Eu mai intai tin sa precizez ca nu am fost la curve(adica pe bani !) (nu am avut nevoie ;n ) si sincer nu m-a incercat nici curiozitatea.
Ca sa dau un punct de plecare conversatiei eu cred ca ar trebui de urgenta legalizata. Pe urma tot ca sa va dau idei sa zicem ca sunt curve ieftine si curve scumpe de diferite clase si tipuri etc....
Declar jocurile deschise.
PS: il asteptam pe aici si pe costasilviu sa ne povesteasca de "aleasa inimii lui" cu chilotii mov

"Marea majoritate a fetelor din ziua de azi sunt materialiste asa ca sunt tot un fel de curve. Alea care iti cer banii inainte au mai mult bun simt. Si oricum ar fi interesant dupa legalizare sa vedem Bucurestiul. Daca in Amsterdam e un cartier rosu cred ca la noi va fi capitala rosie."
si toate femeile la tine sunt curve .. sau parsive.. uite nu-sh de acord cu asta.. daca atunci cand iese in orash ii platesti consumatzia.. tzi se pare ca e parsiva..? oricum.. ce face o femeie cu "pasarica".. nu fac 10 barbatzi cu capu.. ai dreptate.. la faza.. cu "nu exista femeie pe lume care sa nu obtzina ce vrea