Credeti ca intr-o relatie pe primul plan e sexul?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde Joao » Dum Mar 14, 2004 1:49 pm

gagica.
io zic ca e super necesar sexul intr-o relatie.
adica si daca ai o prietena buna, cu care doar esti prieten, daca nu sunteti amandoi fututi de altii/alte, nu o sa va mearga datorita tensiunilor sexuale ce apar in mod inevitabil.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Joao » Dum Mar 14, 2004 1:51 pm

adica si daca ai o prietena buna, cu care doar esti prieten, daca nu sunteti amandoi fututi de altii/alte, nu o sa va mearga datorita tensiunilor sexuale ce apar in mod inevitabil.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

curata alchimie

Mesajde Josefine » Mie Mar 17, 2004 8:29 pm

proXtu scrie:da' shi daca ei este incompatibili dpdv sexual se duce draq toata relatzia, oricat de bine s'ar intzelege sau ar comunica, nu ? :D

Ca bine spui!Mare lucru si compatibilitatea asta.Cu unele persoane te simti bine (frumos,destept,apreciat si rasfatat)chair din prima clipa.Si cand mai ajungi sin pat...Raiul!De cele mai multe ori,abia dupa ce-am facut amor , m-am simtit cu adevarat iubita!Cred ca abia dupa ce faci dragoste si iti dai seama ca esti compatibil cu partenerul, atat fizic cat si mental,incepe si inima sa bata cu adevarat pentru el.
Josefine
Junior Member

Mesajde Tanase » Mar Mar 23, 2004 7:45 pm

Daca privesti orice relatie ca un mecanism, vei descoperi ca in orice mecanism, toate rotitele trebuie sa functioneze. iar sexul e o rotita. Daca o rotita nu merge si mecanismul se strica.
Tanase

Anterior

Înapoi la Sex