un procent zdrobitor, si nimeni nu are ce face, nici macar legea care este destul de restritictiva din punctul asta de vedere.
In mintea unui barbat intervine foarte tare elementul numit rutina, care daca persista duce catre erodarea sentimentului numit dragoste, pana la nivelul "vecina mea de apartament". De aceea din cand in cand un barbat are nevoie sa se simta dorit si de altcineva decat de persoana care deja il doreste, il iubeste si il asteapta acasa. Stiu ca este foarte egoist ceea ce spun, insa asta este crudul adevar.
Nu spun ca e ok ca doar barbatii sa calce stramb , insa doar ei reusesc sa calce stramb, sa isi ia palarioara si sa zambeasca sec - just sex. Atunci cand femeia calca stramb, i se intampla de cele mai multe ori sa treaca de "just sex"... sa se indragosteasca. Atunci cand o femeie face acest lucru, nu se mai uita in spate si nici nu mai tine cont de cine sufera....
Este una dintre cauzele pentru care barbatul nu este egal cu femeia.
Este imoral sa calci stramb ca barbat, insa este sanatos, pentru cuplul din care faci parte, sa calci stramb.

PS - raspunsul unora este atat de predictibil, incat am sa mentionez expres ca discretia este f.f.f.f importanta.....
Lemmy
Junior Member

Mesajde Izabela » Dum Sep 26, 2004 1:22 am

Asa e Lemmy,Cand un barbat inseala mai sunt sperante,dar cand e femeia cea care inseala,nu se mai joaca.Ca exemplu l-as da pe bunicul meu care era un donjuan(ca sa nu zic curvalau)renumit prin centrul orasului,mai ales printre vanzatoare,chelnerite ,frizerite etc., pe unde umbla el,dar bunicamea a avut tot ce-i trebuia acasa.Pentru ei e mai mult un sport.Unii se mai si indragostesc.Asta e.
Izabela
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Dum Sep 26, 2004 9:57 am

Exact! Se mai intampla sa se si indragosteasca de amanta iar atunci... se ajunge la faza "Sper sa plece proasta asta in week-end de acasa ca sa putem fi impreuna 3 zile"
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Sep 26, 2004 9:59 am

se ajunge si fara sa se indragosteasca de amanta, stai linijtita
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Titina » Dum Sep 26, 2004 11:08 am

io cred k,chiar dak el calca stramb,asta nu inseamna k nu-shi iubeshte sotzia :| adik...are voie sa iasa shi cu altele,dar cum zicea shi ecko,sa nu fie ceva de durata...da' asta e valabil,pana cand intervin copiii...dup'aia nu prea mai poate ieshi cu altele...lol
zic asha,k shi io cred k o sa ma mai uit nitzel dupa altzii :D cand o sa fiu casatorita...oricum,aici depinde d cat d mult tzin la el...
Titina
Junior Member

Mesajde Asassinu » Dum Sep 26, 2004 4:08 pm

Io nu mi-am inselat niciodata prietenele....dar nu sunt casatorit:D
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Sep 26, 2004 4:20 pm

marpha d cei care nu shi-au inshelat prietenele... :) de-ar fi toti asha :D
Titina
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 27, 2004 7:41 am

aiule, da de unde stii? ai amanta? *looool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Sep 27, 2004 7:43 am

alecs, ie multe lucruri in lumea asta pe care ie mai bine sa nu le stii :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 27, 2004 7:46 am

hihihi. am avut si eu o amanta cind am fost om la casa mea. nu-mi este frica sa recunosc. era nevasta lui cumnatu-miu. deci era si ea maritata. inseamna ca nu era amanta, ca amantele nu sint de obicei maritate. deci nu era amanta. era altceva. Deci si femeile calca strimb.

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Sep 27, 2004 7:55 am

Nicholas_Alex scrie: era nevasta lui cumnatu-miu

incestule. tz-ai tras-o pe soru-ta amanta? ~p
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 27, 2004 7:58 am

*loool* aiu ban pe timp nelimitat! *loool*

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde MissBugMafia » Lun Sep 27, 2004 8:19 am

Rock Chick... dupa nasterea copilului de obicei femeia nu mai are timp de amant.... Vorba iubitului meu: " Cu nimic nu poti tine mai ocupata o femeia decat cu un copil"
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde heartandmind » Mie Dec 01, 2004 6:16 am

eyewitness scrie:alecs, ie multe lucruri in lumea asta pe care ie mai bine sa nu le stii :D

ai auzit de sugestii?cine itzi citeshte mesajele te mentalizeaza in modul propus de tine! :a fii mai atent,ca sa-tzi mearga bine in viatza asta...
heartandmind
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Dec 01, 2004 6:54 am

fii mai atent,ca sa-tzi mearga bine in viatza asta...

am fost atent intotdeauna insa din pacate m-am izbit continuu de cretini ca tine in pofida incercarilor mele disperate de a-i evita
eyewitness

Anterior

Înapoi la Sex