***Telefoane VoIP***

Vanzari / Cumparari / Inchirieri ... pentru orice

***Telefoane VoIP***

Mesajde bofrim » Vin Sep 09, 2005 1:43 pm

Vorbesti gratuit oriunde in lume prin intermediul internetului!

Telefoane VoIP pentru Skype. Yahoo Messenger

Telefonul pe care pot eu sa ti-l ofer este tot ceea ce ai nevoie pentru a comunica utilizand Skype.

- vorbesti cu el la fel cum vorbesti cu un telefon normal
- ofera o solutie completa gratuita de telefon pe internet
- este facut special pentru Skype
- se conecteaza la portul USB
- il poti folosi pentru a vorbi atat cu un alt calculator cat si cu un telefon normal prin intermediul Skype
- are tastatura si sonerie. Poti auzi cand te suna cineva in caz ca nu te afli in fata calculatorului si poti forma numere de telefon sau umbla
prin lista de contacte fara a folosi tastatura sau mouse-ul.
- nu utilizeaza placa audio. Poti vorbi la telefon si in acelasi timp sa asculti muzica sau sa te uiti la un film
- nu trebuie conectat la priza
- il poti folosi la Skype, NetMeeting, Yahoo Messenger, Net2phone
- Suporta Windows 98 SE/ ME/ 2000/ XP

Cerinte de sistem:

-minim Pentium II 200 MHz
-port USB 1.1 sau USB 2.0
-10 MB liberi pe hard-disk
-Windows 98 SE/ ME/ 2000/ XP

Telefonul contine CD de instalare si manual de utilizare.

Garantia oferita este de 6 luni si telefonul poate fi insotit si de factura.

Pretul acestui telefon este de numai 800.000 lei. Spun "numai" deoarece la toate facilitatile pe care le ofera este tot ce-ti trebuie pentru a
folosi cu succes tehnologia voip si este cel mai ieftin de pe piata romaneasca!

Are un aspect placut, este practic, foarte usor de folosit si este tot ceea ce ai tu nevoie pentru a utiliza Skype in cel mai usor mod.

Poate fi folosit de asemenea si la alte programe care permit utilizarea tehnologiei VoIP cum ar fi NetMeeting, Yahoo Messenger, Net2phone.

Declaratiile cu privire la utilizarea telefonului pentru Skype precum si garantia de 6 luni oferita certifica calitatea acestui produs
care este oferit la cel mai mic pret de pe piata romaneasca.

Vorbeste cu cei apropiati si daca sunt si ei interesati de aceasta noua tehnologie si vor un astfel de telefon, eu va ofer telefonul la pretul de
numai 700.000 lei pentru minim 4 bucati comandate.

Pentru comanda, nelamuriri sau informatii suplimentare, trimite-ti un mesaj sau sunati la 0723563527 si va raspund cu cea mai mare placere.
Fişiere ataşate
IPhoneUSB.jpg
IPhoneUSB.jpg (28.3 KiB) Vizualizat de 939 ori
bofrim
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Sep 09, 2005 7:01 pm

eu unu am facut nishte teste cu nishte aparatura PANASONIC shi nu s-au ridicat pe masura ashteptarilor mele... sincer, ma ashteptam sa nu fie un delay asha de mare....shi asta pe doar 2 m de UTP.
In fine, spor la vanzare :)
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde bofrim » Vin Sep 09, 2005 10:25 pm

maxx1nsane scrie:eu unu am facut nishte teste cu nishte aparatura PANASONIC shi nu s-au ridicat pe masura ashteptarilor mele... sincer, ma ashteptam sa nu fie un delay asha de mare....shi asta pe doar 2 m de UTP.
In fine, spor la vanzare :)

Salut

Mersi pentru urare.

Vroiam sa-ti spun ca eu folosesc un astfel de telefon cu Skype si Voice Messenger si calitatea sunetului mi se pare foarte buna (parere personala). Nu pot sa ma pronunt in legatura cu aparatura pe care ai folosit-o, dar cred ca calitatea sunetului depinde in special de conexiunea la internet (eu am cablu).
Daca esti interesat, pot sa-ti fac o proba cu doua telefoane (conditia este sa ai Skype sau Voice Messenger instalat) sa vezi cum se aude.
Astept reply-ul tau
Pa pa
bofrim
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Sep 09, 2005 11:48 pm

binentzeles, calitatea sunetului este in functzie de conexiunea la internet.
aparatura pe care am facut eu teste, este ultima generatzie de centrale telefonice de la panasonic.
shtiu cum functzioneaza VOIP-ul, shi de aceea am postat shi eu.
nu vreau sa spun ca ceea ce ai tu nu este bun, doamne fereshte,
eu itzi doresc vanzare buna.
am postat pentru ca am vazut voip, shi eram curios ce este aici :p
in mare, voip-ul este interesant shi are multe facilitatzi, asta in cazul centralelor telefonice...sunt prea multe de spus,shi sunt prea obosit sa dau detalii, dar binentzeles tre sa ai bani pentru asha ceva...inca la noi este foarte scumpa :)
ceea ce ai tu este shi ieftin, shi daca se aude bine....cu atat mai bine :)
inca o data, sa ai bafta!
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Înapoi la Mica Publicitate