Am de vanzare o lada de cd-uri DivX (si XviD :lol: ).
Contine aproximativ 1400 de cd-uri, toate in carcase de plastic, foarte bine intretinute, multe din ele nici macar nu au fost vizionate :lol:
Foarte multe dintre ele au sunet surround AC3.
Calitatea lor difera de la cele filmate in sala (desi relativ putine ca numar) - pana la DVD-rip-uri pe 2 sau 3 cd-uri.
Exista si multe "raritati", ca spre exemplu cvasiintegralele Louis de Funes si James Bond, filme de arta, filme rare ale lui Tarkovski, etc.
Lista pe care o atasez NU mai este actualizata cam de mult - este exacta cam in proportie de 90% - pot exista filme care sunt trecute in lista si pe care sa nu le mai am, sau, invers, sa mai fie multe filme pe care nu m-am mai "obosit' sa le trec in lista.
Este posibil ca, in lista sa apara la titrare "Ro" si cd-urile sa nu fie titrate, oricum, am toate titrarile pe un cd separat.
Per total, pe mine m-au costat peste 2500$.
NU se vand decat toate "la lada", cu aproximativ 2000 RON - SAU echivalentul in "scule" audio/video/foto/camere/TV/calculatoare/laptopuri, deci, accept "trocuri" cu scule echivalente la pret cu 20 de milioane.
Cine vrea sa le cumpere "cash", pretul este de 1500 RON Nediscutabil.
Sper sa nu jignesc pe nimeni cu acest post, sunt intr-adevar discuri pirat, dar am platit bani foarte grei pentru ele, si, de cand am "trecut" pe DVD-uri, n-am mai vazut nici un film, si-i pacat de ele!
Daca doriti sa vedeti filme vreo 5 ani continuu de acum incolo :lol: acesta este un moment ideal!
Astept propunerile de afaceri pe privat, dar doresc si un "feed-back" aici...
Multumesc, si, inca o data, sper ca nu am suparat pe nimeni.
Vand cd-uri DivX
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vand cd-uri DivX
- Fişiere ataşate
-
[Extensia xls a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
- nicumur
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1