public display of affection

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

public display of affection

Mesajde theOffender » Joi Iul 22, 2004 7:57 am

englejii au inventat shi un termen pt. chestia asta: PDA, oops! shi chestia e ca daca e sa merg cu mindra mea mina in mina pe plaja sau pe strada e ok, s-o sarut in loc public sau s-o cuprind de mijloc inseamna no sex tonight, "tzi-am zis sa nu faci chestiile astea in public"...

am mai fost in relatzii insa n-am avut astfel de probleme. sau cel putzin daca au fost am fost orb. insa recent am vazut un film (unde culmea tipu era cel cu PDA problem) shi uitindu-ma shi la nishte website-uri pt. relatzii am descoperit ca PDA poa' sa fie un turn off!...

m-ash bucura sa aud nishte opinii.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde goni_q » Joi Iul 22, 2004 8:47 am

cred ca nu exista ceva mai romantic sau o dovada mai mare de iubire pt cineva decat PDA ....
so I would be happy receiving such an amazingly great behaviour!!

bineinteles nu la fiecare gaura de metrou sau supermarket, dar din cand in cand in ploaie, intr-o plimbare lejera, la iesirea din restaurant.....
sunt
PRO PDA....
goni_q
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Iul 22, 2004 3:24 pm

tO
te cred, ca shi eu am avut aceeashi problema cu exul. Englejii sunt atat de preocupatzi de "ce zice lumea" ca te apuca rasul. Potzi sa fii beat in public- nu-tzi zice nimeni nimic. da sa te fereasca Dzeu sa itzi pupi consortul sau iubitul pe strada- ca e prapad.
Idiotzi
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Camelia » Joi Iul 22, 2004 9:48 pm

La irlandezi nu le pasa cand si unde ce faci, absolut deloc. Si e foarte bine, daca iti face placere sa areti ce simti, evident cu limite, se poate oriunde. Sunt de acord, de ce nu. Chiar iti cade bine un pupic, o atingere.
Camelia
Junior Member

Mesajde valbog » Joi Iul 22, 2004 9:56 pm

Sarutul in public de exemplu imi place la nebuni ma face sa ma simt super si imi place sa arat tuturor ca iubesc si ca sunt fericit.....asta era mai de mult....acum nu mai pot face asta pt ca m-ar linsha oamenii pe strada....dar e ok...tot iubesc chiar si fara PDA!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Iul 22, 2004 11:05 pm

e o diferentza mare intre englezi shi irlandezi. Irlandezii sunt deschishi, prietenoshi shi in general de treaba. Beau ca dracii, sunt sinceri shi violentzi.
Englezii sunt cea mai constipata natzie
supermouse
Junior Member

Mesajde weed13 » Joi Iul 22, 2004 11:12 pm

corect ba. da de ce sa te pupi in public? ce, esti nebun sa le arati lu altii ca tu iubesti sau tii la cineva? nu, ii mai bine sa te iei dupa ce zic altii, pentru ca printre altii traiesti. mi se pare perfect normal sa nu te pupi cu pretena/u in strada, doar ea nu ii altii... si daca ea/el nu vrea sa faci asta, atunci asa sa faci, pt ca doar ea/el ieste una/unu dintre cele/cei mai faini uameni, pt ca se ghideaza dupa principiu iexpus mai sus, adica ma iau dupa altii ca traiesc printre ei, si deci, trebuie sa imi pese, pt ca daca nu is repede catalogat. si de ce sa mi se rupa? pt ca mie nu poate sa mi se rupa, nu cumva sa ies umpic din tipar.
deci da, is perfect de acord sa nu faci asta in public. :nope:
weed13

Mesajde valbog » Joi Iul 22, 2004 11:27 pm

nci cand esti indragostit lulea sa nu faci asa?
mi se pare o adevarata marsavie sa nu poti face asta pe strada ( sa te saruti nitel ) pt ca-i deranjeaza pe moshi si pe babe! asta e culmea! ei poate ca nu o faceau in mijlocul strazii, dar pe la colturi sigur se sarutau!

si ce daca traiesc printre altii, dar acei altii nu-mi dau mie bani sa traiesc asa ca nu au nici un drept sa-mi spuna ce sa fac...si in p[lus nu e un gest urat sa-ti arati afectiunea in public...totul mere pana la limitele bunului simtz...
valbog
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Iul 23, 2004 6:41 am

normal ca ii dernjeaza pe mosi si babe! nu de alta, dar ar dori si ei. si cum le-ar sta sa se pupe-n public (sau oriunde-n alta parte) ? ce-ar zice tinerii cuminti? ce exemplu de buna crestere le-ar da?

deci da. sunt de acord cu PDA.

in schimb sunt impotriva batutului pe strada (si in oricare alt loc) a nevestelor, a iubitelor, a copiilor si a animalelor.

asa. si a covoarelor. drept pentru care eu nu am covoare.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde theOffender » Vin Iul 23, 2004 7:10 am

nu l-a asta m-am referit cind am mentzionat PDA.
eu shi mindra mea aveam un club pe cae-l frecventam destul de des shi aveau un grup de prieteni, ai mei totzi masculi ca shtii cum este ca shi barbat sa ai prea multe prietene cind eshti intr-o relatzie se considera 1/2 cheating iar ea datorita naturii profesiei ei (ziarista / jurnalista) avea shi barbatzi ca shi prieteni. eu ma duc zic salut , salut shi ma ashez la o masa mai retrasa ca sa ne vedem de conversatzie... eau insa tot mai povestea, de la greetings trece la conversatzie, iar mai apoi la polemica. dupa 10 minute ma apropii, imi pun mina in jurul ei o sarut pe cap shi ii dau de intzeles sa vina sa ne petrecem seara impreuna...
ce mi-or auzit urechile acasa, uf!
ca dice o trebuit eu sa fac chestia asta de parca ash fi dat de intzeles ca sunt proprietaru' ei shi magarii de genu acesta
shi atunci am intzeles ca anumite femei (shi pe urma am intzeles ca shi barbatzi) sunt impotriva gesturilor de tandretze in public. shi nu inseamna ca nu te iubesc, inseamna ca vor sa mentzina un fel de aura de libertate in jurul lor. ceva de genul: "sunt intr-o ralatzie insa sunt available in acelashi timp. sunt available da asta nu inseamna ca ma duc la pat cu tine".
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde supermouse » Vin Iul 23, 2004 7:11 am

asta e magaria necko- inca nu am vazut pe nimeni in iukei sa protesteze daca nea Singh ishi bate consuarta pa strada...
supermouse
Junior Member

Mesajde goni_q » Vin Iul 23, 2004 9:40 am

pai atunci ma scuzi din ce scrii tu aici .......ea nu prea este "in relatzie cu tine".ci cu always available.....deci normal ca nu e ok PDA..pt ca sutn conditii critice....da ia sa imi fi facut mie asa ce ma mai mieunam pe lg tine si nu mai scapai de mine toata seara......
nu inteleg cum vine asta te iubesc da nu ma pup ain public....
e ok daka eo chestie business ..dar daca e club ...si mergi cu prietenii care toti stiu ca sunteti impreuna.....e nashpa.......parerea mea......
goni_q
Junior Member

Mesajde valbog » Vin Iul 23, 2004 11:45 am

e ca si cum te-ai imbata cu apa rece... asta nu e relatie adevarata e doar asa o chestie pe care nici nu o pot denumi....deci....PDA este exclus!
valbog
Junior Member

Mesajde mihneap » Vin Iul 23, 2004 3:50 pm

Da, sunt de acord sa imi exprim sentimentele in public (oricare ar fi ele). si cand zic "sa le exprim", ma refer la tinut de mana, atingeri, sarutari, dar totul cu un ridicat nivel de bun simt, desi in unele cazuri sar calul, depinde de situatie. Deci PDA este mai mult decat ok in cazul meu.

Offender, cred ca ai o mica problema cu mandra. Nu mi se pare normal sa se simta 'ingradita' cand tu o iei in brate si o saruti, mai ales ca erati intre prieteni. E posibil ca tu sa fii sigur de sentimentele ei fata de tine, dar mie unul, o faza de genul asta mi-ar da mult de gandit. Faza cu available mi se pare de rahat. Ori e cu tine, ori e libera, indiferent ce inseamna liber. Eu in locul tau as ramane un pic pe ganduri si as purta o discutie cu ea. Nu prea cred ca e normal.
mihneap
Junior Member

Mesajde valbog » Vin Iul 23, 2004 5:47 pm

daca se simte ingradita poate ca ar trebui sa-i faci o gradinita ...ori de flori...ori de copii!
valbog
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Iul 24, 2004 2:20 am

Cred ca ienglejii ie prosti , daca-s asa cum zici tu zupa ; adica sa nu-ti fie rusine ca te-a vazut lumea beat da' sa-ti fie rusine ca te-a vazut lumea pupandu-ti mandra .. Deci sunt pro PDA

Nu vroiam sa scriu neaparat aici , vroiam doar sa arat acest link http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=292282&postcount=17 unui anumit user , ca sa stie ca scuzele nu ma ajuta cu nimic .
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde supermouse » Sâm Iul 24, 2004 4:38 am

the Offender
look
that is not a relationship. Imi pare rau, dar cred ca ai nevoie sa te uitzi la fapte.
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Iul 24, 2004 10:23 am

va multzumesc la toata lumea, pentru ca am vazut ca de fapt sunt un om normal. relatzia in cauza a fost cu o englezoaica shi s-a intrerupt anul trecut. insa am pus postul aici deoarece am vrut sa intzeleg daca a fost just me sau diferentza de cultura. shi asha cum am vazut, este cazu' cu cultura...
theOffender

Mesajde goni_q » Sâm Iul 24, 2004 10:45 am

nu stiu daca neaparat poti sa o pui pe seama culturii....
cred ca totusi este de vina individul in parte ......
nu toti englejii "E" proshti cum nici toti romanii "e" dejtebtzi!

pb nu era relatzie ci ceva tura vura bla bla.......etc
goni_q
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Iul 24, 2004 11:01 am

nah, nu-i vorba de proshti vs desteptzi, e vorba ca englezii sunt mai predispushi la boala asta decit suntem noi romanii.
am vrut sa vad daca noi suntem afectatzi pentru ca mindra ma trata de parca eram un ciine ce se pisha sa marcheze teritoriul, timp ce eu nu vrui decit s-o iubesc
theOffender

Mesajde goni_q » Sâm Iul 24, 2004 1:03 pm

aici iti dau dreptate daca asa ai vazt' thingsurile..
goni_q
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 24, 2004 11:08 pm

eu sunt de acord cu PDA... si totusi nu ma pot abtine sa nu spun ca intr-o zi am vazut in troleibuz, exact in fatza mea doi tzigani, o piranda de vreo 15 ani si un el de vreo 17 care se sarutau. vai, hilar. isi bagau limba in gura cu putere si se sarutau doar pe o parte, si se sarutau atat de violent incat isi loveau interiorul obrajilor. si dupa se stergeau pe barbie de bale. scarbos de'a dreptu'. nu mai zic ca facerau ceva de genu "hai sa ne bagam limba-n gura", si dupa ce-si lingeau reciproc limbile faceau ce am zis mai devreme.
ma rog, sincer, mi-e sila de astfel de chestii. dar cu afectiunea in public nu am nimic. aia nu cre' ca era afectiune... sau inteleg eu altceva prin afectiune.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde supermouse » Sâm Iul 24, 2004 11:53 pm

tO, chiar este chestie de cultura. Englezii sunt fuarte diferitzi chiar shi de restul europenilor, nu numai fatza de romani
supermouse
Junior Member

Înapoi la Sex