unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde theOffender » Mie Iul 21, 2004 7:49 am

valbog, sunt doua tipuri de relatzii: relatziile care shtii ca sunt de scurta durata cind potzi experimenta cit vrei shi cind vrei shi relatziile cu viitor, in care nu ar trebui sa fii decit in clipa in care ai avut toate experimentele pe care le-ai visat...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde valbog » Mie Iul 21, 2004 10:25 am

mda dar vad ca nu prea esti pe aceeasi lungime de unda...m-am referit ca sa experimentezi relatii de scurta durata pt a te putea pregati pentru o realtie de lunga durata capatand experientza...my god ce-i asa de greu de inteles?
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Iul 21, 2004 1:47 pm

valbog scrie:EEEEE o relatie e faina pana in momentul in care te simti legat de maini si picioare si cred ca e bine ca macar cat suntem tineri sa experimentam pt a avea experienta mai tarziu! Nu cred ca mi-ar conveni sa mi se puna lantul de picior.....

scuze valbog, n-am intzeles ca te refereai la relatzii de scurta durata...

totushi, de ce te simtzi legat de miini shi picoare intr-o relatzie de scurta durata? de asta se numeshte relatzie de scurta durata, pentru ca ieshi din ea inainte de a te simtzi legat de miini shi picioare! :)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde goni_q » Mie Iul 21, 2004 2:38 pm

faza e alta.....poate tu vrei sa ai o relatzie de scurta durata atunci cand partenerul vrea una de lunga durata..
nu credetzi ca sincronizarea este un pik cam greu de realizat......?!? cel putin din punctul asta dv. ?
eu am patzit faze ca m-am intalnit cu cineva si am ajuns la concluzia ca nu era momentul cel mai potrivit in viatza si daca ar fi fost intr-o alta perioada ar fi iesit ceva frumos...
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Mie Iul 21, 2004 2:43 pm

nu ati inteles! am zis ca e bine sa mai ai si relatii de scurta durata pt a capata experientza pt una de lunga durata! si intr-adevar te simti legat de maini si de picioare mai ales daca se concretizeaza in casatorie! Sunt monogam convins si fidel si nu am ce sa fac sa indrept defectul asta, dar de obicei investesc mult intr-o relatie si cam am de suferit din cauza asta pt ca sunt prea intelegator uneori! nu stiu....
valbog
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Iul 21, 2004 2:57 pm

te-am inteles si ai perfecta dreptate, dar stii cum e cu varsta se intampla ciudatzenii
se aduc anii acumulezi prea multa experienta si te saturi, dar tu in continuare dai sa zicem peste parteneri de "scurta durata" ce faci? cum reactzionezi? stai deoparte si ashteptzi?
iar cu legatul de maini si de picioare nu cred ca asta tre sa insemne o relatzie serioasa, ci dimpotriva ar tb sa te simti mai liber decat oricand, iar ceea ce faci pt partener daka le faci din dragoste nu ar tb sa te simti "incatusat" ci doar freeeeee freeeeee freeeeee
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Mie Iul 21, 2004 3:09 pm

ok! dar toata chestia asta frumoasa se poate transforma intr-un cosmar! nu crezi?
ce faci atunci? cum te-ai simti?
nu legat de maini si picioare?
valbog
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Iul 21, 2004 3:25 pm

bine zice goni_q, intr'o relatzie adevarata trebe sa te simtzi mai free ca oricand, altfel e nashpa. acuma fiecare cu conceptziile lui. io zic ca shi intr'o relatzie seriorsa shi de durata e loc de "relatzii de scurta durata", ca se mai plictiseshte omu', nu de alta... :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde valbog » Mie Iul 21, 2004 3:35 pm

eu am avut o experientza neplacuta cu ceva vreme in urma si chiar ma simteam legat si de maini si de picioare! era cam naspa pt ca nu stiam cum sa procedez ca sa nu o ranesc! asta a fost mai de mult! acum am o relatie serioasa care a avut momentele ei nu tensionate ci foarte tensionate si atunci chiar ma simteam naspa dar cu rbdare am trecut si peste ele! am invatat sa fac compromisuri! daca ar vedea ianix_boy sigur m-ar ataca iar!!!!
valbog
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Iul 21, 2004 3:58 pm

eu zik ca se transforma in cosmar doar daca lasi sa se transforme,

eu ma cunosc pe mine , am avut rabdarea si nervii intinsi la maxim , dar am zis vreau sa se simta liber lg mine, iar daca stie sa aprecieze vom fi liberi unul lg altul iubindu-ne, a fortat insa orice limita a bunului simt, deci am plekat si
acum se simte mai legat de maini si de picioare de mine, fara ca noi doi sa mai avem ceva de impartit, nu mai poate respira crede-ma ca asta e mai rau .....

iar cu faza relatzii scurte in timpul unei relatzii lungi nu prea sunt de acord.
mai repede mai multe scurte deodata e mai cu adrenalina :P
cand e ceva serios nu merita sa rishti decat daca te crezi stapan pe situatzie si deshtept.......
orikum nu sunt genul , ferice de cei ce reusesc si o fak cu cap !! congrats'
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Mie Iul 21, 2004 4:03 pm

stiu cum este...am trecut prin asta...aveam impresia ca lumea e urata si nu-mi mai vedeam rostul pe pamant..simteam ca menirea mea da e face fericita persoana in cauza s-a sfarsit..nu-mi mai vedeam rostul! Dar a trecut slava Domnului si acum suntem fericiti si indragostiti ca niciodata!
valbog
Junior Member

Mesajde proXtu » Mie Iul 21, 2004 4:52 pm

goni_q scrie:iar cu faza relatzii scurte in timpul unei relatzii lungi nu prea sunt de acord. cand e ceva serios nu merita sa rishti decat daca te crezi stapan pe situatzie si deshtept.......
orikum nu sunt genul , ferice de cei ce reusesc si o fak cu cap !! congrats'

pai nu rishti nimic, ca totu' este pe fatza shi cunoscut :p asta ii toata jmekeria :p
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Iul 21, 2004 5:43 pm

iar ma abureshti de cap, ce, crezi ca te cred in stare ? NU!
:PPPP
goni_q
Junior Member

Mesajde goni_q » Joi Iul 22, 2004 9:11 am

eu m-am hotarat! bag celibat si profit la maxim de toate "scurtele relatzii" ce le intalnesc,

nu e mai bine asa?
nu ai pretentzii de la nimeni sa aibe un anumit comportament, il iei asa cum este si totul este just perfekt!
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Joi Iul 22, 2004 9:13 am

perfectus..:)) poate ca e mai bine asa decat sa suferi aiurea si cand iti vine mintea la cap o sa-ti faci o relatie misto cu cele invatate inainyte...bravo! perfect! asa gandeam si eu dar e prea tarziu!
valbog
Junior Member

Mesajde goni_q » Joi Iul 22, 2004 9:29 am

da e prea tarziu dpdv ca mintea la cap nu imi vine!
deja de multzi ani o tot ashtept da cred ca s-a karat de tot si aia putzina cu care m-a inzestrat natura.....

mi-a zis mie un tip cand l-am amenintzat ca m aapuk de tembelisme din astea...........pai ar fi bine sa te mai gandeshti ca la femei e altfel decat la bb? !
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Joi Iul 22, 2004 9:32 am

:))
cu femeile nu te joci... daca te hjoci cu ele e doar impresia ca te joci tu...ci ele se joaca cu tine!!! Dar avem avantajul ca posedam ceva misto pe care ele nu -l au... o p**a!!! pu*a
valbog
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Iul 22, 2004 10:18 am

goni_q scrie:da e prea tarziu dpdv ca mintea la cap nu imi vine!
deja de multzi ani o tot ashtept da cred ca s-a karat de tot si aia putzina cu care m-a inzestrat natura.....

da' catzi ani ai, maicutza, de te tot plangi ca e prea tarliu ? niciodata nu e tarliu, itzi zic io, care's batran ;h
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Joi Iul 22, 2004 10:40 am

loooool

betoiiing
goni_q
Junior Member

Regretele

Mesajde PeerGynt » Joi Iul 22, 2004 7:30 pm

Bai, taica, ce e asta, clubu’ deprimatilor? Valbog, taica, felicitarile mele, tu esti cel mai fericit! Tu si cu Proxtu’...

Goni_q, de ce dezarmezi asa de repede? Cred ca ai avut parte de multe dezamagiri, dar sa “bag celibat si profit la maxim de toate "scurtele relatzii" ce le intalnescâ€Â
PeerGynt
Junior Member

Mesajde valbog » Joi Iul 22, 2004 9:23 pm

Pe bune ca m-a miscat! Ma simt mai naspa acum dupa ce am citit asta si ma gandesc la cat de putin timp mai am de trait ....in medie mai am de trait cam 60 ani... sincer?nu-mi ajunge timpul e prea scurt!:((
valbog
Junior Member

Mesajde proXtu » Joi Iul 22, 2004 10:28 pm

daca tu ai 22 de ani si crezi ca mai ai de trait 60 de ai si te simtzi nashpa... ceva nu e in regula :p io am 30 shi o sa mor pe la 60, deci juma' de viatza mi s'o dus, incepe numaratoarea inversa ;h da' nu'mi fac atatea griji, am facut destule shi o sa mai fac, daca o sa am kef, daca nu nu. care'i problema ? este undeva o lista cu tot ce trebe sa faci in viatza ? fiecare face ce simte shi are kef, important ii ca la sfarshit sa nu regretzi. unii considera ca important is copii, altzi cred ca prietenii, altzii statu' pe net :A, etc... atata timp cat eshti conshtient de ceea ce faci shi eshti impacat, go for it ;-) are kef goni_q de relatzii de scurta durata, multe shi dese, sa'i dea drumu', cand s'o satura de ele o sa faca altceva :p valbog are kef de o viatza serioasa, plina de iubire shi commitment, brava lui, s'o duca ;-)
proXtu
Junior Member

Mesajde valbog » Joi Iul 22, 2004 10:52 pm

pai astfel de viatza duc mey!
valbog
Junior Member

Mesajde proXtu » Vin Iul 23, 2004 7:58 am

pai shi atunci de ce te plangi ca nu'tzi ajunge cat mai ai de trait shi ca te simtzi nashpa, daca duci viatza pe care tzi'o doreshti ? :D
proXtu
Junior Member

Mesajde valbog » Vin Iul 23, 2004 9:21 am

pt ca vreau sa taraiesc mai mult....
valbog
Junior Member

Mesajde goni_q » Vin Iul 23, 2004 9:29 am

m-atzi omorat.....ce D-zeu ma deprimatzi in halu ast a? si incepuse asa de bine ziua !!

azi e ceva in aer asa ca watch out!...simt in aer ca vine fat frumos pe cal alb.....
....
mistretzii facetzi-i lok!!

se pare ca e bun si fitnessul asta la ceva ...relatzioneaza omu' .....cand transpira de se rupe la sala....mai te stergi de un tricou care nu e al tau din greseala....ups. :P
goni_q
Junior Member

Mesajde theOffender » Vin Iul 23, 2004 10:45 am

goni_q scrie:se pare ca e bun si fitnessul asta la ceva

da, face picioare frumose la femei

fii atenta la harap alb pe cal caci poa sa fie spinu' deghizat shi cu calu' spoit in alb ;n ;n ;n
theOffender

Mesajde valbog » Vin Iul 23, 2004 11:48 am

marul frumos inauntru e gaunos...asa ca mai bine sa fii atenta decat sa te lasi dusa de aparentze.....decat fitnesss..mersul pe jos ca face piciorul frumos.....e mai ieftin
valbog
Junior Member

Mesajde goni_q » Vin Iul 23, 2004 12:27 pm

multzu' baietzii..suntetzi mese'....

imi place sa shtiu ca shi de mine are grija cineva......

......pai am acum incerc variante ......ala il cunoaste pe ala care o cunoaste pe aia care ma stie pe mine.... si vrea sa ne faca lipeala ....chestii din astea slabe.....

da sa vedem ce iese....este si asta un mod de a cunoaste oameni noi, nu?

de fapt, sincer... am obosit sa mai sper aiurea .....
asa ca ma simt ff bine in pielea mea , iar daka fat frumos e cu calul alb sau fara ......cu spin sau fara.... tre sa ma faka sa ma las vrajita nu? ..
nu fak si eu ca gaina...ma impiedik ......:P
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Vin Iul 23, 2004 12:44 pm

nu prea e bine sa o cunosti pe aia prin amicul prietenului varului bunicului matusii tale....... ce-i prea aproape de cei cunoscuti pute...
este o vorba : sa nu te caci langa casa pt ca incepe sa puta....asta e principiul dupa care merg si am mers pana acum si am avut numai de castigat!
valbog
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex