VANZARE | Samsung X200 || NOKIA 7210 |

Vanzari / Cumparari / Inchirieri ... pentru orice

VANZARE | Samsung X200 || NOKIA 7210 |

Mesajde opteron » Dum Noi 19, 2006 2:04 pm

• Salutare si bine ai intrat pe topicul meu, te rog citeste cu atentie iar daca dupa ce ai citit inca mai ai nelamuriri nu ezita sa ma contactezi pe mobil sau pe forum. Succes !
SAMSUNG [B]X200[/B]
Vand SAMSUNG X200 in stare excelenta. Telefonul il am mai putin de 4 luni si am avut mare grija de el. Arata foarte bine, dealtfel d'asta l-am si cumparat, se palmeaza excelent. Are greutate redusa, semnal excelent si vreau mentionez ca se aude foarte tare in casca, mult mai tare ca la un nokia (din cate stiu la toate samsungurile se aude mai tare). Ofer la Samsung [B]X200[/B] urmatoarele:
NOKIA 7210
Mai am un NOKIA 7210, telefonul care a rezistat eroic si ramane unul dintre cele mai bune telefoane care le-am avut vre-o data. L-am cumparat pentru design, pentru ca inca arata foarte bine chiar si dupa 2 ani. Este foarte bine intretinut, scrisul de pe taste este vizibil si nu prezinta zgarieturi care sa deranjeze. Te poti convinge de aspectul lui cand o sa il ai in mana. Ofer la [color=black]7210[/color]urmatoarele:
  • Incarcator
  • HandsFree (are si Radio Telu')
  • Cutie Originala
  • Pret pentru cine intreaba: 170 RON
  • Pret pentru cine vrea telefonul: 150 RON
  • [color=royalblue]Fotografii ale telefonului: [/color]1 2
  • Baterie, Semnal, Meniu etc.
[color=black]COSMOTE 2000 [/color]
Numai cu unul din telefoane dau cartela [color=red][color=darkred]COSMOTE 2000 [/color]cu [/color]20 RON. Separat o dau cu 40 RON

CONTACT
iMatei Bogdan
0720012545
[email="opterron@yahoo.com"]opterron@yahoo.com[/email]
Digiweb.ro
Plaza Romania, Bucuresti
opteron
Junior Member

Mesajde opteron » Dum Noi 19, 2006 3:31 pm

Pentru cei interesati folositi forumul sau datele de contact.
opteron
Junior Member

Înapoi la Mica Publicitate