Sfaturi | Intrebari | Solutii
Timpul rezolva foarte multe probleme dar e nevoie si de o cunoastere exacta
a elementelor participante
a elementelor participante

- vega_4_eternity
- Junior Member
Pai , chiar asa usor crezi ca este mai melody stardust? De ar fi fost asa usor , poate ca nu as mai fi intrat aici sa cer sfaturi si opinii ...sunt destul de derutat , dar asta sigur nu inseamna ca vreau sa renunt ...am sa incerc si am sa fac tot posibilul sa o aduc langa mine innapoi , iar daca voi vede ca nu se poate si nu se poate ....atunci voi lua o decizie , dar pana atunci ...sper...
- Beast
- Junior Member
Mai Beast ... nu e nevoie de nici o minune,toata problema e in capul tau.Incearca sa fii barbat si nu un amarat care plange dupa fusta unei femei.Acuma problema reala e copilul,si asta ar trebui sa va uneasca si nu sa va dezbine.
Solutia la toata tatarasenia asta e simpla , in primul rand ai nevoie de ceva consiliere psihologica si de un tratament motivational.Si daca toate sunt bune si frumoase ar trebui ca intr-o luna maxim 2 totul sa revina la normal.Si dupa cum vad dupa frecventa posturilor tale esti cam disperat si asta nu e bine.Fii mai calm si las-o pe ea sa vina la tine si nu fugi tu dupa ea.
Corectati-ma daca am gresit undeva ca n-am citit posturile anterioare decat asa pe sarite.
P.S. Beast .... da-mi un PM si iti explic mai pe larg toata treaba si bineinteles o sa am nevoie de mai multe detalii despre relatia ta si nu povesti de adormit copiii ci lucruri concrete dar asta mai incolo.
Fii iubit si ai grija de tine
Solutia la toata tatarasenia asta e simpla , in primul rand ai nevoie de ceva consiliere psihologica si de un tratament motivational.Si daca toate sunt bune si frumoase ar trebui ca intr-o luna maxim 2 totul sa revina la normal.Si dupa cum vad dupa frecventa posturilor tale esti cam disperat si asta nu e bine.Fii mai calm si las-o pe ea sa vina la tine si nu fugi tu dupa ea.
Corectati-ma daca am gresit undeva ca n-am citit posturile anterioare decat asa pe sarite.
P.S. Beast .... da-mi un PM si iti explic mai pe larg toata treaba si bineinteles o sa am nevoie de mai multe detalii despre relatia ta si nu povesti de adormit copiii ci lucruri concrete dar asta mai incolo.
Fii iubit si ai grija de tine

-
PHALANX - Junior Member
Salut ...tare as vrea sa o vad si eu atat de simpla cum o spui tu , dat in momentul acesta nu cred ca nici un psiholog de pe pamantul asta imi poate lua ceea ce simt ...iar sa incerc sa gasesc pe altcineva , numai am putere ...si mie gandul numai la bebeul meu si la ea , si totusi vreau sa fiu cu ei 2 , nu as mai vrea pe alta si spui sa iti dau mai detaliat...hai sa iti spun marile amanunte . Ce sa zic , toate au inceput de la relatia in pat , zic eu ..pt ca cu ea nu este chip sa vb , este o fire rece ...ea ia totul " ca atare" , vorbele ei , nu incearca sa repare sau sa faca ceva sa schimbe , sa imbunatateasca situatia...ci e totul ca atare ! Am avut o poveste de dragoste foarte frumoasa , ne-am iubit mult de la inceput ...si a continuat toate bune si frumoase in afara patului ! Eu insistam de fiecare data sa comunice cu mine sa imi spuna , cum si ceea ce ii place , dar ea spunea ca nu are rabdare si ca nu stie ...si sa o las asa si sa termin mai repede ..rar o faceam sa se uda , iar ea imi povestea mereu ca cu ceilalti , rar i se intampla sa nu se ude ! Si iti dai seama ca ma durea ca dracii , ca o iubeam si o iubesc mult . Mi-am dat seama ca e de la pat , deoarece relatia noastra a inceput incet , incet sa se raceasca , mai ales in pat ...din ce in ce mai rar ...chestii de-astea , nu am chef sunt prea obosita ...bla bla bla . Are niste parinti foarte influentabili , mai ales tatal pe care il asculta foarte mult , pt ca munceste la pravalia lui tasu , si iti dai seama jumate de zi o petrece cu el ...tasu e despartit de maicasa , iar ea acum sta cu maicasa si cu bebeul ,nostru:( . Sa stii ca sunt o groaza de povestit ... dar asta este cea mai mare problema cu sexul . De fiecare data eu ii spuneam , mai mami este de la sex ....si ea nega , niciodata nu recunostea ...si uite asa s-a strans si acum s-a ajuns sa imi zica , ca ea nu crede ca ma iubit vreodata cu adevarat , si ca ii e greu sa se mai culce cu mine si macar odata pe sapt. ca asa ne vedem acuma ! Si este atat de rece , de nu imi vine sa cred ochilor ...eu sunt o fire mai slaba , si ma bufneste plansul cand imi vad bebeul meu si pe ea , ca aproape nu ma baga nici in seama ...mi se pare ca mi-am irosit viata , am luat-o razna rau am inceput sa beau , ca sa nu mai simt golul din suflet mai ales seara , dorm 2 zile nu o zi da ...si aia putin , si numai imi revin aproape ca numai vad nici la 5 metri in fata ochilor , sunt inchis in mine , orice as face si cu orice prieten as iesi la vreo distractie ...ma intristez asa de odata , si mie greu sa mai imi revin ...nu stiu sunt vraiste facut , si tot stau pe net seara de seara caut documentatii , caut orice legat de dragoste sex , relatii ....orice si incerc sa vb cu oricine , nu iti inchipui cat de disperat sunt ...desi sunt constient ca nu se mai poate repara multe , pt ca are o mentalitate greu de schimbat ,si am cunoscut-o destul in 3 ani si ceva ...eu tot sper , si sper , si sper....poate ...eu stiu vreo minune sa ii dea d-zeu minte , sa isi dea seama de ceea ce face pana nu este prea tarziu ...Recunosc este vina si a mea , poate ca trebuia sa ma documentez mai mult cum fac acum de la bun inceput si sa o iau in serios toata chestia, dar am astepta si am ascultat-o si i-am dat crezare ...si am gresit , poate puteam sa evit totul . Si daca te intrebi daca o fi alta chestie la mijloc ca e imposibil sa iti lasi barbatul dupa ce ai facut un copil cu el si ar trebui sa fie alte motive...am incercat sa ii cant mereu in struna si sa invat sa fac si eu ce stie ea sa faca si sa fim cat mai pe aceeasi unda daca intelegi ce vreau sa spun ! Sa o ajut in bucatarie , sa fac tot ce spune ea , sa o ajut cat pot de mult ...si probabil io-i fi dat si prea mult nas si s-o fi plictisit si din cauza asta ,habar nu am ....ca rau nu i-am facut decat in pat , pt ca zice ea "nu ne potriv si gata" ! ok astea sunt in mare problemele , ti-as fi foarte recunoscator pt orice fel de sfat ...ca nu stiu ce sa fac si incotro sa o mai apuc , pt ca ti-am spus sunt o fire foarte slaba si ma inchid in mine si plang si ma enervez si toate cele mai rele lucruri , ma autodistrug...mersi mult ca mai ascultat si ca mi-ai scris multumesc 

- Beast
- Junior Member
beast, nu vreau sa ti se para ca-s zgriptzuroaica, da' spune-m mie un caz de minune intamplata pe acest pamant, si eu te las cu speranta ta, nu mai zic nimic, promit. dar, gandeste-te un pik la ce s-a spus despre problema asta a ta aici, si poate nu numai aici. detaseaza-te putin, e greu, dar daca vrei, poti
vezi din afara..asa vedem noi, de aia zicem ca e simplu, ca e in capul tau totu'. tu esti un tip care o iubeste pe o tipa care nu-l iubeste, careia i-a facut un copil. nu arunc pietre, nu zic, e vina ta, e vina ei, ca motive se gasesc si nu as putea sa le rationez cum o faci tu. eu creca donshoara ta ori s-a obisnuit sa-i "dai nas" cum spui tu, si orcum, orice ar face, tu tot o sa alergi dupa ea, ori pur si simplu vrea sa scape de tine. copilul in skimb e problema. decizia de a face un copil ar fi trebuit sa va apartina amandurora, nu sa hotarasca ea sa-l faca, penca "poate nu va mai avea ocazia". e adevarat ca ar fi trebuit sa va apropie, mai mult decat sa va dezbine, dar, daca asta s-a-ntamplat, vezi ce faci de acum-ncolo. eu ti-as sugera sa incerci sa faci secs cu altcineva sa vezi daca intr-adevar problema cu udatu'-neudatu' e la tine sau era la ea. si dupa, poate o sa-ti fie mai clar ce ai de facut.
bafta, copilu', si fruntea sus!

bafta, copilu', si fruntea sus!
...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
mah beast,imi pare sincer rau de tine,adica...mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris...chestia cu sexu e intradevar grava...poti sa incerci sa cumperi un lubrifiant pt ea dc nu se uda(am patit si eu,apropo sunt fata si am si eu 22 de ani),e trist cand se intampla asa.si faptul ca o ai cam mare(ca totusi size does matter da nici chiar asa:P) ar fi o problema,dar dc iei lubri ii mai usor,sau incearca cu condom ca ti-o face mai mica...cred,asa mi se pare mie
si,ai putea sa incerci sa o stimulezi si anal,macar cu degetul,ca o face sa se relaxeze vaginal si ii fain,pe bune:).
cred ca merita sa incerci pt bebe...nu puteti sa-l lasati fara un parinte...de acuma.eu cred ca va e greu...dc lasi sa treaca timp ea o sa depaseasca momentul si n-o sa mai fie iar bine niciodata.si inca ceva,lasa alcolul pt ca mai bine n-o sa-ti faca si...cu timpul o sa te distruga(eu am un exemplu graitor pe tatal meu si n-as vrea sa ajunga nimeni ca el,asa ca...renunta pana mai poti),si iti afecteaza si performantele sexuale si te strica de cap,si asa vad ca ai dat in depresie:(,trebuie sa te pui pe picioare,altfel n-o s-o mai cuceresti pe sotia ta.
totul este in mintea ta...
,nu te mai gandi cand o vezi ca n-o sa fie bun sexul si ca ea n-o sa aiba orgasm...dc nu puteti discuta,incearca ceva nou,incearca s-o legi la ochi de cand intra in casa si dupa aia,lasa-te dus de val,ea nu mai e otia ta,e doar o femeie pa care tu O SA O SATISFACI,intelegi...totul e simplu,fara stress!o saruti,o mangai,aprinzi lumanari(inainte),o lubrifiezi finutz peste tot si o sa fie bine...serios,doar sa fii relaxat,si nu intreba dupa aia dc a fost bine...o sa vezi.
sper sa te ajute sfaturile mele,sincer,astept sa raspunzi si sa-mi zici ca a fost bine
ah,si inca ceva,fara bebe acasa, ca o sa va distraga atentia:)
te-am pupat
si,ai putea sa incerci sa o stimulezi si anal,macar cu degetul,ca o face sa se relaxeze vaginal si ii fain,pe bune:).
cred ca merita sa incerci pt bebe...nu puteti sa-l lasati fara un parinte...de acuma.eu cred ca va e greu...dc lasi sa treaca timp ea o sa depaseasca momentul si n-o sa mai fie iar bine niciodata.si inca ceva,lasa alcolul pt ca mai bine n-o sa-ti faca si...cu timpul o sa te distruga(eu am un exemplu graitor pe tatal meu si n-as vrea sa ajunga nimeni ca el,asa ca...renunta pana mai poti),si iti afecteaza si performantele sexuale si te strica de cap,si asa vad ca ai dat in depresie:(,trebuie sa te pui pe picioare,altfel n-o s-o mai cuceresti pe sotia ta.
totul este in mintea ta...

sper sa te ajute sfaturile mele,sincer,astept sa raspunzi si sa-mi zici ca a fost bine
ah,si inca ceva,fara bebe acasa, ca o sa va distraga atentia:)
te-am pupat
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
Ce dracu sa taie daca e prea mare? nu stiti voi ca toate femeile sunt disperate dupa masura?mai Beast eu nu cred ca problema este ca nu o satisfaci. ce dracu!pot sa-ti spun ca si eu am avut vreo trei parteneri sexuali dar nici unul dintre ei nu m-a satisfacut, ba chiar pe unul il iubeam la disperare si sa stii ca ma simteam satisfacuta cand il vedeam pe el ca s-a simtit bine. Spui ca nu vrea sa comunicati, sa-ti spuna ce-i place, cum ii place. Da-o dracu de treaba ca eu cred ca ea s-a masturbat macar o data in viata si stie ce-i place si ce nu.inseamna ca si-a gasit pe altcineva daca nimi macar nu iti mai acorda o sansa, nu iti spune fanteziile ei sexuale. mie personal treaba asta nu-mi miroase a bine, mai repede imi miroase a un amant.
- zapacita
- Junior Member
imi pare f rau de situatia ta dar sa stii ca nu gandesti deloc matur si deja ai inceput sa-ti ratezi tineretea dar si viata,raspunde-mi la cateva intrebari si apoi analizeazale daca tot nu vrei sa mergi la control :
1.ai facut testul paternal? mi se pare c-am straniu sa se cotaie cu unul 8 ani iar cu altul 3 si tocmai cu tine sa aleaga sa faca copilul. de ce nu a facut cu primul a stat atata timp. adica ala vroia doar sex fara responsabilitati nu! daca intr-o pasa proasta de-a voastra s-a intalnit cu ala si s-a culcat cu el sau cu alt cineva?
2. eu daca eram barbat nu acceptam ca sotia mea sa-mi povesteasca aventurile ei,dar sa mai ma compare si sa ies inferior,daca aflam asta inainte de copil nici nu ma mai casatoream.
3.tu ce crezi in viata conteaza doar sexul?esti prea tanar si ai multe responsabilitati,n-ai spus servici ai, bani ai, poti sa intretii copilul mai si bei,crezi ca rezolvi ceva daca te imbeti,azi un pahar maine altul pana devii ca boschetarii care nu le mai pasa de nimic.
4. parintii tai ce te sfatuiesc sa faci?
5. eu te sfatuiesc sa iei o pauza, sa o lasi putin cam o luna , fara vizite poate doar telefoane, dar scurte (ce mai faci , copilul ce mai face), iar tu incearca sa schimbi ceva o alta tunsoare , ceva care sa te faca sa te simti bine si sa-ti dea incredera in tine. apoi incepi sa o inviti la pizza in locuri frumoase intime unde n-a mai fost dar poate iti aduci aminte ca ar fi vrut sa mearga , la intalniri adu-i floarea ei preferata dar dupa perioada de despartire adu-i un buchet imens sa vada ce simti tu pt ea fa-o sa se simta ca o printesa si mai ales nu mai incepe cu tampeniile cu udatu. o femeie nu se uda la comanda, daca este obosita stresata normal ca nu simte nici o placere si se enerveaza
6. daca nu rezolvi nimic nu te grabi ai o viata lunga inainte si fetele nu s-au terminat, poate nu a fost jumatatea ta, nu mai dispera si comportate ca un barbat . sa stii ca un adevarat barbat nu consta in cat de mare o are si de cat il tine ci de cum stie sa se descurce in viata sa faca traiul familei mai usoare. bafta! ;e
1.ai facut testul paternal? mi se pare c-am straniu sa se cotaie cu unul 8 ani iar cu altul 3 si tocmai cu tine sa aleaga sa faca copilul. de ce nu a facut cu primul a stat atata timp. adica ala vroia doar sex fara responsabilitati nu! daca intr-o pasa proasta de-a voastra s-a intalnit cu ala si s-a culcat cu el sau cu alt cineva?
2. eu daca eram barbat nu acceptam ca sotia mea sa-mi povesteasca aventurile ei,dar sa mai ma compare si sa ies inferior,daca aflam asta inainte de copil nici nu ma mai casatoream.
3.tu ce crezi in viata conteaza doar sexul?esti prea tanar si ai multe responsabilitati,n-ai spus servici ai, bani ai, poti sa intretii copilul mai si bei,crezi ca rezolvi ceva daca te imbeti,azi un pahar maine altul pana devii ca boschetarii care nu le mai pasa de nimic.
4. parintii tai ce te sfatuiesc sa faci?
5. eu te sfatuiesc sa iei o pauza, sa o lasi putin cam o luna , fara vizite poate doar telefoane, dar scurte (ce mai faci , copilul ce mai face), iar tu incearca sa schimbi ceva o alta tunsoare , ceva care sa te faca sa te simti bine si sa-ti dea incredera in tine. apoi incepi sa o inviti la pizza in locuri frumoase intime unde n-a mai fost dar poate iti aduci aminte ca ar fi vrut sa mearga , la intalniri adu-i floarea ei preferata dar dupa perioada de despartire adu-i un buchet imens sa vada ce simti tu pt ea fa-o sa se simta ca o printesa si mai ales nu mai incepe cu tampeniile cu udatu. o femeie nu se uda la comanda, daca este obosita stresata normal ca nu simte nici o placere si se enerveaza
6. daca nu rezolvi nimic nu te grabi ai o viata lunga inainte si fetele nu s-au terminat, poate nu a fost jumatatea ta, nu mai dispera si comportate ca un barbat . sa stii ca un adevarat barbat nu consta in cat de mare o are si de cat il tine ci de cum stie sa se descurce in viata sa faca traiul familei mai usoare. bafta! ;e
- maryann
- Junior Member
salut sau buna nu stiu ce anume esti fata sau baiat maryann , dupa nick presupun ca esti baiat...oricum sa iti raspund la intrebari :
1 .nu am facut testul paternal , este sigur al meu ...nu avea timp de intalniri pe ascuns stateam 18 ore cel putin pe zi impreuna...ala care a cotaito 8 ani , a fost baiat destept tasu are bani pe ala il tine in facultate pe banii ei , pt ca il iubea si ala se distra , si ii dadea ei mereu lectii spunea ea , cica ca ii spunea ca a inselato si ca asta este o lectie ca nu trebuie sa ai incredere niciodata in barbati ...si numai dintr-astea , cu celalalt 3 ani era unul din camin , ala la fel a folosito pana a ajuns si ala bine ...si a dato la garla , ma gasit pe mine mai milos si mai prost care nu imi sta in fire sa fac asa ceva .
2 . Ceea ce spui tu ca nu acceptai sa iti povesteasca ai dreptate , nici eu nu acceptam ...dar ca sa o pot face fericita acceptam orice , si ea imi spunea de aia ca aia faceau si dregeau in pat si eu nimik ...intelegi?intr-adevar ma simteam inferior ,chiar f inferior , ma afecta f mult pt ca o iubeam foarte mult ...nu pt ca e frumoasa , ca nu este cine stie ce , doar pt ca ma facut sa cred ca este mult mai speciala decat celelalte femei...nu stiu asta am simtit si am crezut . Insa s-a dovedit ca am trait o minciuna . Iar cu casatoria , ea spunea ca nu este ceva important sexul si ca n-are nimik ...acum insa s-a razgandit!
3 . Eu nu stiu ce sa mai cred...ce anume conteaza in viata , insa mi se pare foarte important sa nu te intereseze de nimik decat de persoana ta , insa eu sunt un om foarte slab si nu pot fi asa , nu stiu de ce dracu ...stii cum eh , greu se schimba un om ...servici , cu asta e cam greu ! Vezi tu sunt dansator , lucrez in italia castig foarte multi bani pt romania si anume 1800 de euro lunar , muncesc intr-adevar foarte mult , invat copii de 2 ori pe zi cate 2-3 ore ,apoi am o trupa care trebuie sa ii invat sa faca ca mine sincroanele care trebuiesc schimbate cat mai des si dansez si eu in fiecare seara in clubul sefului meu , mai avem si spectacolo in roma cateodata ,si trebuie sa fim la innaltime ,totul este in spatele meu , dorm foarte putin serile le pierd in club dansand , iar dimineata la 9 am antrenamente sa invat copii..deci banii nu sunt problema...iar cea ce spui cu bautura este adevarat , doar ca primele 3 sapt. nu mai puteam simteam un gol mare in suflet ...si imi era foarte rau te rog sa ma crezi , iar alcoolul imi crea liniste , adica ma calma un pic , si numai sufeream atat de mult ...orisicat ma cam facut prastie ..
4 . Parintii mei , sunt niste oameni foarte buni si cumsecade ...mama imi spune mereu ca nu ma merita si sa o las in pace ca fete sunt pe toate drumurile , si ca un copil creste el sa nu ma mai gandesc , si sa imi vad de viata innainte , tata imi spune mereu ca e nebuna femeia asta pt ca ...si ai mei spune tata au trecut prin greu , spunea ca daca ar fi fiecare femei si barbat ca ea , ar insemna sa iti faci copii si familii la orice pas , si sa tot continuui ....o familie insemna mult , insemna ca iti iubesti aproapele , bun ..rau deja este al tau ...si tu ti l-ai ales nu ti la bagat nimini pe gat ...
5 . Ceea ce spui tu cu pauza ai dreptate , acum chiar asta incerc ...sper sa reusesc , sunt un pic mai lucid acum , si imi dau seama ca deja ma vede ca pe un cocos prost , care canta doar cand spune gaina , dar asta eh ... nu ai cum sa vezi daca te mai iubeste sau merita sa mai faci ceva ...pana nu vezi ce are in cap , iar eu am incercat toate metodele deja ajunsesem la disperare la un moment dat si ma rugam de ea sa isi revina si sa se gandeasca bine ..ca eu o iubesc f mult si nu o sa mai gaseasca pe cineva ca mine ...sa o iubeasca si pe ea si pe copil atat de mult , dar orisica sincer sa fiu acum realizez , ca acum chiar daca ne vom impaca ...ceea ce mi-a facut ea o sa ma afecteze foarte mult in viitor orice as face , nu o sa ii mai dau atata importanta si am sa o ignor si eu , nevoit bineinteles pt ca si omu iubeste , iubeste...dar si cand i se intampla o chestie dintr-asta, ii vine sa urasca pe toata lumea crede-ma ca simt numai ura
...Iar ce spui tu cu peste o luna sa incep sa o scot in oras si tra la la....aici pot spune ca cred ca gresesti , odata ce ea nu va da nici un semn de telefon si de parere de rau ...sau eu stiu un "te iubesc " ar fi ceva frumos , nu crezi ? Cum sa ma duc iar sa o iau de la capat cu umilinta ...nu stiu ce sa zic ...
6 . Nu merge , nu merge o sa incerc sa imi revin si sa gasesc pe cineva , doar ca peste cateva sapt. tre sa plec in italia , si ma intorc in august pe la sfarsit , acolo nu prea am timp sa gasesc vreo fata muncesc zilnic ...
Multumesc pt ca mai acultat , speram ca toti oamenii buni sa isi gaseasca semenii , iar cei rai sa le dea d-zeu dupa suflet ...asta imi doresc ...multumesc inca o data
1 .nu am facut testul paternal , este sigur al meu ...nu avea timp de intalniri pe ascuns stateam 18 ore cel putin pe zi impreuna...ala care a cotaito 8 ani , a fost baiat destept tasu are bani pe ala il tine in facultate pe banii ei , pt ca il iubea si ala se distra , si ii dadea ei mereu lectii spunea ea , cica ca ii spunea ca a inselato si ca asta este o lectie ca nu trebuie sa ai incredere niciodata in barbati ...si numai dintr-astea , cu celalalt 3 ani era unul din camin , ala la fel a folosito pana a ajuns si ala bine ...si a dato la garla , ma gasit pe mine mai milos si mai prost care nu imi sta in fire sa fac asa ceva .
2 . Ceea ce spui tu ca nu acceptai sa iti povesteasca ai dreptate , nici eu nu acceptam ...dar ca sa o pot face fericita acceptam orice , si ea imi spunea de aia ca aia faceau si dregeau in pat si eu nimik ...intelegi?intr-adevar ma simteam inferior ,chiar f inferior , ma afecta f mult pt ca o iubeam foarte mult ...nu pt ca e frumoasa , ca nu este cine stie ce , doar pt ca ma facut sa cred ca este mult mai speciala decat celelalte femei...nu stiu asta am simtit si am crezut . Insa s-a dovedit ca am trait o minciuna . Iar cu casatoria , ea spunea ca nu este ceva important sexul si ca n-are nimik ...acum insa s-a razgandit!
3 . Eu nu stiu ce sa mai cred...ce anume conteaza in viata , insa mi se pare foarte important sa nu te intereseze de nimik decat de persoana ta , insa eu sunt un om foarte slab si nu pot fi asa , nu stiu de ce dracu ...stii cum eh , greu se schimba un om ...servici , cu asta e cam greu ! Vezi tu sunt dansator , lucrez in italia castig foarte multi bani pt romania si anume 1800 de euro lunar , muncesc intr-adevar foarte mult , invat copii de 2 ori pe zi cate 2-3 ore ,apoi am o trupa care trebuie sa ii invat sa faca ca mine sincroanele care trebuiesc schimbate cat mai des si dansez si eu in fiecare seara in clubul sefului meu , mai avem si spectacolo in roma cateodata ,si trebuie sa fim la innaltime ,totul este in spatele meu , dorm foarte putin serile le pierd in club dansand , iar dimineata la 9 am antrenamente sa invat copii..deci banii nu sunt problema...iar cea ce spui cu bautura este adevarat , doar ca primele 3 sapt. nu mai puteam simteam un gol mare in suflet ...si imi era foarte rau te rog sa ma crezi , iar alcoolul imi crea liniste , adica ma calma un pic , si numai sufeream atat de mult ...orisicat ma cam facut prastie ..
4 . Parintii mei , sunt niste oameni foarte buni si cumsecade ...mama imi spune mereu ca nu ma merita si sa o las in pace ca fete sunt pe toate drumurile , si ca un copil creste el sa nu ma mai gandesc , si sa imi vad de viata innainte , tata imi spune mereu ca e nebuna femeia asta pt ca ...si ai mei spune tata au trecut prin greu , spunea ca daca ar fi fiecare femei si barbat ca ea , ar insemna sa iti faci copii si familii la orice pas , si sa tot continuui ....o familie insemna mult , insemna ca iti iubesti aproapele , bun ..rau deja este al tau ...si tu ti l-ai ales nu ti la bagat nimini pe gat ...
5 . Ceea ce spui tu cu pauza ai dreptate , acum chiar asta incerc ...sper sa reusesc , sunt un pic mai lucid acum , si imi dau seama ca deja ma vede ca pe un cocos prost , care canta doar cand spune gaina , dar asta eh ... nu ai cum sa vezi daca te mai iubeste sau merita sa mai faci ceva ...pana nu vezi ce are in cap , iar eu am incercat toate metodele deja ajunsesem la disperare la un moment dat si ma rugam de ea sa isi revina si sa se gandeasca bine ..ca eu o iubesc f mult si nu o sa mai gaseasca pe cineva ca mine ...sa o iubeasca si pe ea si pe copil atat de mult , dar orisica sincer sa fiu acum realizez , ca acum chiar daca ne vom impaca ...ceea ce mi-a facut ea o sa ma afecteze foarte mult in viitor orice as face , nu o sa ii mai dau atata importanta si am sa o ignor si eu , nevoit bineinteles pt ca si omu iubeste , iubeste...dar si cand i se intampla o chestie dintr-asta, ii vine sa urasca pe toata lumea crede-ma ca simt numai ura

6 . Nu merge , nu merge o sa incerc sa imi revin si sa gasesc pe cineva , doar ca peste cateva sapt. tre sa plec in italia , si ma intorc in august pe la sfarsit , acolo nu prea am timp sa gasesc vreo fata muncesc zilnic ...
Multumesc pt ca mai acultat , speram ca toti oamenii buni sa isi gaseasca semenii , iar cei rai sa le dea d-zeu dupa suflet ...asta imi doresc ...multumesc inca o data
- Beast
- Junior Member
Problema ta e cam complicata, dar sa stii ca in unele puncte ma regasesc si eu in povestea ta(eu ma excit cam greu).Noi am ramas impreuna si am incercat sa rezolvam problema noastra prin comunicare si sincer a functionat...La inceput nu ajungeam deloc la orgasm (si pe mine ma cam durea),iar acum facem mai mult sex oral, ca inainte si ma excit mult mai tare si mai repede.
Parerea mea e ca ea nu prea vrea sa fie bine. Pe tine te admir... si sincer ea nu merita atata dragoste din partea ta. Poate e mai bine asa ca pleci un timp...Poate ea s-a hotarat sa aiba un copil cu tine tocmai fiindca tu ai posibilitatzi materiale, fiindca nu imi pot da atunci seama de ce ea nu vrea sa lupte acum pt relatzia voastra.
Si cred ca problema ta nu ar mai fii atat de mare daca tu ai avea mai multa incredere in tine, iar pe ea caut-o in continuare dar nu-i mai arata atata atentzie,fii aparent indiferent...fiindca asa o vei pune pe ganduri.
Parerea mea e ca ea nu prea vrea sa fie bine. Pe tine te admir... si sincer ea nu merita atata dragoste din partea ta. Poate e mai bine asa ca pleci un timp...Poate ea s-a hotarat sa aiba un copil cu tine tocmai fiindca tu ai posibilitatzi materiale, fiindca nu imi pot da atunci seama de ce ea nu vrea sa lupte acum pt relatzia voastra.
Si cred ca problema ta nu ar mai fii atat de mare daca tu ai avea mai multa incredere in tine, iar pe ea caut-o in continuare dar nu-i mai arata atata atentzie,fii aparent indiferent...fiindca asa o vei pune pe ganduri.
-
no_name - Junior Member
beast, iar o sa zici ca-s vrajitoare si-tz zic numa de rau de "iubita" ta, dar...ok, so, ai bani, ai situatie, ce-ar fi sa-tz traga fata un copil, sa-sh asigure viitoru'? ok, a facut-o si pe asta si acum nu te mai vrea...tz-am mai zis, inainte sa aflu de italia si de dansatori si altele...ia-tz catrafusele si du-te! si cand te-oi intoarce, daca te intorci si te intereseaza ce face, vezi atunci...si vezi cu alti oki...parerea mea
fruntea sus, copilu'

fruntea sus, copilu'

...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
Nanuka scrie:Cele mai bune sfaturi vin din partea familiei , nu de la niste necunsocuti. Iti recomand un doctor psiholog.
pai shi daca omu n-are un pisalog prin famelie, ce te faci?
-
nocturna - Mesaje: 8725
mah beast...
stii ce cred eu...ca tu esti o mula de om care s-a lasat dus cum a vrut a ta femeie:( cu toata parerea de rau...am inteles gresit(poate pt ca n-am citit tot) dar problema ta nu e sexuala,adica...mi se pare ca e mai degraba ceva stricat la comunicare...
da stii ce,ai primit sfaturi de tot felul,eu imi retrag primul sfat si zic ca poate ar fi mai bine sa-ti vezi de drum,copilul e si al tau,legea te lasa sa petreci timp cu el,ea nu ti-l poate lua,platesti pensie si-ti continui viata...pt ca,am inteles ca ai 22 de ani,eu cred ca,asa cum zic ai tai...ai toata viata inainte si ar fi pacat sa ti-o f...asa,sincer
si asteptam sa ne spui decizia finala:)
te-am pupat
da stii ce,ai primit sfaturi de tot felul,eu imi retrag primul sfat si zic ca poate ar fi mai bine sa-ti vezi de drum,copilul e si al tau,legea te lasa sa petreci timp cu el,ea nu ti-l poate lua,platesti pensie si-ti continui viata...pt ca,am inteles ca ai 22 de ani,eu cred ca,asa cum zic ai tai...ai toata viata inainte si ar fi pacat sa ti-o f...asa,sincer
si asteptam sa ne spui decizia finala:)
te-am pupat
-
imi place de voi in cazul lui nonick , frate jos palaria ai mare dreptate ...dar cand esti mitit , si mintit BINE ...pai atunci nu stiu daca mai tine de prostie , cred ca mai degraba i-as spune eu viclenie ...si in ceea ce spune cometa , sa stii ca nu e de bani pt ca ea nu vrea nimik de la mine , decat bineinteles ce am facut pana acum la casa, si toate bunurile dobandite in rest spune ea ca nu o intereseaza nimik , momentan zice ca este foarte confuza si ca cand o fi hotarata ori va divorta ori daca nu se va intoarce la mine ,dar totusi sa fim seriosi chestia asta va afecta in viata....dupa o tragedie ca asta o reimpacare...nu va mai fi o iubire ca-n povesti , va fi o iubire cu reprosuri poate si cu prea putina atentie , corectati-ma daca gresesc ....a trecut o luna si putin si am devenit un pic mai lucid , intr-adevar am inceput sa o iau si eu cum spune ea "ca atare " , voi incerca sa ma port rece , sa nu ii mai dau atentie absolut deloc , decat telefoane sa o intreb de bebeul meu ....si poate si de "ce mai faci" atata tot , cum spune si no name , care are si el dreptate in privinta comunicarii ...intr-adevar consider ca iubirea e mai presus te toate , dar vezi tu no name ....dupa cum cred ca bine stii , sunt oameni si oameni , caracatere si caractere , educatii si educatii ...ce sa iti mai zic fiecare om gandeste in felul lui , un om retras si care nu intelege sensul comunicarii ...sau sa asculte pareri ale altora , macar asa de dragul ascultarii nu ai cum sa il schimbi sau cum sa comunici cu acel om orice ai face ! In cazul nevestei mele ...ce sa zic este o femeie ori rece ca dracu , ori vicleana ....ori nebuna (inconstienta vreau sa zic) , ori dumnezeu stie ce si cum si cu cine a stat cat am fost eu plecat si o fi schimbato altu , numai inteleg nimik , si nici nu imi da nici o speranta ....si asa ca voi incerca sa trec si eu peste usor ,usor si in ceea ce priveste ca am situatie , ei bine sa stiti ca noi cand ne-am cunoscut faceam cd-uri pirat si castigam maxim 5 milioane pe luna , eram bagabond ...ea ma schimbat total , mi-am uitat prietenii ,si am lasat totul in urma in afara facultatii si a dansului , care multumesc lui D-zeu ca mi-a dat minte si nu am facut vreo prostie ca ma indragostisem lulea de ea !:( Mda ce sa mai zic deci asta a fost cu situatia financiara eu zic ca cade ...si unde mai pui ca m-am chinuit ca dracu acolo in italia , e o poveste lunga ca dracu si aia...dar usor usor o sa va mai precizez cateva amanunte si despre italia , ceea ce este adevarat este ca acum muncesc ca dansator in italia , dar mi-am gasit acest post dupa abia 3 luni de zile in care am facut foamea , am dormit pe unde am apucat si am muncit in cele mai nenorocite locuri cu ziua...asa ca nu sunt chiar boier intelegeti , va multumesc ca ma ascultati in continuare sa stiti ca datorita voua am mai capatat incredere in mine , vreau sa multumesc si acestui site care pe mine cel putin ma ajutat foarte mult si cred ca nu numai pe mine ,dar vorbind din punctul meu de vedere ...toti cu care am discutat pana acum aici mi se par niste oameni minunati , si sper sa aveti parte de bine toata viata , fara complicatii ca tare sunt nenorocite sfatul meu este: "innaintea copilului si a casatoriei , aveti mare grija ca va intelegeti in TOATE , nu numai la pat ...sau eu stiu la vorba lunga sau cine stie ce alte tampenii , viata este lunga si trebuie sa ai cu cine sa o duci mai departe ,sa stii ca ai pt cine trai ...reciproca este adevarata " , va multumesc prieteni toata stima pt voi Florin ma numesc ....
- Beast
- Junior Member
pe mine ma cheama roxana,si pt voi,prietenii mei,roxy...si...cum zice ana.nu sunt asa nebuna(cred),cum par
dar stii ce cred eu beast?ca tu de fapt ai totul destul de klar in minte doar ca aveai nevoie sa le auzi mai dur poate(de la unii) ca sa te faca sa te hotarasti...mie mi se pare ca esti un baiat deosebit,cel putin din cat am citit ce ai scris tu pe-aic
vad ca ti-ai facut deja un fel de plan de bataie:),eu sper sa-ti fie bine!
dar stii ce cred eu beast?ca tu de fapt ai totul destul de klar in minte doar ca aveai nevoie sa le auzi mai dur poate(de la unii) ca sa te faca sa te hotarasti...mie mi se pare ca esti un baiat deosebit,cel putin din cat am citit ce ai scris tu pe-aic
vad ca ti-ai facut deja un fel de plan de bataie:),eu sper sa-ti fie bine!
-
pure sugar , mersi pt complimente ...ce sa zic , stii cum este pana nu cunosti omul indeaproape nu stii ce se ascunde sub fusta lui !In ceea ce priveste ceea ce spui tu , cred ca ai perfecta dreptate... simteam nevoia foarte mult mai ales de prieteni , care sa ma inteleaga si sa ma sprijine in momentele astea , acum sa stii ca sunt destul de lucid , am cunoscut pe cineva pe net ...inca nu ne-am intalnit , nici nu am de gand sa ma grabesc . Graba strica treaba , stim bine asta cu toti ...si intr-adevar cred in asta! Draga Roxi tin sa iti spun ca orice om greseste in viata , orice om este pacalit macar odata , orice om simte nevoia sa iubeasca macar odata , orice om se simte iubit macar odata ....orice om are suflet , rau ...bun este sufletul lui , si sa stii ca unii il vad rau iar altii bun ...nu o sa existe niciodata oameni perfecti , iubiti de toata lumea si apreciati ...ca si la calculator , omul are erorile lui ( baguri din nastere cred
) ...asta este doar o simpla parere care pt multi nu conteaza , dar totusi este parerea mea !
Va pup pe toti , va mai tin la curent cu noutati ....

- Beast
- Junior Member
beast...
sunt perfect de acord cu ce zici tu despre oameni si cum sunt ei,e din pacate adevarat ca suntem pacaliti fara sa stim,si judecati pe nedrept...asta e
cat despre oile noastre:),de fapt ale tale,ma bucura sa aud ca ai gasit pe cineva(chiar dc pe net),asta arata ca esti dispus sa treci peste ce-a fost,ma bucur:)
te-am pupat,astept vesti
cat despre oile noastre:),de fapt ale tale,ma bucura sa aud ca ai gasit pe cineva(chiar dc pe net),asta arata ca esti dispus sa treci peste ce-a fost,ma bucur:)
te-am pupat,astept vesti
-
nonick draga , nici eu nu inteleg ...poate nu a fost o pacaleala , dumnezeu stie ca ea nu prea spune mare lucru decat ca ea nu ma iubit cu adevarat cum as fi meritat spune ea si va precizez si eu , si ca merita si ea sa fie fericita ....si cu asta basta 

- Beast
- Junior Member
auzi, bre` da` ai incercat si cu d`alea mai "raf" ca am auzit ca fumeile astea (cik as fi si eu una printre ele...) se escita daca esti mai rau... cu alte cuvinte altoeste`o fratie ca poate fetei i-o placea sa fii mai dur, iar tu esti prea "sensitive"...
Vorba lu` Sod (e cu copyright?!) "rape me gentle" (daca am reprodus corect)...
Acum serios.
Te-ai gandit vreo secunda ca poate singura greseala pe care o faci e aceea ca iti pasa prea mult?! Te-ai gandit vreo secunda ca poate tocma` pt ca te gandesti prea mult la ceea ce ar vrea ea de la tine (si la fericire ei bla bla bla) gresesti?! (Daca da, suna la 89.89.89...
- un picutz de umor nu strica.. chear up).
Stiu ca suna a "nouacincinouacinci cu Cristian Arde-i" da` sinceramente iti spun: TE AGITI PREA MULT si cred ca asta o determina si pe ea sa nu te ia in serios (stiu ca suna contradictoriu)...
Crede-ma: oamenii sunt niste animale carora le place vanatoarea. Cred ca se numeste ... masochism si cred ca exista in fiecare dintre noi (chiar si in prietena ta... se pare).
Cu respect, sa traitzi`
"Pisi-oloaga de servici"
(ea te`mpinge ca sa pici)
Vorba lu` Sod (e cu copyright?!) "rape me gentle" (daca am reprodus corect)...
Acum serios.
Te-ai gandit vreo secunda ca poate singura greseala pe care o faci e aceea ca iti pasa prea mult?! Te-ai gandit vreo secunda ca poate tocma` pt ca te gandesti prea mult la ceea ce ar vrea ea de la tine (si la fericire ei bla bla bla) gresesti?! (Daca da, suna la 89.89.89...

Stiu ca suna a "nouacincinouacinci cu Cristian Arde-i" da` sinceramente iti spun: TE AGITI PREA MULT si cred ca asta o determina si pe ea sa nu te ia in serios (stiu ca suna contradictoriu)...
Crede-ma: oamenii sunt niste animale carora le place vanatoarea. Cred ca se numeste ... masochism si cred ca exista in fiecare dintre noi (chiar si in prietena ta... se pare).
Cu respect, sa traitzi`
"Pisi-oloaga de servici"
(ea te`mpinge ca sa pici)
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287