nu vrei tu sa te tii de cuvant si sa ceri ban de-o saptamana de la alex? ca iar discuti filosofie.

Moderator: ghionoiul
irina8082 scrie:ciuhandrule, nu te supara , dar tot n-ai inteles.
nu vrei tu sa te tii de cuvant si sa ceri ban de-o saptamana de la alex? ca iar discuti filosofie.
nu poti sal critici pe noica, daca n-ai citit nimic. corect? sau nu poti deveni mare critic in literatura rusa daca nu ai citit nici macar un vrs sau paragraf.
Ciuhandru scrie:Asa cum bine zice Colegul, din cand in cand noi ne mai si autocenzuram, fiindca nu avem vanitatea de a crede ca tot ce gandim chiar merita sa fie facut public.
unde Pămantul are o mişcare de rotaţie in jurul Soarelui, deci supusă unei acceleraţii centripete). Şi-a dat omul seama şi a şters-o.
irina care l-a citat pe colegu scrie:
ca ?i sistem iner?ial ofer? o aproxima?ie SUFICIENT de bun? ca s? nu-mi bat capul.
cum se face ca teoria lui dadea erori grave
Colegule, tu parca nu erai inginer, ci ceva matematician-fizician. Nu de alta, dar vorbesti ca un inginer
Stie si singur ca in zilele noastre Pamantul se invarteste in jurul Soarelui
La fel de rău ca şi tine cu afirmaţii gen brahms = clonă schubert
irina8082 scrie:cati ani ai?
Apoi s-avem iertare, distinsă domniţă, iş şi io mai din topor cateodată şi nu mă pot abţine, cu osebire cand văz fandoseli subţiri a la Coana Chiriţairina8082 scrie:ghionoiule, nu stiu in ce consta mai degraba lipsa bunului simt: in a scrie ce crezi chiar daca este gresit, sau a corecta in mod grosolan? halal corijare!
Ciuhandru scrie:Sunt tanar, este drept, dar pentr-un suflet mare
Valoarea nu asteapta ca anii s-o masoare.
PS Daca-mi spui de cine-s versurile astea, te las in pace pana luni.
Ciuhandru scrie:Versurile sunt din Cidul lui Pierre Corneille.
irina8082 scrie:daca o fi dramaturgie, chiar n-am e unde sti. nu ma atrage deloc.
aveau parintii mei pe acasa ceva teatru apartinand autorului francez, da nici nu mi-a dat inima ghes
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator