Invata Sa Realizezi Singur Site-uri In Flash Mx

Vanzari / Cumparari / Inchirieri ... pentru orice

Invata Sa Realizezi Singur Site-uri In Flash Mx

Mesajde bestech » Dum Iul 10, 2005 12:51 pm

Invata Sa Realizezi Singur Site-uri In Flash Mx. Sunt 5 Cd-uri Pline Ochi Cu Traininguri Video Pentru Orice Nivel De Cunostinte Oferite De Profesionisti Ai Flash-ului Din U.s.a .cu Aceste Cd-uri Este Imposibil Sa Nu Inveti Sa Folosesti Flash-ul La Capacitate Lui Maxima. Filmuletele Sunt De Calitate Exceptionala Si Sunt Foarte Usor De Urmarit Si De Inteles.

20 Ron
bestech
Junior Member

Mesajde Eagle Raider » Mar Iul 12, 2005 1:11 am

bestech scrie:Invata Sa Realizezi Singur Site-uri In Flash Mx. Sunt 5 Cd-uri Pline Ochi Cu Traininguri Video Pentru Orice Nivel De Cunostinte Oferite De Profesionisti Ai Flash-ului Din U.s.a .cu Aceste Cd-uri Este Imposibil Sa Nu Inveti Sa Folosesti Flash-ul La Capacitate Lui Maxima. Filmuletele Sunt De Calitate Exceptionala Si Sunt Foarte Usor De Urmarit Si De Inteles.

20 Ron

in ce limba sunt?
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde Red_Mustang » Mar Iul 12, 2005 8:07 am

bai bestech....incerci o afacere misto...da' daca foloseai dc++ vedeai ca acolo se gasesc in prostie DOCUMENTE mai clar facute ca filmuletele pe care vrei sa le vinzi...

in orice caz...succes in continuare
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde h0va » Mar Iul 12, 2005 8:16 am

vultureluabarnist scrie:in ce limba sunt?

maghiara..caci profesionishtii din USA sunt totzi unguri :blink:

?!
h0va

Mesajde Red_Mustang » Mar Iul 12, 2005 8:22 am

ah...apropo...site-ul care te invata flash :
http://www.swf.ro - faci cont si iei toate lectiile posibile + fisierele tutorial...:P
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Înapoi la Mica Publicitate