Vand Psp Value Pack

Vanzari / Cumparari / Inchirieri ... pentru orice

Vand Psp Value Pack

Mesajde TLD » Mar Apr 17, 2007 5:49 pm

Pachetul contine:

- psp-ul, care este negru apropos (daca conta)
- card 1 GB SanDisk (se poate da si separat - preferabil vreau sa plece cu psp-ul, pret separat: 50 roni)
- card 32 Mb cu care a venit psp-ul
- cablu de date
- incarcator original
- demodisc-ul original
- castile originale (din pacate se stie ca sunt limitate la un anumit nivel din fabrica, nu am incercat sa umblu la ele, nu prea m-au interesat)
- husa originala sony
- plus hartogaraia (o carticica cu ceva "promo" la http://www.yourpsp.com, plus unique network access code [nefolosit, habar n-am daca mai e valabil, el oricum vine in pachet])

Psp-ul este varianta 2.0 [mai exact psp value pack 1004-k, ceea ce scrie pe cutia originala] downgradat la versiunea 1.5 pentru a putea emula jocurile.

Pe cardul de 1 gb se afla atat un joc instalat [ridge racer], cat si poze, dar si mp3-uri si clipuri video pentru a verifica ca fiecare parte multimedia este ok.

Pretul de vanzare 650 roni cu cardul de 1 gb, fara card 600 roni.

Cine e interesat ma contacteaza aici prin mesaj privat.

P.S.: Accept si schimburi, doar cu mp3/mp4 playere [preferabil iriver, nu poduri ]
TLD
Junior Member

Mesajde alex_popa » Lun Mai 28, 2007 5:48 pm

am un ipod apple 40 gb 3th generation casti originale comanda pe fir cablu usb,incarcator masina,priza...+ diferenta din partea mea...contact: ymessenger- alex_popa1054 sau nr tel 0743274159...
alex_popa
Junior Member

Mesajde CsO » Joi Iun 07, 2007 1:27 pm

Salut,
Mai e valabil?
CsO
Junior Member

Înapoi la Mica Publicitate