Sfaturi | Intrebari | Solutii

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde tupeu » Mie Dec 06, 2006 11:34 pm

am 17 ani si nu prea ma mai duce, adoarme cam repede, si am obs ca a inceput sa imi apara o iritatie pe preput, cine ma ajuta cas mic si neajutorat :(
tupeu
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Dec 07, 2006 12:09 am

a inceput sa imi apara o iritatie pe preput

popular ii zice floarea lăbii; daca incepi sa faci sex cu femeie (adica nu palme, nu borcane si alte recipiente), o sa vezi ca dispare; daca n-ai femeie la indemana (ofofofofof, tentze leg! ie greutz la 17 anishori sa ai, oricand, muere, stiu! da' lasca vine ia si vremea ta), macar pune un unguent, o crema pe preputzucu ala al tau

iar daca nu mai duce si aduarme, probabil ca e tot din cauza ca vrea schimbare de partenera (nu tzine vrajeala ca schimbi stanga cu dreapta!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde tupeu » Vin Dec 08, 2006 5:35 pm

am aflat dece mi-a aparut iritatie, cica din cauza ca e stramta ubyta, tot ce e posibil, si u kant emir ai vb ca sa nu adormi ca am impresia ca am avut mai multe femei ca tine, in fine mai ramane prob cu erectia :(, poate ma ajutati acolo
tupeu
Junior Member

Mesajde alex@ » Vin Dec 08, 2006 6:09 pm

Draga Beast as vrea sa iti dau un sfat care sigur iti da rezultate bune:cheam-o pe nevastata la tine si cand incepi preludiu fai la femeie niste sex oral(clitorisul este innebunit dupa sex oral)si iti garantez ca daca tu in dai acolo niste limbi inainte de sex o sa o satisfaci!Femeile care ma contrazic inseamna ca nu au avut parte de asa ceva pana acum!
Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
alex@
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 08, 2006 6:23 pm

se puate mah, se prea puate sa fii tu mai macio decat mine! asta-i buna, crezi cosa te contrazic? banuesc io ca si preputzu ala al tau ie mare cat o basca proletara, ca duar de aia se irita iel, ca se tarajte pe jos, can te scobori nuduletz din pat

or puate ca se freaca de tavan, atunci cand ai tu erecztia (si atunci s-ar ezplica de ce senmuae si nu tzine prea mult - vezi cum se leaga?)

bah copkile, poasa fie cat de stramta, daca-i uda merge uns! dar, repet, nu prea se aplica la palmutze

abarnache, nu tzii rushine sa aduci vorba de lingere?
kant emir

Mesajde alex@ » Vin Dec 08, 2006 6:31 pm

de ce ar trebui sa-mi fie rusine?poti sa imi explici draga amicule vechi, ca a trecut multa vreme de cand nu am mai vb!
Eu nu sufar de nebunie.......ma bucur de ea in fiecare minut.
alex@
Junior Member

Mesajde kant emir » Vin Dec 08, 2006 6:44 pm

poi tie tresatz fie rusine asa, in general

poi nu vezi ca scrii numa prostiuare? cum sa fie clitorisuletzu innebunit dupa ceva? da' ce, iel are creer? (sau io stiu, daca ie vorba de al tau*?)

*al tau: poate creeru, puate omushoru, cum vrei tu
kant emir

Mesajde tupeu » Sâm Dec 09, 2006 12:19 pm

alex are dreptate in leg cu sexul oral la femei, mi s-a zis ca era misto dac coboram si oleac jos, dar..... eu nu prea sunt k cu sexul oral, in fine mai am de invatat, cine stie poate ma corupe vreo una :P
tupeu
Junior Member

Mesajde pacha » Sâm Dec 09, 2006 1:43 pm

Fugit ireparabile tempus !Ai grija baiatule :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde ingerasul_eu » Sâm Dec 09, 2006 2:12 pm

vroiam doar sa va spun ca uneori despartirile sunt bune..........dupa ce prietenul meu a plecat si am stat despartiti vreo saptamina a realizat ca era mai bine cind eram impreuna si s-a ...........reintors.asa ca acum e tare cumintel si in sfirsit e totul ok.nu stiu ce a facut in saptamina cit am stat despartiti nici cu cine a umblat........dar nici nu ma intereseaza...ce e cu adevarat important e ca dupa 2 ani am simtit cu adevarat ce inseamna sa ai orgasm.....si e super...ms ptr sfaturi si ne mai auzim
ingerasul_eu
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Dec 09, 2006 2:40 pm

bere la pacha

tupeu, abarnai
kant emir

Mesajde pacha » Sâm Dec 09, 2006 9:31 pm

Ai grija sa nu-ti fi adus vreo boala pe langa :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde kant emir » Lun Dec 11, 2006 11:48 pm

apoi ingerashule_tu, pe scurt suna asa:

1) - tu nu ejt multumita de prestatia lui (dar el ie ok, nu se plange de nica, si nici planjerea ta no prea ie in seama)

2) - tu-l freci la cap zi-lumina si-l stresezi si-l plictisejt, vii si te planji pe forum ca laifsacs si ca nu mai stii cum ie cu orgazmu; iel innebunejte cu tine pe cap, ca nu-l lesh sa respire deloc, nu poasa vada si iel un meci in casa ceea!

3) - iel se plictisejte de mofturile tale de muere la menstruatie si se duce umpic pe la alta, tinp in care tu gasejt ragaz sa reflectezi ca era mai bine cu iel decat fara, si sa te ovtici ca secsu fara orgazm ie mai (totush) enteresant decat masturbatu la filme pentru optsedatz

4) - iel se intuarce (dupa acele zile "delicate", din acea perioada a lunii) racorit si revigorat, iara tu de bucurie ca sontors secsmashinu te uz instant si capetz (naiba stie cum) si un orgazmutz, motiv pentru care ii ejt profund recunoscatuare si nu-l mai freci la cap

(ie linijten casa, iar iel poasa stea relacsat la TV cu berean mana - si tu zici: "vaivaivai, ce cuminte ie de cand sontors!")
kant emir

Mesajde pacha » Mar Dec 12, 2006 10:37 am

Daca spun ca Emiru are dreptate veti spune ca sunt ticalos?
Si asta trece !
pacha

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 13, 2006 7:28 pm

fute-l ma, fute-l.
garantez io ca o sa-tz placa

:D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Dec 13, 2006 10:12 pm

nu,io pun porblema alfel.de ce nu te futi cu el acu,ca dupaia sa sta sa te ganieshti toata viata ta cum iera dacal futeai.si asa sa faci cu toti.toti caretzi iese-n cale.o viata ai,in aia sa nu te futi?si no crede pe shaky,postu' craciunului e duar de pe 24 seara de la 10 pana la 00.doo ore.si-ala facultativ.nu d-alta,da' atunci se mananca sarmale.

ps:ce parere aveti de fundu lu' zoli de la sistem?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde memetshot » Joi Dec 14, 2006 11:01 am

ps:ce parere aveti de fundu lu' zoli de la sistem?

mariane, se terminara fetele?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde pacha » Vin Dec 15, 2006 9:30 pm

E ungur,nu-mi plac ungurii.Doar unguroaicele :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde kant emir » Vin Dec 15, 2006 9:42 pm

care bah, ca nuie regula! uite, io am avut un camarad de arme, clujan deal tau, care se intitula zoli, si iera baet bun tare, era si inpujcat impicior (la revolutzie), si nuiera ungur deloc! bajca se enerva cand ciripiau ungurashii dimpluton, ca nu pricepea nica de la iei
pepesese scrie:dap am vazut chestia cu postu!!dci vad ca deja o dam in dude!!!!

poi daca nu mai niduejt informatzii dela noi! uite cum ne ovtopicarim p'aci, numasinuma din caosa ta

nah, la asta:
tot ia scrie:ce ati face daca prietenu vostru v-ar spune ca nu are incredere in voi...v-ati mai culca cu el sau nu?

nu posatz dau un raspuns, ca io nam preten d'asta de culcat cu dansu
kant emir

Mesajde Sică » Sâm Dec 16, 2006 1:06 am

E ungur,nu-mi plac ungurii.Doar unguroaicele

inseamna ca suntem 2 pe forum :D
mai este cineva de nu ii plac ungurii?
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde frica ucide » Sâm Dec 16, 2006 1:28 am

Aia cu sexul oral la femei e verificată, domnilor... Poate ţine loc de cocoşel sculat la orice oră. Te ţine minte de bun, nici nu se plinge la prietene dup-aia :D
frica ucide
Junior Member

Mesajde FleurDuLys » Sâm Dec 16, 2006 1:34 am

oh doamne oti fi voi toti mai experimentati sau/si mai in varsta ca mine dar totusi nu pot sa ma abtin sa nu zic: incetati sa mai generalizati, domnii mei! daca nu ati vazut pana acum femeie care sa nu fie extrem de incantata de secsu' oral, asta nu inseamna ca nu exista. si cam atat am avut de zis pe acest thread pentru ca mi-e frica la ora asta sa nu care-cumva sa zic vreo mare prostie.
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde frica ucide » Sâm Dec 16, 2006 1:43 am

Eu am văzut. Dar era o chestie psihologică. Adică un fel de "nu! nu! nu!... hm... nu! hm.. aa.. nu!" etc. Sau ca să fiu mai prozaic, un "mă violează, nu săriţi că-mi place". Şi nu mă laud şi nu sunt experimentatul lui peşte.
frica ucide
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Dec 16, 2006 2:00 am

daca nu ati vazut pana acum femeie care sa nu fie extrem de incantata de secsu' oral, asta nu inseamna ca nu exista.

o fi ecsistand mah! ete variante:
copilitze (stau la portitze)
virginutze
incepatuare
prostcrescute
pocaite indoctrinate pana in fundu... marog, pana in cur
fatzarnicutze
incapabile
si ecsceptziile de la regula muerii sanatuase si de secs cunoscatuare si gustatuare

da' sa stii ca multe dintre cele insuficient cunoscute pot sa para najpa
(multe-or zice ca sunt rele
cate nu vor intelege
)

si ezperienta aduce si surprize
kant emir

Mesajde FleurDuLys » Sâm Dec 16, 2006 2:02 am

Eu nu vorbesc aici de inhibitii si prejudecati gen 'nu face mami aia ca-i rusinos bla bla etcetera' ci de femei care, pur si simplu fizic sunt mult mai incantate de o partida de sex normal decat de una de sex oral.

Iedit special pentru emiru': bre, eu n-am zis ca exista femei carora nu le place secsu' oral deloc (desi presupun ca exista si nu fac toate parte din categoriile pe care le-ai enumerat tu) ci am zis ca nu cred ca toate sunt date pe spate de o trebsoara facuta cu limbuta. De exemplu, nu stiu cate femei carora le place secsu' ar sta cu un barbat care le satisface (sau incearca) doar in modul asta. (nu vorbesc aici de femei indragostite lulea, ingrozite de solitudine samd)
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde frica ucide » Sâm Dec 16, 2006 2:04 am

fleurdulys, draga tatii, nu se pot compara cele două :D E ca şi cind te-ai duce la un meci de liga campionilor fără să ţii şedinţa tactică. Se completează, se acoperă, se susţin reciproc. Relaţie simbiotică are sexul oral cu cel normal, nu competitivă.

Sau n-auzit-ai de preludiu?
frica ucide
Junior Member

Mesajde FleurDuLys » Sâm Dec 16, 2006 2:10 am

Am auzit de preludiu, doar ca am sesizat niste nuante pe acest thread de genul 'fa-i femeii secs oral si o sa-ti cada la picioare chiar daca in rest nu esti bun de nimic'. Daca era vorba doar de preludiu, bun asa.
FleurDuLys
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Dec 16, 2006 2:11 am

pur si simplu fizic sunt mult mai incantate de o partida de sex normal decat de una de sex oral.

da mah, da nu potz copara doo camile cu trei pere sho nuca

adica trebe multe chestii casa potz face comparatia riguruasa (me lene sa ezplic amu tuate detaliile)
ideea e ca o muere normala (nah, statistic vorbind) cand zice secs se gandejte la penetrare (da' nu creca esclude lipaiala)
kant emir

Mesajde frica ucide » Sâm Dec 16, 2006 2:12 am

Era vorba şi de nuanţele alea sesizate de tine. Nuanţe, cum spuneam, complementare. Asta dacă nu e vreun fan de f*tai-viteză pe-aici, unul care nu dă doi bani pe ceea ce zice şi persoana cealaNtă.
frica ucide
Junior Member

Mesajde jeorj » Sâm Dec 16, 2006 2:15 am

bre asta cu frica ucide, m-ai facut praf. sau paf sau cum vrei sa zici.
adica ca sa compari sexu de careo fi cu folbalul sub orice forma, se chiama ca ai probleme la mansarda superioara
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex