Ce vreti voi de la el?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde afrodita » Sâm Mar 29, 2003 8:22 pm

De acord cu La Bella.Nu stiu ce fete ati cunoscut voi prin bucuresti, dar prietenele care le am aici sunt fete cu prieten, relatiile lor dureaza de la 2 ani in sus, sunt fidele si ne place sa mergem in discoteci, chefuri, baruri, etc. numai noi, asa ca sa ne distram, sa mai schimbam aerul si atmosfera, sa mai "barfim" un pic de-ale noastre, etc.
Eu sunt cu prietenul meu de un an si ce mi-a placut intai la el au fost ochii, care exprimau numai bunatate si intelegere.Apoi mi-a placut modul lui de-a gandi, faptul ca aveam unele gusturi si preocupari comune, mi-a placut ca are rabdare cu mine, ca am ce invata de la el, ca ma intelege, ca arata super si e fantastic la pat.
Pana sa fiu cu el am avut un numar destul de mare de prieteni(mult mai mare de 12 ), insa nu simteam ca ma potrivesc cu nici unul.La inceput toate erau bune si frumoase, apoi descopeream cate ceva care nu-mi convenea sau nu-i placea lui ceva la mine si se duceau de rapa relatiile mele.
Pt love2fly: nu dispera.Nu toate sunt ca cele 12 pe care le-ai cunoscut.Ai rabdare.Si al meu m-a cunoscut la 23 de ani, deci nu prea devreme.Si ne-a luat destul timp ca sa ne dam seama ca putem si vrem sa fim impreuna mereu.Si cand l-am cunoscut nu stiam mare branza de el, decat ca arata bine, ca era haios si ca-mi placea la nebunie.Ai si tu rabdare.Si eu dupa nenumarate esecuri, am inceput sa generalizez si numai el saracu' stie ce figuri si fitze ii faceam, numai ca sa ma conving ca intr-adevar ma vrea.Si m-am convins.
Banii??Ce dumnezeu sunt atat de importanti???Nu cu banii traiesti zi de zi, nu ei te tin in brate cand ai sufletul ranit, nu ei te fac sa zambesti.Banii ii poti face oricand, prin orice mijloace, insa o dragoste adevarata si un suflet bun, mai rar gasesti.Eu una am optat pt sentiment in primul rand.Banii ii putem face si inmulti amandoi daca ne intelegem.
afrodita
Junior Member

Mesajde Crystalized » Dum Mai 18, 2003 12:29 am

Mi-ar placea sa fie inteligent,curat ,cu o doza de simtul umorului si sa n-aiba viciul alcoolului.;)
Crystalized

Bleah..

Mesajde demonxxus » Mie Mai 21, 2003 1:04 am

Un topic de orgolii... Cel putin asa vad eu. Feminine si masculine. Femeile sunt curve, prin definitie. Te lasa cand iti este lumea mai draga. Dar barbatii daca ar fii femei, ar fi curve penale. Totusi femeile mai au suflet. Barbatii au suflet doar atunci cand au nevoie.
2. Am citit mai sus o chestie: Barbatul ideal tre' sa f**a bine. Pai oricine se f**e bine daca are cu cine. Parerea mea.Cine cauta pe cineva care sa se f**e bine este un (o) complexat(a)
Nimic, nimic nu poate schimba lumea!!
demonxxus
Junior Member

Mesajde PhutreGuy » Mie Mai 28, 2003 4:55 pm

Initial trimis de ROBAKITA
Ce vrem noi de la el,adik de la barbati,ce vor si ei de la noi,adik de la femei,sa fim iubite ,respectate,sinceritate si mai ales satisfacute pe plan sexual si ori de cite ori ne vine cheful sa nu fim refuzate:) .

Ma ca mare dreptate ai.
Pacat ca nu toate sunt ca tine. Ar trebui sa tii un curs cu fetitele aste care vor doar bani si masina.
My name is Nobody because Nobody is perfect!
PhutreGuy
Junior Member

Mesajde PhutreGuy » Mie Mai 28, 2003 5:01 pm

Initial trimis de Blue Swan
Mi-ar placea sa fie inteligent,curat ,cu o doza de simtul umorului si sa n-aiba viciul alcoolului.;)

pick me! pick me! :D
My name is Nobody because Nobody is perfect!
PhutreGuy
Junior Member

Re: bau

Mesajde NeWolf » Dum Iun 29, 2003 9:14 pm

cred ca aici ai zis ceva inteligent nu stiu daca a fost din greseala sau intentionat dar ai zis-o bine...
daca ai zis-o constient astept urmarile... daca nu asta e the same BIG SHEET!!! :)

Initial trimis de PreferatA

ca parka e vreo diferentza intre kum am vrea noi sa fie barbatzii si kum vretzi voi sa fie femeile .. the same Big SHIT !!!
NeWolf
Junior Member

Re: Re: bau

Mesajde NeWolf » Dum Iun 29, 2003 9:17 pm

noi suntem inconstienti vrem fete cu tzatze ferme, mari sau cum o-m vrea, vrem sa se rada, vrem sa fie mereu frumoase, sa nu faca fitze la pat... oare noi cum dr.acu suntem?
tu daca ai fi fata si ti s-ar cere asa ceva ce ai cere in schimb? masina, bani, LOVEle... ti-am, inchis cercul... intelegi ce vreau sa zic... daca nu urmaresete ce-a zis mai sus PreferatA

Initial trimis de lester

big big difference ...voi suntetzi materialiste .. si cu asta am zis tot
NeWolf
Junior Member

Mesajde NeWolf » Dum Iun 29, 2003 9:19 pm

cu fete ca tine eu ma faq homosexual...

Initial trimis de Superba Oana
norocul nostru ca ramai doar cu dorinta...cu baieti ca tine devenim noi lesbiene
NeWolf
Junior Member

Mesajde NeWolf » Dum Iun 29, 2003 9:26 pm

foarte frumos zis... n-am cuvinte dar am aceeasi parere...
daca un lucru e frumos adaugand ceva la el poti mai mult sa il strici decat sa-l faci mai bun... so! nu mai am ce sa spun...

Initial trimis de Dee Dee
hm....da...am citit oarecum ce s-a scris mai sus.... nu am citit tot ca nu prea mai am timp ...anyway
[b]Ce vreau eu de la EL
?
pai multe :) logic ..oricum niciodata nu voi gasi tot ce vreau ..dar dc are majoritatea lucrurilor pe care le vreau ..e bine ...
so...
in primul rand sa spun cat de "marerialista" sunt...
Eu sunt de parere ca baiatul trebuie sa aiba cel putin la fe lde mult ca si fata...nu zic sa aiba mai mult...!pentru ca oricum fiecare(cel putin asha e in realtiile mele) e cu banii lui ...adica eu vreau ca prietenul meu sa aiba bani pt el !(nu si pt mine !)

apoi ....vreau sa nu intzeleaga printr-o relatie NUMAI sex ....
sunt alte lucruri mult mai importante ca sexul ....
sexul doar sa implineasca relatia ...sper ca m-am facut intzeleasa!

nu suport cand baietii isi generalizeaza parerea despre fete!!!
nu sunt toate la fel!!fiecare vorbeshte despre cele pe care le-a cunoscut(logic) ..dar oricat de multe ar fii ..sunt prea putine ca sa generalizeze ! [/B]
NeWolf
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Iul 10, 2003 11:00 pm

Eu sunt foarte fericita din punctul asta de vedere..mi-am gasit jumatatea care ma face extrem de fericita..

Barbatul meu este foarte atent cu mine..imi face tote mofturile ...imi cumpara ce vreau eu..mai ales cand ma gudur pe langa el..imi aduce papica la pat...nu misc macar un ac..el face totul:))

In caz ca nu mai avem bani..lucreaza si over time..numai ca sa ma faca fericita..si sa putem iesi des in oras..si la cluburi..deja s-a gandit sa lucreze la o scripta din care poate castiga o gramada de bani..si sa ne renovam casa super modern...chiar mi-a si zis acum cateva zile in urma..iubi vreau sa avem bani..sa fac tot posibilul sa-ti fie bine..ca tu sa nu gasesti un altu full de bani:))

Niciodata n-am alergat dupa barbatzii cu jeepuri si cu mercedes...asta nu e iubire...stitzi cum e vorba banii n-aduc fericirea..potzi fii cu cineva full de bani dar daca nu-l iubesti tot degeaba...

Mi-e nu-mi lipseste nimic..avem doua masini..o vilutza..acum vrem sa facem si piscina in pamant..pt ca aia veche era in paragina..si am demontat-o...hai ca nu ma dau mare:))...dar vreau sa zic ca sunt fericita din ambele puncte de vedere...

Concluzia..ce-si doresc femeile de la un barbat...este sa fie manierat..sa le iubeasca sincer...sa o dovedeasca in primul rand...si sa incerce sa nu le faca sa sufere in nici un fel..asta e tot ce conteaza...si de ce nu...sa aiba si el cativa banutzi..sa n-o plimbe numai prin parc..sau sa fie zgarztoman..sa-i tremure mana cand scoate o hartie de 100.000:D ..sau cat o scoate..hehehe

hai va pup pe totzi:)))

Nanuka
Nanuka

Mesajde Nanuka » Joi Iul 10, 2003 11:03 pm

Initial trimis de afrodita
De acord cu La Bella.Nu stiu ce fete ati cunoscut voi prin bucuresti, dar prietenele care le am aici sunt fete cu prieten, relatiile lor dureaza de la 2 ani in sus, sunt fidele si ne place sa mergem in discoteci, chefuri, baruri, etc. numai noi, asa ca sa ne distram, sa mai schimbam aerul si atmosfera, sa mai "barfim" un pic de-ale noastre, etc.
Eu sunt cu prietenul meu de un an si ce mi-a placut intai la el au fost ochii, care exprimau numai bunatate si intelegere.Apoi mi-a placut modul lui de-a gandi, faptul ca aveam unele gusturi si preocupari comune, mi-a placut ca are rabdare cu mine, ca am ce invata de la el, ca ma intelege, ca arata super si e fantastic la pat.
Pana sa fiu cu el am avut un numar destul de mare de prieteni(mult mai mare de 12 ), insa nu simteam ca ma potrivesc cu nici unul.La inceput toate erau bune si frumoase, apoi descopeream cate ceva care nu-mi convenea sau nu-i placea lui ceva la mine si se duceau de rapa relatiile mele.
Pt love2fly: nu dispera.Nu toate sunt ca cele 12 pe care le-ai cunoscut.Ai rabdare.Si al meu m-a cunoscut la 23 de ani, deci nu prea devreme.Si ne-a luat destul timp ca sa ne dam seama ca putem si vrem sa fim impreuna mereu.Si cand l-am cunoscut nu stiam mare branza de el, decat ca arata bine, ca era haios si ca-mi placea la nebunie.Ai si tu rabdare.Si eu dupa nenumarate esecuri, am inceput sa generalizez si numai el saracu' stie ce figuri si fitze ii faceam, numai ca sa ma conving ca intr-adevar ma vrea.Si m-am convins.
Banii??Ce dumnezeu sunt atat de importanti???Nu cu banii traiesti zi de zi, nu ei te tin in brate cand ai sufletul ranit, nu ei te fac sa zambesti.Banii ii poti face oricand, prin orice mijloace, insa o dragoste adevarata si un suflet bun, mai rar gasesti.Eu una am optat pt sentiment in primul rand.Banii ii putem face si inmulti amandoi daca ne intelegem.

Ce frumos ai raspuns afrodita..mi-au placut frazele tale...sincer ai dreptate in tot ce-ai postat

te pupic
Nanuka

2406

Mesajde baixinho© » Vin Iul 11, 2003 8:59 am

Initial trimis de Nanuk
chiar mi-a si zis acum cateva zile in urma..iubi vreau sa avem bani..sa fac tot posibilul sa-ti fie bine..ca tu sa nu gasesti un altu full de bani:))
Niciodata n-am alergat dupa barbatzii cu jeepuri si cu mercedes...

asta inseamna ca are incredere in tine ceva de speriat. si te si cunoaste foarte bine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde little miki » Dum Dec 26, 2004 10:42 pm

[quote="Love2Fly"](intre timp insa am mai cunoscut vreo 3 fete care au facut-o fiecare de la a 2-a, a 4-a si respectiv a I-a inalnire) La un moment dat am zis:"Mai! poate ca fetele pe care le cunosc sunt ele prea "usuratice" si "lipicioase" si poate nu toate sunt la fel!"
cam bizara mentalitatea asta cu tipele care se culca cu mine de la prima intalnire sunt usuratice
poate esti tu f. special
poate erau indragostite de tine.... mai stii?
nu inseamna neaparat ca fac asta cu toata lumea...
little miki
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Dec 28, 2004 10:59 pm

Eh, complicat acum. Nush cat sunt de pretentzioasa, dar nici prag de usha nu ma las.

In primul rand, sa aiba simtzul umorului, sa ma faca sa rad, mai ales cand vede ca sunt suparata. Sa nu se supere ca ma schimb asha de repede, din punct de vedere al comportamentului, shi cel mai bine ar fi, ca langa el, sa nu mai fiu suparata duar pentru ca e el. Sa ma faca sa fiu multzumita de ceea ce sunt, cum sunt, sa ma faca sa ma simt speciala, sa ma faca sa uit de mine, sa'mi suporte copilariile shi sa nu vrea sa ma schimbe. Sa il intereseze. Sa ne completam reciproc.

Sa avem ce vorbi, nu sa ne uitam unu la altu ca benoclatzii, deci sa imi fie shi amicul cel mai bun in acelashi timp. Sa nu imi raspunda cu "mda", orice ar fi. Sa stam culcatzi pe iarba, uitandu'ne la stele shi sa putem vorbi despre orice.

Sa nu ceara prea mult de la mine, shi sa ma intzeleaga. Daca merge prea departe, prea repede, shi nu ma asculta cand ii spun asta, ii spun "pa shi du'te cu primu tren", oricat de mult mi'ar placea.
Sa ma respecte. Sa nu ma creada mica shi pruasta, shi ca puate face ce vrea el din mine din cauza asta. Sa nu se uite duar la fizic, iar de restu sa nu il intereseze.

Sa imi arate ca ii pasa, dar nu ma refer la lucruri materiale.
Nu'i cer flori zilnic, inele, bratzari, etc. Dar nici sa depinda de mine. Sa fim egali, shi ie bine.

Fizic, deh, ce sa ii faci, am micile mele preferintze(tiziano ferro), nu cer sa fie cine shtie ce fotomodel,perfectziune intruchipata, lalalala, dar sa imi placa mie, sa aiba acel ceva care sa fie important pentru mine.

Sa existe acea "scanteie".
kahlan
Junior Member

Mesajde Izabela » Mie Dec 29, 2004 12:41 am

k@tzy,cam multe pretentii ai de la el.Parca ar fi o lista pentru Mos Craciun.
Intr-un cuvant ai vrea un barbat papusa,pe care unde-l pui acolo sa stea si care sa asculte tot ce-i spui.Asa ceva rar gasesti si se cheama pampalau,nu stiu daca merita...
Baietii-s altfel,dupa cum o sa constati si tu dupa o vreme.Ei nu umbla dupa fundul nostru degeaba,doar daca-s excitati.
Succes.
Izabela
Junior Member

Mesajde kahlan » Mie Dec 29, 2004 10:09 am

eko scrie:si se cheama pampalau,nu stiu daca merita.

Am uitat sa includ asta on the don't list:D

Adevaru asta o fi, chiar oi fi prea pretentzioasa, puate cu timpul o sa vad ce pot lasa de la mine, dar niciodata mai mult decat consider eu.
kahlan
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Dec 29, 2004 10:43 am

mda :yD

k@tzyule, ezista shi tredu "ce'i oferitzi voi lui?" ?..ca's curios ce dai la schinb pt ce ceri acolosha..nu'i mult da' sa ai mereu in minte ca shi el are o lista la fel de babana cu "demands" shi ca mereu, mereu tre' sa eziste reciprocitate..

?!
h0va

Mesajde baixinho© » Mie Dec 29, 2004 10:46 am

eko scrie:Ei nu umbla dupa fundul nostru degeaba,doar daca-s excitati.

sau daca sunt indragostiti, deshteapta lui Dumnezeu. iar daca cei de care ai avut tu parte umblau dupa fundul tau, nu inseamna ca toti baietii umbla dupa fundul fetelor, ca sa poti generaliza. tu ai fost vreodata indragostita? ai trait acel sentiment care sa te determine sa vrei sa fii in orice moment cu persoana iubita? l-ai trait, sunt convins. probabil atunci cand iubitul (?) tau era in Spania, iar tu ti-o trageai cu altul prin iarba - el deasupra - , dupa care i-ai zis sa ti-o dea pe la spate (deshi nu iti place pozitia asta) deoarece nu suportai parfumul cu care era el dat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde theOffender » Mie Dec 29, 2004 11:15 am

chiar oi fi prea pretentzioasa, puate cu timpul o sa vad ce pot lasa de la mine, dar niciodata mai mult decat consider eu

pretentzioasa? ~p lashi de la tine? ~p

eu unul itzi urez succes. asta mai degraba samí£na a soldat inregimentat cu program de instructzie zilnica. mdeh, e varsta cand se viseaza la harapi albi shi fetzi frumoshi shi cucuietzi. un an de zile in felul acesta shi-o sa-l lashi balta, ca devine prea banal, intotdeauna te trateaza bine, tzi-aduce flori, nu potzi sa-i reproshezi nimic, nu-i gaseshti nici o hiba.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde PeerGynt » Mar Ian 04, 2005 2:39 pm

Mai K@tzy, e frumos sa visezi! E foarte bine ca esti pretentioasa, ca nu te lasi pe mainile oricarui individ dubios. Ai grija insa sa fii foarte rabdatoare in cautarea ta, care ar putea dura si o viata... Ca prea seamana cu perfectiunea ceea ce tu iti doresti. La un moment dat insa va trebui sa inveti sa faci si compromisuri.

Oricum insa, pana atunci, scrie si tu mai frumos si corect gramatical. Ca in limba romana nu exita nici "puate", nici "duar"...
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde ^Dark_Angel^ » Mar Ian 04, 2005 2:46 pm

....c as vrea yo d la el?!...nu stiu sigur....poate totu'.....sa fie el insusi in primul rand si apoi mai vb.......din momuent c e fals....nu poti obtine nik d la el.......
^Dark_Angel^
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Ian 04, 2005 3:10 pm

Oricum ar fi, un "momuent" o sa obtii intotdeauna de la el. Fii sigura!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nonick » Mar Ian 04, 2005 10:04 pm

baixinho © scrie:sau daca sunt indragostiti, deshteapta lui Dumnezeu. iar daca cei de care ai avut tu parte umblau dupa fundul tau, nu inseamna ca toti baietii umbla dupa fundul fetelor, ca sa poti generaliza.

Un barbat indragostit de o tipa care nu il baga in seama se numeste pampalau. Ai dreptate, nu toti umbla dupa fundul fetelor. Unii umbla dupa sani, altii dupa picioare s.a.m.d. :)
Cind o sa mai cresti poate o sa intelegi la ce se referea Izabela. Deocamdata bucura-te de dragoste.
nonick
Junior Member

Mesajde ssonja » Mar Ian 04, 2005 10:36 pm

yep baix...pana pe la 16-18 asha :yD :*
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
ssonja

Mesajde lemon » Mar Ian 04, 2005 11:18 pm

Ma plictisesc tare de am ajuns sa citesc threadu asta si mai si raspund , go figure :)

Nu pot sa zic ca am descifrat femeia insa majoritatea fetelor pe care le-am cunoscut,
chiar daca nu am avut o relatie cu toate, chiar si cele care in aparentza erau mai
usuratice, cauta, mai intai de toate (sex, bani), afectiune si intelegere.
(mama ce de virgule).

Femeia prin definitie este o fiinta mai slaba si cauta, desi suna misogin, un stapan.
Desi, mai nou, a aparut curentul cu independenta femeiei, ele vor sa stie ca cineva
are grija de ele, sa stie ca nu-s "de capu" lor, ca au pe cineva caruia ihi pasa
intradevar de ce se intampla cu ele. Vor sa aiba pe cineva care sa le asculte, sa fie interesati de ceea ce fac, sa le indrume in ceea ce fac.

Binenteles, sunt si exceptii, probabil multe.
Situatia din camine si din discoteci e oarecum alta si trebuie considerata ca atare.
Desi nu inteleg nevoia de a merge la discoteca, inteleg ca, in lipsa unui partener
fetele alea au si ele nevoie de o mangaiere si eventual de un f***i pentru ca nu
toate au bani de vibrator si chiar de ar avea nu se compara cu o p**a, zic si io :),
si daca organismul cere trebuie rezolvata problema intr-un fel sau altul.

Parerea mea.
lemon

Mesajde PeerGynt » Mie Ian 05, 2005 9:38 am

Nu sunt de acord cu Nonick: "Un barbat indragostit de o tipa care nu il baga in seama se numeste pampalau." De unde si pana unde? Te poti indragosti si fara sa vrei. Important este ca atunci cand vezi ca ea nu te baga in seama, sa incetezi avansurile pentru a nu cadea in penibil! Este absolut jenant pentru un barbat sa se gudure pe langa o tipa care n-are nici o treaba cu tine...
PeerGynt
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Ian 05, 2005 10:47 am

Haha am citit lista lu` blu` pisic si am cam picat pe jos de ras.(no offence)
Faza cu "sa imi fie si amicul cel mai bun" mi`se pare ceva firesc, dar in nici o relatie nu o sa fie asa de la inceput. Mie de exemplu mi`a luat 1 an si umpic sa imi dau seama ca nu suport sa fiu cu cineva care la orice zic imi raspunde "da, ai dreptate". Nu vreau ca persoana de langa mine sa fie tot timpul de acord cu mine, imi da o oarecum impresie de falsitate, cat sa ai in comun cu o persoana??? Ai de invatat mai multe de la o persoana care are lucruri in comun cu tine, dar are si propile luii opinii, his own way to think. + Vreau ca din cand in cand sa simt ca trebuie sa mai "lupt" ca sa fie al meu(not talking about fighting for him w/ another girl). Faza cu uitatul unul la altu fara sa zica nici unul nimic zic eu ca e ceva normal in primul stagiu al unei relatii. Normal ca imi doresc sa ma respecte, dar iti poti da seama daca o sa te respecte sau nu inainte sa incepeti o relatie. Vreau sa mai lase si el de la el, nu numai eu de la mine.Lista ar mai continua dar imi este prea somn ca sa mai continui.
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde nonick » Mie Ian 05, 2005 10:57 am

PeerGynt: Zici ca nu esti de acord cu ce am spus dupa care spui acelasi lucru putin altfel. Hotaraste-te odata :)
nonick
Junior Member

Mesajde PeerGynt » Mie Ian 05, 2005 1:01 pm

Nonick, afirmatia ta era "Un barbat indragostit de o tipa care nu il baga in seama se numeste pampalau." Deci nu se specifica daca barbatul respectiv se gudura sau nu pe langa tipa respectiva. Ceea ce vreau eu sa spun este ca, daca barbatul este indragostit de o femeie care nu-l baga in seama, exista doua posibilitati:
1. Barbatul se gudura umil pe langa ea si este penibil;
2. Barbatul isi da seama ca ea nu se uita la el, nu-i mai face curte degeaba si sufera demn in tacere (din dragoste neimpartasita).
PeerGynt
Junior Member

Mesajde ^Dark_Angel^ » Mie Ian 05, 2005 1:18 pm

...nu totisunt pampalai....mai au si intentii ascunse....da' f bine ascunse.....yo una m-am saturat d imbecili d astia....mai mult t strik ....sau mai bine spus t innebunesc....asa k tre' sa n terorizam noi....k sa gasim p cineva bun.....
^Dark_Angel^
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex