)

valbog scrie:ce-i prea aproape de cei cunoscuti pute...
este o vorba : sa nu te caci langa casa pt ca incepe sa puta....asta e principiul dupa care merg si am mers pana acum si am avut numai de castigat!
, decat sa agatzi cine shtie ce necunoscut la un club. asha te'ai exprimat de parca goni_q ar avea de gand sa'i traga o mue (femeiasca) lu' ala cu care se intalneshte shi apoi sa dispara in ceatza, shi atunci e mai bine sa nu existe cunoscutzi comuni, etc.

goni_q scrie:ma refer la bb care si au ceva in cap...in cel de pe umeri
goni_q scrie:mda........mistretzul din tine ...... mai proxtu'le......
deci daka tu ai cunoashte o gagika beton intr-un club, sa nu ai o relatzie akas sa zicem, doar pt ca arata bine .......te-ai flutura cu ea prin orash? ca sa ce? sa iti creaska actziunile pe piatza,,,,,barbatzii ashtia.....ei uite este demonstrata ca barbatzii care arata bine si sunt si deshteptzi nu sunt niciodata devreme acas'
ma contrazici?
io am zis ca nu e bune alea ce is mishto la tot in afara de fizic, care ie nasol :p io sunt de parere ca exista femei care arata bine, nu futuimodel, shi care arata bine shi pe interior. am gasit cateva, deci se poate
de fluturat nu ma flutur cu niciuna prin orash, ca nu am bani. sa ma fluture ele pe mine, ce, numa' femeile pot fi admirate shi fluturate, baietzii nu ? ;h barbatisto ce eshti tu ! :Asupermouse scrie:...goni_q ie in calduri
da ' si daka ma opresk din cautari shi raman asha....."barbatista"......nu il mai caut nicaieri
.
Mr. Q scrie:Si iaca ca se implinesc 6 ani (sase !!!) si tot cu ea sunt
Eu mi-am gasit sotul , pe internet .. bine , el m-a gasit :yD

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator