de colegu » Vin Sep 29, 2006 10:54 am
măi măi, voi aici faceţi ciat de mesengăr pe forum, şi tocmai pe topicul lui şostakovici?
apropos de skoda xanti,aşa se citeşte, spre deosebire de škoda octavia care s-ar citi şkoda oţtavia că doar e meid in cec repablic,chit că e o clonă de clasă compactă a ternului păsat de la folxvagăn.
una peste alta dinamo a trecut ca gasca prin lobodă, era de aşteptat totuşi, dinamo e intr-o formă mare, lăsand băşcălia la o parte,tot e bine, că de stelişti e plin pămantu.
revenind la rapid, eu nu ştiu ce-au avut in cap gigeii primele 90 de minute, la meciul ăla chiar n-am adormit, am comutat direct pentru că-mi trecuse somnul după meciu dinamoului.noroc că au fost prelungiri ca să prind golurile.
finalul a fost iarăşi letargic, era de aşteptat.
apropo de UCL, ce prestaţie zdrobitoare au avut cei de la levski in faţa parliţilor de la celsi şi barselona,şi cine pierdea la mustaţă in faţa balgarilor ca canii?
una peste alta dinamo e in formă, se vede de la o poştă, imi place de rednic.
apropo de ue, era o veche lozincă la meciurile stelei, parcă ue dinamo, aşa ziceau?
şi rapidiştii au făcut o variaţiune pe teme populare romaneşti, care zice'aşa:
in pădurea cu alune , aveau casă trei(3) pitici,
vine pupăza şi spune : ue steaua ue dinamo!!
di ultima compoziţie, am văzut la teve o remarcabilă interpretare cu celebrul conaţional al lui haciaturian şi ceknavorian - ineglabilul karamian.
aştept cu interes derbiul dintre rapid şi dinamo unde am să ţin cu arbitrul străin.
http://colegu.no-ip.org/muzica/ - de la rautavaara la nørgård....
un computator fără windoze e ca o prăjitură cu ciocolată fără muştar