Matrimoniale: Fete cu fete si baieti cu baieti!
149 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Initial trimis de ROMIKA
chrysilla, tu chiar esti de groaza........hotaraste-te odata, ai prieten sau nu?
cum adica ai, dar nu ai pentru ca e plecat in spania...?
Sunteti de groaza,m`am saturat de voi...matrimoniale,nematrimoniale,scrie,nu scrie,de ce`i asa si nu`i asa... Am prieten,de fapt e iubit,dar nu e langa mine ,de aia zic ca`s singura...si imi caut si o iubita.....e clar acum???? Of,Doamne...........
- Chrysilla
- Junior Member
Initial trimis de Chrysilla
Tu n`ai vazut ce`a scris? E cam departe...si in momentu` de fata trec printr`o depresie si n`am chef de nimik...cu atat mai putin de sex...
Ma bucur sa stiu ca ai fi acceptat

Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
EvilAngel scrie:Dupa ce m-am straduit sa citesc cat de cat atent toate postarile ...
am ajuns si eu la cateva concluzii.
Una ar fi ca totu' pana acu' a fost off-topic.
A doua ar fi ca fetele astea "lesbi" au cunoscut la viatza lor o pootza care nu a fost buna de nimic,au in jurul lor doar niste badarani de copii-barbati care dezgusta nu numai niste femei ci pe toata lumea.
Si li se pare ca sexul cu o femeie inseamba ca esti lesbi.Teorie total gresita.O sa imi sara in cap si o sa imi zica ca nu e doar sex intre ele...ca e mai mult decat atata e si dragoste si iubire.Atunci le intreb eu pe ele, le-au marturisit parintilor despre dragostea lor?
Poate cand o sa reveniti cu picioarele pe pamant o sa va dati seama ca viata nu inseamna doar sex !!!
Ok...sa o luam cu inceputul:
1. un lucru admirabil ceea ce ai facut tu pentru ca eu nu am citit decat ultimele 7-8 posturi...nu am avut rabdare sa citesc de la inceput sorry lume dar nu cred ca va intereseaza atat de mult daca am citit sau nu tot...cum nici pe mine nu prea ma intereseaza tot ce ati scris voi
2. sexul cu o femeie nu inseamna ca esti lezby ca eu de ex nu sunt lezby...sunt hetero

2. si acum sa contrazic putin ceea ce am zis mai sus o sa fiu de aceeasi parere cu tine la afirmatia ca "viata nu inseamna numai sex"....dar in mare parte asta ar fi scopul oamenilor...in lipsa unui tel dat de natura...unei functii bine definite iata ca omul si-a facut singur unu...procreerea...
as vrea sa fiu on-topic dar din pacate nu stiu care-i faza cu topicul...
eu caut pe cineva...care sa fie 80% diferita de mine...10% sa aiba aceleasi gusturi cu mine...si 10% sa nu aflam niciodata unul despre celalalt...nu vreau sa fiu cu cineva despre care stiu totul pentru ca devine previzibila intr-un fel sau altul...si intotdeauna putin mister adauga ceva frumos la o relatie...de lunga durata...ok...gata ca deja mi-am tocit tastatura si cred ca degeaba...
i do not approve with what you are saying but I will defend to the death your right to say it
- Recall_me
- Junior Member
mha, eu nu mai scriu aici pentru ca aici se cauta fete pentru fete si baieti pentru baieti.. ori eu nu caut baiat pentru mine si nici fata pentru nevasta-mea...asa ca..
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
- ROMIKA
- Junior Member
Hehe...ce poate sa se intample? te transformi intr-o persoana bisexuala...pentru ca acum itzi place sexul cu barbatii...descoperi ca itzi place si cu o femeie...deci devii bi.
Apropo....imi place ideea ta
Nu vrei sa discutam mai multe pe mail? O sa vezi tu de ce !!!
Apropo....imi place ideea ta

Nu vrei sa discutam mai multe pe mail? O sa vezi tu de ce !!!
Hell is gone and heaven's here
Now scream
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
Serios....chiar vreau sa incerc cu o femeie....nu exista nici un fel de propuneri?
Am iubit, imi plac barbatii, imi place sexul cu un barbat.....dar cred ca sunt in perioada in care am chef sa fac altfel decat am fost obisnuita pana acum.
S-ar putea ca in 3 zile sa apreciez lipsa oportunitatii si implicit a unei experientze de acest gen, s-ar putea sa ma razgandesc atunci cand voi avea ocazia, dar........vreau si eu sa incerc!!!!!
Am iubit, imi plac barbatii, imi place sexul cu un barbat.....dar cred ca sunt in perioada in care am chef sa fac altfel decat am fost obisnuita pana acum.
S-ar putea ca in 3 zile sa apreciez lipsa oportunitatii si implicit a unei experientze de acest gen, s-ar putea sa ma razgandesc atunci cand voi avea ocazia, dar........vreau si eu sa incerc!!!!!
- an angel
- Junior Member
De ce trebuie sa fii ironic........? Nu vreau femei, vreau doar o singura experientza sexuala, atat. Oricum am prieten si crede-ma ca imi este suficient. Probabil, daca ar stii ce vreau, ar fii convins ca am luat-o ranza......
- an angel
- Junior Member
Nu sint ironic! Nu, asta nu. Nu ma cunosti. Faptul ca vrei sa incerci o experienta sexuala cu o femeie, nu ma face sa ma gindesc ca ai luat-o razna! Sint un spirit libertin, cum zicea cineva odata...ceea ce nu pot spune despre prietenul tau..
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Daca prietenul meu nu gandea asa si daca nu ar fi atat de posesiv si atat de conservator, nu m-ar avea pe mine acum....:-)...ceea ce te asigur, ar fi insemnat o pierdere (asta da modestie ...:-) ). Nu as accepta nicioadata, nici macar la nivel de idee, sex in 3 (cu prietenul meu) sau cupluri...sau alte chestii de genul acesta.....Tot ceea ce vreau este pur si simplu sex, o singura data, cu o femeie....si nimic mai mult si fara sa se repete...(sper sa nu-mi placa :-))))) ) Asta doar pentru sufletul meu....si fara sa stie prietenul meu :-)))))
- an angel
- Junior Member
S-ar parea (daca ar fi sa examinam corect dorintzele) ca nu sunt atat de conservatoare.....Si oricum, nu e problema de a fi inchis la minte, ci de a iubi o persoana si de a dori sa fie a ta....stii, sentimentul acela de apartenenta?...sau poate nu stii, sentiment cu care sunt intru totul de acord....Oricum, multumesc pentru urare!
- an angel
- Junior Member
sa fie intr-un ceas bun fetelor...rolex de aur
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
io ziceam ca eshti inkisa pentru ca, deshi vrei sa incerci cu o fata, nu ai accepta sa o faci in 3 :p iar cu o fata vrei doar o data, si speri sa fie nashpa, din start refuzi ideea ca s'ar putea sa fie mishto shi sa o faci de mai multe ori ;-) deci o faci doar ca sa fie facuta, sa bagi si experientza asta la album :lol: ... sau ca asha e la moda in ziua de azi
sau poate greshesc io ?

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Offfffff.....complicata e mintea barbatilor...Vreau sa incerc cu o fata pentru ca vreau sa vad cum e......nu am asteptari, nu am sperante, nu am prejudecati, vreau doar sa simt ce simt (nu stiu daca ma intelegi)....poate imi place, poate o sa se mai intample, poate nu-mi place si atunci problema e mai simpla.......
Oricum, iubesc prea mult tot ceea ce iti ofera un barbat (incepand cu pozitie in societate, familie......si terminand cu sex) pentru a incheia acesta capitol :-)))))
Oricum, iubesc prea mult tot ceea ce iti ofera un barbat (incepand cu pozitie in societate, familie......si terminand cu sex) pentru a incheia acesta capitol :-)))))
- an angel
- Junior Member
an angel scrie:Vreau sa incerc cu o fata pentru ca vreau sa vad cum e......nu am asteptari, nu am sperante, nu am prejudecati, vreau doar sa simt ce simt.
Doamne... cateodata as vrea sa fiu fata... macar pentru optiunea asta...
Si va rog mult... nu-mi spuneti ca optiunea o am si asa...
- miHaimm
- Junior Member
OK, m-ai convins, dau si eu anunt:
Vreau sa incerc cu un baiat pentru ca vreau sa vad cum e......nu am asteptari, nu am sperante, nu am prejudecati, vreau doar sa simt ce simt.
M-am gandit mai bine la ce simt si schimb anuntul in:
Vreau sa incerc cu o fata pentru ca vreau sa vad cum e......nu am asteptari, nu am sperante, nu am prejudecati, vreau doar sa simt ce simt.
Vreau sa incerc cu un baiat pentru ca vreau sa vad cum e......nu am asteptari, nu am sperante, nu am prejudecati, vreau doar sa simt ce simt.
Vreau sa incerc cu o fata pentru ca vreau sa vad cum e......nu am asteptari, nu am sperante, nu am prejudecati, vreau doar sa simt ce simt.
- miHaimm
- Junior Member
miHaimm scrie:OK, m-ai convins
- miHaimm
- Junior Member
mihaimm, nu mai da quote la postul anterior, te rog. Si daca vrei sa modifici postul, foloseste butonul pe care scrie "edit".
Multumesc pentru atentie.
Multumesc pentru atentie.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
149 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5