Noroc!!! Dupa cum spune si titlul …fac comenzi pe urmatoarele site-uri http://www.eastbay.com si http://www.final-score.com . Site-urile respective contin produse originale (adidasi , imbracaminte , accesorii… ) toate produsele sunt originale facute in SUA sau China (unde mana de lucru este mai ieftina).
Comanda ajunge in ~ 14 zile (2-3 zile se face procesarea $$$ in cont pe urma inca 2 zile pana se proceseaza comanda iar pe urma inca 7 zile pana ajunge coletul) aproximativ 14 zile. Au venit pachete si mai devreme si mai tarziu! O data fixa nu pot da, insa ii tin la curent pe toti cu comanda!
ATENTIE !!! la marimi daca nu stiti ceva intrebati-ma!
!!! GARANTIE !!!
Pentru cei care se “retin” de la dat comanda pentru diferite motive cum ar fii( ca daca fug cu banii, sau daca imi dau banii si pe urma nu ma mai gasesc … sau diferite motive).Deci Garantia mea este : buletinul meu personal (adresa , sector , nume, tot ce e necesar) chitante de la EastBay ( pe numele personal… ) .
SERIOZITATE 100%.
TAXE VAMALE :::
Deci la fiecare produs cumparat trebuie platit o taxa vamala. Taxele vamale difera de la produs la produs.
A.Inbracaminte si Accesorii:::
1. 10$ + pretul de pe site – daca produsul are valoarea cuprinsa intre 1$ si 30$
2. 15$ + pretul de pe site – daca produsul are valoarea cuprinsa intre 30$ si 50$
3. 20$ + pretul de pe site – daca produsul are valoare cuprinsa intre 50$ si 100$
4. 25$ + pretul de pe site – daca produsul depaseste suma de 100$
B.Incaltaminte :::
1. 15$ + pretul de pe site daca produsul are valoarea cuprinsa intre 10$ si 50$
2. 20$ + pretul de pe site daca produsul are valoarea cuprinsa intre 50$ si 100$
3. 25$ + pretul de pe site daca produsul depaseste 100$
PENTRU CEI CARE AU MAI MULTE PRODUSE DE CUMPARAT SAU AU MAI CUMPARAT DE LA MINE AU REDUCERI ( %%% ) LA TAXELE VAMALE !!!
Bani se achita personal la mine acasa si se pot achita in 2 feluri:
1. Se achita toata suma produsului + Taxele Vamale
2. Daca nu dispuneti de toti $$$ se achita jumate din suma produsului , iar restul se achita la ridicarea lui.
Prin e-mail la viking26th@yahoo.com ( sau Yahoo Messenger la id: viking26th)
Prin telefon ::: 0727696937 - ALEX
SUCCES LA SHOPING !!!
Fac Comenzi Eastbay Sau Final-score
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
asta e ca feedback-ul ala de pe e-bay
deci omu e pe bune, am luat de la el, a venit marfa in 3 saptamani, daca vroiati sa luati de pe eastbay si n-aveati de unde apelati cu incredere.
sa-mi dai ba 50 de mii ca ti-am facut reclama

sa-mi dai ba 50 de mii ca ti-am facut reclama

- serafim
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1