Cum scrie si in titlu, din cauza cererilor mari din partea unor persoane din afara bucurestiului m-am hotarat sa accept si clienti din alte orase.
Deci fie ca esti din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau orice alt oras al tarii ai posibilitatea de a comanda de pe http://www.eastbay.com
Tarife: daca produsul costa intre 1$ - 99.99$ - pret peste produs - 15 $
peste 100$ - pret peste produs - 20 $
Pt a da banii sunt doua posibilitati :
1) ====> Pentru Bucuresti ==> Banii se dau in dolari (La mine acasa in Ghencea). Totusi pt cei care lucreaza si nu au cum sa vina.. voi aranja intalniri cu ei.
2) ====> Pentru restul tarii ==> Banii se trimit in lei de la orice oficiu Banc Post pe un card. Sumele trebuie sa fie multiplu de 50.000 lei. (Exemplu 2.100.000 lei sau 2.150.000 lei sau 2.000.000 lei)
Pt comenzi dati PM sau mail rap_boy_alinush@yahoo.com sau 0726.374.434 specificand NUME, E-mail, Numar de telefon si comanda respectiva.
Comanda va fi pe data de 18 martie 2005
Succes tuturor !!!
p.s:1) NU va obositi cu intrebari de genul "de unde am eu incredere in tine", etc..
2) sunt destul de cunoscut pe un alt forum mare si o gramada de useri au apelat la mine
Comanda Eastbay din ORICE ORAS !!!
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
-
monk - Mesaje: 2747
2 mesaje
• Pagina 1 din 1