Bad Joke : Produs de export sau o doar o alta piesa?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bad Joke : Produs de export sau o doar o alta piesa?
Ba ce sa zic.Piesa suna bine.Ar putea sa iasa ceva dak incearca sa o promoveze afara?!Voi ce ziceti?Piesa suna bine,are si putzina engleza...ar putea sa fie ceva...ca vorba aia :"Vreau sa cred ca reusim sa scoatem un album afara"
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
mah vezi ca mai e un subiect asemanator... da iti zic si aici ceva
Bag joke cred ca este pt export. Am auzit ca au semnat un contract cu o casa din afara si ca urmatorul album (urmatoru` dupa "irefutabil") va fi promovat si in afara. piesa e tare intr-adevar, bafta lor!
Bag joke cred ca este pt export. Am auzit ca au semnat un contract cu o casa din afara si ca urmatorul album (urmatoru` dupa "irefutabil") va fi promovat si in afara. piesa e tare intr-adevar, bafta lor!
- ckride
- Junior Member
Mor de curiozitate!!! Stie cineva de unde pot sa iau single-ul sa-l ascult??
mulatm
mulatm
Initial trimis de neamtzu
mah vezi ca mai e un subiect asemanator... da iti zic si aici ceva
- mufinas
- Junior Member
Super Melodie cu un super videoclip....
Totul legat de aceasta melodie mi se pare super occidental ceea ce e foarte bine. Ce s-ar intampla daca Parazitii ar fi primii care ies pe piata internationala cu ceva? cred ca ar crapa C.N.A-ul de ciuda iar Laurentiu Duta cu a lui formatie s-ar sinucide:) in fine...bafta lor, bafta lor, bafta parazitilor!:)
-
Love2Fly - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1