tricou / hanorac CARGO

Vanzari / Cumparari / Inchirieri ... pentru orice

tricou / hanorac CARGO

Mesajde lordbyron » Vin Aug 29, 2003 9:28 pm

salut! caut si eu de ceva vreme un tricou sau un hanorac cu Cargo, cu stema aia a lor, sau cu orice, legat de cargo. ma poate ajuta cineva sa gasesc? daca stiti vreunul un magazin la voi in oras unde se vinde, sau daca ati vazut pe undeva, va rog dati reply.

multumesc
lordbyron
Junior Member

Mesajde lordbyron » Vin Aug 27, 2004 11:36 pm

one year later...

inca mai caut :)
lordbyron
Junior Member

Mesajde Asassinu » Sâm Aug 28, 2004 12:29 am

lordbyron scrie:one year later...

inca mai caut :)

Nu cred ca exista asa ceva....in magazinele unde au tricouri sau hanorace cu formatii gasesti clasicele linkin park, manson, nirvana, 2pac, eminem, bla bla si nimik romanesc.

Uite ce faci, iei poza care sa fie pe tricou/hanorac pe o discheta si te duci la un magazin care iti imprima . Mi se pare ca primesc si dischte aia de la Totem din pasaj Universitate(daca esti din Bucuresti stii probabil la ce ma refer)
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Sâm Aug 28, 2004 1:19 am

De asta cu imprimeuri e si la carrefour orhidea.Cum intrii.Vii cu ce poza vrei tu si ti-o pune pe tricou, hanorac, sapca etc.
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde lordbyron » Sâm Aug 28, 2004 1:19 am

mda, stiu, dar n-as fi vrut sa-l fac eu, pentru ca iese de calitate inferioara, si costa (relativ) mai mult...
lordbyron
Junior Member

Mesajde IrC » Sâm Aug 28, 2004 1:44 am

Pai, nu e asa de scump.Cumperi hanoracul de acolo, si iti pun ei imprimeul.In jur de 500.000.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Înapoi la Mica Publicitate